Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ποσο πηγε φιλε τελικα η ωραια αυτη φαση στην ομηρου?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Φιλοι συμπολεμιστες γεια και απο εμενα.

Διαβαζω καιρο τα μυνηματα σας και απλα θα ηθελα και εγω να σας αναφερω τις προσφατες εμπειρειες μου απο 2 studio.

1) λελας καραγιαννη 35 μονοκατοικια, πιτσιρικα μουναρα ξανθια υπομονετικη για ολα χωρις βιασινη με τελειο σωμα, το ονομα της νταρια, ειναι βραδι !!! Χρεωση 50ευρω, αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα τα κλαψετε ποτε! ...και χωρις να χρησιμοποιει βαζελινη !!!

2)κεφαλληνιας 75 γωνια ημιοροφος ελληνιδα με ονομα μελινα - παει μονο τριτη και παρασκευη απογευμα. 50ευρο με ωραιο γαμησι στα ελληνικα με μεγαλουτσικο σιλικονατο βυζι. Της αρεσουν διαφορες στασεις, το μονο οτι βαζει συχνα βαζελινη και μου στην εσπαγε... 
Εκει καθε πεμπτη ειναι και μια αλλη ωραια μουναρα αλλα δεν την εχω παρει για να σας πω εμπειρειες.

3)δροσοπουλου 95 ηταν κλειστα το βραδυ χθες, αλλα διπλα στην εισοδο εχει ενα μπακαλικο. Μπηκα για να παρω ενα μπουκαλι νερο και δουλευε εκει μεσα ενας ξανθος και προκλειτικα ντημενος μουναρος με κατι βιζομπαλα που δεν ηθελα να φυγω...
Αξιζει αν περνατε απο εκει να ριξετε μια ματια αρκει να την πετυχετε στην βαρδια της !!! 
φιλε μου εισαι λιγο εκτος θεματος....μιλαμε για μασατζιδικα και οχι για στουντιο εδω..... ;)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Βλέπω να συγκεντρώνει κόσμο η Ομήρου!!!
Παιδιά απλά να συμπληρώσω το φίλο vasos ότι η Χριστίνα αν και 40άρα τα αξίζει τα λεφτά της ...  και καλό μασσάζ και καλή περιποίηση ;-)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Βάσο έχω ζητήσει κάποιος να μου πεί το κουδούνι για την λεοφώρο Ποσειδώνος 20-21. Εγω βρήκα αυτό το νούμερο να αντιστοιχεί στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Φαλήρου λιγο μετά το Βάρδα. Τώρα βλέπω οτι το τοποθετείς στην περιοχή του αλίμου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στήλεις με μήνυμα ακριβείς οδηγίες χάρτη. Ευχαριστώ. Δεν έχω πρόβλημα να πάω συστημένος ή όχι γιατι αν είναι το ίδιο μαγαζί με τη Σκρά τότε είναι το ίδιο και με την Συγγρού 12. ¨)

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
φιλε wind το 20-21 είναι διπλα από τα starbucks και όχι στον ’λιμο. Το κουδούνι λέει "αροματοθερ" άπια και είναι το ίδιο με Σκρα

Βάσο έχω ζητήσει κάποιος να μου πεί το κουδούνι για την λεοφώρο Ποσειδώνος 20-21. Εγω βρήκα αυτό το νούμερο να αντιστοιχεί στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Φαλήρου λιγο μετά το Βάρδα. Τώρα βλέπω οτι το τοποθετείς στην περιοχή του αλίμου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στήλεις με μήνυμα ακριβείς οδηγίες χάρτη. Ευχαριστώ. Δεν έχω πρόβλημα να πάω συστημένος ή όχι γιατι αν είναι το ίδιο μαγαζί με τη Σκρά τότε είναι το ίδιο και με την Συγγρού 12. ¨)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
φιλε wind το 20-21 είναι διπλα από τα starbucks και όχι στον ’λιμο. Το κουδούνι λέει "αροματοθερ" άπια και είναι το ίδιο με Σκρα
εχει και ενα μαγαζι με δορυφορικα συστηματα διπλα....η πολυκατοικια που ειναι το μασατζιδικο εχει κανα δυο σκαλακια και κατεβαινεις....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια μηπως τοσο καιρο μας εχει ξεφυγει κανενα καλο μασατζιδικο με ωραιες μουναρες και δεν το εχουμε παρει πρεφα?το λεω γιατι στην ομηρου παιζουν απο οσα εχω παει τα καλυτερα μουνακια!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδια μηπως τοσο καιρο μας εχει ξεφυγει κανενα καλο μασατζιδικο με ωραιες μουναρες και δεν το εχουμε παρει πρεφα?το λεω γιατι στην ομηρου παιζουν απο οσα εχω παει τα καλυτερα μουνακια!!!!!!
τι να σου κανω που εισαι παλιος πελατης σαυτο το μαγαζι,και περνας σουπερ...αν παω εγω θα την φαω απο την αρχη την φολα....γμτ!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τι να σου κανω που εισαι παλιος πελατης σαυτο το μαγαζι,και περνας σουπερ...αν παω εγω θα την φαω απο την αρχη την φολα....γμτ!!!!

οχι ρε!πρωτη φορα πηγα και το επαιξα παλιος και οτι με συστησε ενας φιλος που ειχε καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα......δεν πηγα τελειως στον βροντο αλλα και να πηγαινα με την συγκεκριμενη κυρια δεν νομιζω να ειχα διαφορετικο αποτελεσμα απο το CIF !!!!!!!!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

kinky30 να κανονισοθμε να παμε παρέα ρε και να σε γνωρίσω στην τσατσά εκεί  :grin:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
kinky30 να κανονισοθμε να παμε παρέα ρε και να σε γνωρίσω στην τσατσά εκεί  :grin:
ρε σεις εγω το εχω πει και παλιοτερα...οποιος θελει ας κανονισουμε μια συναντηση καπου εξω να γνωριστουμε κιολας και να κανουμε μια καλη βολτα....εγω ειμαι μεσα παντως.....αντε γιατι δεν βλεπω φως....... ;) ;) ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε σεις εγω το εχω πει και παλιοτερα...οποιος θελει ας κανονισουμε μια συναντηση καπου εξω να γνωριστουμε κιολας και να κανουμε μια καλη βολτα....εγω ειμαι μεσα παντως.....αντε γιατι δεν βλεπω φως....... ;) ;) ;) ;) ;)

αν παμε για βολτα φοβαμαι οτι θα με ερωτευθεις στο τελος γιατι θα γινεται οπου παμε το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αν παμε για βολτα φοβαμαι οτι θα με ερωτευθεις στο τελος γιατι θα γινεται οπου παμε το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τσ,τσ,τσ,τσ...μαλλον με βλεπω να ερωτευομαι καμια βυζαρου που θα ξετρυπωσω...τεσπα...αν δεν θελετε παιδες δεν τρεχει μια...εγω παντως εκανα την κινηση......

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
vasos τι λες πάμε συστημένο τον kinky30 στην Ομήρου; πόσα να του χρεώσουμε;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως παιδιά πέρα από την πλάκα .. θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια βόλτα ... αλλά την κόβω δύσκολη για μασσατζίδικα ... απέχουν μεταξύ τους τα άτιμα.
Πάντως το δηλώνω την πρώτη βυζαρού που θα πετύχω ... kinky θα στο μεταφέρω αμέσως!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πάντως παιδιά πέρα από την πλάκα .. θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια βόλτα ... αλλά την κόβω δύσκολη για μασσατζίδικα ... απέχουν μεταξύ τους τα άτιμα.
Πάντως το δηλώνω την πρώτη βυζαρού που θα πετύχω ... kinky θα στο μεταφέρω αμέσως!
αντε ρε σεις καντε καμια καλη...γιατι την γιωτα την εχω ψιλοβαρεθει.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vasos τι λες πάμε συστημένο τον kinky30 στην Ομήρου; πόσα να του χρεώσουμε;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εγω λεω να μαθουμε απο αλλους πρωτα τι εισοδηματα εχει και μετα αστο πανω μου!!!!!!!!!!!λες να μας πει ο ropaloforos? :P :P :P :P ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom