Μαγκες συναγωνιστες γεια σας,
Άργισα λιγο να γραψω για την εμπειρία μου με Ελένη από Σολωμού 54 αλλά πιστεύω να τύχω συγχώρεσης.
Λοιπών, το απόλυτο PSE που έχω ζήσει ποτέ, η αλήθεια είναι ότι πήγενα για να πάρω διπλό με Ελένη και Ζάνα αλλά ο Θεός με φίλαξε και έλοιπε η Ζάνα γιατι τώρα δεν νομίζω να μπορούσα να γράψω. Η Grany (γιατι GILF του κερατά είναι) είναι άπαιχτη σε όλα, body to body μασάζ με μπόλικο λάδι ταυτόχρονα ισπανική, καλαμάκι αβυσαλέο ξεσκούφοτο, γλωσόφυλα, γλυψίματα παντού, τελείωσα μία φορά στην πίπα και συνεχίσαμε και δεύτερο γύρο με γαμίσι αυτή από πανω μετα αυτή από κάτω μετά μου βγάζει το λάστιχο κι αφού μου έκανε μια τσιμπουκιά με φτυσιματα στο καυλί, να το χτυπάει πάνω στα μάγουλά της και στη γλώσα της να τον βάζει όλο μέσα και να τον φτάνει μέχρι τισ αμυγδαλές της η καργιόλα!!!! ξαναβάζω προφυλακτικό και και αρχιζω ένα πισοκολητό με χαστούκια στα κολομάγουλα και να φωνάζει η καργιόλα σκίσε με πούστη γάμα με!!!! και κάθε 1 λεπτό να νοιώθω το μοθνί της να σφύγκετε και να τρέχουν υγρά πάνω στ' αρχίδια μου... στο τέλος γυρνάει και μου λέει θέλω να χύσεις πάνω στην κολοτρυπίδα μου να τα νοιώσω να κυλάνε!!!!! Η τύπισα είναι τρελή μετά από κανα 10λεπτο σφυροκόπημα της λέω γύρνα να σε χύσω, γονατίζει και μου βγάζει την καπότα και τον καταπίνει όλο να χύνω αυτή να πνίγετε να τα φτύνει και να τον ξαναβάζει μέσα όλο.... με έστειλε η γιαγια αδιάβαστο... τέτοιο ξέσκισμα είχα να ρίξω 15 χρόνια... στο τέλος από ευγένεια και μόνο ρώτησα τι ζημιά έκανα 60 το μαγαζί κι ότι θέλεις για μένα καβλιάρη μου, μου λέει, της άφησα 100 σύνολο γιατι πιστεύω ότι τα άξιζε και με το παραπάνω....
Αυτά μέχρι το επόμενο report
Δημήτρης