black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
και πόσο πήγε το μαλλί στο μασαζτζίδικο ρε μάγκα;
ΓΙΑ ΧΑΡΑ σε ολους ακουσα οτι στη μαρνης πε τα ξεσκουφωτα τσι...κια εγινε στραβη καπιου με αποτελεσμα τσουξιμο στο εργαλειο και ελαφρια βλενα -πιον τι σημαινει αυτο ξερει κανεις?
πως θα την αναγνωρισεις ε?....χμμμ! καλη ερωτηση..λοιπον το βρηκα...!θα βαλεις το χερι σου κατω απο την μπλουζα και αν εχει κρεας καλο τοτε την βρηκες!!!Ρ Ε Ν Α ? καλη ? πως θα τη γνωρισουμε ?
Ρ Ε Ν Α ? καλη ? πως θα τη γνωρισουμε ?
μεσα εισαι...ενα ξανθο πουτανομουτρο..με κατι 'τορπιλες' μπροστα....Κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτή που σου ανοίγει . . . τα πάντα ;)
...αντε να το πω κι αυτο..λοιπον...τελειως προσωπικη περιπτωση που μου ετυχε πριν κανα δυο χρονια....ημουν πελατης σε ενα μασατζιδικο...ειχα παει 5-6 φορες και επερνα μια συγκεκριμενη...μετα απο καμια βδομαδα περιπου καλεσα σε ξενοδοχειο ενα cg....απο καποιο γρφειο αγνωστο,στην τυχη....με το που ανοιξα την πορτα ,τσουπ η μασατζου μπροστα μου....βεβαια μετα απο περιπου 1 ωρα συζητηση μου εξηγησε οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ που δουλευουν μασαζ, κανουν και περιστασιακα βιζιτες σε διαφορα γραφεια...οριστε ,ετσι για να μπειτε ποιο πολυ στο πνευμα ολου του συστηματος.....
...λοιπον κολλητε δεν ξερω πως με βλεπεις αλλα βασικα οτι ακουσω και οτι τσεκαρω μονος μου το γραφω...αυτα απο μενα....παντως το γιατι θλιβεσαι με οσα γραφω δεν καταλαβσ....?Ευχαριστουμε που μας εβαλες στο πνευμα του συστηματος...
Εγω, οντως καιρο εδω μεσα, για καποιο λογο πιστευω οτι δεν εχεις παει πουθενα, δεν εχεις δωσει τιποτα και απλα εισαι ενας λαθροθηρας εμπρειριων των αλλων. Ξυλινη γλωσσα, το ποστ για το ποστ. Και ορισμενοι ηλιθιοι, πιθανον εσυ με αλλο νικ, επικροτουν. Τωρα, γιατι το κανεις, δεν ξερω. Εγω παντως, που ειμαι πραγματικος hoby facker, που εχω χωσει απιθανα χρηματα και ωρες στο αθλημα, βλεπω αυτα που γραφεις και θλιβομαι.
Προτεινω στους ιδιοκτητες...διαχωρειστε τουε σοβαρους απο τους αθλητες (των ποστ). Ειμαστε 10-20 εδω που η ανταλλαγη αποψεων μπορει να κανει την διαφορα.
...λοιπον κολλητε δεν ξερω πως με βλεπεις αλλα βασικα οτι ακουσω και οτι τσεκαρω μονος μου το γραφω...αυτα απο μενα....παντως το γιατι θλιβεσαι με οσα γραφω δεν καταλαβσ....?
μην μπερδευεσαι....απλα πραγματα....ολα τα υπολοιπα αστα για αλλους....τα τιμημενος και τα ανωτερος χεσμενα τα εχω.......αν καταλαβαινες, δεν θα ησουν ''τιμημενος ανωτερος''.
μην μπερδευεσαι....απλα πραγματα....ολα τα υπολοιπα αστα για αλλους....τα τιμημενος και τα ανωτερος χεσμενα τα εχω.......