Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Υπάρχει καμιά μασατζού με tanlines;  :think:
Τελευταία ενημέρωση από Σολωμού 54: θεία Ελένη (δεν την έχω δει) θα είναι στο Φερρών 7 από Τετάρτη, είπαν στο τηλέφωνο (όταν τους είπα ότι είμαι παλιός πελάτης τους κ.λπ.).
Φιλε συναγωνιστή , για ποια Ελένη αναφέρεσαι ? την γνωστη Ελένη τις Σολωμού 54 6 το ? από τι γνωρίζω στο 3 δεν υπάρχει κάποια Ελένη που να αξίζει , ευχάριστω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Να ρωτήσω ξανά καθώς σε προηγούμενη ερώτησή μου καμιά 10αρια σελίδες πίσω δεν πήρα απάντηση... Τελικά μπορεί κάποιος απ'αυτούς που έχουν πάει να πει αν προτείνεται το μασαζοhouse στην Αγ. Ιωάννου * στην Αγ. Παρασκευή... Σερβίρουν full γεύμα και με τι αντίτιμο..? Τέλος είναι κάποια κοπέλα που ξεχωρίζει...??
φιλε εκεί προσπάθησα να πάω την Δευτέρα αλλά ήταν κλειστά...
Το μαγαζί απο όσο ηξερα ειναι αδελφάκι του Απόλλωνος 1 στο Συνταγμα, πράγμα που σημάινει ότι πάιζει στανταρ φραπές και ενοιτε καλαμακι τουλάχιστον.
Επίσης εκεί με πληροφόρησε πως δουλέυει μια ρωσίδα μιλφ η οποία παλαιότερα δουλευε σε Φιλοτίου 12 , Κομανούδη 4 και Λέκκα, και εκει έκανε φουλ πρόγραμμα...
Συμπέρασμα σίγουρα εχει φραπέ, και μάλλον και μπρίζόλα.

Αν κάνεις τον κόπο και πας απο εκει ρίξε καμια ενημερωσει στο φορουμ να ξέρουμε και εμείς...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Ροζα, Σολωμού 59...

pure PSE μόνο.
για πολύ σκληρές καταστάσεις.
Αντέχει τα πάντα.

Ανώτερη της Δέσποινας (σε υπηρεσίες μόνο γιατί τώρα που έβαψε και το μαλλί είναι κουκλα).

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
zero δωσε περιγραφη εμφανισης της Ροζας. (μας εχεις καταστρεψει, παλι θα ακουμπησουμε τον οβολον μας).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
zero δωσε περιγραφη εμφανισης της Ροζας. (μας εχεις καταστρεψει, παλι θα ακουμπησουμε τον οβολον μας).
Ρόζα ή αλλίως Αμάντα.
Ψιλή (1,75 με τα τακόυνια γίνεται 1,85) ωραια πόδια, μακρί μαυρι ισιο μαλλί και εντελώς έκφυλο πρόσωπο. Ηλικια 30+
Το πρόσωπο είναι έκφλο αλλά δεν την λες όμορφη απλά εντυπωσιακή.
¨εχει μακρυά χέρια με ωραια δάκτυλα (το προσεχω πάντα αυτό).
Μεγάλο 3 αρι στήθος αλλά πεσμένο.
Κωλός ωραιος στρογγυλός με λίγη κυταρίτιδα.
Κουλούρι δουλεμένο.
Στο δωμάτιο μην περιμένετε μασάζ...είναι για άλλα πράγματα

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Ρόζα ή αλλίως Αμάντα.
Ψιλή (1,75 με τα τακόυνια γίνεται 1,85) ωραια πόδια, μακρί μαυρι ισιο μαλλί και εντελώς έκφυλο πρόσωπο. Ηλικια 30+
Το πρόσωπο είναι έκφλο αλλά δεν την λες όμορφη απλά εντυπωσιακή.
¨εχει μακρυά χέρια με ωραια δάκτυλα (το προσεχω πάντα αυτό).
Μεγάλο 3 αρι στήθος αλλά πεσμένο.
Κωλός ωραιος στρογγυλός με λίγη κυταρίτιδα.
Κουλούρι δουλεμένο.
Στο δωμάτιο μην περιμένετε μασάζ...είναι για άλλα πράγματα

[/quote]

Για μια Ρόζα που είχε παρελάσει μια μέρα από το Ζανόσπιτο έκανα ερώτηση πριν από κάνα δίμηνο αλλά δεν πήρα απάντηση. Προχθές που πέρασα από το Δεσποινόσπιτο το είδα το τεμάχιο (πολύ εντυπωσιακό) αλλά δεν το συνδύασα.
Είναι άραγε η ίδια; 

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά είχα κάνα δίμηνο να πάω στουρνάρη και πήρα τη Μάρσι. τι ΝΙΜΟΥ ειναι αυτό? έπαθα!! 7 με 7,5/10 μασάζ αλλά τέλειο σώμα καύλα πρόσωπο τέλεια πίπα γαμήσι θεικό δάχτυλα σε κόλο πολές στάσεις τέλειο βυζί ανεβαίενιο από πάνω, στα τέσσερα στο πλάι , την παίρνεις αγκαλιά κλπ κλπ δεν κάνει ακάποτο αλλά καλ΄κάνει δεν πειράζει είναι πολύ καύλα κι αποζημιώνεσαι  με όλα τα υπόλοιπα 9/10 τουλάχιστον!!!!

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά είχα κάνα δίμηνο να πάω στουρνάρη και πήρα τη Μάρσι. τι ΝΙΜΟΥ ειναι αυτό? έπαθα!! 7 με 7,5/10 μασάζ αλλά τέλειο σώμα καύλα πρόσωπο τέλεια πίπα γαμήσι θεικό δάχτυλα σε κόλο πολές στάσεις τέλειο βυζί ανεβαίενιο από πάνω, στα τέσσερα στο πλάι , την παίρνεις αγκαλιά κλπ κλπ δεν κάνει ακάποτο αλλά καλ΄κάνει δεν πειράζει είναι πολύ καύλα κι αποζημιώνεσαι  με όλα τα υπόλοιπα 9/10 τουλάχιστον!!!!

Οταν λες θεϊκό δάκτυλο στον κόλο τι εννοείς? Μάλλον στον δικό της πιστεύω. Από ποδαράκι τι λέει η Μάρσυ?
Δώσε μου ενημέρωση σε παρακαλώ

liverpoolmail

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΕΣ ΜΠΟΡΩ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΧ 3 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οχι , ειναι η διδυμη αδελφη της :2funny: :2funny: :2funny:
Για μια Ρόζα που είχε παρελάσει μια μέρα από το Ζανόσπιτο έκανα ερώτηση πριν από κάνα δίμηνο αλλά δεν πήρα απάντηση. Προχθές που πέρασα από το Δεσποινόσπιτο το είδα το τεμάχιο (πολύ εντυπωσιακό) αλλά δεν το συνδύασα.
Είναι άραγε η ίδια; 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σας.

Εντυπώσεις από επίσκεψη στη Στουρνάρη 63.

Πήρα την Τάνια, Λιθουανή, ψηλή, λεπτή προς κανονική, άψογο σώμα με μοναδικό μειονέκτημα κάποια ίχνη κυτταρίτιδας, ωραίο στήθος (όχι μεγάλο), τατουάζ (dolphin) στο χέρι, πάνω από τον αγκώνα, πολύ ωραίο πρόσωπο με μπλε μάτια. Ηλικία μεταξύ 22 - 25 (κατ' εκτίμηση). Κατά τη γνώμη μου, με διαφορά η καλύτερη από εμφάνιση.

Νομίζω ο επί της Στουρνάρη ειδικός συνάδελφος έχει γράψει γι' αυτήν.

Μου είπε ότι δουλεύει εκεί 2 εβδομάδες (δεν την είχα ξαναδεί). Μιλάει καλά Αγγλικά και είναι (τουλάχιστον με εμένα ήταν) αρκετά πρόσχαρη.

Από μασάζ μέτριο έως κάτω του μετρίου, γύρω στα 15 λεπτά προσπάθησε να με πασαλείψει, ακολούθησε μασάζ με γλώσσα (καλό), καλαμάκι soft βεντουζέ (πολύ καλό για τα γούστα μου) και μπριζόλα όπου προσπάθησε χωρίς όμως να διακριθεί ιδιαίτερα. Δεν με βόλευε κι ο καναπές. :tickedoff: Επίσης, πολύ ωραία "πίσω" θέα.

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κατι ακουγεται για καινουργιο μαγαζι στα Πατησια,εχει ακουσει κανεις κατι?

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ροζα, Σολωμού 59...

pure PSE μόνο.
για πολύ σκληρές καταστάσεις.
Αντέχει τα πάντα.

Ανώτερη της Δέσποινας (σε υπηρεσίες μόνο γιατί τώρα που έβαψε και το μαλλί είναι κουκλα).

ναί,αλλά όχι ανώτερη της μελινάρας μας.... :rockon: :rockon: :rockon:Μελινάρα είναι μόνο μία!Πέρασα εν τω μεταξύ τις προάλλες από φραντζή 4 και είδα ότι έχουν έρθει νέα πρόσωπα με κορυφαία την ζάνα την ψηλή ξανθιά ρωσίδα,αλλά δεν το κατέχει η κοπέλα το αντικείμενο με τίποτα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
ζάνα την ψηλή ξανθιά ρωσίδα,αλλά δεν το κατέχει η κοπέλα το αντικείμενο με τίποτα.

Aυτή είναι εκεί κάνα δίμηνο και ήταν η μόνη που με έβαλε σε πειρασμό να ξαναδοκιμάσω το συγκεκριμένο μαγαζί που εδώ και κάνα χρόνο φημίζεται κυρίως για τις ξεπέτες. Δεν δοκίμασα όμως. Για πες τι λέει από πλευράς τραπεζώματος γιατί από μασάζ αποκλείεται να ξέρει...

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ζάνα την ψηλή ξανθιά ρωσίδα,αλλά δεν το κατέχει η κοπέλα το αντικείμενο με τίποτα.

Aυτή είναι εκεί κάνα δίμηνο και ήταν η μόνη που με έβαλε σε πειρασμό να ξαναδοκιμάσω το συγκεκριμένο μαγαζί που εδώ και κάνα χρόνο φημίζεται κυρίως για τις ξεπέτες. Δεν δοκίμασα όμως. Για πες τι λέει από πλευράς τραπεζώματος γιατί από μασάζ αποκλείεται να ξέρει...

τρελλή ξεπέτα....μακρυά!

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μαγκες συναγωνιστες γεια σας,
Άργισα λιγο να γραψω για την εμπειρία μου με Ελένη από Σολωμού 54 αλλά πιστεύω να τύχω συγχώρεσης.
Λοιπών, το απόλυτο PSE που έχω ζήσει ποτέ, η αλήθεια είναι ότι πήγενα για να πάρω διπλό με Ελένη και Ζάνα αλλά ο Θεός με φίλαξε και έλοιπε η Ζάνα γιατι τώρα δεν νομίζω να μπορούσα να γράψω. Η Grany (γιατι GILF του κερατά είναι) είναι άπαιχτη σε όλα, body to body μασάζ με μπόλικο λάδι ταυτόχρονα ισπανική, καλαμάκι αβυσαλέο ξεσκούφοτο, γλωσόφυλα, γλυψίματα παντού, τελείωσα μία φορά στην πίπα και συνεχίσαμε και δεύτερο γύρο με γαμίσι αυτή από πανω μετα αυτή από κάτω μετά μου βγάζει το λάστιχο κι αφού μου έκανε μια τσιμπουκιά με φτυσιματα στο καυλί, να το χτυπάει πάνω στα μάγουλά της και στη γλώσα της να τον βάζει όλο μέσα και να τον φτάνει μέχρι τισ αμυγδαλές της η καργιόλα!!!! ξαναβάζω προφυλακτικό και και αρχιζω ένα πισοκολητό με χαστούκια στα κολομάγουλα και να φωνάζει η καργιόλα σκίσε με πούστη γάμα με!!!! και κάθε 1 λεπτό να νοιώθω το μοθνί της να σφύγκετε και να τρέχουν υγρά πάνω στ' αρχίδια μου... στο τέλος γυρνάει και μου λέει θέλω να χύσεις πάνω στην κολοτρυπίδα μου να τα νοιώσω να κυλάνε!!!!! Η τύπισα είναι τρελή μετά από κανα 10λεπτο σφυροκόπημα της λέω γύρνα να σε χύσω, γονατίζει και μου βγάζει την καπότα και τον καταπίνει όλο να χύνω αυτή να πνίγετε να τα φτύνει και να τον ξαναβάζει μέσα όλο.... με έστειλε η γιαγια αδιάβαστο... τέτοιο ξέσκισμα είχα να ρίξω 15 χρόνια... στο τέλος από ευγένεια και μόνο ρώτησα τι ζημιά έκανα 60 το μαγαζί κι ότι θέλεις για μένα καβλιάρη μου, μου λέει, της άφησα 100 σύνολο γιατι πιστεύω ότι τα άξιζε και με το παραπάνω....
Αυτά μέχρι το επόμενο report
Δημήτρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom