You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι, ανοικτα ειναι και τα δυο..ρε μαγκες ειναι ανοιχτα σημερα Σαββατο Στουρναρη η Σολωμου???????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ψηλη, ''στεγνη'', μελαχροινη, περιπου 40άρα και πολυ καλη σερβιτορα..Περιγραφή Μάγιας και αν δίνει μπριζόλα, μπορεί να κάνει κάποιος συναθλητής?
ναι, ανοικτα ειναι και τα δυο..
[/quo
Με κανονικες ομαδες ή υπολειτουργουν τα καταστηματα το Σαββατο???? απο κοσμο καλυτερα η χειροτερα το Σαββατο???
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
+100000000000Αδέρφια θέλω την άποψη σας σε ποιο υπάρχει κοπελά που να δίνει πλήρες γευμα αλλά να ειναι τεράστιες οι βυζάρες.πχ. Αλεξάνδρα στο Κηφ 18 ?
παιδες για δωστε και δω κανα ονομα βυζομανας δημοσια η με πμ
γιατι με χει τιμωρεισει ο διας και χω αβυζη γκομενα
με τα ρετιρε που βλεπω καθε μερα εχω λαλησει.....
αυτη η αλεξανδρα κηφισιας 18 τι προγραμμα κανει?
το κουδουνι τι λεει ?
Με κανονικες ομαδες ή υπολειτουργουν τα καταστηματα το Σαββατο???? απο κοσμο καλυτερα η χειροτερα το Σαββατο???ναι, ανοικτα ειναι και τα δυο..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχεις παει μεσοβδόμαδα ????Με κανονικες ομαδες ή υπολειτουργουν τα καταστηματα το Σαββατο???? απο κοσμο καλυτερα η χειροτερα το Σαββατο???
Μηπως καποιος ξερει σε ποιο απο τα δυο??H Ρένα που ψάχνεις είναι milf και δουλεύει σε ένα από τα δύο της Σολωμού.
Γιατι σε οποιο και αν πας να την ζητησεις σιγουρα θα σου πασαρουν "καποια" με αυτο το ονομα.....
Ευχαριστω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και ειναι αναγκη να την ζητησεις ????Μηπως καποιος ξερει σε ποιο απο τα δυο??
Γιατι σε οποιο και αν πας να την ζητησεις σιγουρα θα σου πασαρουν "καποια" με αυτο το ονομα.....
Ευχαριστω
μπαινεις, αρχιζει η παρελαση, την βλεπεις και την βγαζεις απ τη σειρα με μια κουτουλιά..
Σωστος......και ειναι αναγκη να την ζητησεις ????
μπαινεις, αρχιζει η παρελαση, την βλεπεις και την βγαζεις απ τη σειρα με μια κουτουλιά..
Μηπως τουλαχιστον εχουμε περιγραφη???
Ευχαριστώ και παλι...
φίλε μου πως γίνεται να γράφεις "πληρωφοριες" και "κσερει"? εξηγησε μου σε παρακαλώ και θα στείλω εγώ με πμ αυτά που θεςΓια σας τι κανατε .Ειναι η πρςτη φωρα που γραφω εδω,πρωτη σελιδα.θελς πληρωφοριες για το CHOCO SPA τηλ/νο και που ειναι ? Τι παιζει εκει αν ξερει καποιος?Ακομα εχω παει 2-3 φορες στην κηφησια που ειναι κηφησιας και κρητης πολι σοβαρο δειχνει. κσερει κανενας τι παιζει εκει ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μαλλον ειναι κατάλοιπο των greeklish..φίλε μου πως γίνεται να γράφεις "πληρωφοριες" και "κσερει"? εξηγησε μου σε παρακαλώ και θα στείλω εγώ με πμ αυτά που θες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
το πρώτο "ξέρει" το έπιασε. Το δεύτερο είναι που του ξέφυγε
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.705
- Πόντοι
- 216
γνωριζουμε κατι για το μαγαζι στη μεσογειων 208 "Αναπλαση" ????
οσο για το choco spa που ρωτησε καποιος φιλος ειναι Δελφων κ δημητσανας στο μαρουσι...με κανα 120αραι αντε να παρεις το πολυ κανα φραπε...κι αυτον οχι απ την πρωτη φορα...
οσο για το choco spa που ρωτησε καποιος φιλος ειναι Δελφων κ δημητσανας στο μαρουσι...με κανα 120αραι αντε να παρεις το πολυ κανα φραπε...κι αυτον οχι απ την πρωτη φορα...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κοιτα και το ''ς''/''w'' που το βαζει αντι για ''ω''..το πρώτο "ξέρει" το έπιασε. Το δεύτερο είναι που του ξέφυγε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελα ενταξει μη δινεις σημασια, ολα οκ..και τι εγινε ρε μαγκες για ορθογραφους σας εβαλαν εδω η για να κανετε κουβεντα και να ανταλασετε αποψεις?
Η πιστευετε κατι αλλο για μενα?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
είδες πόσο εύκολο είναι όταν προσπαθήσεις;και τι εγινε ρε μαγκες για ορθογραφους σας εβαλαν εδω η για να κανετε κουβεντα και να ανταλασετε αποψεις?
Η πιστευετε κατι αλλο για μενα?
no mistakes this time
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K