Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
Η μαλακία είναι ότι είναι φόρα μόστρα στις καφετέριες;

ασε ειδικά τώρα το καλοκάιρι που ολα τα εξω τραπεζακια ειναι γεματα αν κάνεις καμια κινηση να μπεις στο μασατζίδικο θα σου κρεμάσουν και τα κουδουνια....

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, απουσίαζα για καιρό από το site και μάλλον έχω χάσει ενημέρωση. Τί έγινε με το ίδρυμα στη Ανδρονίκου στο Μαρούσι? Το τηλέφωνο επικοινωνίας που είχα είναι απενεργοποιημένο. Επίσης ξέρετε που είναι η Ασιάτισσα Νταϊάνα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είδες πόσο εύκολο είναι όταν προσπαθήσεις;
no mistakes this time
εσύ μάλλον έχεις πρόβλημα ορθογραφίας τότε. ανταλάσετε;; (το σωστό είναι ανταλλάσσετε) Τέλος πάντων, δεν κανουμε μάθημα ορθογραφίας, αλλά στο τέλος θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας ρε παιδιά. Είμαστε που είμαστε αλλοτριωμένοι με τα "εγκώ ντεν τέλει εσύ πιάνει βυζί μου, πονάει", δεν είναι ανάγκη να ξεχνάμε και αυτά που μάθαμε...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλο ειναι να μαθαινει κανεις...
αληθεια ειναι ετσι σωστο?
πολλα "λ" και "σ"! :2funny: :2funny:
(το σωστό είναι ανταλλάσσετε)
ή το αλλο κορυφαιο ,αν ζητας κατι που δε θελει να κανει
"ουκι ,ντεν εκει κανει πουτε"
"αυτου κανει μουνο με αγκορι μου" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η πολωνεζα ειναι καλο κορμι σφιχτο και απο κατω αλλα ειναι λιγο της ξεπετας αυτη που ειναι πολυ καλη αν και μιλφ ειναι η στελλα ειναι το κατι αλλο οπως και η νταιανα.

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, παρακλώ όπως μου προτείνετε "μασαζάκι" στα Βόρεια με πληροφορίες (μενού, τιμοκατάλογος)

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ασε ειδικά τώρα το καλοκάιρι που ολα τα εξω τραπεζακια ειναι γεματα αν κάνεις καμια κινηση να μπεις στο μασατζίδικο θα σου κρεμάσουν και τα κουδουνια....

Πόσες και τι κοπέλες έχει στην Ηρακλείτου? Παίζει φραπεδιά από τη πρώτη φορά? Τον σερβίρουν με καλαμάκι ή όχι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
Πόσες και τι κοπέλες έχει στην Ηρακλείτου? Παίζει φραπεδιά από τη πρώτη φορά? Τον σερβίρουν με καλαμάκι ή όχι?

μια κοπέλα
συνήθως σου σερβίρουν φραπέ με την πρώτη (και με καλαμάκι)

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λέω (σε συνέχεια των ανωτέρω) να περάσω Μαντζαγριωτάκη, που παίζει τις Κυριακές με δεύτερη ομάδα, αλλά καλή. Θα αναφέρω εντυπώσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει παζάρεμα. Μέχρι και 120 έχουν ζητήσει... 
Φιλε τι δινουν με 120 ?Αν δινουν μπριζολα ειδικα απο τατιανα  η βικυ εχει καλως,αν δινουν μονο φραπε σε κλεβουν.Εγω εκει δεν εχω δωσει πανω απο 80 για φραπε.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Φιλε τι δινουν με 120 ?Αν δινουν μπριζολα ειδικα απο τατιανα  η βικυ εχει καλως,αν δινουν μονο φραπε σε κλεβουν.Εγω εκει δεν εχω δωσει πανω απο 80 για φραπε.

Συναγωνιστές, πάλι τα θέλετε όλα μασημένα. Αμα ψάξετε λίγο παραπίσω στο thread (ή κάνετε μια απλή αναζήτηση) θα βρείτε τα πάντα για τη Ματζαγριωτάκη. Να μήν επαναλαμβανόμαστε συνέχεια!
by the way, μπριζόλα από Τατιάνα, εξαιρετικά χλωμό  το βρίσκω !!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στη Ματζαγριωτάκη πληρώνεις ουσιαστικά το πολύ καλό μασαζ και τον ωραίο και καθαρό χώρο.....Είναι πολύ δύσκολο,ως αδύνατο,να φθάσεις πάνω απο φραπέ (χωρίς καλαμάκι) και αυτό στοιχίζει 80-100 ευρώ.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα που με τα ίδια χρήματα παίρνεις μέτριο μασαζ και μπριζόλα.Διαλέγετε και παίρνετε...

Προσωπικά,έχοντας σφαιρική εικόνα πλέον των περισσότερων καταστημάτων,θα έλεγα οτι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός μασαζ+μπριζόλα+τιμή δίνεται απο την Μάγια πρωτίστως και απο την Κορίνα στην Φωκίωνος.Προσωπική άποψη εκφράζω φυσικά.....

Η Τατιάννα δίνει εξαιρετικό φραπέ με 80 ευρώ,αλλά συνήθως κάνει μονον την ρεσεψιονίστ....Αν αποφασίσει να κάνει μια εξαίρεση για σας,πιστέψτε με,είναι η τυχερή σας μέρα..... :2funny:

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για τον φίλο που ψάχνει βυζαρούδες.
Βικυ στο ST ΩΜΕΓΑ κΗΦΙΣΙΑΣ 12. κοκκινομαλα ομορφη ψιλή κοπέλα.
Για τους υπόλοιπους: Μαρίνα με όμορφο σωματάκι, Λιζα θα σας περιποιθεί φιλότιμα, Αλίκη (η μια κοπελα της υποδοχής) αν την πείσετε να ασχοληθεί μαζί σας κρύβει εκπλήξεις.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
η πολωνεζα ειναι καλο κορμι σφιχτο και απο κατω αλλα ειναι λιγο της ξεπετας αυτη που ειναι πολυ καλη αν και μιλφ ειναι η στελλα ειναι το κατι αλλο οπως και η νταιανα.
Ακριβως οπως τα λες φιλε , πηγα χθες στη Φιλωνος 19, και μαλιστα την περιμενα κανα 10λεπτο να τελειωσει με τον προηγουμενο συναγωνιστη , ειναι πραγματι ωραιο και σφιχτο κορμι ομως πολλα ΜΗ δηλαδη οχι δακτυλο μεσα οχι στο κουλουρακι εστω και με εξτρα . Απο την αλλη με το που μπαινει στο δωματιο σου λεει 60 το μασαζ με εκτονωση με το χερι και 80 φουλ προγραμμα.
Ηταν ακομα εκει η Στελλα ,μιλφ , σταθερη αξια ,η Ελπιδα που κατι μου θυμιζει , μαλλον στη Σρα πρεπει να δουλευε και η  :boobies: που δεν θυμαμαι ονομα για τους λατρεις των βυζομπαλων. Παντως αν θα ξαναπαω θα παρω την Στελλα την οποια την ειχα παρει μολις ειχε ανοιξει το εν λογω ιδρυμα και μου εκανε την πολυ δυσκολη , μονο φραπε και μαλιστα με το ζορι.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα για παρτε την δεσποινα στο ζανοσπιτο την ξανθια και πειτε μου την αποψη σας εμενα με εστειλε το σαββατο το μεσημερι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
Στη Ματζαγριωτάκη πληρώνεις ουσιαστικά το πολύ καλό μασαζ και τον ωραίο και καθαρό χώρο.....Είναι πολύ δύσκολο,ως αδύνατο,να φθάσεις πάνω απο φραπέ (χωρίς καλαμάκι) και αυτό στοιχίζει 80-100 ευρώ.

Φτάνεις και σε μπριζόλα, αλλά ΟΧΙ με όλες τις κοπέλες.
και για να φάς την μπριζόλα θα την πληρώσεις ακριβά

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Καλημερα για παρτε την δεσποινα στο ζανοσπιτο την ξανθια και πειτε μου την αποψη σας εμενα με εστειλε το σαββατο το μεσημερι
[/quote]

Εγώ που την έχω δοκιμάσει, με χάλασε πολύ το ψεύτικο στήθος της. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
1-2 ειναι τα τεμαχια που δεν κανουν φουλ στη μαντζαγριωτακη, αλλα το φουλ ξεκιναει απο 120 και ανεβαινει.

βεβαια, στο γενικοτερο πλαισιο του δουλέματος που πεφτει, μπορει να πληρωσεις 100, μπορει να περασεις και τα 140..

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
παιδια επειδη η κοροιδια δεν εχει ορια ..απλα να σας ενημερωσω οτι ενα προγραμμα μασαζ απο επαγγελματια του ειδους ειναι περιπου 45 λεπτα και το μαξιμουμ να πληρωσεις κανενα 70-80 εουρο ..μιλαμε για χωρους κυριλε και με καμια υπονοια για κατι πονιρο...εκει  λοιπον εκμεταλευονται αυτη την υπονοια που πλαναται και οπου σε βρουν και οπου σε κοψουν ...γι αυτο και η σχετικα αναλυτικη ανακριση στη πορτα ...παντως μια καλη επαγγελματιας μασεζ δεν προκειτε να κατσει να γαμηθει για το εξτρα απλα γιατι δεν προκειτε ποτε να παει να δουλεψει σε τετοιο μαγαζι.... και αυτες που θα δουλεψουν αντε να ειναι μια δυο για το ξεκαρφωμα ...οποτε το πολυ καλο μασαζ θα το βρειτε σε σοβαρους χωρους για μασαζ ... τωρα οτι σε καποια τριβουν καλυτερα απο καποια που απλα σε πασαλιβουν με λαδι αυτο δεν το αμφισβητω....

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα !πολυ αισθησιακη και εμπειρη ;)
στα γρηγορα...
προσωπο 6
σωμα 9
μασαζ 9
λοιπες υπηρεσιες 6
παρακαλω μια περιγραφη κορινας απο φωκιωνος 11 ( υψος ,βαρος, χρωματα ,αναλογιες ,υπηρεσιες )
καθως δεν εχω επισκεφτει το εν λογω.
ευχαριστω

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
282
Πόντοι
21
choco spa κανεις δεν πηγε τελευταια να μας πει τι παιζει απο κοπελες?
εχει καινουργιες?
μια περιγραφη του Line-up...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom