You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
Ρε παιδες την Νεφελη στην ομηρου την εχει παρει κανεις???Τι παιζει???
ομηρου 35, αν και πηγαινοερχονται και στο 44, παιζει η αννα απο το μαυροβουνιο με πολυ καλο σιλικονατο βυζι !! ( ακους kinky ? )
αν περασετε την ιερα εξεταση της ''μαμας'' ελενης η αννα σερβιρει περιποιημενο φρεντο την πρωτη φορα και τη δευτερη σε ρωταει στα ισα αν εχεις μαζι σου προφυλακτικο.
επισης στην ομηρου ολες οι κοπελες δεν τα κανουν ολα. καποιες κανουν μονο μασαζ.
καλο θα ειναι να τα λετε καλα με τη ''μαμα'' ελενη για να σας φτιαχνει..
delaxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Θα μου πει καποιος καμια καλη κολαρα σε μπουρδελο για ξεσκισμα?
Ακριβώς μέσα στο θέμα του thread
χαχχααχχαχαχα@
φιλε jazz σχετικα με την νεφελη απο εμφανιση η κοπελα ειναι αστερι αλλα μεσα στο μασαζ μετρια εως κακη στο τελος το φραπε της ειναι κεφενειου χωριου τζαμπα τα 100 ευρω απλα ολοι πεσαμε πανω της γιατι ειναι απο εμφανιση μουναρα!!!δεν θα ειναι εκει για πολλη καιρο για αρπαχτη ηρθε και να την κανει με ελαφρα!!
Ωραίο όνομα όμως! Γίνεται και τραγούδι. 'Το μικρό κουνέλι που κάθε μέρα έπνιγε η Νεφέλη...'
)) )) )) )) ))
Καλά μάγκες, τον λίγο καιρό που μπάινω έχω κλάσει κυριολεκτικά από σχόλια που ακούγονται!!!
Ένα που είναι Μεσογείων 289 ξέρει κανείς τι παίζει;; Είδα αγγελία κάπου (γμτ. δεν θυμάμαι που, μάλλον στα ΝΕΑ) και πήρα ένα τηλ., εντάξει δεν περίμενα και τίποτα, μία γυναικεία αλλοδαπή φωνή μου απαρίθμησε απλώς τα προγράμματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας συνδράμει!!!
Ένα που είναι Μεσογείων 289 ξέρει κανείς τι παίζει;; Είδα αγγελία κάπου (γμτ. δεν θυμάμαι που, μάλλον στα ΝΕΑ) και πήρα ένα τηλ., εντάξει δεν περίμενα και τίποτα, μία γυναικεία αλλοδαπή φωνή μου απαρίθμησε απλώς τα προγράμματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας συνδράμει!!!
την μια και μοναδικη φορα που πηγα επαιξε φραπες απο τη πρωτη φορα. επισης κατεβασε και το στρινγκακι της αλλα μεχρι εκει. τωρα αν ξαναπαω, μπορει να εχει και εξτρα δραστηριοτητες. το καλο ηταν οτι μετα την εκτονωση μου εκανε κανονικο μασαζ.... 80?.
την μια και μοναδικη φορα που πηγα επαιξε φραπες απο τη πρωτη φορα. επισης κατεβασε και το στρινγκακι της αλλα μεχρι εκει. τωρα αν ξαναπαω, μπορει να εχει και εξτρα δραστηριοτητες. το καλο ηταν οτι μετα την εκτονωση μου εκανε κανονικο μασαζ.... 80?.
Φιλαράκι, όροφο, κουδούνι και ώρες ξέρεις;
Φιλαράκι, όροφο, κουδούνι και ώρες ξέρεις;
οροφος 1ος.
κουδουνι δεν θυμαμαι, αλλα κανει μπαμ, spa, masaz ,κατι τετοιο. ωρες δεν ξερω
οροφος 1ος.
κουδουνι δεν θυμαμαι, αλλα κανει μπαμ, spa, masaz ,κατι τετοιο. ωρες δεν ξερω
Και για να γίνω και πιο εκνευριστικός , ξέρεις αν δουλεύει Σάββατο;
Και για να γίνω και πιο εκνευριστικός , ξέρεις αν δουλεύει Σάββατο;
δεν εχω ιδεα
παιδια απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που λετε υπαρχει κινδυνος να παω σε μασατζιδικο χωρις να γαμησω και να μεινω με το παπαρι στο χερι αν δεν με ξερουν... ξερει κανενας κανενα που να γαμησω..και που να εχει νορμαλ κρεβατι διοτι αυτα τα κρεβατια σε κανουν να αισθανεσε χειρουργειο απ οτι μου εχουν πει φιλοι που τα εχουν σκασει σαν μαλακες με αποτελεσμα μηδεν
δεν εχω ιδεα
OK αδερφέ. Ευχαριστώ. Θα επανέλθω με review
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K