You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 5.345
Συναγωνιστή,πότε έγινε αυτό με την θεία Ελένη γιατί άκουσα ότι από την Τετάρτη που μας πέρασε θα ήταν στην Φωκαίας 7.Για να τσεκάρω που θα την βρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση!Μαγκες συναγωνιστες γεια σας,
Άργισα λιγο να γραψω για την εμπειρία μου με Ελένη από Σολωμού 54 αλλά πιστεύω να τύχω συγχώρεσης.
Λοιπών, το απόλυτο PSE που έχω ζήσει ποτέ, η αλήθεια είναι ότι πήγενα για να πάρω διπλό με Ελένη και Ζάνα αλλά ο Θεός με φίλαξε και έλοιπε η Ζάνα γιατι τώρα δεν νομίζω να μπορούσα να γράψω. Η Grany (γιατι GILF του κερατά είναι) είναι άπαιχτη σε όλα, body to body μασάζ με μπόλικο λάδι ταυτόχρονα ισπανική, καλαμάκι αβυσαλέο ξεσκούφοτο, γλωσόφυλα, γλυψίματα παντού, τελείωσα μία φορά στην πίπα και συνεχίσαμε και δεύτερο γύρο με γαμίσι αυτή από πανω μετα αυτή από κάτω μετά μου βγάζει το λάστιχο κι αφού μου έκανε μια τσιμπουκιά με φτυσιματα στο καυλί, να το χτυπάει πάνω στα μάγουλά της και στη γλώσα της να τον βάζει όλο μέσα και να τον φτάνει μέχρι τισ αμυγδαλές της η καργιόλα!!!! ξαναβάζω προφυλακτικό και και αρχιζω ένα πισοκολητό με χαστούκια στα κολομάγουλα και να φωνάζει η καργιόλα σκίσε με πούστη γάμα με!!!! και κάθε 1 λεπτό να νοιώθω το μοθνί της να σφύγκετε και να τρέχουν υγρά πάνω στ' αρχίδια μου... στο τέλος γυρνάει και μου λέει θέλω να χύσεις πάνω στην κολοτρυπίδα μου να τα νοιώσω να κυλάνε!!!!! Η τύπισα είναι τρελή μετά από κανα 10λεπτο σφυροκόπημα της λέω γύρνα να σε χύσω, γονατίζει και μου βγάζει την καπότα και τον καταπίνει όλο να χύνω αυτή να πνίγετε να τα φτύνει και να τον ξαναβάζει μέσα όλο.... με έστειλε η γιαγια αδιάβαστο... τέτοιο ξέσκισμα είχα να ρίξω 15 χρόνια... στο τέλος από ευγένεια και μόνο ρώτησα τι ζημιά έκανα 60 το μαγαζί κι ότι θέλεις για μένα καβλιάρη μου, μου λέει, της άφησα 100 σύνολο γιατι πιστεύω ότι τα άξιζε και με το παραπάνω....
Αυτά μέχρι το επόμενο report
Δημήτρης
εχουμε πει δινουμε ενα 20ρικο το πολυ για φουλ...
κατα τα αλλα ωραιο ρεπορτο
κατα τα αλλα ωραιο ρεπορτο
στο τέλος από ευγένεια και μόνο ρώτησα τι ζημιά έκανα 60 το μαγαζί κι ότι θέλεις για μένα καβλιάρη μου, μου λέει, της άφησα 100 σύνολο γιατι πιστεύω ότι τα άξιζε και με το παραπάνω....
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 5.345
Καλησπέρα,τα σέβη μου.Γνωρίζετε που θα βρω την θεία Ελένη?Στην Σολωμού η στην Φερών είναι σήμερα?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!nomercy
είσαι ευπρόσδεκτος στο κλαμπ για φίλους του μασάζ, όπου υπαρχει ΠEPIΣOTEPH
ελευθερία και άνεση, ώστε να πούμε OTI θέλεις . ΘA χαρώ να ακούσω τις οποίες ενστάσεις έχεις εκεί και δημοσίως. καλή
σου ημέρα!
εχει φυγει απο Σολωμου.
η αναφορα του Ντιμι ειναι απο παλιοτερη του επισκεψη.
Φερων δεν εχω παει και δεν ξερω κατι.
η αναφορα του Ντιμι ειναι απο παλιοτερη του επισκεψη.
Φερων δεν εχω παει και δεν ξερω κατι.
Καλησπέρα,τα σέβη μου.Γνωρίζετε που θα βρω την θεία Ελένη?Στην Σολωμού η στην Φερών είναι σήμερα?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
μπορεις να την περιγραψεις τη Ζανα του 59?
παιδια στο 54 υπαρχει περιπτωση να φας πορτα? η ζανα παντος ειναι στο 59
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επίσκεψη στις 18/6 το μεσημέρι στην Φωκίωνος. Παρέλασαν 4 θεραπαινίδες. Πήρα Κορίνα.
Πάρα πολύ καλό μασάζ!!! Ειχα να κάνω τέτοιο μασάζ (σε τέτοιο μαγαζί) πάνω από 7 χρόνια!!
Στο τέλος είχε αρκετά καλό φραπεδάκι με καλαμάκι και καλή πριζόλα τιμή 80 ευρώ.
Κατά την διάρκεια του μασάζ με ρώτησε αν θέλω πρόγραμμα των 60 ή των 80.
Η γυναίκα είναι πάρα πολύ καλό best value for money.
Πάρα πολύ καλό μασάζ!!! Ειχα να κάνω τέτοιο μασάζ (σε τέτοιο μαγαζί) πάνω από 7 χρόνια!!
Στο τέλος είχε αρκετά καλό φραπεδάκι με καλαμάκι και καλή πριζόλα τιμή 80 ευρώ.
Κατά την διάρκεια του μασάζ με ρώτησε αν θέλω πρόγραμμα των 60 ή των 80.
Η γυναίκα είναι πάρα πολύ καλό best value for money.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
η φωκιονος ειναι ο παιζοδρομος στο τερμα της 3ης σεπτεμβριου?
Ναι αλλά το 9-11 είναι 20 μέτρα πριν τον πεζόδρομο.
Από την Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την Δροσοπούλου η Φωκίωνος είναι κανονικός δρόμος.
το καταλαβαμε. συγχωρεμενος.
αν πας με υφος γαμαω μπορει να φας πορτα.
χαλαρα, σα να πηγαινεις επισκεψη.
αν πας με υφος γαμαω μπορει να φας πορτα.
χαλαρα, σα να πηγαινεις επισκεψη.
πρεπει να εμπνεεις εμπιστοσυνη ;)μαγκες σορυ μπερδευτηκα, η ζανα ειναι στο 54, απλα το μπερδευω με το 59, στο 59 υπαρχει περιπτωση να φας πορτα?
Εχει γι ολα τα γουστα.Τωρα το καλα ειναι τελειως υποκειμενικο.Πηγαινε και θα δειςεχει καλα τεμαχια εκει? ειναι καλυτερα απο στουρναρη?
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
μαγκες σορυ μπερδευτηκα, η ζανα ειναι στο 54, απλα το μπερδευω με το 59, στο 59 υπαρχει περιπτωσηνα φας πορτα?
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα όταν πάμε πρώτη φορά σε κάποιο ίδρυμα και δεν μας ξέρουν.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
εχει καλα τεμαχια εκει? ειναι καλυτερα απο στουρναρη?
Η Σολωμού 59 και η Στουρνάρη 63 είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος και πολύ κοντά το ένα στο άλλο, πήγαινε και στα δύο, δες τα κορίτσια και καλό βόλι.
Και τα δύο μαζί πρέπει να έχουν 14+ κοπέλες αποκλείεται να μην βρεις μία να σου κάνει.
και στα 2 της Σολωμου πας?
εγω ειμαι κλασικος πελατης σολωμου και στουρναρη, λετε να προτημισω κατι αλλο σημερα? σχετικα αξιοπιστο βεββαια και δοκιμασμενο
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66