- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Αναφορά και από μένα...
Χτεσινή επίσκεψη στο Σολωμού 59. Πήρα για πρώτη φορά την Αγγελική, κοντοπούτανο Ρωσσιδάκι (όχι πάνω από 1.55 μ) με μικρό αλλά ωραίο βυζάκι 1.5-2 και ελαφρώς πεσμένο πατούρι..
Το μεγάλο της συν είναι το πολύ απαλό και χαλαρωτικό μασάζ που κάνει. Μάλιστα στον δεύτερο γύρο μασάζ (εγώ ζητάω λίγο μασάζ στην αρχή για χαλάρωμα, μπριζόλα, και μετά το υπόλοιπο μασάζ..) με πήρε ο ύπνος!! Ο φραπέ με καλαμάκι είναι επίσης αρκετά αξιόλογος και γίνεται χωρίς σκούφο.. Η μπριζόλα σερβιρίστηκε στα 4 με επιφωνήματα ηδονής αρκετά αληθοφανή (δεν ξέρω αν ήταν προσποιητά). Στα μείον ότι το μουνί της μύριζε ψαρίλα...
Συνολικά καλή εμπειρία. Το κακό είναι ότι απο βδομάδα φεύγει με μεταγραφή σε κωλόμπαρο της επαρχίας αλλά μου είπε ότι τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα θα είναι Αθήνα για να πληρώνει λογαριασμούς κλπ και θα κάνει και κάνα extraδάκι στο εν λόγω μασαζohouse....
H Aγγελικούλα είναι πολύ πρόθυμη και καλή επιλογή σε όσους αρέσουν τα κοντοπούτανα.
Και οταν την βάζεις απο πάνω εείναι καλή, γιατι είναι μικρωκαμωμένη και την κουμαντάρεις όπως θέλεις.
Οσο για το οτι μυρίζει ψαρίλα το νινι της επιβεβαιώνω και εγώ, αλλά συνήθως αυτό δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας....