Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
...μαλιστα ....οι γνωστες του θεματος τι λενε για το μαγαζι...?

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΑΠΟ Γ? ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 25 3ο ΟΡΟΦΟ STUDIO ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΚΚΟ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25-30 ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑΝΤΙΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΝΑΝΤΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΧΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 40 Τ0 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 60 ΜΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΧΤΡΑ. ΠΗΓΕ 80. ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΓΛΥΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΥΦΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΑ. ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΙΣ ΣΗΚΩΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ . ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΡΟΔΕΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ 80 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 

Στο εν λόγο στούντιο είχα πάει πριν λίγο καιρό.
Η κοπέλα που με υποδέχτηκε στην πόρτα μου το είπε ξεκάθαρα ότι στο τέλος έχει εκτόνωση, τα υπόλοιπα με την κοπέλα.
Το κακό ήταν ότι δεν ήταν καμία κοπέλα, 40+ όλες. Προφανώς κάνανε κάποια ανανέωση...

Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι εκεί γίνονται πολλά.
και από τιμές, όπως τα λές.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Σύντομα θα έχω νέα και για Οικονόμου 1, Πλ. Εξαρχείων

νομιζω οτι ειναι καλυτερα να το αποφυγεις το μερος!δεν λεει τιποτε σε σχεση με ομηρου 44 και 35 και μαρνης 28,συγγρου 12 και π.ιωακειμ κολωνακι!σε αυτα να πηγαινετε και αν ειναι και η καιτη στη λεκκα γουσταρω!

vasos τελικά πήγες π.ιωακειμ;
βλέπω ότι το προτείνεις κιόλας...

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς κάτι για Γ' Σεπτεμβρίου 155?

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά ποιό έχει την ωραίοτερη γκόμενα έστω και για μια ταπεινή εκτόνωση ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vasos τελικά πήγες π.ιωακειμ;
βλέπω ότι το προτείνεις κιόλας...

oxi δεν προλαβα ακομη αλλα φανταζομαι οτι αν σκασεις 3,4 φορες θα εχεις περιποιηση σωστη και απο ωραια μουνια μου μυριζουν καυλα!!!!!!!ας μην μας λενε οι πελατες του τι γινεται!θα μαθουμε μονοι μας! :sperm: :sperm: :sperm:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τελικά ποιό έχει την ωραίοτερη γκόμενα έστω και για μια ταπεινή εκτόνωση ?

σχεδον ολα εχουν απο μια αρκετα καλη έως και πολυ καλη για εκτονωση και πιπα τουλαχιστον,αλλα κανε και ενα rewind στις σελιδες του thread αυτου και θα βρεις την απαντηση στο ερωτημα που εθεσες!εγω παντως σου προτεινω θεοδωρα μαρνης 28 αλλα να πας με πελατη του μαγαζιου παρεα την πρωτη φορα γιατι αλλιως θα εχεις μονο μασαζ!

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε μάγκεσ η γιώτα στο βεικου ειναι αυτη που δουλευε παλαιοτερα στο συγγρου 12 και καποια εποχη στη σκρα?
μελαχρινή γύρω στα 35 που κάνει και γαμώ το γλύψιμο? :dancing:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.879
Πόντοι
216
μαγκες ακουσατε τιποτα για αυτο που παιζει στην συμβολη κατεχακη - μεσσογειων ακομα πσαχνω!!! καμια συμβουλη να το εντοπισω πιο γρηγορα????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505
μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια για Βείκου; Παίζει Ταυλάνδη, παιζει κοκό; Εύκολα, δυσκολα, τιμή;

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πατριαρχου Ιωακειμ δεν έχει απολύτως τίποτα. μην παιδεύεστε άδικα. Και είναι και πανάκριβο. Μία μόνο φορά πέρασε μία και όταν την τσιμπίσανε μόνο που δεν την στείλανε φυλακή. Οι πελάτες του δεν λένε απλούστατα γιατι ειναι συνήθως πενήντα βάλε ... μεγαλοδικηγόροι, βουλευτές... και άλλα γερούνδια της ευρύτερης περιοχής Κολωνακίου και Συντάγματος. Δεν είναι σαν τα άλλα μαγαζιά. Συμφωνώ για τα όμορφες κοπέλες, διαλεγμένες μία μία, ελληνίδες οι περισότερες.. αλλά πέραν τούτου μηδέν. Προσωπικά πηγαίνω εκεί εδώ και χρόνια όταν είμαι πιασμένος, έχω χτυπήσει κλπ κλπ

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες, μακρια απο την Ελευθερια του OASIS... Α Ι Σ Χ Ο Σ !
Ζητω η Καιτη...!

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
αυτο στην οικονομου το εχει επισκεφρει κανεις? ειναι απο την μεριατης πλατειας η απο τηνα λλη μερια? τι λεει το κουδουνι? απο γκομενες καμμια περιγραφη?

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτο στην οικονομου το εχει επισκεφρει κανεις? ειναι απο την μεριατης πλατειας η απο τηνα λλη μερια? τι λεει το κουδουνι? απο γκομενες καμμια περιγραφη?

Η οικονόμου είναι στην πλατεία εξαρχείων (αν συνεχίσεις την στουρνάρη, θα την βρεις κάθετη). Η διεύθυνση είναι Οικονόμου 1. Δεν θυμάμαι κουδούνι, αλλά καταλαβαίνεις ποιο είναι. Τιμή 70?/ώρα. Τίποτα άλλο. Ούτε κουβέντα.
"Εμείς δεν κάνουμε τέτοια εδώ..." κλπ, κλπ.
Από μασάζ βεβαία, πολύ καλό.

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Οπως εχω ξαναγραψει κ παλαιοτερα στην  Π.Ιωακειμ δεν παιζει τιποτα.Εχω παει 2 φορες,εχω δωσει απο 80 ευρω κ το μονο που πηρα ηταν μασαζ :ak:.Μην ασχολειστε παιδια.Τα λεφτα σας θα πεταξετε!

PRIMITIVO

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα τον καινούργιο.
μήπως ρε παιδιά ξέρετε που δουλεύει μια Σάσα η οποία δούλευε παλιά στην Ομήρου στο Κολωνάκι?

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Καλησπέρα και από εμένα τον καινούργιο.
μήπως ρε παιδιά ξέρετε που δουλεύει μια Σάσα η οποία δούλευε παλιά στην Ομήρου στο Κολωνάκι?
Καποια Σασα ηταν στην καλλιθεα στην Θησεως νομιζω 35 πανω απο τον Σκλαβενιτη πριν 1 μηνα περιπου που ειχα παει και την ειχα πετυχη 2 φορες εκει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η οικονόμου είναι στην πλατεία εξαρχείων (αν συνεχίσεις την στουρνάρη, θα την βρεις κάθετη). Η διεύθυνση είναι Οικονόμου 1. Δεν θυμάμαι κουδούνι, αλλά καταλαβαίνεις ποιο είναι. Τιμή 70?/ώρα. Τίποτα άλλο. Ούτε κουβέντα.
"Εμείς δεν κάνουμε τέτοια εδώ..." κλπ, κλπ.
Από μασάζ βεβαία, πολύ καλό.

λαθος φιλε μου,στην οικονομου εχει εκτονωση κανονικα αλλα σε αλλους γινεται απο την πρωτη φορα και σε αλλους απο την δευτερη!αν παρεις βερονικα ή ναταλι θα εχεις εκτονωση,δυστυχως εφυγε η ταμαρα η ξανθια που ηταν η καλυτερη καυλα εκει περα,ιδιως οταν εκανες και λουτρα μαζι της στον 4ο,απιστευτη μαλακια τραβαγε.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πατριαρχου Ιωακειμ δεν έχει απολύτως τίποτα. μην παιδεύεστε άδικα. Και είναι και πανάκριβο. Μία μόνο φορά πέρασε μία και όταν την τσιμπίσανε μόνο που δεν την στείλανε φυλακή. Οι πελάτες του δεν λένε απλούστατα γιατι ειναι συνήθως πενήντα βάλε ... μεγαλοδικηγόροι, βουλευτές... και άλλα γερούνδια της ευρύτερης περιοχής Κολωνακίου και Συντάγματος. Δεν είναι σαν τα άλλα μαγαζιά. Συμφωνώ για τα όμορφες κοπέλες, διαλεγμένες μία μία, ελληνίδες οι περισότερες.. αλλά πέραν τούτου μηδέν. Προσωπικά πηγαίνω εκεί εδώ και χρόνια όταν είμαι πιασμένος, έχω χτυπήσει κλπ κλπ

εισαι σιγουρος απολυτα?και τοτε η 35αρα στη ρεσεψιον γιατι ντυνεται σαν πουτανα πολυτελειας?ποσες φορες εχεις παει?φορας πετσετα μεσα?

word

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι λετε για titty ειναι καλο μουνι και γαμιεται καλα;;

Stories

Νέο!

Stories