giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχει παρει το ματι ενα καλο ζευγος (βύζων) στη στουρναρη. ξεχναω ονομα..βυζομανες μασατζουδες που θα βρουμε λεμεεεεε
σορυ..
εχει παρει το ματι ενα καλο ζευγος (βύζων) στη στουρναρη. ξεχναω ονομα..βυζομανες μασατζουδες που θα βρουμε λεμεεεεε
Για Θησεως 27 Α Μαρουσι κρατα και μια πισινη...........τσεκαρε pmΠατριάρχου Ιωακείμ 45 Κολωνάκι και Θησέως 27 Α Μαρούσι.
Αλλά έκει δεν έχει μαμ...
ευχαριστω φιλεκαι στη φιλωνος 19 στον πειραια υπαρχει μια βυζομανα κανονι τη λενε νταιανα πολυ καλη σε ολα εγω που εκανα μαζι της το χαρηκα βυζι τουρμπο.
και στη φιλωνος 19 στον πειραια υπαρχει μια βυζομανα κανονι τη λενε νταιανα πολυ καλη σε ολα εγω που εκανα μαζι της το χαρηκα βυζι τουρμπο.
τι παίζει στην Ηλιάδα της Νεας Σμύρνης στο Νο 58 ρε παιδιά; Δεν έχει πάει κανείς εκεί;
ναι, ανοικτα ειναι και τα δυο..
ουρτ μαλακες !!!!πάντως ένας φίλος που μπήκε [size=10pt]του εζητήθη προκαταβολικώς το μπαξίσι[/size] καθότι κάποιοι επαναστάτες "μασέρ" στο πρόσφατο παρελθόν δεν άντεξαν στον πειρασμό της φυγής απο το ίδρυμα άνευ καταβολής τιμήματος [size=10pt]με αποτέλεσμα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "μάρνης Α.Ε. 28" να καταφύγει στην μέθοδο[/size] "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" όπερ και οι υπηρεσίες που δυστυχώς είναι κατωτέρες των στούντιο(ή αλλιώς ξεπέτα της εικοσαετίας όπως και της φραντζή 4).
Ενα ξανθουλικο πιπινακι στην Φιλωνος ,το εχει παρει φιλε περιεργε ? πριν 15 ημερες που ειχα περασει το ειδα το ζητησα αλλα μου ειπαν οτι την περιμενε συναγωνιστης στο δωματιο , τσατιστηκα και εφυγα , πηγα Καραϊσκου αλλα δεν ανοιγαν , καπου διαβασα οτι εκλεισε , επισης στην Χαρ. Τρικουπη δεν ανοιγαν , στην Ηρωων Πολυτεχνειου 85 ανοιξαν αλλα εφυγα τρεχοντας το ιδιο μπαζομπλοκι , ετσι ο φανουρης εμεινε παραπονεμενος .21 grams καλησπερα βαλανε και ειναι ωραια και η κοπελα καλη ειναι και το καλαμακι της και η μπριζολα της πολυ καλη το κεφαλακι της τη εχει το καημενο.
Για Θησεως 27 Α Μαρουσι κρατα και μια πισινη...........τσεκαρε pm
Για Θησεως 27 Α Μαρουσι κρατα και μια πισινη...........τσεκαρε pm
Ενα ξανθουλικο πιπινακι στην Φιλωνος ,το εχει παρει φιλε περιεργε ? πριν 15 ημερες που ειχα περασει το ειδα το ζητησα αλλα μου ειπαν οτι την περιμενε συναγωνιστης στο δωματιο , τσατιστηκα και εφυγα , πηγα Καραϊσκου αλλα δεν ανοιγαν , καπου διαβασα οτι εκλεισε , επισης στην Χαρ. Τρικουπη δεν ανοιγαν , στην Ηρωων Πολυτεχνειου 85 ανοιξαν αλλα εφυγα τρεχοντας το ιδιο μπαζομπλοκι , ετσι ο φανουρης εμεινε παραπονεμενος .
Έκλεισε το Καραίσκου?? Είναι τσεκαρισμένο ή θα κατεβω άδικα ????Ενα ξανθουλικο πιπινακι....
, πηγα Καραϊσκου αλλα δεν ανοιγαν , καπου διαβασα οτι εκλεισε ,...
...παραπονεμενος .