Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το προσεξα και αυτο, αλλα ειναι φυσιολογικο για το επαγγελμα που κανει....

χωρις να ειμαι ειδημων πρωκτολογος,γυναικολογος,αιδιολογος νομιζω οτι εχω δει συναδελφησες μεγαλυτερης ηλικιας με ποιο κλειστο αιδιο...νομιζω οτι παρα ειναι ξεχυλωμενο για την ηλικια της κ η τριβη ειναι μηδενικη που αντιλαμβανομαστε..ευχαριστω

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες το ξερω οτι ειναι ξεχειλωμενο το κωλουρι της...αν το εχετε δοκιμασει εσεις ρωτησα να μου πειτε αποψη....οτι το δινουν το ξερω....και οτι αν τις πετυχεις μετα το μεσημερι παλι ειναι λιωμα....εδω εμας μας γαμανε στη δουλεια και ειμαστε κομματια...αυτες που τις γαμανε κυριολεκτικα δεν θα ηταν....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ρε μαγκες το ξερω οτι ειναι ξεχειλωμενο το κωλουρι της...αν το εχετε δοκιμασει εσεις ρωτησα να μου πειτε αποψη....οτι το δινουν το ξερω....και οτι αν τις πετυχεις μετα το μεσημερι παλι ειναι λιωμα....εδω εμας μας γαμανε στη δουλεια και ειμαστε κομματια...αυτες που τις γαμανε κυριολεκτικα δεν θα ηταν....
Συναδελφε, εγω προσωπικα δεν εχω δοκιμασει..αλλα νομιζω οτι εαν δεν στο δωσει την πρωτη, θα στο δωσει σιγουρα την δευτερη, τωρα εαν ειναι ξεχειλωμενο ή οχι γουστα ειναι αυτα...καθως επισης οσον αφορα το θεμα της τριβης και της αισθησης εξαρταται παντα και απο το δικο μας μεγεθος....
Γενικα ομως αφου απο εκει περναει τοσος κοσμος και η Μαρσι ειναι το αστερι του ιδρυματος νομιζω οτι σιγουρα καποιοι που εχουν δοκιμασει μπορουν να σε διαφωτισουν καλυτερα....κατα τα αλλα, ολα ειναι θεμα γουστου!

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλο απογευμα σε ολους.
Μετα απο πολυ καιρο επισκευτηκα την Θησεως στο Μαρουσι.Πηγα  κυριως γιατι με βολευε χιλιομετρικα.
Ο θειος στη πορτα αρχισε τις χειραψιες και τετοια.
Μονο φραππε και μαλιστα 100ε!
Αλλα αυτο το μωρο τα αξιζε !!
Ονομα Χαρα,μελαχροινη ,ψηλη ,1.75 χωρις παπουτσια  ,μικρο βυζι αλλα με τον ωραιοτερο κωλο που εχω δει τα τελευταια χρονια!!

Αν το ποστ χρηζει μετακομισης ,μην διστασετε.

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε, εγω προσωπικα δεν εχω δοκιμασει..αλλα νομιζω οτι εαν δεν στο δωσει την πρωτη, θα στο δωσει σιγουρα την δευτερη, τωρα εαν ειναι ξεχειλωμενο ή οχι γουστα ειναι αυτα...καθως επισης οσον αφορα το θεμα της τριβης και της αισθησης εξαρταται παντα και απο το δικο μας μεγεθος....
Γενικα ομως αφου απο εκει περναει τοσος κοσμος και η Μαρσι ειναι το αστερι του ιδρυματος νομιζω οτι σιγουρα καποιοι που εχουν δοκιμασει μπορουν να σε διαφωτισουν καλυτερα....κατα τα αλλα, ολα ειναι θεμα γουστου!
σωστος kosfra thanks!!

Επισκέπτης
παιδια περα απο πλακα ειναι χοντρομαλακια να πηγαινουμε να χαλαρωνουμε μια ωριτσα κ να βλεπεις την αλλη να σερνεταικυριολεκτικα.πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε τις σχεσεις μας  αρα δεν ειμαστε λιγουρια κ σιγουρα δεν ενθουσιαζομαστε οταν αντι να απολαυμβανουμε βλεπουμε αυτη την καταντια.

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια περα απο πλακα ειναι χοντρομαλακια να πηγαινουμε να χαλαρωνουμε μια ωριτσα κ να βλεπεις την αλλη να σερνεταικυριολεκτικα.πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε τις σχεσεις μας  αρα δεν ειμαστε λιγουρια κ σιγουρα δεν ενθουσιαζομαστε οταν αντι να απολαυμβανουμε βλεπουμε αυτη την καταντια.
σωστα μιλας ρε 1111 αλλα τι να κανουμε να το κοψουμε???? και αντε και το κοψαμε και δεν παμε για κανα διαστημα....μετα βουρ ολοι μαζι και παλι κομματια θα ειναι αυτες!!

Επισκέπτης
να το κοψουμε δε γινεται αφου ολοι εχουμε το μικροβιο μεσα μας αλλα ειλικρινα εχθες ενιωσα πολυ απαισια οταν ειδα την μπιανγκα να σερνεται ετσι. σε ολους μας εχει τυχει να μας κανουν ξεπετα ολοι μας εχουμε βρεθει με μπαζα, αλλα να βλεπεις ενα κοριτσακι τοσο χαλια να του λες αστο αφου εισαι κοματια κ αυτη πιθανον απο φοβο να σου λεει ολα καλα, ε σε κανει να νιωσεις καπως ρε παιδια!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
να το κοψουμε δε γινεται αφου ολοι εχουμε το μικροβιο μεσα μας αλλα ειλικρινα εχθες ενιωσα πολυ απαισια οταν ειδα την μπιανγκα να σερνεται ετσι. σε ολους μας εχει τυχει να μας κανουν ξεπετα ολοι μας εχουμε βρεθει με μπαζα, αλλα να βλεπεις ενα κοριτσακι τοσο χαλια να του λες αστο αφου εισαι κοματια κ αυτη πιθανον απο φοβο να σου λεει ολα καλα, ε σε κανει να νιωσεις καπως ρε παιδια!!!

Ο μόνος φόβος που είχε συνάδελφε ήταν να μην χάσει τα +20,
ελπίζω να της έδωσες μόνο 50€ αφού ήταν τόσο χάλια, να δούμε θα το ξανακάνει,
ήθελα νά'ξερα δεν το καταλαβαίνουν πως με τέτοια συμπεριφορά θα χάσουν πελάτες.........!!!!!!!!!!!! 
:idiot: :idiot: :idiot:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Παιδια σιγα σιγα(με το μαλακο που λενε)......το κουλουρακι εχει ξεχειλωσει επικινδυνα......
Ρε συναγωνιστες μονο αυτο ζητατε??????????????ελεος πια το καημενο το κοριτσι!!!!!!!!

Το καημένο το κορίτσι ζητάει +30 για το κουλουράκι της, άσε που δεν είναι υποχρεωμένη
να το δίνει κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά είναι γλυκός ο παράς.........!!!!!!!!!! ;) :booty: ;) :booty: ;) :booty:
Μόνο σε μένα ήξερε να κλείσει την "πόρτα" αλλά δεν πειράζει είμαι καλός άνθρωπος,
δείχνω κατανόηση...........!!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πάντος συνάδελφοι βλέπω το κουλούρι το έχετε συγκρατήσει όλοι, το ότι έχει μάθει
και κάνει πολύ καλό μασάζ,όπως έχω ξαναπεί σε άλλο post, δεν το αναφέρει κανένας........!!!!!!!!!!!!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παρεξηγησιάρη...
Πάντος συνάδελφοι βλέπω το κουλούρι το έχετε συγκρατήσει όλοι, το ότι έχει μάθει
και κάνει πολύ καλό μασάζ,όπως έχω ξαναπεί σε άλλο post, δεν το αναφέρει κανένας........!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Eπιστροφη απο Στουρναρη.

Μαρσι,εγγυηση η κοπελα με το γνωστο μενου πλεον: Ανοιγμα φυλλου για χειροποιητη τυροπιτα εξαρχης πανω στη πλατη μου,δροσερο φραπεδακι επειτα και μπριζολα καλοψημενη στα καρβουνα για κυριως πιατο τελος με θεα τον καθρεφτη!!Αξια 50 ευρω συν 20 ευρω Φ.Π.Α.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε astari 51 γιασου σου ειπα πανω απο αντιντας στον τριτο οροφο η εισοδος ειναι απο βενιζελου το κουδουνι λεει τοταλ σπα σου  ειπα στειλε μου πμ για σημερα.ημου και εγω εκει αυτην την ωρα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες στην ξενοπουλου δουλευαι μια κορασιδα η χαρα την εχει παρει το ματι κανενος πουθενα καθε  πληροφορια δεκτη.

papamarios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και χαρά σας,
Επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο, για βοηθήστε την κατάσταση. Πάσα πληροφορία δεκτή. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει αλλά από 40άρακαι πάνω και όχι πέρα από 50άρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
papamarios   

papamarios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και χαρά,
Καμιά καλή πληροφορία μια και είμαι καινούργιος στο χώρο, υπάρχει;;;
Καμιά 45άρα ή 50άρα αν ξέρεις ……
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
papamarios

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλως ηλθες παπαμαριε
1.κανε διαγραφη ενα μνμ, μη διπλοποσταρουμε το ιδιο.
2.δοκιμασε σε καποιο απο τα
α.Γ' Σεπ 25
β.Σολωμου 64 κ' 69
γ.Πατησιων 131
δ.Φρατζη 4
ε.Μαρνη 28
αν δε βρεις αυτο που ψαχνεις, ριξε μια ματια στο θεμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31619.30]"Φιλοι του μασαζ"[/url]
ειναι δημοσιευμενες ολες οι αγγελιες.
αν παλι δε βρεις , τα ξαναλες με αλλο συναθλητη,
διοτι αυτο που ζητας ειναι εκτος των προσωπικων μου επιλογων,
με συνεπεια να μη μπορω να σου προτεινω καποια συγκεκριμενη. :)

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από χθεσινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Κοπέλες Βίκυ,Μάρσι,Χριστίνα,Άτζελα και Τάνια.

Πήρα τη Τάνια :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: παιδιά χωρίς πλάκα ένας παίδαρος από Λιθουανία 1,82 ύψος (την ρώτησα γι'αυτό το γράφω ακριβώς), μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, κορμάρα, ατελείωτες ποδάρες, μια  :booty:άρα  απίστευτη και  :boobies:άκια  2άρια  και λίγο μικρότερα ίσως αλλά με καταπληκτικές ευαίσθητες "κορυφές".

Στο σαλόνι σου δείνει την εντύπωση της κρυόκωλης αλλά είναι πολύ λιγότερο απ'αυτό που δείχνει, έχει βέβαια το στιλάκι, είμαι μ----ρος και το ξέρω.........!!!!!!!!

Ελληνικά ξέρει λίγα αλλά μιλάει Αγγλικά.
Το μασάζ μέτριο αλλά προσπαθεί, με λίγη καθοδήγηση βελτιώνεται αισθητά.

Πάρα πολύ καλό πνευστό, βαθύ έως πολύ βαθύ και υγρό με χαμηλής έντασης ηχητικά εφέ
που σε συνδυασμό μ'αυτό που βλέπεις, σε κάνει να νιώθεις και λίγο πορνοστάρ ;) ;) ;)

Στο κυρίως μενού σερβίρει μπριζολίτσα, ζουμερή όσο πρέπει, με συμμετοχή και φωνούλες κι αυτές χαμηλής έντασης και πολύ ερωτικές.
Φυσικά την βάζεις να σε σερβίρει στα 4 με θέα την  :booty:άρα της.
Της έδωσα 80€ για το εξαιρετικό deep throat που μου έκανε.
                                                                              ρε φιλε G.G τι 80 εσυ πρεπει να πεις στη κυρια καιτη να σου βγαλει καρτα απεριοριστων....επισκεψεων οπως το μετρο και να εχεις εκπτωση .το μισο μαγαζι εσυ το εχτισες

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
στην Ανδρόνικου η συγκεκριμένη κινεζουλα έκανε πολυ καλο μασάζ και φραπε , αλλά μέχρι εκεί.
Το κόβω αρκετα δυσκολο να κάνει κάτι παραπάνω στη Δημοκρίτου, αλλά ποτ'ε δεν ξέρεις...
Καλημερα συναγωνιστες.Αν καταλαβα καλά πρεπει να λετε για την νταιανα η ντιανα που ηταν παλια στην ανδρονικου στο μαρουσι.Αν λεμε για την ιδια διαβαζω οτι τωρα εχει παει στην δημοκριτου παπαγιωργη.Σε ποια περιοχη ειναι αυτο?Θελω πολυ να κανω μια επισκεψη και να την παρω για μασαζ.Αν μπορει καποιος και ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom