Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η θεοδωρα απο μαρνης τι εγινε?εφυγε?ειναι εκει?προς ολους τους παντογνωστες απευθυνομαι!!!!!!!!!!!!!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ιωάννη Φωκά πόσο, ρε παιδιά;

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές

Χτες το μεσημεράκι πέρασα από Ομήρου 33/44 στο Κολωνάκι.
Αν και είμαι παλιός πελάτης εκεί και με ξέρουν δεν ήταν διαθέσιμες 1-2 που συνήθως έπαιρνα κι έτσι μου σύστησαν την Αννα. Μελαχροινή, λίγο γεματούλα με σχετικά πλούσιο αλλά σιλικονάτο στήθος, με πολύ ωραίο δέρμα και πρόσωπο και όντως πολύ γλυκιά.
Αν και την πέρασα για Ελληνίδα, μου είπε ότι ήταν από Μαυροβούνιο αλλά μιλούσε τέλεια Ελληνικά. Είχε και tatto μια νεράιδα χαμηλά πίσω κάτω στη μέση. 

Στο ζουμί τώρα ... σχετικά καλό μασσάζ χαλαρωτικό, όπου μου το έκανε μόνο με τα εσώρουχά της. Άφηνε χάδια και όταν με γύρισε ανάσκελα με ρώτησε αν είχα προφυλακτικό και αφού μου το φόρεσε μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία πίπα με γλίψιμο και στ'αρχίδια.
Μου είπε ότι από την πρώτη φορά δεν θα έκανε κάτι παραπάνω αλλά από την επόμενη θα περνάγαμε ακόμα καλύτερα ... ελπίζω σε επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Τιμή η γνωστή 80 euro για μια ώρα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ρε παιδιά δε με βάζει στο παλιό φόρουμ όποιος θυμάται στοιχεία για ένα μασατζίδικο στο Μαρούσι ας μου στείλει διεύθυνση κ τηλ είτε εδώ είτε με pm. Eυχαριστώ. Επίσης αν έχετε κάποιο τηλ από Βείκου να πάρω για Γιώτα ευπρόσδεκτο κι αυτό. Το Σάββατο πέρασα από Μάρνης και οι κοπέλες ήταν απασχολημένες ρώτησα την κοπέλα στην υποδοχή αν παίζει εκτόνωση και μου είπε όχι... Δηλαδή πρέπει να κάνεις το κορόιδο στην υποδοχή και να λες οκ μόνο μασάζ;

energetic

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Μασαζιδικο με παρελκομενα στα νοτια προαστια ξερει κανεις?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παληκαρια, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτην την ταυλανδεζα τη τζενη στη βε'ι'κου ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλημέρα συναγωνιστές

Χτες το μεσημεράκι πέρασα από Ομήρου 33/44 στο Κολωνάκι.
Αν και είμαι παλιός πελάτης εκεί και με ξέρουν δεν ήταν διαθέσιμες 1-2 που συνήθως έπαιρνα κι έτσι μου σύστησαν την Αννα. Μελαχροινή, λίγο γεματούλα με σχετικά πλούσιο αλλά σιλικονάτο στήθος, με πολύ ωραίο δέρμα και πρόσωπο και όντως πολύ γλυκιά.
Αν και την πέρασα για Ελληνίδα, μου είπε ότι ήταν από Μαυροβούνιο αλλά μιλούσε τέλεια Ελληνικά. Είχε και tatto μια νεράιδα χαμηλά πίσω κάτω στη μέση. 

Στο ζουμί τώρα ... σχετικά καλό μασσάζ χαλαρωτικό, όπου μου το έκανε μόνο με τα εσώρουχά της. Άφηνε χάδια και όταν με γύρισε ανάσκελα με ρώτησε αν είχα προφυλακτικό και αφού μου το φόρεσε μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία πίπα με γλίψιμο και στ'αρχίδια.
Μου είπε ότι από την πρώτη φορά δεν θα έκανε κάτι παραπάνω αλλά από την επόμενη θα περνάγαμε ακόμα καλύτερα ... ελπίζω σε επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Τιμή η γνωστή 80 euro για μια ώρα.
σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι παντως απο τα ποιο δυσκολα στο να παιξει κατι...αν εισαι πελατης και σε ξερουν τοτε εισαι κομπλε.....σε ολα βεβαια ισχυει αυτο....αν σε ξερουν τις πηδας ολες μαζι!!!!!!!χεχεχεχεεχχεχεεχχεχεχχεχεεχεχεχεχεχεχεχε!!!!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι παντως απο τα ποιο δυσκολα στο να παιξει κατι...αν εισαι πελατης και σε ξερουν τοτε εισαι κομπλε.....σε ολα βεβαια ισχυει αυτο....αν σε ξερουν τις πηδας ολες μαζι!!!!!!!χεχεχεχεεχχεχεεχχεχεχχεχεεχεχεχεχεχεχεχε!!!!

Φίλε kinky30 έχεις δίκιο σ'αυτό ... ισχύει ότι πρέπει να τους τα ακουμπήσεις 2-3 φορές για να προχωρήσεις στο "παρασύνθημα"  ;) ... το καλό είναι ότι το πρόγραμμα εκεί είναι full χωρίς δωράκια ...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδία ας ριξει καποιος φως στο μασαζ στη Ι.Φωκα στο Γαλατσι, αριθμο και οροφο ας πουμε!! Εαν το τηλεφωνο υπαρχει δημοσιευμενο στην ΧΕ οπως λετε τοτε δεν υπαρχει προβλημα να το postaρει καποιος.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Λοιπόν πήγα Βείκου με σκοπό να πάρω Γιώτα ήταν όμως με πελάτη και μου έπιασε κουβέντα στην υποδοχή μια γεματού η Μαρίνα με καλό βυζί. Τελικά είδα και τι Γιώτα αλλά επειδή η Μαρίνα ήταν πολύ φιλική είπα να αλλάξω και να πάρω αυτή. Προτού μπω στο δωμάτιο δεν έκανα τη μαλακία που έκανα στηΜάρνης να ρωτήσω για εκτόνωση είπα θα το ρισκάρω και ότι βγει.Δε το μετάνιωσα καθόλου τρελό γλείψιμο στα αρχίδια και μαλακία για 3 τέταρτα περίπου, τα βυζιά της τα έγλειψα κι αυτά όσο ήθελα και ο λόγος που δεν κάναμε παραπάνω πράγματα ήταν ότι δεν είχα προφυλακτικό. Εννοείται βέβαια πως αν δεν της πεις ότι θες κάτι παραπάνω δε θα στο κάνει μόνη της. Το μόνο άσχημο πως ενώ μου είχε πει τιμή 60 μετά μου είπε πως πρέπει να δώσω και δωράκι επειδή κάναμε παραπάνω πράγματα και κράτησε 80 υποσχόμενη πως την επόμενη φορά θα κάνει καλύτερη τιμή. Τώρα τι να πω τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε διάρκεια και περιποίηση. Αν ήταν όλα μαζί 60 έλεγε πολύ 80 είναι κάπως πολλά. Η Γιώτα αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες της από πρώτη φορά και κάνει τσσιμπούκι γλείψιμο αρχίδια κλπ? 

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0

Ποσειδώνος 22 στον 5ο τα κάνουν όλα από 1η φορά αλλά μην περιμένεις μασσάζ και σίγουρα όχι 1 ώρα που πληρώνεις (εκτός κι αν αντέχεις 1 ώρα να γαμάς σερί!)

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δε με βάζει στο παλιό φόρουμ όποιος θυμάται στοιχεία για ένα μασατζίδικο στο Μαρούσι ας μου στείλει διεύθυνση κ τηλ είτε εδώ είτε με pm. Eυχαριστώ. Επίσης αν έχετε κάποιο τηλ από Βείκου να πάρω για Γιώτα ευπρόσδεκτο κι αυτό. Το Σάββατο πέρασα από Μάρνης και οι κοπέλες ήταν απασχολημένες ρώτησα την κοπέλα στην υποδοχή αν παίζει εκτόνωση και μου είπε όχι... Δηλαδή πρέπει να κάνεις το κορόιδο στην υποδοχή και να λες οκ μόνο μασάζ;

Θησέως 27 στον 4ο όροφο αν θυμέμαι σωστά, στο Μαρούσι (μέσα στο κέντρο, οπότε μην πας με αμάξι γιατί θα πήξεις, μηχανή ή ηλεκτρικός βολεύει καλύτερα)

Είχα περάσει μια φορά πριν μήνες μόνο μπάζα. Γενικά δεν έχουν ακουστεί θετικά για το μαγαζί αυτό.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ok ευχαριστώ έχεις και τηλ μήπως; γειτονιά μου είναι με τα πόδια θα πάω!

CHRATH

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
μουφα το μαρουσι. εκτος κι αν θελεις μονο μασαζ

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Λοιπόν πήγα Βείκου με σκοπό να πάρω Γιώτα ήταν όμως με πελάτη και μου έπιασε κουβέντα στην υποδοχή μια γεματού η Μαρίνα με καλό βυζί. Τελικά είδα και τι Γιώτα αλλά επειδή η Μαρίνα ήταν πολύ φιλική είπα να αλλάξω και να πάρω αυτή. Προτού μπω στο δωμάτιο δεν έκανα τη μαλακία που έκανα στηΜάρνης να ρωτήσω για εκτόνωση είπα θα το ρισκάρω και ότι βγει.Δε το μετάνιωσα καθόλου τρελό γλείψιμο στα αρχίδια και μαλακία για 3 τέταρτα περίπου, τα βυζιά της τα έγλειψα κι αυτά όσο ήθελα και ο λόγος που δεν κάναμε παραπάνω πράγματα ήταν ότι δεν είχα προφυλακτικό. Εννοείται βέβαια πως αν δεν της πεις ότι θες κάτι παραπάνω δε θα στο κάνει μόνη της. Το μόνο άσχημο πως ενώ μου είχε πει τιμή 60 μετά μου είπε πως πρέπει να δώσω και δωράκι επειδή κάναμε παραπάνω πράγματα και κράτησε 80 υποσχόμενη πως την επόμενη φορά θα κάνει καλύτερη τιμή. Τώρα τι να πω τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε διάρκεια και περιποίηση. Αν ήταν όλα μαζί 60 έλεγε πολύ 80 είναι κάπως πολλά. Η Γιώτα αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες της από πρώτη φορά και κάνει τσσιμπούκι γλείψιμο αρχίδια κλπ? 
η γιωτα ειναι ποιο καβλιαρα και με την πρωτη τσιμπουκι και τετοια...τα βυζια στα δινει φορα παρτιδα και παιζεις οσο θες...με την δευτερη ξεπατωμα κανονικο.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

σκρα 4,καλλιθεα(5ος οροφος,κουδουνι αισθητικη,πες οτι σε εστειλαν απο ποσειδωνος γιατι ειναι αδερφακια τα 2 μαγαζια  λ.ποσειδωνος 20-21,αλιμος(κουδουνι θα το καταλαβεις!!!!) πες οτι σε εστειλαν απο σκρα 4 γιατι δεν σου αρεσαν τα κοριτσια εκει(ρωξανη,στελλα για παραδειγμα).Εχει ενα ωραιο μουνι εκει την ολγα απο λιθουανια που την γαμας κανονικα αλλα χωρις καθολου μασαζ!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Θησέως 27 στον 4ο όροφο αν θυμέμαι σωστά, στο Μαρούσι (μέσα στο κέντρο, οπότε μην πας με αμάξι γιατί θα πήξεις, μηχανή ή ηλεκτρικός βολεύει καλύτερα)

Μήπως το κουδούνι γράφει art Beaute? Πέρασα αλλά δεν χτύπησα μιας και δεν ήσουν σίγουρος μη γίνει κανένα λάθος!
Συναγωνιστές παίζει εύκολα εκτόνωση στο Μαρούσι;

Επισκέπτης
Καλημέρα κ καλό μήνα Παίδες,

Ο μήνας μετά την ψωλία που ρίξαμε στους Αμερικάνους δείχνει να μπήκε καλά.

Στα δικά μας τώρα.

μόλις κοίταζα στο σημερινό  " ΄Εθνος "  για 2 νέες καταχωρήσεις (τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά τις είδα) στην κατηγορία ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ :

Η πρώτη αφορά ένα μαγαζί στην Κολωνού 67 κ Αχιλέως με τηλ. (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω) 21*****616.

Η 2η καταχώρηση αφορά μαγαζί στον Πειραιά με τηλ. κινητό κ σταθερό. Δυστυχώς μόνο το σταθερό συγκράτησα κ είναι 21*****400  (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω).

Ξέρουμε , μάθαμε, ακούσαμε τίποτα γι αυτά ;

Περιμένω τις  πληροφορίες των συναγωνιστών...

EDIT_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία η περιγραφή για την Γιώτα... Βεικου στο Γαλάτσι ? και πόσο, σε ποιόν αριθμό, δίπλα σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί  ? Δώσε κάποια περιγραφή. Η Γιώτα έχει τα μεγάλα βυζιά η κάποια άλλη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom