Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μαγκες στην εφημεριδα παίζει αυτή η αγγελία:

ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ; Οχι πια! Αναχωογονηθείτε και χαλαρώστε κοντά μας! Σε νέα διεύθυνση η Γιούλη και η παρέα της έχουν αγγίξει το τέλειο! Σας περιμένουμε 11πμ-8.30μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ. Μιχαλακοπούλου 99, 1ος όροφος (κουδ. SPA)

το όνομα Γιούλη κάτι μου λέει άλλα δε μπορώ να θυμηθώ, ξέρει κανείς κάτι;

giwrath

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες. Σας παρακολουθώ εδώ και μέρες να προσπαθείτε να βρείτε που και πως θα γαμήσετε σε μασατζίδικα.
Εγώ έχω μετακομίσει από Αθήνα αλλά ήμουν ο καλύτερος πελάτης όλης της Αθήνας. Από περίοδο 2003 μέχρι και Πάσχα 2006 γύρισα ότι μασάζ αναγραφόταν στην εφημερίδα (Χρυσές Ευκαιρίες). Δεν υπάρχουν κόλπα και μπερδέματα και ούτε είναι σωστό να παίζουμε με τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά. Ο φόβος τους για την αστυνομία είναι μεγαλύτερος από του HIV.
Ξεκίνησα χωρίς να ξέρω κανένα και τα έμαθα όλα σε 2 μήνες. Πήγαινα 4-5 φορές την βδομάδα σε διαφορετικά και έκανα το δικό μου γκάλοπ. Την διεύθυνση και το τηλέφωνο το έσβηνα από τον χάρτη μετά την 3η επίσκεψη και αφού δεν παίχτηκε τίποτα.
Κατέληξα με 12!!!! επιλογές που τα έκαναν όλα και συνέχισα ακάθεκτος. Εξακολούθησα να πηγαίνω σε ότι καινούργιο άνοιγε και συνέχιζα το γκάλοπ μου.
Μην προσπαθείτε πολύ. Κάποιοι συναγωνιστές έχουν δώσει καλές πληροφορίες και συμβουλές. Φαίνεται όμως ότι πολλοί από αυτούς που κάνουν ερωτήσεις είναι κάτω από 25 χρόνων και ανώριμοι να τις αξιοποιήσουν σωστά.
Βρείτε μπόλικο χρήμα και ο καθένας σς να κάνει την δική του λίστα. Τότε θα ξέρετε για τι μιλούν οι υπόλοιποι.

Chris503 μπορείς να θέσεις τον κατάλογο υπόψιν μας ώστε να τον επεξεργαστούμε; Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο.
Ευχαριστώ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ; Οχι πια! Αναχωογονηθείτε και χαλαρώστε κοντά μας! Σε νέα διεύθυνση η Γιούλη και η παρέα της έχουν αγγίξει το τέλειο! Σας περιμένουμε 11πμ-8.30μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ. Μιχαλακοπούλου 99, 1ος όροφος (κουδ. SPA)

λιγο πριν γυρισα απο εκει. τσατσα ειναι μια που ηταν και στη φρατζη και στη σκρα.
της λεω που σε ξερω ? και μου λεει απο φρατζη ή απο σκρα. και συνεχιζει: λοιπον κι εδω τα ιδια προγραμματα. 60 Ε για φραπε, 80 για ελευθερη σχεση.
πηρα μια στελλα ρωσακι με βυζους 3αρηδες (ακους kinky ?) που δουλευε στη λεκκα.
καλη ρουφηχτρα, καλο σχετικα κωλί και βεβαια βυζαρα νατουράλε που γεμιζει το χερι σου.

DL650RR

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι γυνετε με την Συγγρου 79?

giwrath

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τελικά στη μάρνης το πρόγραμμα είναι κομπλέ ή όχι;
Ευχαριστώ :o

Επισκέπτης
μαγαζι με τατουαζ εχω!απαντω στην ερωτηση που μου εκανες φιλος!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
λιγο πριν γυρισα απο εκει. τσατσα ειναι μια που ηταν και στη φρατζη και στη σκρα.
της λεω που σε ξερω ? και μου λεει απο φρατζη ή απο σκρα. και συνεχιζει: λοιπον κι εδω τα ιδια προγραμματα. 60 Ε για φραπε, 80 για ελευθερη σχεση.
καλη ρουφηχτρα, καλο σχετικα κωλί και βεβαια βυζαρα νατουράλε που γεμιζει το χερι σου.
κοιτα το πμ κολλητε....ειμαστε κομπλε...πιστευω θα θερισουμε....!!!!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

γιουλι επαιζε μια πουτανα στην λελας καραγιαννη...δεν ξερω αν βοηθαει..αλλα μονο αυτο ξερω εγω...!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

για να σας βοηθησω σας ενημερωνω οτι αυτη η στελλα ειναι βουλγαρα,δουλευε στη λεκκα και την ανοιξη-καλοκαιρι 2006 δουλευε σκρα 4 καλλιθεα,μενει επισης μαζι με την γιαννα του οασις στην λεκκα 19,αυτα σας τα λεω για να ξερετε περισσοτερα,αν και εκει γαμας κατευθειαν....παντως καυλα η στελλα,τα εχει ολα τα ελεη μαζι... :jerking: :sperm: :jerking: :sperm:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές

Μόλις γύρισα από 3ης Σεπτεμβρίου 25 όπου είχα πάει για "αναγνώριση"!
είχε 3 κοπέλες ... τη Νάντια (Ουκρανέζα ξανθούλα γύρω στα 25, πολύ γλυκιά, λεπτούλα με όμορφο στήθος όχι μεγάλο), την Ιρμα (μικρούλα φαινόταν, λεπτούλα, σχετικά μελαμψή ... από τον ήλιο ίσως, κοντό μαλί αλλά φάτσα μάπα), την Κορίνα (πλατινέ ξανθιά Ρωσσίδα, μάλλον 40άρα μου φάνηκε, στο στυλ της Χριστίνας από Ομήρου για όσους την γνωρίζουν),και την ʼντζελα μια παχουλούτσικη ξανθιά με βύζους (ακούς Kinky30;;;;;), η οποία πάντως δεν μου έκανεκαι πολύ κέφι.
Στο ψητό τώρα ... η Ρένα που αναφέρυθηκε σε προηγούμενα post δνε ήταν εκεί σήμερα γιατί ήταν άρρωστη .. ωστόσο η Νάντια μου εξήγησε ότι με 60 ευρώ είχα μασσάζ και εκτόνωση και με 20 ακόμα κανόνιζα με την κοπέλα ότι ήθελα ... όμορφα και ωραία σταράτες εξηγήσεις  :)
Πήρα την Νάντια (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη από τις 4 που είδα). Καλό σχετικά μασσάζ με λαδάκι, με γύρισε ανάσκελα, έβγαλε τα ρούχα της και αφού μου ζήτησε προφυλακτικό (είχαμε συμφωνήσει στο έξτρα), μου έκανε κανονικά πιπα με γλύψιμο αρχιδιών ... άφηνε πιασίματα και δάχτυλα, μέχρι και φιλιά, και φυσικά έπεσε και το γαμησάκι με αρκετά καλή συμμετοχη.
Αρκετά καλή εμπειρία μπορώ να πω .. η κοπελίτσα ήταν πρόσχαρη, πολύ φιλική και εξυπηρετική.

Αυτάααααα ....  :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παιδια τι γυνετε με την Συγγρου 79?

συγγρου 79 προς το παρον εχει μονο εκτονωση 60 ευρω,για παραπανω ουτε κουβεντα......βεβαια αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα.....παντως οι γκομενες μπουρουχες!!!!!!!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
συγγρου 79 προς το παρον εχει μονο εκτονωση 60 ευρω,για παραπανω ουτε κουβεντα......βεβαια αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα.....παντως οι γκομενες μπουρουχες!!!!!!!

Ακριβώς έτσι είναι φίλε vaso. Ούτε κουβέντα για κάτι παραπάνω, αν και σε αφήνουν να τις χουφτώσεις κανονικά...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς έτσι είναι φίλε vaso. Ούτε κουβέντα για κάτι παραπάνω, αν και σε αφήνουν να τις χουφτώσεις κανονικά...

ναι ρε πουστη μου.... :jerking:
σε μια που ειπα για παραπανω, γυρναει και μου λεει.. ''με περνάς για πουτανα ?''  :headbang:
ουρτ μωρη παλιομπετουγια.......!!

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Έχοντας διαβάσει όλα τα σχετικά για Γιώτα στην Βείκου, πήγα το απόγευμα, αλλά δυστυχώς κάποιος ήταν πριν από μένα εκεί και περίμενε και αυτός γιατί η Γιώτα είχε κι άλλον μέσα.
Η χοντρούλα βυζαρού τσατσά μου πρότεινε την Ταυλανδέζα αλλά είπα ότι θέλω Γιώτα και θα επανέλθω.
Στη συνέχεια πήγα ΟΑΣΙΣ στην Λέκκα και πάλι για να το παίξω ξεψάρωτος ζήτησα κατ ευθείαν τη Μόνικα.
Στο ΟΑΣΙΣ γύρω στις 7.30 είχαν αναδουλειές.
4 γκόμενες καθόντουσαν στο σαλόνι, μια ξένη η άλλες ελληνίδες. Δεν είδα κάτι εντυπωσιακό εκτός από τη Μόνικα.
Η Μόνικα είναι over 40 με εκπληκτικό σώμα λεπτό , και ωραίο βυζί σχετικά μεγάλο. Πρόσωπο έκφυλο, συμπεριφορά πολύ καλή.
Έκατσα μια ώρα (65 ?) και με το που μπήκα έδωσα δωράκι στην Μόνικα, αλλά μου λέει σιγά σιγά, δεν θα γίνουν όλα από την πρώτη φορα (το πιασα το υποννούμενο)
Μασάζ πολύ καλό χαλαρωτικό, με την Μόνικα να βγάζει σταδιακά όλα τα ρούχα και εσώρουχα και να μένει μονο με μια αλυσιδίτσα στην μέση!
Ακολούθησε ισπανική με χύσιμο στα απίστευτα βυζιά της.
Η μία ώρα δεν είχε τελειώσει και μου λέει να σου κάνω λίγο μασάζ να χαλαρώσεις?
Εγώ αντί για χαλάρωση ξανάγινα τούρμπο.
Αυτή τη φορά μαλακία πάνω στα βυζιά.
Στο τέλος μου λέει κάθε φορά που θα έρχεσαι θα κάνουμε και κάτι διαφορετικό!
Το συμπέρασμα είναι γνωστό και από άλλους πιο περπατημένους από μένα στο χώρο:
Πρέπει να πας αρκετές φορές να δημιουργήσεις οικειότητα και μετά γίνονται όλα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Aν η χοντρούλα βυζαρού τσατσά στη Βείκου ήταν μια ξανθιά γύρω στα 25-28 μάθε πως κάνει κι αυτή πρόγραμμα και μάλιστα πολύ καλό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom