You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...πηρα πριν απο λιγο στο σταθερο και μου λεει οτι δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη του οτε...αυτα.Καλημέρα κ καλό μήνα Παίδες,
Ο μήνας μετά την ψωλία που ρίξαμε στους Αμερικάνους δείχνει να μπήκε καλά.
Στα δικά μας τώρα.
μόλις κοίταζα στο σημερινό " ΄Εθνος " για 2 νέες καταχωρήσεις (τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά τις είδα) στην κατηγορία ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ :
Η πρώτη αφορά ένα μαγαζί στην Κολωνού 67 κ Αχιλέως με τηλ. (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω) 21*****616.
Η 2η καταχώρηση αφορά μαγαζί στον Πειραιά με τηλ. κινητό κ σταθερό. Δυστυχώς μόνο το σταθερό συγκράτησα κ είναι 21*****400 (το΄χει η εφημερίδα κ γι΄αυτό το γράφω).
Ξέρουμε , μάθαμε, ακούσαμε τίποτα γι αυτά ;
Περιμένω τις πληροφορίες των συναγωνιστών...
EDIT_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
θυμασαι κανενα ονομα απο καμια αλλη βυζαρου εκει μεσα?............. αν λειπει η γιωτα τι να ζητησω....?συναγωνιστη βεικου 7-9.η γιωτα ειθναι η εκφυλοφατσα ,αλλα εχει και αλλες βυζοπουλες που σε περιποιούνατι απο την πρωτη κιολασ φορα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καλησπερα...λεω να την κανω για κανα μασαζακι αποψε...υπαρχει κανας φιλος να μου πει κατι καλο μεσα σ οσα εχουμε πει?πειτε καμια γνωμη...
πηγαινε κεντρο ή μαρνης 28 ή συγγρου 12 και παρε οποια γουσταρεις!εγω σου προτεινω αντιστοιχα θεοδωρα και σαντρα ή μαρια στο δευτερο!
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Βρε παιδιά τί ψάχνω, ένα ξανθό γαλανομάτικο να μου τον παίξει...
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.647
- Πόντοι
- 216
πηγαινε κεντρο ή μαρνης 28 ή συγγρου 12 και παρε οποια γουσταρεις!εγω σου προτεινω αντιστοιχα θεοδωρα και σαντρα ή μαρια στο δευτερο!
πριν λιγη ωρς γυρισα απο μαρνης,πηρα τη θεοδωρα με ολα τα....δωρα...απιστευτα καλη...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....να λοιπον και η ερωτηση της ημεραςςςςς!!!!!! για να δουμε τωρα τι θα ακουσω...για σκ ποιος ξερει που θα πετυχω βυζομπαλου να την 'γαζωσω'....? για πειτε ρε σεις.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Πήγα Μάρνης 28 και ήταν όλες απησχολημένες. Κατέληξα να είμαι με την Νανά... Συμπαθητική με μέτριο προς μεγάλο στήθος. Η τιμή 50 ευρώ... Δεν μου έκανε τ'ιποτα ! Μου έδειξε όμως ότι κάτι μπορεί να γίνει την επόμενη φορά. Ρε παιδιά, ποιά είναι η καλή στην Μάρνης, με τα πιο μεγάλα βυζιά για σπέσιαλ φραπεδιά !!!! ????
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εγω παντως προτεινω την γιωτα απο βεικου....και βυζαρου και πουτανοφατσα..και τσιμπουκι με ισπανικη απο την πρωτη.....Πήγα Μάρνης 28 και ήταν όλες απησχολημένες. Κατέληξα να είμαι με την Νανά... Συμπαθητική με μέτριο προς μεγάλο στήθος. Η τιμή 50 ευρώ... Δεν μου έκανε τ'ιποτα ! Μου έδειξε όμως ότι κάτι μπορεί να γίνει την επόμενη φορά. Ρε παιδιά, ποιά είναι η καλή στην Μάρνης, με τα πιο μεγάλα βυζιά για σπέσιαλ φραπεδιά !!!! ????
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
χαχαχαχαχαχαχαχα!!! ναι ναι καπως ετσι ειναι....λοιπον παιδες προτεινω συγκεντρωτικα post απο δω και περα...για να ξερουμε ολοι που βαδιζουμε...και να μην γινονται πολλες αστοχες ερωτησεις.... ;)ρε κινκυεσυ εισαι ο ινστρουκτορας!εσυ πρεπει να ξερεις!η μηπως η ερωτηση ηταν τυπου κουιζ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδες χθες περασα απο ομηρου 35 και σολωνος(προσοχη 35 και οχι 33 οπως εχει γραφτει στο φορουμ!) και πηρα την χριστινα(40αρα ρωσιδα χωρις ιδιαιτερα να την γουσταρω αλλα παιδια δεν το μετανιωσα!!!!!!!!!!το καλυτερο μασαζαωρο που εχω κανει μεχρι τωρα,εκπληκτικο!!!!γλειφωκολι 10 λεπτα να μου κανει,πιπα ανευ εξπερ,ισπανικη και τελειωμα σε μαλλια-προσωπο!!!!!!!!!!τρελαθηκα απο την γκαυλα και σιγουρα θα ξαναπαω,βγαινοντας ειδα 2 ωραια νεα μουνακια,την ειρηνη και αλλη μια καθως και ενα ξανθο μπαζακι!την αλλη φορα μαλλον για ειρηνη ειμαι!πηγα αρχικα στην ομηρου 44 που ειναι τα κεντρικα(τσατσα καθισμενη σε πολυθρονα και γκλαμουρια(δουλευουν εκει η αννα,η ελενα και αλλες 2 νομιζω που πρεπει να ειναι πολυ ομορφα μουνακια)και μετα επειδη δουλευαν αυτες πηγα απεναντι και πηρα χριστινα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
...ρε μεγάλε vasos είπες τελείωμα στο προσωπο και τα μαλλιά !!!! σε άφησε να την χύσεις σε πρόσωπο και μαλλιά .....???? απίστευτο ...σε μασατζίδικο???....έφυγα για Ομήρου ..........
φυγε που σου λεω........
Φιλοι συμπολεμιστες γεια και απο εμενα.
Διαβαζω καιρο τα μυνηματα σας και απλα θα ηθελα και εγω να σας αναφερω τις προσφατες εμπειρειες μου απο 2 studio.
1) λελας καραγιαννη 35 μονοκατοικια, πιτσιρικα μουναρα ξανθια υπομονετικη για ολα χωρις βιασινη με τελειο σωμα, το ονομα της νταρια, ειναι βραδι !!! Χρεωση 50ευρω, αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα τα κλαψετε ποτε! ...και χωρις να χρησιμοποιει βαζελινη !!!
2)κεφαλληνιας 75 γωνια ημιοροφος ελληνιδα με ονομα μελινα - παει μονο τριτη και παρασκευη απογευμα. 50ευρο με ωραιο γαμησι στα ελληνικα με μεγαλουτσικο σιλικονατο βυζι. Της αρεσουν διαφορες στασεις, το μονο οτι βαζει συχνα βαζελινη και μου στην εσπαγε...
Εκει καθε πεμπτη ειναι και μια αλλη ωραια μουναρα αλλα δεν την εχω παρει για να σας πω εμπειρειες.
3)δροσοπουλου 95 ηταν κλειστα το βραδυ χθες, αλλα διπλα στην εισοδο εχει ενα μπακαλικο. Μπηκα για να παρω ενα μπουκαλι νερο και δουλευε εκει μεσα ενας ξανθος και προκλειτικα ντημενος μουναρος με κατι βιζομπαλα που δεν ηθελα να φυγω...
Αξιζει αν περνατε απο εκει να ριξετε μια ματια αρκει να την πετυχετε στην βαρδια της !!!
Διαβαζω καιρο τα μυνηματα σας και απλα θα ηθελα και εγω να σας αναφερω τις προσφατες εμπειρειες μου απο 2 studio.
1) λελας καραγιαννη 35 μονοκατοικια, πιτσιρικα μουναρα ξανθια υπομονετικη για ολα χωρις βιασινη με τελειο σωμα, το ονομα της νταρια, ειναι βραδι !!! Χρεωση 50ευρω, αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα τα κλαψετε ποτε! ...και χωρις να χρησιμοποιει βαζελινη !!!
2)κεφαλληνιας 75 γωνια ημιοροφος ελληνιδα με ονομα μελινα - παει μονο τριτη και παρασκευη απογευμα. 50ευρο με ωραιο γαμησι στα ελληνικα με μεγαλουτσικο σιλικονατο βυζι. Της αρεσουν διαφορες στασεις, το μονο οτι βαζει συχνα βαζελινη και μου στην εσπαγε...
Εκει καθε πεμπτη ειναι και μια αλλη ωραια μουναρα αλλα δεν την εχω παρει για να σας πω εμπειρειες.
3)δροσοπουλου 95 ηταν κλειστα το βραδυ χθες, αλλα διπλα στην εισοδο εχει ενα μπακαλικο. Μπηκα για να παρω ενα μπουκαλι νερο και δουλευε εκει μεσα ενας ξανθος και προκλειτικα ντημενος μουναρος με κατι βιζομπαλα που δεν ηθελα να φυγω...
Αξιζει αν περνατε απο εκει να ριξετε μια ματια αρκει να την πετυχετε στην βαρδια της !!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66