You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Καλημέρα συναγωνιστές
Χτες το μεσημεράκι πέρασα από Ομήρου 33/44 στο Κολωνάκι.
Αν και είμαι παλιός πελάτης εκεί και με ξέρουν δεν ήταν διαθέσιμες 1-2 που συνήθως έπαιρνα κι έτσι μου σύστησαν την Αννα. Μελαχροινή, λίγο γεματούλα με σχετικά πλούσιο αλλά σιλικονάτο στήθος, με πολύ ωραίο δέρμα και πρόσωπο και όντως πολύ γλυκιά.
Αν και την πέρασα για Ελληνίδα, μου είπε ότι ήταν από Μαυροβούνιο αλλά μιλούσε τέλεια Ελληνικά. Είχε και tatto μια νεράιδα χαμηλά πίσω κάτω στη μέση.
Στο ζουμί τώρα ... σχετικά καλό μασσάζ χαλαρωτικό, όπου μου το έκανε μόνο με τα εσώρουχά της. Άφηνε χάδια και όταν με γύρισε ανάσκελα με ρώτησε αν είχα προφυλακτικό και αφού μου το φόρεσε μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία πίπα με γλίψιμο και στ'αρχίδια.
Μου είπε ότι από την πρώτη φορά δεν θα έκανε κάτι παραπάνω αλλά από την επόμενη θα περνάγαμε ακόμα καλύτερα ... ελπίζω σε επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Τιμή η γνωστή 80 euro για μια ώρα.
Αν και είμαι παλιός πελάτης εκεί και με ξέρουν δεν ήταν διαθέσιμες 1-2 που συνήθως έπαιρνα κι έτσι μου σύστησαν την Αννα. Μελαχροινή, λίγο γεματούλα με σχετικά πλούσιο αλλά σιλικονάτο στήθος, με πολύ ωραίο δέρμα και πρόσωπο και όντως πολύ γλυκιά.
Αν και την πέρασα για Ελληνίδα, μου είπε ότι ήταν από Μαυροβούνιο αλλά μιλούσε τέλεια Ελληνικά. Είχε και tatto μια νεράιδα χαμηλά πίσω κάτω στη μέση.
Στο ζουμί τώρα ... σχετικά καλό μασσάζ χαλαρωτικό, όπου μου το έκανε μόνο με τα εσώρουχά της. Άφηνε χάδια και όταν με γύρισε ανάσκελα με ρώτησε αν είχα προφυλακτικό και αφού μου το φόρεσε μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία πίπα με γλίψιμο και στ'αρχίδια.
Μου είπε ότι από την πρώτη φορά δεν θα έκανε κάτι παραπάνω αλλά από την επόμενη θα περνάγαμε ακόμα καλύτερα ... ελπίζω σε επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Ρε παιδιά δε με βάζει στο παλιό φόρουμ όποιος θυμάται στοιχεία για ένα μασατζίδικο στο Μαρούσι ας μου στείλει διεύθυνση κ τηλ είτε εδώ είτε με pm. Eυχαριστώ. Επίσης αν έχετε κάποιο τηλ από Βείκου να πάρω για Γιώτα ευπρόσδεκτο κι αυτό. Το Σάββατο πέρασα από Μάρνης και οι κοπέλες ήταν απασχολημένες ρώτησα την κοπέλα στην υποδοχή αν παίζει εκτόνωση και μου είπε όχι... Δηλαδή πρέπει να κάνεις το κορόιδο στην υποδοχή και να λες οκ μόνο μασάζ;
ΓΙΑ Ι.ΦΩΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙ
Επειδή κοίταξα στη ΧΕ και δε βρήκα κάτι στείλε αν θες εδώ η με ΡΜ πληροφορίες για Ι.Φωκά (διεύθυνση τηλ)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε παληκαρια, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτην την ταυλανδεζα τη τζενη στη βε'ι'κου ?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι παντως απο τα ποιο δυσκολα στο να παιξει κατι...αν εισαι πελατης και σε ξερουν τοτε εισαι κομπλε.....σε ολα βεβαια ισχυει αυτο....αν σε ξερουν τις πηδας ολες μαζι!!!!!!!χεχεχεχεεχχεχεεχχεχεχχεχεεχεχεχεχεχεχεχε!!!!Καλημέρα συναγωνιστές
σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι παντως απο τα ποιο δυσκολα στο να παιξει κατι...αν εισαι πελατης και σε ξερουν τοτε εισαι κομπλε.....σε ολα βεβαια ισχυει αυτο....αν σε ξερουν τις πηδας ολες μαζι!!!!!!!χεχεχεχεεχχεχεεχχεχεχχεχεεχεχεχεχεχεχεχε!!!!
Φίλε kinky30 έχεις δίκιο σ'αυτό ... ισχύει ότι πρέπει να τους τα ακουμπήσεις 2-3 φορές για να προχωρήσεις στο "παρασύνθημα" ;) ... το καλό είναι ότι το πρόγραμμα εκεί είναι full χωρίς δωράκια ...
Λοιπόν πήγα Βείκου με σκοπό να πάρω Γιώτα ήταν όμως με πελάτη και μου έπιασε κουβέντα στην υποδοχή μια γεματού η Μαρίνα με καλό βυζί. Τελικά είδα και τι Γιώτα αλλά επειδή η Μαρίνα ήταν πολύ φιλική είπα να αλλάξω και να πάρω αυτή. Προτού μπω στο δωμάτιο δεν έκανα τη μαλακία που έκανα στηΜάρνης να ρωτήσω για εκτόνωση είπα θα το ρισκάρω και ότι βγει.Δε το μετάνιωσα καθόλου τρελό γλείψιμο στα αρχίδια και μαλακία για 3 τέταρτα περίπου, τα βυζιά της τα έγλειψα κι αυτά όσο ήθελα και ο λόγος που δεν κάναμε παραπάνω πράγματα ήταν ότι δεν είχα προφυλακτικό. Εννοείται βέβαια πως αν δεν της πεις ότι θες κάτι παραπάνω δε θα στο κάνει μόνη της. Το μόνο άσχημο πως ενώ μου είχε πει τιμή 60 μετά μου είπε πως πρέπει να δώσω και δωράκι επειδή κάναμε παραπάνω πράγματα και κράτησε 80 υποσχόμενη πως την επόμενη φορά θα κάνει καλύτερη τιμή. Τώρα τι να πω τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε διάρκεια και περιποίηση. Αν ήταν όλα μαζί 60 έλεγε πολύ 80 είναι κάπως πολλά. Η Γιώτα αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες της από πρώτη φορά και κάνει τσσιμπούκι γλείψιμο αρχίδια κλπ?
Μασαζιδικο με παρελκομενα στα νοτια προαστια ξερει κανεις?
Ποσειδώνος 22 στον 5ο τα κάνουν όλα από 1η φορά αλλά μην περιμένεις μασσάζ και σίγουρα όχι 1 ώρα που πληρώνεις (εκτός κι αν αντέχεις 1 ώρα να γαμάς σερί!)
Ρε παιδιά δε με βάζει στο παλιό φόρουμ όποιος θυμάται στοιχεία για ένα μασατζίδικο στο Μαρούσι ας μου στείλει διεύθυνση κ τηλ είτε εδώ είτε με pm. Eυχαριστώ. Επίσης αν έχετε κάποιο τηλ από Βείκου να πάρω για Γιώτα ευπρόσδεκτο κι αυτό. Το Σάββατο πέρασα από Μάρνης και οι κοπέλες ήταν απασχολημένες ρώτησα την κοπέλα στην υποδοχή αν παίζει εκτόνωση και μου είπε όχι... Δηλαδή πρέπει να κάνεις το κορόιδο στην υποδοχή και να λες οκ μόνο μασάζ;
Θησέως 27 στον 4ο όροφο αν θυμέμαι σωστά, στο Μαρούσι (μέσα στο κέντρο, οπότε μην πας με αμάξι γιατί θα πήξεις, μηχανή ή ηλεκτρικός βολεύει καλύτερα)
Είχα περάσει μια φορά πριν μήνες μόνο μπάζα. Γενικά δεν έχουν ακουστεί θετικά για το μαγαζί αυτό.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η γιωτα ειναι ποιο καβλιαρα και με την πρωτη τσιμπουκι και τετοια...τα βυζια στα δινει φορα παρτιδα και παιζεις οσο θες...με την δευτερη ξεπατωμα κανονικο.....Λοιπόν πήγα Βείκου με σκοπό να πάρω Γιώτα ήταν όμως με πελάτη και μου έπιασε κουβέντα στην υποδοχή μια γεματού η Μαρίνα με καλό βυζί. Τελικά είδα και τι Γιώτα αλλά επειδή η Μαρίνα ήταν πολύ φιλική είπα να αλλάξω και να πάρω αυτή. Προτού μπω στο δωμάτιο δεν έκανα τη μαλακία που έκανα στηΜάρνης να ρωτήσω για εκτόνωση είπα θα το ρισκάρω και ότι βγει.Δε το μετάνιωσα καθόλου τρελό γλείψιμο στα αρχίδια και μαλακία για 3 τέταρτα περίπου, τα βυζιά της τα έγλειψα κι αυτά όσο ήθελα και ο λόγος που δεν κάναμε παραπάνω πράγματα ήταν ότι δεν είχα προφυλακτικό. Εννοείται βέβαια πως αν δεν της πεις ότι θες κάτι παραπάνω δε θα στο κάνει μόνη της. Το μόνο άσχημο πως ενώ μου είχε πει τιμή 60 μετά μου είπε πως πρέπει να δώσω και δωράκι επειδή κάναμε παραπάνω πράγματα και κράτησε 80 υποσχόμενη πως την επόμενη φορά θα κάνει καλύτερη τιμή. Τώρα τι να πω τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε διάρκεια και περιποίηση. Αν ήταν όλα μαζί 60 έλεγε πολύ 80 είναι κάπως πολλά. Η Γιώτα αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες της από πρώτη φορά και κάνει τσσιμπούκι γλείψιμο αρχίδια κλπ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μασαζιδικο με παρελκομενα στα νοτια προαστια ξερει κανεις?
σκρα 4,καλλιθεα(5ος οροφος,κουδουνι αισθητικη,πες οτι σε εστειλαν απο ποσειδωνος γιατι ειναι αδερφακια τα 2 μαγαζια λ.ποσειδωνος 20-21,αλιμος(κουδουνι θα το καταλαβεις!!!!) πες οτι σε εστειλαν απο σκρα 4 γιατι δεν σου αρεσαν τα κοριτσια εκει(ρωξανη,στελλα για παραδειγμα).Εχει ενα ωραιο μουνι εκει την ολγα απο λιθουανια που την γαμας κανονικα αλλα χωρις καθολου μασαζ!
Θησέως 27 στον 4ο όροφο αν θυμέμαι σωστά, στο Μαρούσι (μέσα στο κέντρο, οπότε μην πας με αμάξι γιατί θα πήξεις, μηχανή ή ηλεκτρικός βολεύει καλύτερα)
Μήπως το κουδούνι γράφει art Beaute? Πέρασα αλλά δεν χτύπησα μιας και δεν ήσουν σίγουρος μη γίνει κανένα λάθος!
Συναγωνιστές παίζει εύκολα εκτόνωση στο Μαρούσι;
Επισκέπτης
Καλημέρα κ καλό μήνα Παίδες,
Ο μήνας μετά την ψωλία που ρίξαμε στους Αμερικάνους δείχνει να μπήκε καλά.
Στα δικά μας τώρα.
μόλις κοίταζα στο σημερινό " ΄Εθνος " για 2 νέες καταχωρήσεις (τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά τις είδα) στην κατηγορία ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ :
Η πρώτη αφορά ένα μαγαζί στην Κολωνού 67 κ Αχιλέως με τηλ. (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω) 21*****616.
Η 2η καταχώρηση αφορά μαγαζί στον Πειραιά με τηλ. κινητό κ σταθερό. Δυστυχώς μόνο το σταθερό συγκράτησα κ είναι 21*****400 (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω).
Ξέρουμε , μάθαμε, ακούσαμε τίποτα γι αυτά ;
Περιμένω τις πληροφορίες των συναγωνιστών...
EDIT_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.
Ο μήνας μετά την ψωλία που ρίξαμε στους Αμερικάνους δείχνει να μπήκε καλά.
Στα δικά μας τώρα.
μόλις κοίταζα στο σημερινό " ΄Εθνος " για 2 νέες καταχωρήσεις (τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά τις είδα) στην κατηγορία ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ :
Η πρώτη αφορά ένα μαγαζί στην Κολωνού 67 κ Αχιλέως με τηλ. (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω) 21*****616.
Η 2η καταχώρηση αφορά μαγαζί στον Πειραιά με τηλ. κινητό κ σταθερό. Δυστυχώς μόνο το σταθερό συγκράτησα κ είναι 21*****400 (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω).
Ξέρουμε , μάθαμε, ακούσαμε τίποτα γι αυτά ;
Περιμένω τις πληροφορίες των συναγωνιστών...
EDIT_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66