Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχει "πέσει" λίγο το thread τώρα τελευταία...Να υποθέσω οτι οφείλεται στην απουσία "νεου αίματος",στην έλλειψη χρημάτων,η στην απροθυμία των συναγωνιστών να μοιραστούν τις εμπειρίες τους?

Τελευταία επίσκεψη προ ημερών στην Καλλιρόης 85.Ακρα του τάφου σιωπή....Πήρα την Αννα,καλές υπηρεσίες,κάθησα συνολικά πάνω απο μια ώρα,και δεν πάτησε άνθρωπος.....Αφού  σκέφθηκα να ζητήσω δεύτερο γύρο,με μια απο τις θεραπαινίδες που ξύνανε τα νυχια τους,σε μειωμένη τιμή βέβαια....δυστυχώς δεν είχα χρόνο.....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχει "πέσει" λίγο το thread τώρα τελευταία...Να υποθέσω οτι οφείλεται στην απουσία "νεου αίματος",στην έλλειψη χρημάτων,η στην απροθυμία των συναγωνιστών να μοιραστούν τις εμπειρίες τους?

Διαλέγω την κουρτίνα 3.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
επισκεψη προχθες στην φ.νεγρη 9-11.....3 θεραπευτριες με τις ασπρες κοντες ποδιες τους...
η κορινα, η ευα και μια αλλη....
διαλεξα την ευα, μετα απο προτροπη της ρεσεψιον,οτι εκτος των αλλων..κανει και πολυ καλο μασσαζ!! ετσι ακριβως ηταν! και στην συνεχεια...(πραγμα που δεν περιμενα..)πολυ καλη μπριτζολα με αεροπλανικα κολπα!!
εκτος των αλλων, μου εκμυστηρευτηκε και τα "παραπονα" της.....
ενα καθρεφτη στα δωματια....και ενα μινι γυμναστηριακη σε καποιο δωματιο για να μην χασουν την φορμα τους τα κοριτσια, που δεν εχουν χρονο να ξοδευουν στα gym....
γλυκο κοριτσακι το ευακι.....θα ξαναπαω... :-* 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρει κανείς κάτι; Άκουσα για το μασατζίδικο στη Β. Όλγας (νομίζω) αλλά δεν μπορώ να το βρω ούτε μπορώ να πάω 100 φορές για να φάω...!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρει κανείς κάτι; Άκουσα για το μασατζίδικο στη Β. Όλγας (νομίζω) αλλά δεν μπορώ να το βρω ούτε μπορώ να πάω 100 φορές για να φάω...!

Υπάρχει σχετικό θρεντ

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες για δωστε ενα χερακι. Διαβασα πολλες σελιδες και εχω μπερδευτει με τα πολλα ονοματα και ιδρυματα. Θελω να παω σε μια μασατζου η οποια να μην ειναι μιλφ και να ειναι ωραια κοπελλα. Δεν μπορω ψιλοτζανκια, χωριατοπουλες, μπαζα, βρωμικες, κλπ. Παιζει πουθενα αυτο που ζηταω? Ανεξαρτητως κοστους, απλα να σερβιρει φραπε με καλαμακι, γευμα οχι απαραιτητα. Υπαρχει model-class μασατζου η ειναι στα βιζιτα και στα στριπτιζαδικα?

Δοκιμασε μαγκι στη στουρναρη.Κορμι μοντελου ωραιο προσωπο αλλα λιγο
  απειρη. Καλαμακι με σκουφο

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
καλησπερα. χθες πηγα πατησιων 95 για να παρω τη μαυρη αλλα μου εβγαλε κατι σε εκφυλο η σοφια που μανατζαρει το μαγαζι. υπαρχουν πληροφορειες για αυτη;
Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ...προχωρημένη (!) στην περιποίηση, αν σου αρέσουν τα milf. Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι το μαγαζί θέλει προσεκτική προσέγγιση και με το μαλακό, διότι αν δεν σε ξέρουν κινδυνεύεις να μείνεις με το εργαλέιο στο χέρι.

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καραϊσκου Πειραιά έκλεισε προς το παρόν. Λόγοι άγνωστοι. Πείτε κανένα άλλο καλό μαγαζί με πλήρες μενού στον Πειραιά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697
καλησπερα. χθες πηγα πατησιων 95 για να παρω τη μαυρη αλλα μου εβγαλε κατι σε εκφυλο η σοφια που μανατζαρει το μαγαζι. υπαρχουν πληροφορειες για αυτη;

λες την ξανθιά μιλφ με τα σιλικονατα βυζιά?
ή την χοντρουλα νταρτντάνα ξανθιά με το ωραίο πρόσωπο ?
Αν λές την πρώτη είναι πάρα πολύ καλή επίλογή, δοκιμασμένη.
Η δευτερη (η χοντρούλα), αν  ποτέ αδυνατίσει θα της δώσω μια ευκαιρία...

jokat

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καραϊσκου Πειραιά έκλεισε προς το παρόν. Λόγοι άγνωστοι. Πείτε κανένα άλλο καλό μαγαζί με πλήρες μενού στον Πειραιά.
Χαρ. Τρικουπη η πορτα μεταξυ ενος κομπιουτερμαγαζο και ενος ψιλικατζιδικου αλλα προσεξε στο παζαρι γιατι νομιζουν οτι ειναι το Χιλτον.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
πέρασε κανενας συναγωνιστης τελαυταία απο choco?
εχουμε καμια ανανεωση? τιποτα καινουργιο αξιοσημειωτο?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαρ. Τρικουπη η πορτα μεταξυ ενος κομπιουτερμαγαζο και ενος ψιλικατζιδικου αλλα προσεξε στο παζαρι γιατι νομιζουν οτι ειναι το Χιλτον.

Πέστε και καμιά διεύθυνση, ρε μάγκες. Λες αυτό που έχει μια πράσινη πόρτα απ' έξω; Δουλεύει ακόμα αυτό;;;

adramagor

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωση απο σολωμου 6ος ... κατερινα ψηλη ξανθια ... ωραια ποδια... αλλα σε standard επιπεδο. τπτ το φοβερο

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για σας τι κανατε .Ειναι η πρςτη φωρα που γραφω εδω,πρωτη σελιδα.θελς πληρωφοριες για το CHOCO SPA τηλ/νο και που ειναι ? Τι παιζει εκει αν ξερει καποιος?Ακομα εχω παει 2-3 φορες στην κηφησια που ειναι κηφησιας και κρητης πολι σοβαρο δειχνει. κσερει κανενας τι παιζει εκει ?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
στα θεματα"μασαζ κλαμπ" και "μασαζ κατ'οικον" εχει ολες τις αγγελιες.
θα βρεις πολλες πληροφοριες κανωντας αναζητηση [ πανω δεξια ]
καλωσηλθες στην παρεα :)

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στα θεματα"μασαζ κλαμπ" και "μασαζ κατ'οικον" εχει ολες τις αγγελιες.
θα βρεις πολλες πληροφοριες κανωντας αναζητηση [ πανω δεξια ]
καλωσηλθες στην παρεα :)
φιλε δεν βρικα διευθηνση και τηλ/νο απο CHOCO SPA αν γνςριζει καποιοσ ασ μου τα τα πει!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια....κανα μασαζ κατ'οικον...που θα βρουμε? ξερει κανενας??
λειπη η γυναικα μου σημερα και....ειμαι λιγο 'πιασμενος'... :sunglasses:

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ειναι ανοιχτα σημερα Σαββατο Στουρναρη η Σολωμου???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom