Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια κοιταγα λιγο το παλιο φορουμ και ειδα στο μασατζιδικα που γαμας στην 2η σελιδα μια πληροφορια μαζι με φωτο μιας λιθουανας σκετη μουρλια που αναφερει οτι δουλευει σε καποιο μασατζιδικο(δεν ειναι η ολγα απο ποσειδωνος τροκαντερο).Μηπως ξερει κανεις κατι?ειναι τρελο μουνακι μιλαμε!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτάζοντας τη φωτό που αναφέρεις vasos .. δεν μου θύμισε κάτι από μασσατζίδικα που έχω επισκεφτεί ... πάντως φερνει λιγάκι φατσικά στην Έλενα της Ομήρου .. αν και η Έλενα δηλώνει Ρωσσιδα. Πάντως παλιότερα στην Ομήρου έπαιζε επίσης μια Ολγα ψηλή ξανθιά (αλλά δεν είχε τόσο πλατινέ μαλλί).

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πέρασα χθές από Ποσειδώνος. Κατ' αρχήν επειδή την έπαθα και ο ίδιος στο 20-21 είανι στο ύψος του Φαλλήρου λίγο μετά το Βάρδα στη ροή πρός Αθήνα. Το διευκρινίζω γαιτί 20 και 21 συναντάς πάλι ως Ποσειδώνος στο ύψος της εξόδου της Άμφιθέας προς Παραλιακή. Και τώρα στο ψητό. Πολύ ωραίος και καθαρός χώρος. Ωστόσο. Η κυρία επί των τιμών, ρωτά εξονυχιστικά. Βέβαια είχα να πω ποιός με σύστησε ωστόσο όσοι πήγαίνουν για πρώτη φορά να είναι προετοιμασμένοι. ΄Δύο από τις κυρίες που συνάντησα από απαίσιες έως φρικτές. Μία μαύρη ήταν συμπαθητική και αλλά με τις μαύρες κυρίες υπάρχιε πάντα η καχυποψία. Γιατί να πληρώσεις για σκούφο όταν πιθανόν μπορεί και να σε "γλύψουν ξεσκούφωτο".  Τέλος η ¨ολγα την οποία ζήτησα πηγαίνει μόνο πρωινά. Τέσσερις και ένα παίρνει το καπελάκι της και φεύγει. Οπότε μάλλον ο τελευταίος μπαίνει κατά τις τρείς.  Για βαθμολογία. Χώρος 9, Κοπέλες μετά βίας 2.  Αυτά  Υγ: Δεν γνωρίζω τίποτα για την Όλγα.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Συναγωνιστή ρίξε μια ματιά και στο Coco Spa στην Οδό Δημητσάνας 1 Ακριβώς πίσω από το Ιατρικό Κέντρο. Πολύ όμορφος και καθαρός χώρος. Συμπαθητικές κοπέλες. Όσο για κάτι παραπάνω μάλλον θα πρέπει να πας δυο τρείς φορές να σε μάθουν, όπως γίνεται σε όλα δηλαδή. Αλλά εξαρτάται και από την κοπέλα πόσο μακριά θέλει να πάει.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Vaso Μπορείς να μας βάλεις εδώ τη Foto. Αν είναι η Olga από Ομήρου θα την αναγνωρίσω σίγουρα γιατι ήμουνα τακτικός της και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης πράγματι η Χριστίνα είναι αγωνιστικών προδιαγαρφών και όχι φρου φρου και αρώματα σαν την F1. Μιλάμε για Παρίσι-Ντακάρ με μιά ανάσα.

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες πηγα χτες ομηρου 44 και πηρα την κατερινα,πολυ συμπαθητικη,τελειο μασαζ ,με κανει τουρμπο και μου σκαει το παραμυθι οτι λογω αρχης δεν κανει τιποτα παραπανω,ουτε δωρακι δεχοταν ουτε κουβεντα.Φευγοντας τσεκαρα και κατι αλλα καλλα αλλα δεν ξερω αν πραγματι παιζει τιποτα λετε να ξαναπροσπαθησω???

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε jazz μπορείς να περιγράψεις λίγο την Κατερίνα γιατί από το όνομα δεν μου θυμίζει κάτι ... πάντως και στο συγκεκριμένο μαγαζί ισχύει ότι αν πάς 1-2 φορές και σε μάθουν τότε θα έχεις καλύτερη μεταχείριση. Ωστόσο επειδή την συγκεκριμένη κοπέλα δεν την ξέρω (μάλλον) δεν μπορώ να ξέρω και μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει ... σίγουρα παντως οι προαναφερθείσες Χριστίνα και Άννα ... πάνε μακριά ;-)

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
InAthens ηταν μελαχρινη με καλο σωμα γυρω στο 170 απ οτι μου ειπε ηταν καινουρια εκει.Τσεκαρα και μια Νεφελη που ηταν πολυ ωραιο μωρο.Η Χριστινα ειναι μια ψηλη γυρο στα 40-45???Ευχαριστω

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε jazz δεν μου θυμίζει κάτι η Κατερίνα (μαλλον το γεγονός ότι είναι καινούργια ισχύει γι'αυτο΄και δεν την έχω πετύχει). πάντως το συγκεκριμένο μασσατζίδικο ανανεώνεται συχνά και έχει παντα και ωραία μωρά.
Η Χριστίνα είναι Ρωσσίδα, ξανθιά, γύρω στο 1.70, όντως 40-45 αρκετά καλοστεκούμενη πάντως, ούτε πολύ λεπτή ούτε παχουλή.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Συμπολεμιστες καλημερα,εκανα εχτες μια βολτα σε ενα μασατζιδικο ηπειρου 22 εαν θυμαμαι καλα,πλησιον Γ Σεπτεμβριου.Περασα απο εξωνυχιστικο ελεγχο απο την τσατσα η οποια μαλλον για μπατσο με περασε και μου ειπε αρχικα οτι δεν δουλευον αλλα κοριτσια και στη συνεχεια να πληρωσω πρωτα και μετα θα μου εδειχνε τα κοριτσια.Φυσικα δεν δεχτηκα κα εφυγα.Ξερει κανεις τι παιζει με το μαγαζι?Παντως σαν χορος μου φανηκε υποπτος και σιγουρα παιζει γαμησι εκει μεσα.
Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει.
Επισης στο Κολωνακι Π.Ιωακειμ περασα και απο εκει αλλα ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα!!!!! Παντως η τσατσα πρωτο πραγμα, ντυμενη ξεκολλε!!
Θα ηθελα την βοηθεια σας για αυτα τα δυο μαγαζια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, ερωτηση: ξερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτη η ταυλανδη στη βεικου? αν κανει τιποτα, αν ειναι καλη και τετοια.... ή να παιξουμε γιωτα σιγουράτζα?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ρε παιδια γνωριζετε κατι καλο κοντα μεσσογειων - κατεχακη στο υψος του υπουργειου ????

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε kosfra αυτο στην Π.Ιωακειμ ειναι πολυ κυριλε και πρεπει να παιζει με σταθερη πελατεια,σιγουρα ολα γινονται απ οτι εχω καταλαβει σ αυτα τα μαγαζια αρκει να σε μαθουν και να γινεις αιμοδοτης τους.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές στο μαγαζί της Π. Ιωακείμ είχα πάει αρκετό καιρό πριν (ίσως 2 χρόνια και..) ... αρκετά κυριλέ φαινόταν αλλά είχα απογοητευτεί ...  μέτριες κοπέλες, έτσι-κι-έτσι στο μασσάζ,  αλλά τίποτε άλλο (ούτε καν υπαινιγμός) ... τώρα δεν ξέρω αν  παίζει διαφορετικά ... ίσως αν κάποιος συνέδελφος το έχει επισκεφτεί πρόσφατα να μας πει.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
π. ιωακειμ είχα πάει μια κυριακή και είχε μέσα μουνάρες πανέμορφες ελληνίδες με μίνι φουστίτσες. γενικώς ήταν πολυ καύλα. ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς θα μου έλεγαν όχι, άλλα ήθελα να δω αντίδραση κι έτσι ρώτησα αν παίζει εκτόνωση. έφυγα φυσικά. απλά θέλω να πω δεν γίνεται όταν ένας πελάτης πηγαίνει σε ένα μασατζίδικο (όσο κυριλλέ και κανονικό μασατζίδικο και να είναι, γιατι τα περισσότερα που έχουν αναφερθεί είναι μπουρδέλα με πατσαβούρες) πολλές φορές κι έχει γνωρίσει τις κοπέλες να έχει καύλες και να μην γίνει κάτι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
π. ιωακειμ είχα πάει μια κυριακή και είχε μέσα μουνάρες πανέμορφες ελληνίδες με μίνι φουστίτσες. γενικώς ήταν πολυ καύλα. ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς θα μου έλεγαν όχι, άλλα ήθελα να δω αντίδραση κι έτσι ρώτησα αν παίζει εκτόνωση. έφυγα φυσικά. απλά θέλω να πω δεν γίνεται όταν ένας πελάτης πηγαίνει σε ένα μασατζίδικο (όσο κυριλλέ και κανονικό μασατζίδικο και να είναι, γιατι τα περισσότερα που έχουν αναφερθεί είναι μπουρδέλα με πατσαβούρες) πολλές φορές κι έχει γνωρίσει τις κοπέλες να έχει καύλες και να μην γίνει κάτι...

παιδια οποιος εχει διαβασει ανταμ σμιθ θα δωσει απαντηση στα ερωτηματα που εχουν τεθει και θα τιθενται κατα καιρους σχετικα με τις υπηρεσιες που προσφερονται........

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Συμπολεμιστες καλημερα,εκανα εχτες μια βολτα σε ενα μασατζιδικο ηπειρου 22 εαν θυμαμαι καλα,πλησιον Γ Σεπτεμβριου.Περασα απο εξωνυχιστικο ελεγχο απο την τσατσα η οποια μαλλον για μπατσο με περασε και μου ειπε αρχικα οτι δεν δουλευον αλλα κοριτσια και στη συνεχεια να πληρωσω πρωτα και μετα θα μου εδειχνε τα κοριτσια.Φυσικα δεν δεχτηκα κα εφυγα.Ξερει κανεις τι παιζει με το μαγαζι?Παντως σαν χορος μου φανηκε υποπτος και σιγουρα παιζει γαμησι εκει μεσα.
Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει.
Επισης στο Κολωνακι Π.Ιωακειμ περασα και απο εκει αλλα ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα!!!!! Παντως η τσατσα πρωτο πραγμα, ντυμενη ξεκολλε!!
Θα ηθελα την βοηθεια σας για αυτα τα δυο μαγαζια

Έχω πάει και εγώ σε αυτό το studio (Ηπείρου εννοώ). Και εμένα με πέρασαν από mini έλεγχο (όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια). Εμένα ήταν και η πρώτη φορά που πήγαινα σε μασατζίδικο και δεν ήξερα τι να περιμένω. Ήταν μια καλή γκομενίτσα (σοβιετική- δεν θυμάμαι όνομα). 60 €. Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο, έρχεται η –ας πούμε τσατσά- και μου λέει «να προτείνω κάτι»; «Θέλεις να δοκιμάσεις διπλό μασάζ; Είναι πολύ πιο απολαυστικό». Είχε χρησιμοποιήσει και μια ψιλοσυνωμοτική φωνή..ψιθυριστά κι έτσι.Εγώ σαν τον βλάχο χάρηκα («θα γαμήσω»). Και είπα ναι…Όχι μόνο δε γάμησα ούτε φραπεδάκι δεν πήρα, και πλήρωσα και 120€! Βέβαια…δεν το έφερα καθόλου το θέμα προς τα εκεί και με δεδομένο πως ήμουν λιγάκι χαμένος μπορεί είτε να με έκοψαν για μπάτσα είτε ως καινούριο να ήθελαν να δουν τι ρόλο βαράω κλπ.
Η αλήθεια είναι πως άφηναν να εννοηθεί πως κάτι μπορεί να γίνει.πχ τα φώτα πιο χαμηλωμένα από όσο χρειαζόταν, ενώ είχα ξαπλώσει με πετσέτα, μου την έβγαλαν οι ίδιες κλπ)
Είτε απλά το παίζουν έτσι, άστον να νομίζει πως θα γαμήσει, ή μπορεί να πρέπει να πας 2-3 φορές πρώτα.
Α, παρεμπιπτόντως το μασαζάκι δεν ήταν κακό.
Εγώ για να πω την αμαρτία μου λέω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Αν κάποιος άλλο έχει πάει και έχει άλλη εμπειρία ας πει να ξέρουμε

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παληκαρια, ερωτηση: ξερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτη η ταυλανδη στη βεικου? αν κανει τιποτα, αν ειναι καλη και τετοια.... ή να παιξουμε γιωτα σιγουράτζα?
...και αν σου κατσει καμια μαλακεια..?...εγω παντως δεν το διακινδινευω....γιωτα δαγκωτο!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ηπείρου 22...
Πέρασα από εκεί πριν από κάνα 2-μηνο.
Πέτυχα μια Κατερίνα (αν θυμάμαι καλά) ελληνίδα, μέτριο πρόσωπο-σώμα, πολύ χαμογελαστή δε, πολλά υποσχόμενη. Αποφάσισα να μπω. Προπλήρωσα 60? για 40 λεπτά. Το μασάζ αρκετά καλό και αισθησιακό. Με καύλωσε για τα καλά. Μόλις τελείωσε ο χρόνος με ρώτησε αν ήθελα και δεύτερο, και αν ήθελα και διπλό μασάζ. Δέχτηκα δεύτερο μασάζ, προπλήρωσα πάλι με την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι καλό, αλλά τζίφος !!!

Και παρεπιπτόντως, δεχόταν κανονικά να της πιάνω τον κόλο και τα βυζιά...
Και ο μαλάκας έπεσα στην παγίδα...ούτε φραπεδιά δεν έπαιξε
Και φυσικά δεν ξαναπάτησα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom