Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλέ μου Βάσο μέσα πάντα πετσέτα. Και κλαρίνο να σου γίνει το κοιτάνε σαν ούφο. Κάποιες ψιλοχαμογελάνε και κάποιες αντιδρουν σαν γκεσταπίτισες. Τώρα όσον αφορά την Reception προφανώς είναι μέρος του πακέτου για να ξεροχύνουν τα ραμολιμέντα. Εχω καιρό να πάω.  Αλλά θα περάσω πρωί να δω την καινούργια ρεσεψιονίστα . Ισως είναι πιο εύκολο να τη γαμήσει κανείς απ΄ότι τις κοπέλες . παραμέσα.  Απογευματάκι πάντως δεν την έχω πετύχει. Ισω πάλι να είναι κυλιόμενη βάρδια.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
φιλε vaso οπως παντα ενημερωμενος. μπορει και να μαστε γειτονες επειδη βλεπω συχναζεις στα μερη μας... αν θες πες μου με ενα πμ

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει στο Γ' Σεπτεμβρίου 155 και στο Polette (Μαυροματαίων ... δεν θυμάμαι αριθμό)?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς τι παίζει στο Γ' Σεπτεμβρίου 155 και στο Polette (Μαυροματαίων ... δεν θυμάμαι αριθμό)?

Για Γ Σεπτεμβριου δεν ξερω παντως το Polette πολυ μouφα ειχα περασει απο εκει και στη υποδοχη μου ελεγε οτι δεν εχει καμια σχεση με αισθησιακο μασαζ κλπ. Τωρα απο εκει και περα εαν εχεις κανενα προβλημα με τη μεση καλο ειναι :cheesy:

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
τελικα το καλυτερο ποιο ειναι?να μπαινεις και να τα κανουνε μονες τους ρε αδελφε..οχι να ριχνεις υπονοουμενα......

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
550
Πόντοι
20
Συναγωνιστές
Συγγρού 12 τι παίζει τώρα μετα τις διακοπές ?????????

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
τελικα το καλυτερο ποιο ειναι?να μπαινεις και να τα κανουνε μονες τους ρε αδελφε..οχι να ριχνεις υπονοουμενα......

Ρε μεγαλε εννοω οτι αν εχεις τιποτα αθροιτικα η καμια ρευματοπαθεια πηγαινε, τωρα εαν θελεις sex μαλλον στο συγκεκριμενο τον καιρο σου χανεις(κατα την προσωπικη μου αποψη παντα και ετσι οπως ειδα το μαγαζι)!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές
Συγγρού 12 τι παίζει τώρα μετα τις διακοπές ?????????

Πέρασα πριν καμιά βδομάδα από το εν λόγο μαγαζί. Πολύ ωραίος χώρος, καθαρός και πέρασα από ανάκριση. Πέτυχα δύο κοπέλες (35+) την Χριστίνα (βουλγάρα) και την ταϋλανδή την Πο. Ωραία σωματάκια και οι δύο. Πήρα τη Χριστίνα, πολύ καλό μασάζ, αλλά τίποτε περισσότερο, καθότι καινούργιος.
Παντώς εκεί γίνονται τα πάντα...μόλις σε γνωρίσουν 2-3 φορές.
Θα ξαναπάω.

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Φιλε VASOS στην Π.Ιωακειμ σου βαζουν πετσετα.Εμενα μου ειχε γινει τουμπανο και ενω το πιεσα να γινει κατι,αυτη δεν ψινοτανε με τιποτα.Οταν τελειωσε η πρωτη ωρα μου προτεινε να παρω κ αλλη ωρα.Ομως την ρωτησα αν θα μπορω να εχω κατι παραπανω κ μου ειπε κατηγορηματικα ΟΧΙ.KAI  εγω ετσι ψαρωσα και μπηκα.Ολες φορανε μονο μια ποδια απο πανω με σκετο καλτσον.Οποτε ετσι που τις βλεπεις,λες δεν μπορει ολο κ κατι θα παιζει

Επισκέπτης
Το πρωην ''Ενερτζυ'', Θησέως διπλα απο ενα υπαιθρειο γκαραζ εκλεισε?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ξερεις κανεις κατι για αγ. μελετιου 99;
ειναι ενδιαφερον η αγγελια που εχει στο εθνος

Επισκέπτης
Α, στο μαγαζι Ποσειδωνος ειχε μια μαυρη σημερα, μπαζο, νιου εντρανς. Τα εψαλα στη μανατζερ (η οποια ειναι καλυτερη απο τις περισσοτερες εκει μεσα) και ειπε οτι ερχετε καινουριο σταφ. Σταθερη αξια εκει οι πιπες της Λίνας και το απαικτο, ολ μποντυ γυψιμο. Ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που προτιμας να τελειωσεις στο στωμα της παρα στο αιδίο της.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Προς Kinky και λοιπους βυζολατρες.
αγιου μελετιου 70 1ος οροφος, σημερα, αναμεσα στις αλλες και η εβιτα που εκανε κλαρινα στη μαρνης (ωραια κλαρινα η αληθεια). και ωραιους βυζους επισης..
αν σε ξερει, σου λεει και στα ισια: προφυλακτικο εφερες?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
3ης Σεπτ. 151Α και οχι 155.
Απο τη δευτερη φορά οταν σε μάθουν παιζει στριπτιζάκι και φραπεδάκι, αλλά όλες οι γκόμενες που έχει είναι πολύ μπάζα.
Αυτο στην Π.Ιωακείμ έχει πολύ ψραία μωρά αλλά πολύ δύκολα γίνεται κάτι, είναι και το πιο ακριβό 90 ευρω τα 45 λεπτά.
Στο studio Pollete δεν παιζει τίποτα άλλο εκτός απο μασάζ.
Αυτά

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ευη στη παλαιολογου νεα σμυρνη συνεχιζει να κερναει καφε σουπερ

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για την Πατριαρχου Ιωακειμ το συνυπογραφω. Προσωπικα βεβαια στις δυο φορές που πέρασα δεν ειδα μουναρες. Αλλά το ολο σκηνικο ειναι φτιαγμένο να σε προδιαθετει. Κι εμενα μου ειχε γινει καγκελο την δευτερη φορα και η τυπισα χαχανιζε αλλά από κίνηση τιποτα. όχι φραπέ ούτε νερο εμφιαλωμενο :cussing:

Μάλιστα τη ρωτησα που πηγε η κοπελα που ειχα παρει την προηγουμενη φορα και μου ειπε πως εφυγε γιατι καποιοι πελατες ηταν ιδιοτροποι και δεν αντεξε. Δηλαδή; Της είπα... Ζητούσαν παραπάνω υπηρεσίες; Ε, ναι περίπου απάντησε και την έκοψα την κουβεντα.

Τώρα εκεί ή δεν γινεται τιποτα ή το μαγαζι δουλευει μονο για τιποτα αρχοντοπουρά που τα σκανε χοντρα για να πιασουν λιγο μπουτακι. Πάντως εγω δεν ξαναπαταω. Και για να σας πω την μαυρη μου αληθεια οταν εχω αναγκη να αδειασω πεταγομαι μεχρι το Οασις και σχεδον παντα κλαρινακι το κερδιζω. Για φραπε δεν το συζητω ειναι δεδομενος

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
πε παιδια να ρωτησω τελικα γινεται η δεν γινεται παιχνιδι στην γ σεπτεμβριου25 γιατι εγω πηγα και δεν εγινε τιποτα και πληρωσα και 70 ευρω!ξερει κανενασ τον τροπο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πε παιδια να ρωτησω τελικα γινεται η δεν γινεται παιχνιδι στην γ σεπτεμβριου25 γιατι εγω πηγα και δεν εγινε τιποτα και πληρωσα και 70 ευρω!ξερει κανενασ τον τροπο?

πιασε το ξανθο ρωσικο πουρο που ανοιγει και σου δειχνει τις κοπελες, τη ρενα, και πες της οτι ησουν πελατης στην καλλιθεα που δουλευε, στο 31 αν θυμαμαι καλα, και μετα στη μαρνης που ειχε περασει για ενα φεγγαρι. κανε πως τη θυμασαι και ρωτα τη αν τα κοριτσια κανουν καλο (?!) προγραμμα..
Υ.Γ. στο εν λογω μαγαζι οταν πρωτο-ανοιξε δουλευε και η ειρηνη, μια ψηλη ρωσιδα με μαυρα μαλλια με ωραια κλαρινα, που περασε κι αυτη απο μαρνης για λιγο καιρο.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στην Μάρνης παίζει το πρωί καμία καλή φαση αν γνωρίζετε;
δηλαδή πρέπει να σε ξέρουν