Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.186
Πόντοι
5.345
:think:δεν ηθελα να προσβαλω τον τιμημενο zero.ε ολο τον σεβασμο,γιατι ειμαι νεος στον χωρο.Απλα διαβασα για μια τετοια Ρενα στις αρχικες σελιδες και ρωταω αν ειναι αυτη.Ευχαριστω!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
:think:δεν ηθελα να προσβαλω τον τιμημενο zero.ε ολο τον σεβασμο,γιατι ειμαι νεος στον χωρο.Απλα διαβασα για μια τετοια Ρενα στις αρχικες σελιδες και ρωταω αν ειναι αυτη.Ευχαριστω!!!
Η Ρένα είναι μια ευγενική και αριστοκρατική ρωσίδα. Γυρω στα 40+
Φοράει πάντα κάλτσες δικτυωτές και έχει ξανθό και σχετικά κοντό μαλλί.
Γλυφει πάρα πολύ ωράια.
Τώρα αν γλύφει και εκεί που λές και αν βάζει και δάκτυλο δεν το ξέρω.
Σε εμένα που την πήρα τρεις φορές δεν πήρε τέτοια πρωτοβουλία….
Αν το ζητήσεις όμως πολύ πιθανό να το κάνει.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε…
Πάντως το δικό της κουλούρι δεν το δίνει δυστυχώς…..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.186
Πόντοι
5.345
Η Ρένα είναι μια ευγενική και αριστοκρατική ρωσίδα. Γυρω στα 40+
Φοράει πάντα κάλτσες δικτυωτές και έχει ξανθό και σχετικά κοντό μαλλί.
Γλυφει πάρα πολύ ωράια.
Τώρα αν γλύφει και εκεί που λές και αν βάζει και δάκτυλο δεν το ξέρω.
Σε εμένα που την πήρα τρεις φορές δεν πήρε τέτοια πρωτοβουλία….
Αν το ζητήσεις όμως πολύ πιθανό να το κάνει.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε…
Πάντως το δικό της κουλούρι δεν το δίνει δυστυχώς…..
:cheesy: :cheesy:Ευχαριστω για την αμεση απάντηση!!!!Τα σεβη μου και αποχωρω προς τερψην και διαπιστωση!!!Θα ενημερωσω παραυτα!!!

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές παρότι χρόνια στην πουτανόπιατσα , δεν έχω επισκεφτεί τα εν λόγω μαγαζιά.
Έχω διαβάσει τα παραπάνω και  έχω καταλήξει ότι πρέπει να επισκεφτώ το Σολομού ή το Στουρνάρι.
Για να μην φάω κανένα παλτό μια διευκρίνηση θέλω από τους παλιούς. Για να παίξει μπριζόλα όπως λέτε το ζητάς πριν μπεις στο δωμάτιο από την τσατσά για να σου προτείνει τις κοπέλες που προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία , ή ζητάς κάποια κοπέλα που ξέρεις ότι το προσφέρει και της το ζητάς σαν εξτρά στο δωμάτιο ?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γεια σας συναγωνιστές παρότι χρόνια στην πουτανόπιατσα , δεν έχω επισκεφτεί τα εν λόγω μαγαζιά.
Έχω διαβάσει τα παραπάνω και  έχω καταλήξει ότι πρέπει να επισκεφτώ το Σολομού ή το Στουρνάρι.
Για να μην φάω κανένα παλτό μια διευκρίνηση θέλω από τους παλιούς. Για να παίξει μπριζόλα όπως λέτε το ζητάς πριν μπεις στο δωμάτιο από την τσατσά για να σου προτείνει τις κοπέλες που προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία , ή ζητάς κάποια κοπέλα που ξέρεις ότι το προσφέρει και της το ζητάς σαν εξτρά στο δωμάτιο ?
στα δυο μαγαζια που ανεφερες, ολα τα τεμαχια ψηνουν. για τα υπολοιπα ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: καλα το λες,αυτο το μαγαζι ειναι σκετο στουρναρι :rockon:

moirazwpono

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
H Ρένα που ψάχνεις είναι milf και δουλεύει σε ένα από τα δύο της Σολωμού.

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχθές τελικώς πήγα Στουρνάρη (δεν μου άνοιξαν στην Γ΄Σεπτεμβρίου αφού εκεί πήγα πρώτα για την Ήρα)και δοκίμασα την Άντζελα με ελαφρώς ασιατική εμφάνιση μικροκαμωμένη,πολύ ευγενική και γενικώς πρόθυμη, μασάζ άνω του μετρίου αλλά μέχρι εκεί. παρά την προθυμία της δεν έχει αυτό το...κάτι. δυσκολεύομαι να την χαρακτηρίσω σαν gfe αλλά σίγουρα δεν είναι και ...γκόμενα που σου ξυπνάει άγρια ένστικτα. τέλος πάντων δεν λυπάσαι τα χρήματά σου, αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ποια Ατζελα ειναι - η πρωην Μαρνης28-Καλλιροης προβληματικο κουδουνι?
εχθές τελικώς πήγα Στουρνάρη (δεν μου άνοιξαν στην Γ΄Σεπτεμβρίου αφού εκεί πήγα πρώτα για την Ήρα)και δοκίμασα την Άντζελα με ελαφρώς ασιατική εμφάνιση μικροκαμωμένη,πολύ ευγενική και γενικώς πρόθυμη, μασάζ άνω του μετρίου αλλά μέχρι εκεί. παρά την προθυμία της δεν έχει αυτό το...κάτι. δυσκολεύομαι να την χαρακτηρίσω σαν gfe αλλά σίγουρα δεν είναι και ...γκόμενα που σου ξυπνάει άγρια ένστικτα. τέλος πάντων δεν λυπάσαι τα χρήματά σου, αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποια Ατζελα ειναι - η πρωην Μαρνης28-Καλλιροης προβληματικο κουδουνι?
απο την περιγραφη, αυτη δειχνει να ειναι. κανουν αλλαξοκωλιες η μαρνη με τη στουρναρη..  :rolleyes:

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Νεα αφιξη στη στουρναρη.Ονομα Μαγκι. :rockon: :rockon: :rockon:Ειναι 
  ομορφο μωρο με πολυ ωραιο σωμα .Ωραιο και σφικτο λοκο , :boobies:Νο 2 και απαλο
  δερμα.μασαζακι καλο ,δεν μιλαει πολυ αν δεν της πιασεις εσυ κουβεντα ,
  λιγα ελληνικα, καλα αγγλικα
  Μετα το μασαζ φραπεδακι με καλαμακι με προφυλαξη(δεν ξερω αν κανει χωρις γιατι
  δεν το ζητησα) και  :knockinb: πολυ καλη σερβιρισμενη στα τεσσερα :dancing: :dancing:      :dancing:με θεα τον υπεροχο λοκο.Περασα καλα και θα ξαναπαρω. 40λεπτα 70 ευρω

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχασα να αναφερω οτι μου ειπε οτι δουλευε αλλου πριν, αλλα δεν μου
ειπε που.Δεν ξερω αν την εχουν συναντησει οι πιο παλιοι.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κατάθεση Σολωμού 54 6ος όροφος.

Σε αποστολή Ζάνα και Ατζελίνα

Ελεύθερες Κατερίνα, Ελένη, Δέσποινα και Ναταλί.

Χωρίς πολύ σκέψη, πήρα την Ναταλί την χοντρούλα, με το γλυκό πρόσωπο, τα υπέροχα μάτια και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα......... και για άλλη μία φορά δεν το μετάνοιωσα.

Ξεκινήσαμε με απαλό χαλαρωτικό μασάζ με πολλά φιλιά και χάδια παντού, γρήγορα περάσαμε στο πνευστό, βαθύ και υγρό (με αργό ρυθμό στις "βυθίσεις" αλλά με φιλότιμες προσπάθειες να τον εξαφανίσει) και με ρούφηγμα στις γύρω περιοχές, αυτό κράτησε περίπου 10-15 λεπτά, στη συνέχεια είχαμε μπριζολίτσα ζουμερή, με φωνούλες και πολύ gfe συμμετοχή.

Το πρόγραμμα έκλεισε με 10 λεπτά  πολύ καλού μασάζ, για να μην ξεχνάμε και τον λόγο που πάμε στα μασατζίδικα..........!!!!!!!!  ;) ;) ;)

Χρόνος περίπου 45 λεπτά, κόστος 80€.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα πρότεινα, στις ανταποκρίσεις να συμπεριλαμβάνουμε και το θέμα της καθαριότητας. Δηλαδή, μετά το γεύμα υπήρξε το απαραίτητο πλύσιμο ή γρήγορο σκούπισμα της επίμαχης περιοχής με χαρτί, βρεγμένο ή μη. Νομίζω ότι είναι σημαντικό το θέμα κι αν αρχίσουμε να το θίγουμε, ενδεχομένως οι θεραπεύτριες να γίνουν πιο σχολαστικές.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Θα πρότεινα, στις ανταποκρίσεις να συμπεριλαμβάνουμε και το θέμα της καθαριότητας. Δηλαδή, μετά το γεύμα υπήρξε το απαραίτητο πλύσιμο ή γρήγορο σκούπισμα της επίμαχης περιοχής με χαρτί, βρεγμένο ή μη. Νομίζω ότι είναι σημαντικό το θέμα κι αν αρχίσουμε να το θίγουμε, ενδεχομένως οι θεραπεύτριες να γίνουν πιο σχολαστικές.

Συνάδελφε συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά σ'αυτό εγώ τουλάχιστον θα μπορούσα να ενημερώσω
μόνο εάν το δωμάτιο έχει δικιά του ντουζιέρα οπότε θα δω αν η κοπέλα κάνει μπάνιο ή όχι,
σε άλλη περίπτωση δεν ξέρω τι κάνει η κοπέλα και δεν θα ήθελα να βγάζω υποθετικά συμπεράσματα, αυτό όμως που όλοι μπορούμε και πρέπει να αναφέρουμε είναι αν κάποια κοπέλα μυρίζει, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το οποίο θα σημαίνει ότι δεν πλένεται φυσικά.
Αν κάποιος συνάδελφος, έχει να προτείνει κάτι αλλό, ας μας πει, γιατί σίγουρα το θέμα καθαριότητα είναι πολύ σοβαρό.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Τσακαλι!!!!!!! σε χασαμε λιγες μερες αλλα απο οτι φαινεται πηγες για επιτοπιες ερευνες!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Αναφορά και από μένα...
Χτεσινή επίσκεψη στο Σολωμού 59. Πήρα για πρώτη φορά την Αγγελική, κοντοπούτανο Ρωσσιδάκι (όχι πάνω από 1.55 μ) με μικρό αλλά ωραίο βυζάκι 1.5-2 και ελαφρώς πεσμένο πατούρι..
Το μεγάλο της συν είναι το πολύ απαλό και χαλαρωτικό μασάζ που κάνει. Μάλιστα στον δεύτερο γύρο μασάζ (εγώ ζητάω λίγο μασάζ στην αρχή για χαλάρωμα, μπριζόλα, και μετά το υπόλοιπο μασάζ..) με πήρε ο ύπνος!! Ο φραπέ με καλαμάκι είναι επίσης αρκετά αξιόλογος και γίνεται χωρίς σκούφο.. Η μπριζόλα σερβιρίστηκε στα 4 με επιφωνήματα ηδονής αρκετά αληθοφανή (δεν ξέρω αν ήταν προσποιητά). Στα μείον ότι το μουνί της μύριζε ψαρίλα...
Συνολικά καλή εμπειρία. Το κακό είναι ότι απο βδομάδα φεύγει με μεταγραφή σε κωλόμπαρο της επαρχίας αλλά μου είπε ότι τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα θα είναι Αθήνα για να πληρώνει λογαριασμούς κλπ και θα κάνει και κάνα extraδάκι στο εν λόγω μασαζohouse....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom