spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...μετα τις 6....ΕΦΥΓΑ για γαλατσι........
Τι ωρες παιζει εκει ??????????
...μετα τις 6....ΕΦΥΓΑ για γαλατσι........
Τι ωρες παιζει εκει ??????????
α καλα!! ...νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο σε τετοιους χωρους...καλυτερα με call girl....ποιο ευκολα,και ποιο καλα θα γινει η φαση......Σε ποιο μαγαζί μπορεί να παίξει παρτούζα? Δηλαδή 2 άντρες και 1 γυναίκα?
με 70 γαμας με την δευτερη...την πρωτη φορα μονο στα τσιμπουκια σε πλακωνει....ναι ρε μαγκες τι ωρες ειναι στη βεικου και με 70 γαμας? και τι πρεπει να πεις σε γιωτα?υπαρχει συνθημα?
περιοχη..?...απο αγγελια?...μαγκες βρηκα ενα στη σπθροθ μερκουρη 27 3ορ δεν θυμαμαι το ονομα του κοδουνιου ειναι 2 40ρες που θελουν 65 ευρο γι;α μασαζ και οτι προκιψει
μουφα ειναι, στα παιρνουν και μετα κανουν τις κινεζες...!μαγκες βρηκα ενα στη σπθροθ μερκουρη 27 3ορ δεν θυμαμαι το ονομα του κοδουνιου ειναι 2 40ρες που θελουν 65 ευρο γι;α μασαζ και οτι προκιψει
κακως φιλε μου επρεπε να παρεις την γιωτα και να της πεις οτι ησουνα παλιος πελατης στην μαρνης...θα 'ετρωγες' καλα για πρωτη φορα....και στην δευτερη θα την 'γαζωνες' κανονικα.....μαγκες πηγα σημερα στην βεικου. ηταν 3 κοπελλες, η Γιωτα (πολυ εκφυλοφατσα) , μια παχουλουλα (ονομα δεν θυμαμαι) και μια κυρια 50 μαιων . Τελικα πηρα την παχουλη , καλο μασαζ (40 λεπτα) αλλα στο τελος ουτε εκτονωση ουτε τιποτα. Για να πω την αληθεια δεν επεμενα κιολας
συμπερασμα : masaz αψογο, χωρος πολυ καθαρος , ευγενεστατα ολα τα κοριτσια αλλα....................................
θα ξαναπαω μαλλον και αυριο θα ζητησω απο την αρχη κατι παραπανω και θα ενημερωσω συντομα
Ρε παιδια κανενα νεο απο δυγκρου 79?Ειχα παει και μολισ εκληνε.Εφεφγε ενα εκφηλομοθνο με ενα σκηλακι.
Τί γίνεται ρε παιδία με τα σκυλάκια ... μήπως πρέπει να ανησυχούμε;;;;
Πλάκα πλάκα θυμάμαι πριν από αρκετό καιρό (8-9 μήνες) είχα πάει σε ένα μασσατζίδικο στην Καλλιθέα .. Μενελάου 77 (νομίζω ότι έχει ακόμα αγγελία σε εφημερίδες). Ήταν και εκεί μια τύπισσα μάλλον εξ'ανατολικού μπλοκ, με σκυλάκι, η οποία με 100 euro (60 μασσάζ + 40 εξτρα) σου έκανε μασσάζ και τον έτρωγε κανονικότατα από παντού!
Αν και ήταν συμπαθητική γύρω στα 35-40 (κοντό ξανθό μαλί, καλό σώμα, μέτριο στήθος, μέτρια φάτσα) ... δεν ξαναπήγα καθώς μου έπεφτε λίγο μακριά.
κακως φιλε μου επρεπε να παρεις την γιωτα και να της πεις οτι ησουνα παλιος πελατης στην μαρνης...θα 'ετρωγες' καλα για πρωτη φορα....και στην δευτερη θα την 'γαζωνες' κανονικα.....