Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάμε Μάρνης λοιπόν ? :grin:

Μέσα σε όλα τα μασατζίδικα που έχουν αναφερθεί (Σκρα, Συγγρού, Ελ. Βενιζέλου, Θησέως, κλπ..) υπάρχει κάποιο που να έχει ΜΟΝΟ Ελληνίδες ? ή πρέπει να είσαι τυχερός για να πετύχεις καμία ?

Το συγγρού 12 εχεις τις περισσοτερες (Σαντρα, Εύα, Νικη, Μαρία)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Γιωτα  is back. Περασα απο Βεικου και την πετυχα. Επανηλθε απο προχθες, λεει. Αδυνατισμενη λιγακι, ανανεωμενη και πολυ καυλωμενη. Kinky ακουυυυυυυυςςςςςς ?????????

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.647
Πόντοι
216
βεικου σε ποιο νουμερο ρε φιλε?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γιωτα  is back. Περασα απο Βεικου και την πετυχα. Επανηλθε απο προχθες, λεει. Αδυνατισμενη λιγακι, ανανεωμενη και πολυ καυλωμενη. Kinky ακουυυυυυυυςςςςςς ?????????
ορε παναγια μου!!!!!!!!!!!!! θα γινει τις πουτανας...με βλεπω αυριο να ανηφοριζω.......γιουχου!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Παίδες να κάνω μια - μπορεί αφελή - ερώτηση για τα μασατζίδικα ?
Δεν έχω πάει ποτέ και είμαι παντρεμένος. Υπάρχει κίνδυνος να το καταλάβει η γυναίκα μου αν πάω εκεί ? Βάζουν τίποτα αρωματικές κρέμες ή λάδια  ? Στο τέλος κάνεις μπάνιο ?
Ευχαριστώ.

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
στη σκρα βασικα εχω να παω 2 μηνες περιπου και πιστεψε με οτι το μερος δεν λεει!το χειμωνα ειχε και 2 μουνακια καλα,την ντια και μια πολωνεζα μουρλια,αλλα δεν τις ξαναειδα απο τοτε,οποτε καλυτερα θα σου προτεινα να πας ειτε μαρνης 28,ειτε συγγρου 12,ειτε αχιλλεως(π.φαληρο απεναντι απο το intersport στην συμβολη με την ελ.βενιζελου),ειτε λεκκα 19!εχεις περισσοτερες ελπιδες να σου αρεσουν αρκετες γυναικες!

Στην Αχιλλεως τι ακριβως παιζει; με ενδιαφερει γιατι μενω κοντα!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Θα μας περιγράψει κάποιος τι γίνεται στη Βεΐκου; Ισχύει το 45άρα με τεράστιο στήθος; Αν ναι, τι λέει από τιμές κι από περιποίηση;

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Tilestora,Η ερωτηση σου ειναι πολυ βασικη.Δυστυχως μερικες χαζες παστονονται με αρωματικα και οσο και να πλυθεις
η γυναικια οσφρηση μπορει να το πιασει !Ρωτα την τσατσα και
πες το προβλημα σου,συνηθως το κατανοουν .Εν αναγκη ζητα να την μυρισεις πριν.Ειναι σοβαρο το θεμα.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε Tilestora από την εμπειρία μου σε όποιο μασατζίδικο έχω πάει κάνεις μπανάκι (υπάρχει και κάποιο αφρόλουτρο δεν είναι μόνο νερό μην ανησυχείς) μετά και συνήθως και πριν το μασσάζ. Τώρα γενικά δεν έχω πετύχει να φοράνε κανένα δυνατό άρωμα, και συνήθως και το λάδι του μασσάζ είναι σχετικά άοσμο (βέβαια αν πετύχεις καμία φάση με αιθέρια έλαια δεν ξέρω ...).  Επίσης μέχρι στιγμής (καθώς κι εγώ παντρεμένος είμαι) δεν είχα πρόβλημα οσμών ...

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα των οσμων ειναι σημαντικο... υπαρχουν ομως και λαδια με βαση την παραφινη,  που ναι μεν γλυστραει για να κανουν δουλεια αλλα δεν μυριζει καθολου...βεβαια δεν φευγει και ετσι ευκολα απο πανω σου....εμενα μετα απο τρια μπανια εφυγε η γλιτσα την αλλη μερα....
καλιμερα και καλες καταθεσεις

Επισκέπτης
ρε παιδιά καλή η γιώτα αλλά έτσι που σε κοιταει δεν σας τρομαζει λίγο;

Επισκέπτης
Το θεμα των οσμων ειναι σημαντικο... υπαρχουν ομως και λαδια με βαση την παραφινη,  που ναι μεν γλυστραει για να κανουν δουλεια αλλα δεν μυριζει καθολου...βεβαια δεν φευγει και ετσι ευκολα απο πανω σου....εμενα μετα απο τρια μπανια εφυγε η γλιτσα την αλλη μερα....
καλιμερα και καλες καταθεσεις

Τιπ. Αποφεύγετε τα παραφινικης βασης λάδια. Ειναι εξαιρετικα μη φιλικά με το δερμα και παραγονται απο refinaries, ειναι μεν hydro treated αλλα ως ειδικος, θα συνιστούσα να τα αποφευγετε.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Οντως , η φατσα και το βλεμμα της Γιωτας παραπεμπουν σε psycho. Προφανως αυτο συμβαινει, διοτι η γκομενα απλα ειναι psycho. Που να δεις τι λεει το στομα της πανω στο γαμησι οταν καυλωνει !!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε παιδιά καλή η γιώτα αλλά έτσι που σε κοιταει δεν σας τρομαζει λίγο;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! καλο και αυτο...οταν δεις τα βυζια live θα τα χασεις και συ....τσεκαρε την....οτι λεει και ο duros...στο γαμησι ειναι τελειως τρελη...ειδικα αν τις τραβας και τα βυζια στο πισωκολλητο....τσοντααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ρε παιδιά, πείτε μας επιτέλους πού ακριβώς βρίσκεται η Γιώτα και τι τιμές παίζουν.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Βεικου 9-11 Γαλατσι κουδουνι spa. 70 ευρω

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ερωτηση ???
Ειναι η γνωστη ελληνιδα " γιωτα " απο καλοροης και μετα ΜΑρνης ??? ( που δινει και κολο και τα κανει ολα ????)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Νααααααιιιιιιιιιιιιιιιι

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ΕΦΥΓΑ  για γαλατσι........
Τι ωρες παιζει εκει ??????????

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
ναι ρε μαγκες τι ωρες ειναι στη βεικου και με 70 γαμας? και τι πρεπει να πεις σε γιωτα?υπαρχει συνθημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom