Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

NIKOSCHANIA

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην Ιλιαδα δεν είναι πλέον η Χριστίνα, της έφαγε τη θέση η Ρούλα.  Επειδή είμαι κολλημένος με τη Χριστίνα, όποιος ξέρει  κάτι για αυτή, ας με ενημερώσει, έστω και με προσωπικό μήνυμα. Περιμένω απαντήσεις από τους προχωρημένους και τους ανώτερους.

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προλαβες ρε θηριο δυο καλαμακια δυο μπριζολες σε μιση ωρα ,
και να αλλαζεις λαστιχα? αλλαζες λαστιχα ,ετσι?
πως ειναι η σχεση των κοριτσιων? αγαπιουνται-αγαπιουνται?
χαλαρα αλλαζεις λαστιχα.... η σχεση των κοριτσιων....? μετρια...

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
...αρα το ζητησες...

μάλλον ήμουν ασαφής, εννοούσα πως δεν το ζήτησα με το καλημέρα (στο στυλ ήρθα να σας ^#$@#@), ήταν και το ντεμπούτο μου με τη ζάνα οπότε το πήγα στο ρελαντί... κατά το ψήσιμο διερεύνηση του γκρόβερ και μετά αίτηση για κουλούρι...

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα πριν μιση ωρα πηρα μπιανκα απο στουρναρη (δεν ειχε αλλη διαθεσημη )  το κοριτσακι 2/10 μασαζ 3/10 καλαμακι
5/10  μπριζολα μαλον παιδακι  βυζι 15/10 συμετοχη -10/10
αυτα για σημερα  ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΓΝΩΣΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Τελικά μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Η έννοια του διπλού είναι ότι ναι μεν μπαίνεις και με τις δύο στο δωμάτιο αλλά τρως μια μπριζόλα με την καθεμία ενώ η άλλη κοιτάει ή η μπριζόλα είναι μία αλλά τρώγεται λίγο με την μία και λίγο με την άλλη..??

Επισκέπτης
Τελικά μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Η έννοια του διπλού είναι ότι ναι μεν μπαίνεις και με τις δύο στο δωμάτιο αλλά τρως μια μπριζόλα με την καθεμία ενώ η άλλη κοιτάει ή η μπριζόλα είναι μία αλλά τρώγεται λίγο με την μία και λίγο με την άλλη..??

Εσύ την θέλεις καλά ψημένη ή με το αιματάκι της? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Ξεκιναω σε λιγο για Αχιλλεως ,ξερει κανεις αριθμο ,οροφο και τι γραφει το κουδουνι?
Πηγα προχθες κοιταξα πανω απο το Αντιντας που ειχε πει καποιος συναγωνιστης αλλα τζιφος , πληροφορηστε με και στην επιστροφη μου κανω πληρη ενημερωση.

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συνηθως η μπριζολα ειναι μια και τρωγεται λιγο με τη μια και λιγο με την αλλη....

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστες θα μου πει καποιος αν εχει φαει κουλουρι απο Μπιανκα η Μαρσυ??

Επισκέπτης
τι κουλουρι να φαμε ρε φιλε, αυτα τα αμοιρα θα πεθανουν ορθια καμια μερα απο το πολυ ξεσκισμα. χθες κατα τις 8 πηγα στουρναρη πηρα μπιανγκα παιδια με το που μπηκε μονο που δε κοιμηθηκε το καημενο. ελεως  ρε συναγωνιστες τους εχουν ξεσκισει τον πατο τα αφεντικα!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι κουλουρι να φαμε ρε φιλε, αυτα τα αμοιρα θα πεθανουν ορθια καμια μερα απο το πολυ ξεσκισμα. χθες κατα τις 8 πηγα στουρναρη πηρα μπιανγκα παιδια με το που μπηκε μονο που δε κοιμηθηκε το καημενο. ελεως  ρε συναγωνιστες τους εχουν ξεσκισει τον πατο τα αφεντικα!
Έχει δίκιο ο φίλος. Κυρίως τις μικρές.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
+10000000 συναγωνιστη.
Εχτες εκανα και εγω την καθιερομενη βολτα απο Στουρναρη....λεω καθιερωμενη γιατι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα περνανε απο Στουρναρη τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα και αφηνουν τον οβολο τους....σαν την εκκλησια ενα πραμα............ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ.........
Λοιπον πηρα Μαρσι.....οπως παντα καλο Value for money.....σε μια στιγμη μου γυρισε τα οπισθια της με αποτελεσμα, να εχω σε πρωτο πλανο το κουλουρακι της...............ενα θα σας πω.....
Παιδια σιγα σιγα(με το μαλακο που λενε)......το κουλουρακι εχει ξεχειλωσει επικινδυνα......
Ρε συναγωνιστες μονο αυτο ζητατε??????????????ελεος πια το καημενο το κοριτσι!!!!!!!!

Κατα τα αλλα οπως ειπα η Μαρσι ειναι σταθερη αξια και δεν χρειαζεται να πουμε παραπανω.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
εαν προσεξεις κ τα μουνοχειλα ξεχειλωμενα ειναι για την ηλικια της....
Το προσεξα και αυτο, αλλα ειναι φυσιολογικο για το επαγγελμα που κανει....εκεινο ομω που μου εκανε εντυπωση ηταν το κουλουρι, δηλάδη βαζω στοιχημα οτι το 80% των πελατων πρεπει να το ζητανε πλεον ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ πριν απο εμενα ειχε περασει ο VASOS απο εκει!!! :bigdick:
χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom