Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα παλικάρια
Φίλε vasos επειδή έκανες μια ερώτηση γοα το Ομήρου 44 και επειδή έχω ακουμπήσει κι εγώ αρκετά εκεί μέσα ... από αυτές που έχω δει νομίζω ότι απο ομορφιά η Έλενα και η Ειρήνη πρέπει να είναι ίσως οι καλύτερες (την Έλενα την έχω πάρει για μασσάζ την Ειρήνη όχι). Επίσης σίγουρα η Χριστίνα είναι top για τα κυβικά της και τα κόλπα της. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν σου άρεσε η Αννα ... βέβαια να μου πεις γούστα είναι αυτά ... εκτος κι αν υπάρχει κι άλλη Αννα .. αυτή που είχα πάρει εγώ είχε πολύ όμορφο πρόσωπο (ήταν και όμορφα απαλά μαγικιαρισμένη).

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Συμπολεμιστες καλησπερα,μια ερωτηση να κανω Βεικου 9-11 χρειαζεται ραντεβου? εχω παει 2 φορες εχω χτυπησει κουδουνι αλλα τιποτα καμια απαντηση,Εαν υπαρχει καποιος πελατης του ενλογω καταστηματος ασ βοηθησει,ευχαριστω!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Συμπολεμιστες καλησπερα,μια ερωτηση να κανω Βεικου 9-11 χρειαζεται ραντεβου? εχω παει 2 φορες εχω χτυπησει κουδουνι αλλα τιποτα καμια απαντηση,Εαν υπαρχει καποιος πελατης του ενλογω καταστηματος ασ βοηθησει,ευχαριστω!

Κυριακες κλειστα
Πρωινα μετα τις 11

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια διαβασα σημερα στην χρυση ευκαιρια για ενα μασατζιδικο στην οδο αραπακη 101,καλλιθεα,ξερεις κανεις κατι?μηπως ειναι κανενα καινουριο? :sperm: :sperm:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Που θα βρω μασατζού με βυζιά σαν της Λάουρας στην Τροφωνίου που να αφήνει φυσικά να παίζεις μαζί τους;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

παιζει τηλεφωνακι που στο δινει η μαρινα η ιδιοκτητρια, για να παιρνεις τηλ πρωτα να ξερεις αν ειναι ανοιχτα. το δινει επισης γιατι το μαγαζι παιζει να μεταφερθει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια διαβασα σημερα στην χρυση ευκαιρια για ενα μασατζιδικο στην οδο αραπακη 101,καλλιθεα,ξερεις κανεις κατι?μηπως ειναι κανενα καινουριο? :sperm: :sperm:

ειναι κανενα διμηνο που εχει ανοιξει. ειχα παει και ειχε κατι μπουρουχες..

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
εγω να δεις...κοιτα, δεν εχω τιποτα μαζι σου, δεν θα μπορουσα να εχω αλλωστε...μην το παιρνεις προσωπικα...αλλα επειδη περναω καποιες ωρες εδω, νευριαζω διαβαζοντας τα γραπτα σου...το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ..καμια συνεισφορα...κενοτητα...ξυλινο ΤΙΠΟΤΑ...βλακωδεις απαντησεις...αοριστιες...αν μη τι αλλο, αν ειχες λιγο χιουμορ θα το ξεπερναγα....το ξαναλεω, τιποτα προσωπικο.
ούτε εγώ έχω τίποτα με κανέναν από εσας όμως η αλήθεια να λέγεται: ο  kinky30 είναι από τους πιο καλούς πληροφοριοδότες εδώ μέσα ειδικά για την υποομάδα των βυζολατρών! Τώρα όποιος δεν ανήκει σε αυτή την υποομάδα ίσως όντως να των αφήνουν αδιάφορο οι πληροφορίες του εγώ ως βυζολάτρης τον βρίσκω πάντα ενημερωμένο και με ακριβείς πληροφορίες!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλημέρα παλικάρια
Φίλε vasos επειδή έκανες μια ερώτηση γοα το Ομήρου 44 και επειδή έχω ακουμπήσει κι εγώ αρκετά εκεί μέσα ... από αυτές που έχω δει νομίζω ότι απο ομορφιά η Έλενα και η Ειρήνη πρέπει να είναι ίσως οι καλύτερες (την Έλενα την έχω πάρει για μασσάζ την Ειρήνη όχι). Επίσης σίγουρα η Χριστίνα είναι top για τα κυβικά της και τα κόλπα της. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν σου άρεσε η Αννα ... βέβαια να μου πεις γούστα είναι αυτά ... εκτος κι αν υπάρχει κι άλλη Αννα .. αυτή που είχα πάρει εγώ είχε πολύ όμορφο πρόσωπο (ήταν και όμορφα απαλά μαγικιαρισμένη).

μια αννα μαυρομαλλα και με τατου στη μεση λιγο πανω απ τον κωλο ειναι κατα τα λεγομενα της απο το μαυροβουνιο και εχει ωραια πλαστικα βυζια (αν και δεν μ αρεσει το πλαστικο), ειναι ευγενικη και αν θελεις της τα χυνεις κιολας. και απο προσωπακι ειναι αρκετα καλη. (τη βγαζεις και βολτα αμα λαχει..... ;) ;))

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια με το μασατζιδικο στο μαρουσι παιζει τιποτα?ξερει κανεις?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια μολις με πηρε τηλ. ενας φιλος και μου ειπε οτι πηγε σημερα στο μασαζ της 3ης σεπτεμβριου 25 και πηρε τελικα την αντζελα.Περασε πολυ καλα για 45 λεπτα,μου ειπε οτι υπαρχει και μια χριστινα και επισης η ρενα και η ναντια απο ουκρανια οι οποιες ηταν απασχολημενες με πελατη!επισης μου ειπε οτι πηγε και την προηγουμενη βδομαδα στην  οικονομου 1 στα εξαρχεια και στον 4ο οροφο επαιζε μια κοντη καυλα με γυαλια και τεραστιες βυζαρες με τατοο κιολας πανω τους,αλλα δεν την πηρε γιατι περιμενε πελατη....κατα τα αλλα οι αλλες τα γνωστα μπαζα...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδια μολις με πηρε τηλ. ενας φιλος και μου ειπε οτι πηγε σημερα στο μασαζ της 3ης σεπτεμβριου 25 και πηρε τελικα την αντζελα.Περασε πολυ καλα για 45 λεπτα,μου ειπε οτι υπαρχει και μια χριστινα και επισης η ρενα και η ναντια απο ουκρανια οι οποιες ηταν απασχολημενες με πελατη!επισης μου ειπε οτι πηγε και την προηγουμενη βδομαδα στην  οικονομου 1 στα εξαρχεια και στον 4ο οροφο επαιζε μια κοντη καυλα με γυαλια και τεραστιες βυζαρες με τατοο κιολας πανω τους,αλλα δεν την πηρε γιατι περιμενε πελατη....κατα τα αλλα οι αλλες τα γνωστα μπαζα...
εγω παντως απο κει μεσα...ξεχωριζω:ρενα και ναντια....αντζελα και χριστινα καλες, αλλα δευτερες....

Επισκέπτης
σε 1 στρηπτιζαδι κο σε δρομο καθετο στη Λ. Αλεξανδρας , προς το πεδιο του αρεως , γαμιουνται ολες με 80 ευρωνια... Γαμησα μια ρωσσιδουλα 28-29 ετων. το μασαζ ειναι στο ισογειο...μ ε πηγε ενας φιλος μου και δε θυμαμαι δ/νση , πριν κανα μηνα...αλλα αμα ψαξετε εφηεριδες θα το βρειτε σιγουρα....

καλα Γαμησια

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
σε 1 στρηπτιζαδι κο σε δρομο καθετο στη Λ. Αλεξανδρας , προς το πεδιο του αρεως , γαμιουνται ολες με 80 ευρωνια... Γαμησα μια ρωσσιδουλα 28-29 ετων. το μασαζ ειναι στο ισογειο...μ ε πηγε ενας φιλος μου και δε θυμαμαι δ/νση , πριν κανα μηνα...αλλα αμα ψαξετε εφηεριδες θα το βρειτε σιγουρα....

καλα Γαμησια
κολλητε λιγο μπερδεμενα μας τα λες....ο τιτλος λεει για μασαζ...ξεκινας με στριπτηζαδικο και στο τελος μας λες παλι για μασαζ...τελικα τι απο ολα ειναι.....? :( :( :( :(

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
καμια καλη μαυρουλα παιζει πουθενα για αποψε.βοηθηστε με σασ παρακαλω. ευχαριστω. :grouphug:

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
καμια καλη μαυρουλα παιζει πουθενα για αποψε.βοηθηστε με σασ παρακαλω. ευχαριστω. :grouphug:
Μπρεντα στην Ρεμουνδου....
Νο1 μαυρουλα...πες της για το σαιτ για να σου κανει...παπαδες

axmakis35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα.ειμαι απο την θεσσαλονικη και ειμαι τωρα αθηνα .μου εχουν πει οτι καπου στην ομονοια εχει μαυρες.μπορειτε να μου πειτε που και πως θα παω? τα τρανς στη συγγρου που κοντα ειναι?

azeroth

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μπορει να εξηγησει κανεις πως ειναι η ολη εμπειρια σε ενα μεσο μασατζιδικο?Μπαινοντας μεσα βλεπεις μονο τις κοπελες και διαλεγεις ή εχει και ουρα απο ατομα που περιμενουν να εξυπηρετηθουν?Το μασαζ και το ντους γινεται στο ιδιο δωματιο και μαζι με την κοπελα?

Προσπαθω να καταλαβω αν ειναι κυριλε και διακριτικη η ολη φαση ή αν ερχεσαι σε επαφη με πολυ κοσμο πριν και μετα το μασαζ.Περα απ το οτι δεν δεν γαμας τι αλλες διαφορες εχει ενα 
συνηθισμενο μασατζιδικο απο ενα μπουρδελο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom