Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ηρακλειου 5 πεζει τα γνωστα 80+... και μπριζολα . ελενη και ανητα.σημερινη επισκεψη θησεως 35 καλο απο 50+...

ποσοοο?? 80+?? φατε την μονες σασ την μπριτζολα και ελπιζω να σας κατσει στο στομαχι!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Χτεσινή επισκεψη σε Στουρνάρη 63 κλασσικά με Μάρσι... Κάθε φορά που την επιλέγω είναι κ καλύτερα! Νομίζω ότι κοντράρει ευθέως την ΑΝτζελίνα απο Σολωμου 54...
Τελέιώνοντας εκεί που τα λέγαμε λιγάκι καθώς ντυνόμουν της έκανα σχόλιο ότι θα την προτιμούσα γύρω στα 5 κιλά βαρύτερη για να τονιστούν οι καμπύλες της περισσότερο.. και τι μου λέει? "Είμαι 1.70 και 50 κιλά. Κανονικά θα πρεπε να είμαι 55 κιλα αλλά όσο και να φάω δεν μπορώ να τα πάρω γιατι εδώ με ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ"
Καταλαβαίνετε τι γέλιο με έπιασε... αφού ήρθε μια άλλη μασατζού και άνοιξε την πόρτα για να δει τι έγινε.. 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χτεσινή επισκεψη σε Στουρνάρη 63 κλασσικά με Μάρσι... Κάθε φορά που την επιλέγω είναι κ καλύτερα! Νομίζω ότι κοντράρει ευθέως την ΑΝτζελίνα απο Σολωμου 54...
Τελέιώνοντας εκεί που τα λέγαμε λιγάκι καθώς ντυνόμουν της έκανα σχόλιο ότι θα την προτιμούσα γύρω στα 5 κιλά βαρύτερη για να τονιστούν οι καμπύλες της περισσότερο.. και τι μου λέει? "Είμαι 1.70 και 50 κιλά. Κανονικά θα πρεπε να είμαι 55 κιλα αλλά όσο και να φάω δεν μπορώ να τα πάρω γιατι εδώ με ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ"
Καταλαβαίνετε τι γέλιο με έπιασε... αφού ήρθε μια άλλη μασατζού και άνοιξε την πόρτα για να δει τι έγινε.. 
όλες οι γυναίκες ρε πούστη μου νομίζουν ότι είναι ψηλότερες απότι πραγματικά είναι. Η μάρσυ θα ήθελε να είναι 1.70 και είναι 1.62 με το ζόρι.Εκτός αν βάζει και τακούνια μέσα.
Τώρα για το φραπόγαλο μετά μπριζολικού εγώ αισθάνομαι ότι πάω με ρομπότ και την αποφεύγω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλο :2funny:
Ατζελινα εχεις δοκιμασει?
ξερεις γιατι ρωταω?
διοτι ειναι οτι πιο gfe υπαρχει αυτη τη στιγμη στην πολη...
παντως και η Μαρσι ειναι κορμαρα, δε χρειαζεται να παχυνει,
και ειναι στο τοπ-5 λογω εμφανισης και a-levels.
αντε να παρει μεταγραφη για Ζανοσπιτο,
μπας και αποδωσει αυτα που μπορει ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.135
Πόντοι
42.697
καλο :2funny:
Ατζελινα εχεις δοκιμασει?
ξερεις γιατι ρωταω?
διοτι ειναι οτι πιο gfe υπαρχει αυτη τη στιγμη στην πολη...
παντως και η Μαρσι ειναι κορμαρα, δε χρειαζεται να παχυνει,
και ειναι στο τοπ-5 λογω εμφανισης και a-levels.
αντε να παρει μεταγραφη για Ζανοσπιτο,
μπας και αποδωσει αυτα που μπορει ;)

Και η Αντζελίνα κάνει Α-levels.
Kαι όντως είναι πολύ καλό gfe.
Mια παρατήρηση όμως για Αντζελίνα:
Αν την πάρετε πρωί πολλές φορές βρωμάνε τα χνώτα της απο τα ξύδια που πίνει τα βράδυα...
Την επόμενη φορά θα της πάω και ένα στοματικό διάλυμα με γευση μεντα, γιατί δεν λέει....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο
Θα επισκευτω τον χωρο Δευτερα μεσημερι το ιδιο απογευμα θα εχετε την περγραφη μου για τον χωρο τους τροπους τα κοριτσια την περιποιηση την διαρκεια και την τιμη , και βεβαια και το μπανιο που τοσο διαφημηζει ο "πελαγομενος".

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλιροισ 85 η ειναι τοσο κουφοι και μασ δουλεβουν η ειναι μιλιμενο απο καπιουσ και λενε αυτα που λενε ειδα απο απεναντι παντοσ κατα τισ 8 παρα ηταν ακομα ανοιχτο :idiot: :tickedoff: >:( :helpplea:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλιροισ 85 η ειναι τοσο κουφοι και μασ δουλεβουν η ειναι μιλιμενο απο καπιουσ και λενε αυτα που λενε ειδα απο απεναντι παντοσ κατα τισ 8 παρα ηταν ακομα ανοιχτο :idiot: :tickedoff: >:( :helpplea:
εχει ξανα-αναφερθει οτι εχει προβλημα το κουδουνι.

καποιο παληκαρι μαλιστα, ανεφερε και τον σωστο τροπο χτυπηματος..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παπα και τισ διο φορεσ που πιγα παραλιγο να παρο το κουδουνι μαζι μου :2funny: :sunglasses: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παπα και τισ διο φορεσ που πιγα παραλιγο να παρο το κουδουνι μαζι μου :2funny: :sunglasses: :rockon:
επρεπε να το παρεις, μηπως και δωσουν κανα φραγκο και το αλλαξουν, γιατι όσο ψιλο-δουλευει, ολα τα λεφτα τα στελνουν στο πατρίντα (οι καβουρίνες)..  :jerking: :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η Ατζελινα ομως χανει εκει - και κερδιζει αλλου -
αλλο πραγμα ο πατος της Μαρσι  ;)
Και η Αντζελίνα κάνει Α-levels.
Kαι όντως είναι πολύ καλό gfe.
Mια παρατήρηση όμως για Αντζελίνα:
Αν την πάρετε πρωί πολλές φορές βρωμάνε τα χνώτα της απο τα ξύδια που πίνει τα βράδυα...
Την επόμενη φορά θα της πάω και ένα στοματικό διάλυμα με γευση μεντα, γιατί δεν λέει....
ξερεις καλυτερο gfe απο την Ατζελινα , Zero ? :think:
αλλος μασαζομετρ ξερει?

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πριν λιγο ειδα και καπιον που το χτιπαγε για λιγο και φοβιθικε μιν ημουνα :police: και πιρε μιχανι και μιν τον ειδατε βεγκοσ :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...αυτο θα πει ρεπορταζ!!!
κρατα γερα μπαμπη :)

πριν λιγο ειδα και καπιον που το χτιπαγε για λιγο και φοβιθικε μιν ημουνα :police: και πιρε μιχανι και μιν τον ειδατε βεγκοσ :2funny:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα νεο απο Ματζαγριωτακη εχετε?Εχει 3-4 τρελλα κορμια εκει.

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
απο τι καταλαβα παντοσ θα κλινει στισ 9 γιατι θα εχουν κουραστει η κορασιδεσ απο το περα δοθε και τιν πολικοσμια παπα γριγορα για να φτιαξουμε αυτο το κουδουνι :priest:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εντυπώσεις από επίσκεψη στη Στουρνάρη, αριθμός εξήντα τρία. Πήρα τη Βίκυ (milf). Μασάζ πολύ καλό, φραπές με καλαμάκι επίσης καλό, δυστυχώς παρέδωσα τα όπλα εκεί και δεν συνέχισα. Η κοπέλα νομίζω ότι επιβεβαιώνει τον σχετικό κανόνα των milf. Ξέρει να κάνει καλό μασάζ, χρησιμοποιεί το σώμα και τη γλώσσα της με επιδεξιότητα, είναι ευγενέστατη, γλυκύτατη και αρκετά καλή, ιδίως στο σώμα, για την ηλικία της.

Μία ερώτηση, ρε παιδιά. Την Χριστίνα, μικρή, μακριά μαύρα μαλιά, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο, μέτριο ύψος, ωραία μπουτάκια (δεν είδα τα υπόλοιπα), την έχει πάρει κανείς;  :helpplea:  :helpplea:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Θα επισκευτω τον χωρο Δευτερα μεσημερι το ιδιο απογευμα θα εχετε την περγραφη μου για τον χωρο τους τροπους τα κοριτσια την περιποιηση την διαρκεια και την τιμη , και βεβαια και το μπανιο που τοσο διαφημηζει ο "πελαγομενος".

πήγαινε να δεις πως χάνονται 80 ευρώ σε 15 λεπτά. Θα τα κλαις. εμείς πάντως σε προειδοποιήσαμε :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom