Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ρε μαγκες μια φορά είχα πάει στο μασατζίδικο στο γαλατσι και είδα τη γιώτα και μιλήσαμε. είχα ακούσει γι' αυτήν και πήγα να την δω και να την πάρω. όντως βυζάρες, άλλα την είδα και ξενέρωσα και δεν την πήρα κι έφυγα. ρε παιδιά είναι μεγάλη σε ηλικία και είναι μεγάλη πατσαβούρα. δε μου άρεσε καθόλου. ξενέρωσα!!!
τι σας αρέσει σε αυτήν;;
εντάξει είναι θέμα γούστου τι να πω....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μήπως ξέρετε να σήμερα είναι ανοιχτά τα μασαζατζίδικα? και πιο συγκεκριμένα αυτό στην Μάρνης...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
ρε μαγκες μια φορά είχα πάει στο μασατζίδικο στο γαλατσι και είδα τη γιώτα και μιλήσαμε. είχα ακούσει γι' αυτήν και πήγα να την δω και να την πάρω. όντως βυζάρες, άλλα την είδα και ξενέρωσα και δεν την πήρα κι έφυγα. ρε παιδιά είναι μεγάλη σε ηλικία και είναι μεγάλη πατσαβούρα. δε μου άρεσε καθόλου. ξενέρωσα!!!
τι σας αρέσει σε αυτήν;;
τα βυζια της.....τρελαααααααα!!!!!!!

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι σας αρέσει σε αυτήν;;

Σάτυρε έχεις δίκιο. Μιλάμε για ένα από τα μαγαλύτερα μπάζα που υπάρχουν σε μασατζίδικα. Πατσαβούρα όπως λές και εσύ ή τα τρία ΠΙ που λέω εγώ (Πουτάνες, Πατσαβούρες, Παρθένες).
Ελεος. Και αναφέρομαι περισσότερο στην φάτσα και στο σώμα παρά στους ημιυπαίθριους, που και αυτοί είναι άθλιοι. Και η Brittney Skye έχει ημιυπαίθριους αλλά γαμώ όμως.
Μόλις την είχα δεί στην Μάρνης σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας.

manolo(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αύριο θέλω να επισκεφτώ ένα μασατζιδικο σε ποιώ να παω ώστε να έχει ωραιες γυναίκες και να ρίξω και ένα ψήφο?

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Εκτός του ότι είναι και απελπιστικά κρυόκωλη...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
παιδες παλια υπηρχε μασατζιδικο και στουρναρη και οικονομου.. στα εξαρχεια.. ξερει κανεις τιποτα??

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Εντυπώσεις από Βεΐκου 9-11
Μόλις πριν λίγο, η Μαρίνα στη  υποδοχή  κέρασμα ποτάκι και ψιλοκουβέντα, ομολόγησα ότι ήμουν πρωτάρης εκεί (στις πουτάνες ρε δεν περνάνε παραμύθια) της άφησα το ελεύθερο στην επιλογή κοπέλας και προγράμματος αλλά έδωσα τα καθιερωμένο δωράκι στην Ταϋλανδέζα Τζένη που με φιλοξένησε.
Τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία αλλά εξαίσια ιστορία. Ας μην μπούμε σε morbid details απλά ήταν πολύ καλά.
Θα έχουμε σίγουρα επανάληψη και περαιτέρω λεπτομέρειες.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
573
Πόντοι
86
τα είπες όλα...αλλά Ξέχασες το θέμα του φόρουμ.. !!!!

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες μολις γυρισα απο νεα σμυρνη Παλεωλογου 7 4ος μετα απο αγγελια στη χρυση ευκαιρια για 4 χερια που μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εχει κατι ομορφουλες πιτσιρικες και η Μελινα στην υποδοχη πολυ ευγενικια,και ο χωρος πολυ καλοφτιαγμενος.Αλλα μεχρι εκει!!!!Οι γκομενες μονο που δεν με εδειραν οταν ειδαν οτι πηγε να μου σηκωθει και η προσωποποιηση της ψυχρας απο την αρχη.Μακρια ουτε το μασαζ αξιζε και ουτε λογος για τιποτα παραπανω.Πεταμενα 70? και μια ωρα και τωρα ειμαι μες τη καβλα και τα νευρα.Παντως πολυ υποπτη συμπεριφορα και το κουδουνι ωσο ημουν εκει χτυπαγε καθε 2 λεπτα κατι θα παιζει δεν ξερω πως τους εκατσα εγω αν και γενικα με παιρνουν απο καλο ματι απο την πρωτη φορα???

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εκει αφου σου κανουν μασαζ ερχεται η Ευη μια μελαχρινη και στον παιζει. αυτο ειναι το συστημα

IV3003

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια,

κανεις δεν εχει κανει κουβεντα, για μασαζ στο γαλατσι, στην ι.φωκα, πολυ οραιο μωρο με ωραιο σωμα, παιζουν τα παντα απο την πρωτη φορα, αρκει να υποστειτε μια μινι ανακριση που σας κανει στην αρχη...

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Για πες λεπτομέριες ρε φίλε IV

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια μελαχρινη αδυνατη καλουτσικη ηταν στην υποδοχη και μπουκαρε οταν εκανα μπανιο μετα και καλα αν ηταν ωραια αλλα εγω της τα εψαλα.Αυτη παντως μου συστηθηκε σαν Μελινα,ενα καλουτσικο μωρακι που εκανε μασαζ ηταν η Μαρια,την αλλα τη σπαστηκια δεν θυμαμαι το ονομα της.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Μαγκες μολις γυρισα απο νεα σμυρνη Παλεωλογου 7 4ος μετα απο αγγελια στη χρυση ευκαιρια για 4 χερια που μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εχει κατι ομορφουλες πιτσιρικες και η Μελινα στην υποδοχη πολυ ευγενικια,και ο χωρος πολυ καλοφτιαγμενος.Αλλα μεχρι εκει!!!!Οι γκομενες μονο που δεν με εδειραν οταν ειδαν οτι πηγε να μου σηκωθει και η προσωποποιηση της ψυχρας απο την αρχη.Μακρια ουτε το μασαζ αξιζε και ουτε λογος για τιποτα παραπανω.Πεταμενα 70? και μια ωρα και τωρα ειμαι μες τη καβλα και τα νευρα.Παντως πολυ υποπτη συμπεριφορα και το κουδουνι ωσο ημουν εκει χτυπαγε καθε 2 λεπτα κατι θα παιζει δεν ξερω πως τους εκατσα εγω αν και γενικα με παιρνουν απο καλο ματι απο την πρωτη φορα???
Εγω πηγα 3 φορες και ηταν το ιδιο σκηνικο μονο που μου τον επαιξε η μελαχροινη ,αλλα δεν ξαναπατησα γιατι ειναι πολλα υπονοουμενα αλλα τιποτα στην ουσια

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μουφα τελικα και φαινοταν πολλα υποσχομενο.
Για ενα στη Π.ιωακειμ ξερει κανεις τιποτα???

IV3003

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0

για ι .φωκα γαλατσι

υπαρχει αγγελια στη χ. ευκαιρεια.. . δεν σε αφηνει να φυγεις σε λιγοτερο απο μια ωρα... πολυ χαλαρωτικο μασαζ... και μετα αναλογως τα κεφια προχωρας... η κοπελα πολυ καλη, ευχαριστη, ομιλιτικη.. .. με 100€ κανεις τα παντα

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Υπάρχει πουθενά καμία ξανθούλα γαλανομάτα για εκτόνωση?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
για ι.φωκα γαλατσι

υπαρχει αγγελια στη χ. ευκαιρεια.. . δεν σε αφηνει να φυγεις σε λιγοτερο απο μια ωρα... πολυ χαλαρωτικο μασαζ... και μετα αναλογως τα κεφια προχωρας... η κοπελα πολυ καλη, ευχαριστη, ομιλιτικη.. .. με 100€ κανεις τα παντα
αναλογως τα κεφια?....τα δικα σου η τα δικα της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom