Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
θελω να παω σε κανενα μασατζιδικο και εκτος απο το μασαζακι που θα μου κανουν,μιας και ειμαι πιασμενος απο τηδουλεια,να ριξω και το γαμησακι μου!!που λετε να παω??αλλα να γαμησω κιολας ε!!!
σημερα κυριακη λιγο δυσκολα τα πραγματα....αν ειναι ανοιχτο στην συγγρου 12,δεν ξερω ωραριο,τοτε βουρ.....οποιο αλλος ξερει κατι τοτε ας διαφωτισει.....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Γεια σας συναγωνιστες.Εγκαινιαζω το νεο φορα και να δωσω κι εγω την βοηθεια μου.Πηγα σε ενα που δεν ηξερα στο Χαλανδρι.Ανοιξε μια πιτσιρικα (Πολωνεζα) ομορφουλα μεχρι την μεση,απο κει και κατω ,ηθελε λιγο διαιτα.Καθαρη ξηγα απο την αρχη τι μονο φραππε και δεν βγαζει κυλοτακι. 70 ευρω για 45'.Αν αντεξεις.Η αλλη κοπελα ηταν με πελατη κι οταν την ειδα κοντεψα να ξερασω,κοντο σκυλι με μινι και 50 κιλα κυτταρυτιδα.Παω μεσα με την μικρη (μασαζ ασχετη)αλλα βγαζει ενα βυζο...μεγαλο στητο και κυτταγε τον ουρανο!!!
ααααα...ετσι ειπαμε,χωρις διαευθυνση...και με βυζους κιολας...για λεγε,για λεγε... :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Είναι ανοιχτο στην συγγρου 12. Αλλά με την πρώτη λίγο δύσκολο ..... Για παίξε μπάλα και μετά μας λες.

Επισκέπτης
αν δεν θες τοτε ενταξει .... :grin:!!!το θεμα ειναι οτι σαν χομπυ εχω τη μουσικη και ενα φιλαρακι επιασε δουλεια σε ενα στουντιο!!εκει που μιλαγαμε η κουβεντα πηγε στην ειρηνη σεβαστου και μου ειπε καποια πραγματα!!τωρα θα δουμε τι θα γινει!το ψαχνω παντως κινκυ,μην νομιζεις οτι το εχω ξεχασει!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
τι παιζει με αυτη την ειρηνη σεβαστου ρε παιδια??? οσο για μασαζακι μπορεις να πας στην καλλιθεα σε ενα που  τα κανει ολα !!! δεν θυμαμαι αριθμο παντως ειναι επι της θυσεως ψηλα , διπλα σε ενα ανοιχτο χωρο παρκινγκ!!! ειχα περασει μια φορα και ηταν καλα αλλα μην περιμενεις ποικιλια  σημερα κυριακη!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τι παιζει με αυτη την ειρηνη σεβαστου ρε παιδια??? οσο για μασαζακι μπορεις να πας στην καλλιθεα σε ενα που  τα κανει ολα !!! δεν θυμαμαι αριθμο παντως ειναι επι της θυσεως ψηλα , διπλα σε ενα ανοιχτο χωρο παρκινγκ!!! ειχα περασει μια φορα και ηταν καλα αλλα μην περιμενεις ποικιλια  σημερα κυριακη!!!
συγγρου 12 λες?....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
οχι θυσεως ειναι δεν θυμαμαι αριθμο ειχα ξεκινισει τοτε για σκρα 4 και ηταν κλειστο και μετα δοκιμασα αυτο στην θυσεως ειναι χαρακτιριστικο το παρκινγ    κ εχει ολο κτιρια στο δεξι σου χερι οπως την αναιβενεις απο παραλια και ξαφνικα βλεπεις ενα κενο ε διπλα εκει εχει ενα παλιο κτιριο με μια γυαλινη πορτα!!! το ειχα διαβασει στο παλιο φορουμ ετσι και πηγα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οχι θυσεως ειναι δεν θυμαμαι αριθμο ειχα ξεκινισει τοτε για σκρα 4 και ηταν κλειστο και μετα δοκιμασα αυτο στην θυσεως ειναι χαρακτιριστικο το παρκινγ    κ εχει ολο κτιρια στο δεξι σου χερι οπως την αναιβενεις απο παραλια και ξαφνικα βλεπεις ενα κενο ε διπλα εκει εχει ενα παλιο κτιριο με μια γυαλινη πορτα!!! το ειχα διαβασει στο παλιο φορουμ ετσι και πηγα!!!

ειναι θησεως 79, 1ος οροφος. παλια εκει δουλευε η θοδωρα απο μαρνης. το μαγαζι ειναι χυμα, δηλαδη βουρ στο ψητο με τη μια παιδια..!!

Επισκέπτης
οταν λες χυμα?της λες κατευθειαν για γαμησι?παντως αν μου ξαναπει καποια οτι εχω πολλα ταττοο πανω μου θα τη καρυδωσω!!καθε φορα τα ιδια!!για πες για το μαγαζι αυτο!τι κοπελλες παιζουν?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ρε σου ειπα πριν ειχε μια καλη πριν κανα μηνα που επεζε νεκρα!! δεν εχω ξαναπαει!! τωρα κυριακη δεν ξερω τι θα παιζει!!! απλως στα λεει απο την αρχη ποσο παει με γαμησακι !! τιμια πραγματα !!! αυτα ξερω μονο !!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οταν λες χυμα?της λες κατευθειαν για γαμησι?παντως αν μου ξαναπει καποια οτι εχω πολλα ταττοο πανω μου θα τη καρυδωσω!!καθε φορα τα ιδια!!για πες για το μαγαζι αυτο!τι κοπελλες παιζουν?
οι κοπελες του εν λογω μαγαζιου ειναι ή του υψους ή του βαθους. κατα καιρους εχει φερει αστερια. εχω παρει τα πιο πολλα τηλεφωνα παλιοτερα απο εκει. ολες σχεδον εκει βυζιταρουν και εκτος μαγαζιου. και οταν λεμε χυμα εννοουμε χυμα. με το που θα μπει μεσα η κοπελα κατσε καθιστος στο τραπεζι, τραβα την προς το μερος σου και αρχισε να την χαιδευεις. εννοειται πως θα το παιξεις παλιος πελατης. ρωτα και καλα για τη θοδωρα ή για τη νατασα. (εχεις καιρο να πας και τετοια.... ;))

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αλλο ενα μασατζιδικο που ειναι ανοικτο τις κυριακες ειναι αυτο που ειναι στην οδο κουμανουδη, αν θυμαμαι καλα, στο υψος της λεωφ. αλεξανδρας 71-73. και αυτο ή του υψους ή του βαθους. σχεδον αποκλειστικα ρωσιδες. ή μουνακλες ή γριες.. πριν κανενα μηνα ειχε τρια κουκλιά.

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή για φράπα και ωραίες γκόμενες Συγγρού 12, Σκρα 4 (ΣΚΟΡ 4) ή Θησέως 79 ???

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
η κοινη γνωμη απο προηγουμενα ποστ μαλλον για συγγρου 12 εχω την εντυπωση πως προσανατολιζεται

Kardasis

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
αλλο ενα μασατζιδικο που ειναι ανοικτο τις κυριακες ειναι αυτο που ειναι στην οδο κουμανουδη, αν θυμαμαι καλα, στο υψος της λεωφ. αλεξανδρας 71-73. και αυτο ή του υψους ή του βαθους. σχεδον αποκλειστικα ρωσιδες. ή μουνακλες ή γριες.. πριν κανενα μηνα ειχε τρια κουκλιά.
Πράγματι. Πρίν δύο μήνες που είχα πάει ήταν τέσσερα μουνάκια. Αυτή που μου έκανε μασαζ ήταν μια Ρωσιδα. Δεν θυμάμαι το όνομα της. Δυστυχώς για μένα δεν παίχτηκε τίποτα. Ούτε φραπεδάκι. Εσύ έκανες τίποτα και αν ναι με ποία; Σκέφτομαι να ξαναπάω.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
τελικα warhol σε ποιο εκανες καταθεση??

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερετε τι παιζει στο μαρουσι?υπαρχει ενα μασατζιδικο αλλα δεν ξερω τι γινεται εκει μεσα.ξερει κανενας?

Επισκέπτης
δεν θα παω σημερα γιατι εχω να κανω τατουαζ στη γκομενα μου και μετα να γινω λασπη απο τα ξυδια με φιλαρακια σε κανενα μπαρακι!!εξυπακουεται με γυναικειες  συντροφιες μαζι μας!!δηλαδη ο καθενας με τη γκομενα του!!απο δευτερα μολις βρω χρονο θα παω στη θησεως!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ποια είναι αυτή Ειρήνη Σεβαστού πείτε και σε μας τους αδαείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom