dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποσο πηγε φιλε τελικα η ωραια αυτη φαση στην ομηρου?
φιλε μου εισαι λιγο εκτος θεματος....μιλαμε για μασατζιδικα και οχι για στουντιο εδω..... ;)Φιλοι συμπολεμιστες γεια και απο εμενα.
Διαβαζω καιρο τα μυνηματα σας και απλα θα ηθελα και εγω να σας αναφερω τις προσφατες εμπειρειες μου απο 2 studio.
1) λελας καραγιαννη 35 μονοκατοικια, πιτσιρικα μουναρα ξανθια υπομονετικη για ολα χωρις βιασινη με τελειο σωμα, το ονομα της νταρια, ειναι βραδι !!! Χρεωση 50ευρω, αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα τα κλαψετε ποτε! ...και χωρις να χρησιμοποιει βαζελινη !!!
2)κεφαλληνιας 75 γωνια ημιοροφος ελληνιδα με ονομα μελινα - παει μονο τριτη και παρασκευη απογευμα. 50ευρο με ωραιο γαμησι στα ελληνικα με μεγαλουτσικο σιλικονατο βυζι. Της αρεσουν διαφορες στασεις, το μονο οτι βαζει συχνα βαζελινη και μου στην εσπαγε...
Εκει καθε πεμπτη ειναι και μια αλλη ωραια μουναρα αλλα δεν την εχω παρει για να σας πω εμπειρειες.
3)δροσοπουλου 95 ηταν κλειστα το βραδυ χθες, αλλα διπλα στην εισοδο εχει ενα μπακαλικο. Μπηκα για να παρω ενα μπουκαλι νερο και δουλευε εκει μεσα ενας ξανθος και προκλειτικα ντημενος μουναρος με κατι βιζομπαλα που δεν ηθελα να φυγω...
Αξιζει αν περνατε απο εκει να ριξετε μια ματια αρκει να την πετυχετε στην βαρδια της !!!
ποσο πηγε φιλε τελικα η ωραια αυτη φαση στην ομηρου?
γεια σου ρε βασο με τα μασαζ σου!!!!!!80 ευρωπουλακια φιλε μου
γεια σου ρε βασο με τα μασαζ σου!!!!!!
Βάσο έχω ζητήσει κάποιος να μου πεί το κουδούνι για την λεοφώρο Ποσειδώνος 20-21. Εγω βρήκα αυτό το νούμερο να αντιστοιχεί στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Φαλήρου λιγο μετά το Βάρδα. Τώρα βλέπω οτι το τοποθετείς στην περιοχή του αλίμου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στήλεις με μήνυμα ακριβείς οδηγίες χάρτη. Ευχαριστώ. Δεν έχω πρόβλημα να πάω συστημένος ή όχι γιατι αν είναι το ίδιο μαγαζί με τη Σκρά τότε είναι το ίδιο και με την Συγγρού 12. ¨)
εχει και ενα μαγαζι με δορυφορικα συστηματα διπλα....η πολυκατοικια που ειναι το μασατζιδικο εχει κανα δυο σκαλακια και κατεβαινεις....φιλε wind το 20-21 είναι διπλα από τα starbucks και όχι στον ’λιμο. Το κουδούνι λέει "αροματοθερ" άπια και είναι το ίδιο με Σκρα
τι να σου κανω που εισαι παλιος πελατης σαυτο το μαγαζι,και περνας σουπερ...αν παω εγω θα την φαω απο την αρχη την φολα....γμτ!!!!παιδια μηπως τοσο καιρο μας εχει ξεφυγει κανενα καλο μασατζιδικο με ωραιες μουναρες και δεν το εχουμε παρει πρεφα?το λεω γιατι στην ομηρου παιζουν απο οσα εχω παει τα καλυτερα μουνακια!!!!!!
τι να σου κανω που εισαι παλιος πελατης σαυτο το μαγαζι,και περνας σουπερ...αν παω εγω θα την φαω απο την αρχη την φολα....γμτ!!!!
τι να σου κανω που εισαι παλιος πελατης σαυτο το μαγαζι,και περνας σουπερ...αν παω εγω θα την φαω απο την αρχη την φολα....γμτ!!!!
ρε σεις εγω το εχω πει και παλιοτερα...οποιος θελει ας κανονισουμε μια συναντηση καπου εξω να γνωριστουμε κιολας και να κανουμε μια καλη βολτα....εγω ειμαι μεσα παντως.....αντε γιατι δεν βλεπω φως....... ;) ;) ;) ;) ;)kinky30 να κανονισοθμε να παμε παρέα ρε και να σε γνωρίσω στην τσατσά εκεί
ρε σεις εγω το εχω πει και παλιοτερα...οποιος θελει ας κανονισουμε μια συναντηση καπου εξω να γνωριστουμε κιολας και να κανουμε μια καλη βολτα....εγω ειμαι μεσα παντως.....αντε γιατι δεν βλεπω φως....... ;) ;) ;) ;) ;)
τσ,τσ,τσ,τσ...μαλλον με βλεπω να ερωτευομαι καμια βυζαρου που θα ξετρυπωσω...τεσπα...αν δεν θελετε παιδες δεν τρεχει μια...εγω παντως εκανα την κινηση......αν παμε για βολτα φοβαμαι οτι θα με ερωτευθεις στο τελος γιατι θα γινεται οπου παμε το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε ρε σεις καντε καμια καλη...γιατι την γιωτα την εχω ψιλοβαρεθει.....Πάντως παιδιά πέρα από την πλάκα .. θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια βόλτα ... αλλά την κόβω δύσκολη για μασσατζίδικα ... απέχουν μεταξύ τους τα άτιμα.
Πάντως το δηλώνω την πρώτη βυζαρού που θα πετύχω ... kinky θα στο μεταφέρω αμέσως!
vasos τι λες πάμε συστημένο τον kinky30 στην Ομήρου; πόσα να του χρεώσουμε;