You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μπα εχουν αλαξει τα πραγματα...οτι λεει ο τιτλος.... α και κατι αλλο να μην το ξεχασω....η κοντη που δουλευει στην οικονομου 1 στα εξαρχεια απο 'προγραμμα' τι λεει?...για να κανουμε την βολτα δηλαδη οχι τιποτα αλλο....γιατι μυριστηκα βυζια.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
"Ομήρου - Αννα απο το Μαυροβουνιο για ανωμαλα ομορφα παιχνιδια" Κάτι πιο σαφές σε mail ? . Είμαι τακτικός εκεί αλλά η αφεντικίνα δεν μου χει κάνει νύξη
κανε εσυ νυξη στη γκομενα στο δωματιο.....
Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
ρε παιδιά τι ώρα κλεινουν?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε παιδιά τι ώρα κλεινουν?
Oταν αρχιζει να σουρουπωνει...........................
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Εντυπώσεις από 4 μασατζίδικα που επισκέφτηκα το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μάρνης 28.. Πήγα συστημένος, ζήτησα τη Θεοδώρα αλλά αν και πήγα δυο φορές δεν μπόρεσα να την δω. Ήταν απασχολημένη. Οι άλλες δεν έλεγαν και πολλά. Το σίγουρο είναι πως για να γαμήσεις από την πρώτη φορά πρέπει να πας συστημένος.
Γ. Σεπτεμβρίου 25.. Έίπα ένα υποθετικό όνομα και πέρασα. Όλες μέτριες έως χάλια. Για χάριν της έρευνας πήρα τη λιγότερο χάλια, την Ίρμα η οποία μετα από ένα γρήγορο μασάζ σχεδόν με βίασε. Όλο το σκηνικό πήγε 80 Ευρώ.
Συγγρού 12.. Πάλι χρησιμοποιώντας ένα υποθετικό όνομα πήρα τη μοναδική που΄υπήρχε, τη Λίνα. Από εμφάνιση πολύ μέτρια αλλά πολύ καλό έως εξαιρετικό μασάζ και αφού την άφησα να μου πάρει λίγο πίπα την σταμάτησα γιατί δεν γούσταρα. 110 Ευρόπουλα.
Μιχαλακοπούλου 99.. Με το ίδιο σύστημα μπήκα και εκεί όλες μέτριες έως χάλια, διάλεξα μια Μολδαβέζα την Τάνια και επειδή έχω πάει Μολδαβία και βρήκαμε κοινά σημεία μου έκανε ένα εξαιρετικό πήδημα. 80 Ευρόπουλα. Το συμπέρασμα είναι πως αν θέλεις να γαμήσεις σε τέτοιους χώρους από την πρώτη φορά, θα πρέπει να το παίξεις άνετος και φιλικός, αν και από γυναίκες δεν αξίζουν μία.
ατυχος!παρε θεοδωρα και περνα σε αλλη διασταση μασατζομουνου!!!!!!τηλ.210....732 ;) ;) ;) ;)
piterpan(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το τηλ που αναφέρεις που το έχεις να το βρούμε όλο;
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ρε συνάδελφοι, στο Κολωνάκι πιο μασατζίδικο αξίζει τον κόπο να επισκεφτώ
Το σπίτι του Φιλήμονα;
Επισκέπτης
ομηρου 44 είναι το μαγαζί;
Φοβάσαι να γράψεις το τηλέφωνο?Για το Κολωνάκι ... Ομήρου 44 κ Ομήρου 35 (είναι των ιδίων συμφερόντων) ... Perfume Baute λέγεται ... το τηλ. υπάρχει και σε εφημερίδες 210 .... 586
Φοβάσαι να γράψεις το τηλέφωνο?
Δεν φοβάται ο άνθρωπος απλά ακολουθεί του κανόνες του site! Επί της ευκαιρίας τους έχεις διαβάσει καθόλου???
Μα εφόσον το τηλέφωνο είναι δημοσιευμένο στην εφημερίδα....
Γι'αυτό ακριβώς σου λέω ότι ΔΕΝ έχεις διαβάσει τους κανόνες........Διάβασε πλς και ξαναέλα ;)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66