Επισκέπτης
μαλλον στο 19 ειναι9 πανω απο ενα μαγαζι σαν παλαιοπωλειο
καλο βολι
μαλλον στο 19 ειναι9 πανω απο ενα μαγαζι σαν παλαιοπωλειο
καλο βολι
ειμαι καλεσμενος του οικομενικου σε κατι βουνοκορφές.....Παππαγιωργη σε ποια ενορια θα ψαλεις την αναστασιμη ακολουθεια ?
σωστος, πολυ σωστος..ΥΓ. Υπ'όψιν μπορεί να μην με γούσταρε και ό,τι έκανε το έκανε μηχανικά, οπότε η αποψή μου μικρή σημασία έχει.
Γεια σας αλανια , ξερει κανεις τι παιζει στο Μαρουσι στην Θησεως η 27 η 28 δεν θυμαμαι ακριβως ?
Αυτό Φίλωνος πειραιά τί νούμερο είναι ? Η στέλλα που λέτε είναι η στέλλα η ψηλή από Ιλιάδα ? αυτή δεν είχε αποσυρθεί ?
Καλησπερα συναγωνηστες και χρονια πολλα.εχει κανενας να μου προτεινει κανενα καλο μασατζιδικο με μικρα μωρα αλλα να εχει και μπριζολα .γιατη βαρεθηκα τις φωλες και τα ασκοπα περα δωθε.σας ευχαριστωΦίλωνος 19 είναι, φίλε. 5ος όροφος. Απέναντι από μια εκκλησία (καθολική, ευαγγελική ή κάτι άλλο, πάντως όχι ορθόδοξη). Στο ισόγειο υπάρχει μια "αντικερή" και ο τύπος που είναι μέσα, έχει αποδράσει από ταινία του Ταραντίνο.
Η εν λόγω Στέλλα, δεν είναι ψηλή. Κανονικού αναστήματος, μελαχρινή, ψιλογεμάτη, πρόσωπο μέτριο. Λένε ότι είναι καλή αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Τα δωμάτια είναι μικρά και δεν έχουν a/c. Το μπάνιο είναι κοινό. Η υποδοχή είναι ευγενέστατη.
ξερει κανεις να προτεινει σημερα φωκιωνος ή στουρναρη?
που εχει τις καλυτερες για μπριζολα σημερα τωρα που φυγανε οι αρχιδομακακες οικογενειαρχιδες?
η φωκιονος ειναι 9-11?
πατερ εχεις να προτεινεις που να παω για να βρω κανενα μικρο και εξαλω μωρο.αφηνομαι στα χερια σου.5 off-topic ποστ διεγραφησαν.
μπορουσαν ανετα να μπουν στο θρεντ ''μασαζερι - αποριες και αποψεις'' και να μεινουν εκει μια χαρα.
το παρον θρεντ θα μεινει μονο για ενημερωσεις και πληροφοριες για να μην ''ξεχειλωσει''..
ευλογησον
για τωρα μιλας ??πατερ εχεις να προτεινεις που να παω για να βρω κανενα μικρο και εξαλω μωρο.αφηνομαι στα χερια σου.
σωστον πατεργια τωρα μιλας ??
δεν ξερω τί μπορει να ειναι ανοιχτα τωρα. σου στελνω πμ..σωστον πατερ
θα πληρώσεις ένα κάρο λεφτά και θα πάρεις μόνο φραπέ το πολύ για πρώτη φορά...
Πάντως σαν χώρος είναιπολύ καθαρός, έχει τζακούζι, και ορισμένες ωραίες κοπέλες (κατά καιρούς)
στουντιο παρτε τα αρχιδια μου εγω γαμαω σε μασαζ