Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες.
Χθεσινό και προχθεσινό πέρασμα απο τα παρακάτω καταστήματα μαλάξεων:

Καλό μήνα στον μεγαλύτερο scouter των μασαζ...

Βέβαια στην λίστα που παραθέτεις, ξέχασες να γράψεις την καλύτερη περίπτωση που συνάντησες όπως μου είπες, γιατί την κρύβεις ? Ντρεπεσαι ??

"ΝΕΑΡΟΣ προσφέρει χειρομαλάξεις μασάζ σε όλο το σώμα με λάδι μασάζ προστάτη 50€ αισθησιακό χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με λάδι και στα γεννητικά όργανα εκτόνωση Όχι Απόκρυψη 693***"
(Αγγελία απο τον Αγγελιωχόρο, για όποιον ενδιαφέρεται...)

:rockon:  :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
στο 8 η 88?? :think: η τανια ειναι νεα αφιξη ε??

Συνάδελφε εγώ λέω γι'αυτές που είναι στο 8, υπάρχει ίδρυμα
και στο 85 (όχι στο 88) αλλά δεν έχω πάει.
Αν εννοείς για την Τάνια στη Στουρνάρη 63,
ναι είναι νέα άφιξη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλό μήνα στον μεγαλύτερο scouter των μασαζ...

Βέβαια στην λίστα που παραθέτεις, ξέχασες να γράψεις την καλύτερη περίπτωση που συνάντησες όπως μου είπες, γιατί την κρύβεις ? Ντρεπεσαι ??

"ΝΕΑΡΟΣ προσφέρει χειρομαλάξεις μασάζ σε όλο το σώμα με λάδι μασάζ προστάτη 50€ αισθησιακό χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με λάδι και στα γεννητικά όργανα εκτόνωση Όχι Απόκρυψη 693***"
(Αγγελία απο τον Αγγελιωχόρο, για όποιον ενδιαφέρεται...)

:rockon:  :rockon:

ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιον.! :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλησπερα  τι  γινετε  ρε  παδια  με  τι  διμοκρητου  πολλα ποστ  τελευτεα  τι  παιζι  εκει  ξερι  καποις :think:

καλά!
εσύ βρέ κάνεις μπάμ οτι γράφεις απο το λαπτοπ της Δημοκρίτου.... :grin:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδια εκτος απο μαρσι που ειναι για μενα σαμιαμιδι και ζανα (ηταν αδιαφορη) παιζει καμια αλλη που δινει κουλουρι εγγυημενα?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Στην Ιλιαδα δεν είναι πλέον η Χριστίνα, της έφαγε τη θέση η Ρούλα.  Επειδή είμαι κολλημένος με τη Χριστίνα, όποιος ξέρει  κάτι για αυτή, ας με ενημερώσει, έστω και με προσωπικό μήνυμα. Περιμένω απαντήσεις από τους προχωρημένους και τους ανώτερους.
..ποιά θέση να πάρει; δεν φθάνει την χριστίνα στο μικρό της δακτυλάκι....

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Συνάδελφε εγώ λέω γι'αυτές που είναι στο 8, υπάρχει ίδρυμα
και στο 85 (όχι στο 88) αλλά δεν έχω πάει.
Αν εννοείς για την Τάνια στη Στουρνάρη 63,
ναι είναι νέα άφιξη.
εγω εκανα λαθος!! καραισκου 88 ειναι
ολοι λενε ΝΑΙ εγω λεω ΔΕΝ!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημερα,μαλλον ναι ειναι η ιδια απο μασσαζ  καλη για εμας τους λατρεις του ασιατικου :2funny:αλλα δεν το κοβω οτι κανει τιποτα περισσοτερο απο φραπε.
Το εν λογω θεραπευτηριο ειναι στη Δημοκριτου 9 στο κολωνακι.
..αυτή είναι και ως γνωστό μόνο φραπέ σερβίρει....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...δεν είναι τα +20,+30, +40 που θα δώσεις επιπλέον για μια μπριζόλα.
Το σημαντικότερο είναι πως μετά το "ψήσιμο" δεν πλένονται...μήπως πρέπει να "ανοίξουμε" ένα νέο post για το ποιές θεραπεύτριες έχουν στοιχειωδώς "απολυμανθεί" και όλες οι άλλες black list?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...δεν είναι τα +20,+30, +40 που θα δώσεις επιπλέον για μια μπριζόλα.
Το σημαντικότερο είναι πως μετά το "ψήσιμο" δεν πλένονται...μήπως πρέπει να "ανοίξουμε" ένα νέο post για το ποιές θεραπεύτριες έχουν στοιχειωδώς "απολυμανθεί" και όλες οι άλλες black list?

Έχεις δίκιο. Πάντως, Στουρνάρη 63, Σολωμού 54 και Φίλωνος 19, όσες φορές έχω πάει, δεν έχω δει καμία να πλένεται μετά το γεύμα.

spials

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι μασσαζωλατρες,
υπαρχει ενα μαγαζι στο Γαλατσι στην Βεικου, στο οποιο με πληροφορησαν οτι προσφερουν τωρα πια μονο μασσαζ, εκει δουλευε καποια Μαρινα, γνωριζει κανεις που εχει παει;

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο. Πάντως, Στουρνάρη 63, Σολωμού 54 και Φίλωνος 19, όσες φορές έχω πάει, δεν έχω δει καμία να πλένεται μετά το γεύμα.
Όσον αφορά την Στουρνάρη, έχω εμπειρία μόνο από την Ελένη (τη χοντρούλα) και έχω διαπιστώσει ότι πλένεται μετά τα γεύματα. Για τα άλλα μαγαζιά δεν ξέρω...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
προχτες που πηγα σολωμου στο ζανοσπιτο και πηρα την μιρκη την ελενη μετατο γευμα πλυθηκε..! βεβαια ειχα παει στο δωματιο με το ντουζ. αυτης τον κωλο της τον εχει σκισει κανεις..??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γεια σας φιλοι μασσαζωλατρες,
υπαρχει ενα μαγαζι στο Γαλατσι στην Βεικου, στο οποιο με πληροφορησαν οτι προσφερουν τωρα πια μονο μασσαζ, εκει δουλευε καποια Μαρινα, γνωριζει κανεις που εχει παει;
ή το βεικου 48 λες που ετσι κι αλλιως μονο μασαζ επαιζε και σπανια κανενα φραπε (αναλογα με το τεμαχιο) ή τη μαρινα που μετακομισε το μαγαζι της στη λ.αθηνων στο χαιδαρι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προχτες που πηγα σολωμου στο ζανοσπιτο και πηρα την μιρκη την ελενη μετατο γευμα πλυθηκε..! βεβαια ειχα παει στο δωματιο με το ντουζ. [size=10pt]αυτης τον κωλο της τον εχει σκισει κανεις..??[/size]
ναι, εχουν αναφερθει περιστατικα..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για τα παληκαρια που ρωτουν, η μαγια, παντα μετα απο καθε γευμα εμπαινε στο μπανιο, ενιοτε και μαζι μου..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τελικα ρε παιδια εκτος απο μαρσι που ειναι για μενα σαμιαμιδι και ζανα (ηταν αδιαφορη) παιζει καμια αλλη που δινει κουλουρι εγγυημενα?
μαγια μαρνης, ελενη (granny) σολωμου 54..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, για τα παληκαρια που αναρωτιουνται αν θα γινει καμια ανανεωση στις μασαζερι, η εμπειρια λεει οτι ελαχιστα πραγματα θα γινουν πριν απο τα τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η Σάρα πρέπει να είναι η μοναδική μαυρούλα σε μασάζ.
υπαρχει κι αλλη μαυρη σε μασαζερι, μονο που το μαγαζι στο οποιο εργαζεται ανηκει στα ΔΕΝ..
δεν ξερω ακομη αν αλλαξε τιποτα στο μαγαζι ωστε να το ενταξουμε σ αυτο το θρεντ, αλλα το ιδρυμα ειναι αυτο της κ.παλιολογου 7 στη ν.σμυρνη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom