Επισκέπτης
αυτη ειναι
αυτη ειναι
και εγω φροντιζω για αυτο που λεγαμε!!!κωδικο ονομα ειρηνη σεβαστου!!
Λοιπόν μάγκες. Σας παρακολουθώ εδώ και μέρες να προσπαθείτε να βρείτε που και πως θα γαμήσετε σε μασατζίδικα.
Εγώ έχω μετακομίσει από Αθήνα αλλά ήμουν ο καλύτερος πελάτης όλης της Αθήνας. Από περίοδο 2003 μέχρι και Πάσχα 2006 γύρισα ότι μασάζ αναγραφόταν στην εφημερίδα (Χρυσές Ευκαιρίες). Δεν υπάρχουν κόλπα και μπερδέματα και ούτε είναι σωστό να παίζουμε με τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά. Ο φόβος τους για την αστυνομία είναι μεγαλύτερος από του HIV.
Ξεκίνησα χωρίς να ξέρω κανένα και τα έμαθα όλα σε 2 μήνες. Πήγαινα 4-5 φορές την βδομάδα σε διαφορετικά και έκανα το δικό μου γκάλοπ. Την διεύθυνση και το τηλέφωνο το έσβηνα από τον χάρτη μετά την 3η επίσκεψη και αφού δεν παίχτηκε τίποτα.
Κατέληξα με 12!!!! επιλογές που τα έκαναν όλα και συνέχισα ακάθεκτος. Εξακολούθησα να πηγαίνω σε ότι καινούργιο άνοιγε και συνέχιζα το γκάλοπ μου.
Μην προσπαθείτε πολύ. Κάποιοι συναγωνιστές έχουν δώσει καλές πληροφορίες και συμβουλές. Φαίνεται όμως ότι πολλοί από αυτούς που κάνουν ερωτήσεις είναι κάτω από 25 χρόνων και ανώριμοι να τις αξιοποιήσουν σωστά.
Βρείτε μπόλικο χρήμα και ο καθένας σς να κάνει την δική του λίστα. Τότε θα ξέρετε για τι μιλούν οι υπόλοιποι.
μαγκες στην εφημεριδα παίζει αυτή η αγγελία:
ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ; Οχι πια! Αναχωογονηθείτε και χαλαρώστε κοντά μας! Σε νέα διεύθυνση η Γιούλη και η παρέα της έχουν αγγίξει το τέλειο! Σας περιμένουμε 11πμ-8.30μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ. Μιχαλακοπούλου 99, 1ος όροφος (κουδ. SPA)
το όνομα Γιούλη κάτι μου λέει άλλα δε μπορώ να θυμηθώ, ξέρει κανείς κάτι;
ρε παιδια τελικά στη μάρνης το πρόγραμμα είναι κομπλέ ή όχι;
Ευχαριστώ :o
κοιτα το πμ κολλητε....ειμαστε κομπλε...πιστευω θα θερισουμε....!!!!!!!!!λιγο πριν γυρισα απο εκει. τσατσα ειναι μια που ηταν και στη φρατζη και στη σκρα.
της λεω που σε ξερω ? και μου λεει απο φρατζη ή απο σκρα. και συνεχιζει: λοιπον κι εδω τα ιδια προγραμματα. 60 Ε για φραπε, 80 για ελευθερη σχεση.
πηρα μια στελλα ρωσακι με βυζους 3αρηδες (ακους kinky ?) που δουλευε στη λεκκα.
καλη ρουφηχτρα, καλο σχετικα κωλί και βεβαια βυζαρα νατουράλε που γεμιζει το χερι σου.
γιουλι επαιζε μια πουτανα στην λελας καραγιαννη...δεν ξερω αν βοηθαει..αλλα μονο αυτο ξερω εγω...!!μαγκες στην εφημεριδα παίζει αυτή η αγγελία:
ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ; Οχι πια! Αναχωογονηθείτε και χαλαρώστε κοντά μας! Σε νέα διεύθυνση η Γιούλη και η παρέα της έχουν αγγίξει το τέλειο! Σας περιμένουμε 11πμ-8.30μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ. Μιχαλακοπούλου 99, 1ος όροφος (κουδ. SPA)
το όνομα Γιούλη κάτι μου λέει άλλα δε μπορώ να θυμηθώ, ξέρει κανείς κάτι;
λιγο πριν γυρισα απο εκει. τσατσα ειναι μια που ηταν και στη φρατζη και στη σκρα.
της λεω που σε ξερω ? και μου λεει απο φρατζη ή απο σκρα. και συνεχιζει: λοιπον κι εδω τα ιδια προγραμματα. 60 Ε για φραπε, 80 για ελευθερη σχεση.
πηρα μια στελλα ρωσακι με βυζους 3αρηδες (ακους kinky ?) που δουλευε στη λεκκα.
καλη ρουφηχτρα, καλο σχετικα κωλί και βεβαια βυζαρα νατουράλε που γεμιζει το χερι σου.
Ρε παιδια τι γυνετε με την Συγγρου 79?
συγγρου 79 προς το παρον εχει μονο εκτονωση 60 ευρω,για παραπανω ουτε κουβεντα......βεβαια αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα.....παντως οι γκομενες μπουρουχες!!!!!!!
Ακριβώς έτσι είναι φίλε vaso. Ούτε κουβέντα για κάτι παραπάνω, αν και σε αφήνουν να τις χουφτώσεις κανονικά...