Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Αναφορά και από μένα...
Χτεσινή επίσκεψη στο Σολωμού 59. Πήρα για πρώτη φορά την Αγγελική, κοντοπούτανο Ρωσσιδάκι (όχι πάνω από 1.55 μ) με μικρό αλλά ωραίο βυζάκι 1.5-2 και ελαφρώς πεσμένο πατούρι..
Το μεγάλο της συν είναι το πολύ απαλό και χαλαρωτικό μασάζ που κάνει. Μάλιστα στον δεύτερο γύρο μασάζ (εγώ ζητάω λίγο μασάζ στην αρχή για χαλάρωμα, μπριζόλα, και μετά το υπόλοιπο μασάζ..) με πήρε ο ύπνος!! Ο φραπέ με καλαμάκι είναι επίσης αρκετά αξιόλογος και γίνεται χωρίς σκούφο.. Η μπριζόλα σερβιρίστηκε στα 4 με επιφωνήματα ηδονής αρκετά αληθοφανή (δεν ξέρω αν ήταν προσποιητά). Στα μείον ότι το μουνί της μύριζε ψαρίλα...
Συνολικά καλή εμπειρία. Το κακό είναι ότι απο βδομάδα φεύγει με μεταγραφή σε κωλόμπαρο της επαρχίας αλλά μου είπε ότι τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα θα είναι Αθήνα για να πληρώνει λογαριασμούς κλπ και θα κάνει και κάνα extraδάκι στο εν λόγω μασαζohouse....

H Aγγελικούλα είναι πολύ πρόθυμη και καλή επιλογή σε όσους αρέσουν τα κοντοπούτανα.
Και οταν την βάζεις απο πάνω εείναι καλή, γιατι είναι μικρωκαμωμένη και την κουμαντάρεις όπως θέλεις.
Οσο για το οτι μυρίζει ψαρίλα το νινι της επιβεβαιώνω και εγώ, αλλά συνήθως αυτό δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας....

akatsim

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες για δωστε ενα χερακι. Διαβασα πολλες σελιδες και εχω μπερδευτει με τα πολλα ονοματα και ιδρυματα. Θελω να παω σε μια μασατζου η οποια να μην ειναι μιλφ και να ειναι ωραια κοπελλα. Δεν μπορω ψιλοτζανκια, χωριατοπουλες, μπαζα, βρωμικες, κλπ. Παιζει πουθενα αυτο που ζηταω? Ανεξαρτητως κοστους, απλα να σερβιρει φραπε με καλαμακι, γευμα οχι απαραιτητα. Υπαρχει model-class μασατζου η ειναι στα βιζιτα και στα στριπτιζαδικα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Συναγωνιστες για δωστε ενα χερακι. Διαβασα πολλες σελιδες και εχω μπερδευτει με τα πολλα ονοματα και ιδρυματα. Θελω να παω σε μια μασατζου η οποια να μην ειναι μιλφ και να ειναι ωραια κοπελλα. Δεν μπορω ψιλοτζανκια, χωριατοπουλες, μπαζα, βρωμικες, κλπ. Παιζει πουθενα αυτο που ζηταω? Ανεξαρτητως κοστους, απλα να σερβιρει φραπε με καλαμακι, γευμα οχι απαραιτητα. Υπαρχει model-class μασατζου η ειναι στα βιζιτα και στα στριπτιζαδικα?

δες το pm σου

Επισκέπτης
Αδέρφια θέλω την άποψη σας σε ποιο υπάρχει κοπελά που να δίνει πλήρες γευμα αλλά να ειναι τεράστιες οι βυζάρες.πχ. Αλεξάνδρα στο Κηφ 18 ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Αδέρφια θέλω την άποψη σας σε ποιο υπάρχει κοπελά που να δίνει πλήρες γευμα αλλά να ειναι τεράστιες οι βυζάρες.πχ. Αλεξάνδρα στο Κηφ 18 ?

καλημέρα φίλε βυζολάτρη.
Βυζάρες η Αλεξάνδρα ρε μαν αλλά χοντρούλα....
Δυστυχώς έχουμε έλλειψη σε βυζαρούδες μασέζ...
Τσέκαρε όμως και εσυ πμ.... ;)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
H Aγγελικούλα είναι πολύ πρόθυμη και καλή επιλογή σε όσους αρέσουν τα κοντοπούτανα.
Και οταν την βάζεις απο πάνω εείναι καλή, γιατι είναι μικρωκαμωμένη και την κουμαντάρεις όπως θέλεις.
Οσο για το οτι μυρίζει ψαρίλα το νινι της επιβεβαιώνω και εγώ, αλλά συνήθως αυτό δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας....

οκ..δεν ειναι παντα θεμα καθαριοτητας, αλλα.....παραμενει θεμα και μαλιστα, πολυ σοβαρο!!!
οξω τα μουνια που βρωμανε μπακαλιαρο!! οξω!! να τρεφεστε σωστα , παλιοχαμουρες!!!! :shit: :hammer:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Γεια σας φιλοι μασσαζωλατρες,
υπαρχει ενα μαγαζι στο Γαλατσι στην Βεικου, στο οποιο με πληροφορησαν οτι προσφερουν τωρα πια μονο μασσαζ, εκει δουλευε καποια Μαρινα, γνωριζει κανεις που εχει παει;
Αν και καθυστεριμενα φιλαρακι σου απανταω εγω.....Το μαγαζι που λες ειναι στην Βεικου 48 στο Γαλατσι.
Το μαγαζι ξεκινησε περυσι και προσεφερε μονο υπηρεσιες μασαζ....τα κοριτσια που το ετρεχαν προερχονταν απο Π.Ιωακειμ Κολωνακι.....Τωρα οσον αφορα την Μαρινα, νομιζω οτι ξηγιοτανε φραπε και ενιοτε με καλαμακι....αλλα σιγουρα μεχρι εκει...
Αν και απο ομορφια δεν ελεγε πολλα(γεματουλα Ελληνιδα με μαυρο μαλι)το κοριτσι της διπλανης πορτας ωστοσο εκανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ, και συμπληρωνε τις παροχες με τα προαναφερθεντα.
Λογικα ο λογος που αποχωρησε απο το μαγαζι ηταν αυτος......ισως η ξανθια(δεν θυμαμαι ονομα)υπευθυνη δεν ηθελε να γινεται κατι τετοιο.....
Μεχρι εκει φτανουν οι πληροφοριες μου.....ειχα καποιο κινητο το οποιο ομως εχει σταματησει να λειτουργει εδω και αρκετο καιρο.
Παντως εγω εχω πολυ καιρο να επισκευτω το εν λογω μαγαζι και δεν βλεπω πλεον και καταχωρισεις σε εφημεριδα, οποτε δυο πραγματα συμβαινουν, η επαψε να λειτουργει ή λειτουργει σε πολυ κλειστο κυκλο..........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παντως εγω εχω πολυ καιρο να επισκευτω το εν λογω μαγαζι και δεν βλεπω πλεον και καταχωρισεις σε εφημεριδα, οποτε δυο πραγματα συμβαινουν, η επαψε να λειτουργει ή λειτουργει σε πολυ κλειστο κυκλο..........
ανοικτο παραμενει και προτιμα (οπως παλια) να κλεινεις ραντεβου πριν πας..

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Παιδιά μια ερώτηση

έχω πάει σε αρκετά από τα "καταστήματα" που αναφέρετε εδώ και πραγματικά ήταν αρκετά καλά.

Τώρα η ερώτηση μου είναι..υπάρχει κάποιο "κατάστημα" που να είναι πιο "επιπέδου"; Δεν με ενδιαφέρει το κόστος απλά να είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις (καθαριότητα , εμφάνηση κορασίδων κτλ)

Ευχαριστώ πολύ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδιά μια ερώτηση

έχω πάει σε αρκετά από τα "καταστήματα" που αναφέρετε εδώ και πραγματικά ήταν αρκετά καλά.

Τώρα η ερώτηση μου είναι..υπάρχει κάποιο "κατάστημα" που να είναι πιο "επιπέδου"; Δεν με ενδιαφέρει το κόστος απλά να είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις (καθαριότητα , εμφάνηση κορασίδων κτλ)

Ευχαριστώ πολύ
μια καλη λυση σ αυτο που ψαχνεις ειναι η μαντζαγριωτακη στην καλλιθεα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Παιδιά μια ερώτηση

Ευχαριστώ πολύ

Πατριάρχου Ιωακείμ 45 Κολωνάκι και Θησέως 27 Α Μαρούσι.
Αλλά έκει δεν έχει μαμ...

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΤΣΙ-Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ? ΠΑΛΙΑ ΕΦΕΡΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΡΦΟΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ STUDIO ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΤΣΙ-Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ? ΠΑΛΙΑ ΕΦΕΡΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΡΦΟΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ STUDIO ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

υπαρχει ενα στην γαλατσιου 1, αλλα...μεχρι προτινος ειχε μπαζα....δεν ξερω αν εφερε καινουρια τεμαχια...αν πας, γραψε καμμια πληροφορια!

γραφε με μικρα.

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ armet για την επισήμανση! υπάρχει κάποιο site για το μαγαζί η τηλέφωνο?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Zero στείλε και σε μένα το pm για το παραπάνω.

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Zero κι εγω θα ενδιαφερομουν για τις παραπανω πληροφοριες αν δε σου ειναι κοπος

akatsim

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πατριάρχου Ιωακείμ 45 Κολωνάκι και Θησέως 27 Α Μαρούσι.
Αλλά έκει δεν έχει μαμ...

Θησεως δεν εχει ουτε φραπε με καλαμακι? Καπου παλαιοτερα διαβασα για ενα πολυ καλο παιδι που εχει εκει, δεν θυμαμαι ονομα. Παιζει ακομα?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Zero δεν το δημοσιευεις εδω καλυτερα?

Επισκέπτης
καλησπερα. χθες πηγα πατησιων 95 για να παρω τη μαυρη αλλα μου εβγαλε κατι σε εκφυλο η σοφια που μανατζαρει το μαγαζι. υπαρχουν πληροφορειες για αυτη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom