Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
και πόσο πήγε το μαλλί στο μασαζτζίδικο ρε μάγκα;

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΓΙΑ ΧΑΡΑ σε ολους ακουσα οτι στη μαρνης  πε τα ξεσκουφωτα  τσι...κια  εγινε στραβη καπιου με αποτελεσμα τσουξιμο στο εργαλειο και ελαφρια βλενα -πιον τι σημαινει αυτο ξερει κανεις?

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ΓΙΑ ΧΑΡΑ σε ολους ακουσα οτι στη μαρνης  πε τα ξεσκουφωτα  τσι...κια  εγινε στραβη καπιου με αποτελεσμα τσουξιμο στο εργαλειο και ελαφρια βλενα -πιον τι σημαινει αυτο ξερει κανεις?

Σημαίνει ότι αν δεν του μαραθεί και του πέσει,
θα ακούει για ξεσκούφωτο και θα τρέχει σαν τον Κεντέρη... :badair:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τι σημανει  θα πει κανεις?

spymcc

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι κάτι ανυσηχιτικό , αλλά καλό είναι να κάνεις μια εξέταση ούρων , γιατί μπορει να κρίβεται κατι απο αυτο που έχεις.

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ειμαι εγω αυτος που εχει το προβλημα μαλλον δεν το καταλαβες ταο ακουσα απο καποιο φιλο τυχαια  ο οποιος εχει ψιλοχεστει

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
θα πάει σε αφροδιοσιολόγο-ανδρολόγο. Μάλλον η "κυρια" είχε βλενορροια ή κατι παρόμοιο. Θα του δωσει αλοιφούλα και Οκ.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η  βλενορια κολαει με το τσιμπουκι?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν θυμάμαι καλά στο παλιό φόρουμ υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό που αναφέρεις στο ιδιο ΘΕΜΑ.Και τότε ο φίλος που το έπαθε,μετά από προτροπές πολλών από εδώ μέσα,πήγε γρήγορα στο ΣΥΓΓΡΟΥ και από ότι θυμάμαι το ξεπέρασε σχετικά εύκολα.Για αυτό η γνώμη μου είναι ΣΗΜΕΡΑ κι όλας να πάει εκεί.Εχει εφημερία καθημερινά

BACH6102

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τρεχα, γρηγορα στον γιατρο γιατι μπορεί να εξελυχθεί σε κατι πολυ σοβαρο. Η βλενορροία ειναι βακτήριο και σαφως κολαει με το τσιμουκι

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ρ Ε Ν Α  ? καλη ? πως θα τη γνωρισουμε ?  :grin: :grin:
πως θα την αναγνωρισεις ε?....χμμμ! καλη ερωτηση..λοιπον το βρηκα...!θα βαλεις το χερι σου κατω απο την μπλουζα και αν εχει κρεας καλο τοτε την βρηκες!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ανταπόκριση απο μαζατζίδικο Μιχαλακοπούλου 99 , 1ος οροφος.
Μου άνοιξε την πόρτα μια τύπισσα (ελληνίδα) που παλιότερα ήταν τσατσά στη Φραντζή 4 και με θυμόταν (αν και είχα πάει μόνο μια φορά).
Αρα και αυτό το μαγαζί είναι αδελφό μαγαζι με αυτά της Μάρνης, 3ης Σεπτ.25, Σκρά,Φραντζή 4...κάλα πόσα θα ανοίξουν ακόμα?
Μέσα βαράγανε μύγες και οι κοπέλες ήταν μέτριες.
Έιδα και μια Στέλλα με βυζάρες, νομίζω έχει αναφερθει το όνομα της εδω μέσα, οταν δουλευε σε άλλο μαγαζί.
Επίσης είδα την μια μολδαβέζα mature, ψιλή που δούλευε παλιότερα στο 3ης Σεπτ. 151Α.
Απο οτι καταλαβαίνετε οι κοπέλες κάνουν rotation απο το ενα μαγαζί στο άλλο.
Τιμή 60 ευρώ το απλό, 80 το ΄"πλήρες " πρόγραμμα ..... :boobies:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του για Σκρα 4.οροφος κοπελλες τιμη κλπ.ευχαριστω!

Επισκέπτης
...αντε να το πω κι αυτο..λοιπον...τελειως προσωπικη περιπτωση που μου ετυχε πριν κανα δυο χρονια....ημουν πελατης σε ενα μασατζιδικο...ειχα παει 5-6 φορες και επερνα μια συγκεκριμενη...μετα απο καμια βδομαδα περιπου καλεσα σε ξενοδοχειο ενα cg....απο καποιο γρφειο αγνωστο,στην τυχη....με το που ανοιξα την πορτα ,τσουπ η μασατζου μπροστα μου....βεβαια μετα απο περιπου 1 ωρα συζητηση μου εξηγησε οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ που δουλευουν  μασαζ, κανουν και περιστασιακα βιζιτες σε διαφορα γραφεια...οριστε ,ετσι για να μπειτε ποιο πολυ στο πνευμα ολου του συστηματος.....

Ευχαριστουμε που μας εβαλες στο πνευμα του συστηματος...

Εγω, οντως καιρο εδω μεσα, για καποιο λογο πιστευω οτι δεν εχεις παει πουθενα, δεν εχεις δωσει τιποτα και απλα εισαι ενας λαθροθηρας εμπρειριων των αλλων. Ξυλινη γλωσσα, το ποστ για το ποστ. Και ορισμενοι ηλιθιοι, πιθανον εσυ με αλλο νικ, επικροτουν. Τωρα, γιατι το κανεις, δεν ξερω. Εγω παντως, που ειμαι πραγματικος hoby facker, που εχω χωσει απιθανα χρηματα και ωρες στο αθλημα, βλεπω αυτα που γραφεις και θλιβομαι.

Προτεινω στους ιδιοκτητες...διαχωρειστε τουε σοβαρους απο τους αθλητες (των ποστ). Ειμαστε 10-20 εδω που η ανταλλαγη αποψεων μπορει να κανει την διαφορα.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ευχαριστουμε που μας εβαλες στο πνευμα του συστηματος...

Εγω, οντως καιρο εδω μεσα, για καποιο λογο πιστευω οτι δεν εχεις παει πουθενα, δεν εχεις δωσει τιποτα και απλα εισαι ενας λαθροθηρας εμπρειριων των αλλων. Ξυλινη γλωσσα, το ποστ για το ποστ. Και ορισμενοι ηλιθιοι, πιθανον εσυ με αλλο νικ, επικροτουν. Τωρα, γιατι το κανεις, δεν ξερω. Εγω παντως, που ειμαι πραγματικος hoby facker, που εχω χωσει απιθανα χρηματα και ωρες στο αθλημα, βλεπω αυτα που γραφεις και θλιβομαι.

Προτεινω στους ιδιοκτητες...διαχωρειστε τουε σοβαρους απο τους αθλητες (των ποστ). Ειμαστε 10-20 εδω που η ανταλλαγη αποψεων μπορει να κανει την διαφορα.
...λοιπον κολλητε δεν ξερω πως με βλεπεις αλλα βασικα οτι ακουσω και οτι τσεκαρω μονος μου το γραφω...αυτα απο μενα....παντως το γιατι θλιβεσαι με οσα γραφω δεν καταλαβσ....?

Επισκέπτης
...λοιπον κολλητε δεν ξερω πως με βλεπεις αλλα βασικα οτι ακουσω και οτι τσεκαρω μονος μου το γραφω...αυτα απο μενα....παντως το γιατι θλιβεσαι με οσα γραφω δεν καταλαβσ....?

αν καταλαβαινες, δεν θα ησουν ''τιμημενος ανωτερος''.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
αν καταλαβαινες, δεν θα ησουν ''τιμημενος ανωτερος''.
μην μπερδευεσαι....απλα πραγματα....ολα τα υπολοιπα αστα για αλλους....τα τιμημενος και τα ανωτερος χεσμενα τα εχω.......

Επισκέπτης
μην μπερδευεσαι....απλα πραγματα....ολα τα υπολοιπα αστα για αλλους....τα τιμημενος και τα ανωτερος χεσμενα τα εχω.......

εγω να δεις...κοιτα, δεν εχω τιποτα μαζι σου, δεν θα μπορουσα να εχω αλλωστε...μην το παιρνεις προσωπικα...αλλα επειδη περναω καποιες ωρες εδω, νευριαζω διαβαζοντας τα γραπτα σου...το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ..καμια συνεισφορα...κενοτητα...ξυλινο ΤΙΠΟΤΑ...βλακωδεις απαντησεις...αοριστιες...αν μη τι αλλο, αν ειχες λιγο χιουμορ θα το ξεπερναγα....το ξαναλεω, τιποτα προσωπικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom