Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω ότι με έχει καλύψει ο συναγωνιστής sonyp900 :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χθεσινη επισκεψη στο μασαζ της 3ης σεπτεμβριου 25.Μου ανοιγει την πορτα η ρενα(συμπαθητικη τσατσορωσιδα γυρω στα 38 χρονων 3 μηνων  και 25 ημερων!) και μου λεει πρωτη φορα εντω?ναι,φυσικα της λεω πρωτη φορα εντω,αλλα με εστειλε θεοδωρα απο μαρνης(της ειπα και καλα το παραμυθι οτι ειμαι πελατης της μαρνης και οτι μου ειπε η θεοδωρα αν θελω να αλλαξω λιγακι παραστασεις!!!!!!να παω σε εσας!!!!!καλα,ειμαι πολυ γατονι!!!!!!!!!!!!τι σου ειναι οι διασυνδεσεις?τεσπα...ηρθαν τα κοριτσια για μια παρουσιαση(ο θεος να τα κανει κοριτσια) και τελικα πηρα το λιγοτερο μπαζο(ναντια απο ουκρανια που βλεποταν αρκετα).Αποτελεσμα?μασαζ και σεξ κανονικα ολα 50 λεπτα για 80 ευρω(60+20).Τελειωσα στα βυζια της ενω ηταν ξαπλωμενη ανασκελα πανω στο κρεβατι........αυτη τελειωσε 2 φορες γιατι ετσι ηθελα εγω!της επαιζα συνεχεια την κλειτοριδα ενω την γαμουσα ταυτοχρονα γλυκα και βασανιστικα...........Καλα μου καθησε παντως! :) :)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Χθεσινη επισκεψη στο μασαζ της 3ης σεπτεμβριου 25.Μου ανοιγει την πορτα η ρενα(συμπαθητικη τσατσορωσιδα γυρω στα 38 χρονων 3 μηνων  και 25 ημερων!) και μου λεει πρωτη φορα εντω?ναι,φυσικα της λεω πρωτη φορα εντω,αλλα με εστειλε θεοδωρα απο μαρνης(της ειπα και καλα το παραμυθι οτι ειμαι πελατης της μαρνης και οτι μου ειπε η θεοδωρα αν θελω να αλλαξω λιγακι παραστασεις!!!!!!να παω σε εσας!!!!!καλα,ειμαι πολυ γατονι!!!!!!!!!!!!τι σου ειναι οι διασυνδεσεις?τεσπα...ηρθαν τα κοριτσια για μια παρουσιαση(ο θεος να τα κανει κοριτσια) και τελικα πηρα το λιγοτερο μπαζο(ναντια απο ουκρανια που βλεποταν αρκετα).Αποτελεσμα?μασαζ και σεξ κανονικα ολα 50 λεπτα για 80 ευρω(60+20).Τελειωσα στα βυζια της ενω ηταν ξαπλωμενη ανασκελα πανω στο κρεβατι........αυτη τελειωσε 2 φορες γιατι ετσι ηθελα εγω!της επαιζα συνεχεια την κλειτοριδα ενω την γαμουσα ταυτοχρονα γλυκα και βασανιστικα...........Καλα μου καθησε παντως! :) :)
σουπερ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:....εγω πηρα τηλ χτες το απογευμα και μου ειπε η ρενα οτι ηταν στο μαγαζι αλλα δεν δουλευε λογω...περιοδου...τεσπα...τελικα δεν πηγα....

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Η Ρένα είναι με σπαστά καστανά μαλιά; Που ήταν και πέρσυ; Γιατί εγώ που πήγα πριν 2 βδομάδες είχε μία καθόλου συμπαθητική 50άρα ξανθιά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σουπερ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:....εγω πηρα τηλ χτες το απογευμα και μου ειπε η ρενα οτι ηταν στο μαγαζι αλλα δεν δουλευε λογω...περιοδου...τεσπα...τελικα δεν πηγα....

σωστος!το ξεχασα να το αναφερω!ειχε περιοδο και δε εκανε μασαζ.....αληθεια τι σου κανει αυτη μεσα?για πες,για πες αναλυτικααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σωστος!το ξεχασα να το αναφερω!ειχε περιοδο και δε εκανε μασαζ.....αληθεια τι σου κανει αυτη μεσα?για πες,για πες αναλυτικααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

πες του βρε kinky.....
θυμασαι τιποτα.......???????? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλημερα.ειμαι απο την θεσσαλονικη και ειμαι τωρα αθηνα .μου εχουν πει οτι καπου στην ομονοια εχει μαυρες.μπορειτε να μου πειτε που και πως θα παω? τα τρανς στη συγγρου που κοντα ειναι?

Φίλε είσαι off topic αλλά με μία έρευνα στο φόρουμ, στα σχετικά θέματα για «Μάυρες» και, κυρίως, «πουτανόπιατσες» θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Κοίτα τα ίδια θέματα και στο παλαιό φόρουμ.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ετσι να τα λεμε ολα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: τεσπα....τι κανει μεσα?....γαματα....χανετε η μπαλα τελειως...οπως εχω ξαναπει δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να σου λεει οχι....ελπιζω να καταλαβαινεις φιλε vaso..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά μου φάινεται ότι έχασα που δεν ήταν η Ρένα εκεί όταν είχα πάει τις προάλλες (όχι ότι ήταν άσχημα και με τη Νάντια) ... αν κρίνω από αυτά που λέει ο φίλος kinky30 ...  μάλλον πρέπει να το ξαναεπισκευτώ το μαγαζί :)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αυτο το  thread Ουτε μετακινειται ουτε αλλαζει. Μνημειο στο '2 λαλουν και 3 χορευουν΄ αλλα για αλλα, Βαρατε βιολιτζηδες.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Yπάρχει κανένας χακεράς να μας βρει κωδικό σπασμένο για το massage.gr?

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
massage.gr;;;      τι ειναι αυτο ρε παιδια;;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αυτά τα μαγαζιάτα έχει δοκιμάσει κανείς;
ΑΦΗΣΤΕ τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!!! Επιλέξτε τα σπέσιαλ 2ωρα μεικτά πακέτα για μια έξτρα αναζωογόνηση και χαλάρωση. Τιμές προσιτές. Παγκράτι Εφορίωνος 17, 1ος, Πειραιάς, Καραΐσκου 106 2ος. Καθημερινά 10.30 πμ-9μμ. Σαββατοκύριακα 11πμ-7μμ
Επίσης πήρα τηλ σε ένα μασατζίδικο στο Χαλάνδρι που διαφημίζεται στις αγγελίες των Νέων και μου είπαν από το τηλ ότι περιλαμβάνεται και εκτόνωση. Εχει πάει κανένας εκεί;

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Dim έχει τηλέφωνο σε αυτό του Πειραιά να κάνω ένα test drive?

ΑΦΗΣΤΕ τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!!! Επιλέξτε τα σπέσιαλ 2ωρα μεικτά πακέτα για μια έξτρα αναζωογόνηση και χαλάρωση. Τιμές προσιτές. Παγκράτι Εφορίωνος 17, 1ος, Πειραιάς, Καραΐσκου 106 2ος. Καθημερινά 10.30 πμ-9μμ. Σαββατοκύριακα 11πμ-7μμ
Επίσης πήρα τηλ σε ένα μασατζίδικο στο Χαλάνδρι που διαφημίζεται στις αγγελίες των Νέων και μου είπαν από το τηλ ότι περιλαμβάνεται και εκτόνωση. Εχει πάει κανένας εκεί;

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
hello boys anybody heard about a site called massage.gr, tried to get on it but you need a password, what i heard about this mp is that you need to book it via the internet so you will get a password, this you have to mention at the door so they let you in.... as they say this mp is very good but 150 per hour but bull sex..... (for me it sound to good to be true)

incase i have more i will let you guys know.

(msg resended upon request of moderator sorry for the inconvenience)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

στο παγκρατι αν ειναι αυτο που ειναι πισω απ το καραβελ, και νομιζω πως αυτο ειναι, ειναι μουφα.
γκομενες σπαστικες, του στυλ αφηνει να της πιανει το μπουτι, αλλα τιποτα (ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ) αλλο !!!
παραλιγο να παιξουμε και κλωτσιες..., :grin: :grin: :grin: :grin:
απο εμφανιση, τα κλασικα μ(ο)νιά εισαγωγης Δ΄ κατηγοριας (μπορει και Γ΄) με τριχα στα μπουτια που φτανει τα 6,7 χιλιοστα  :headbang: :headbang: :headbang: (δηλαδη αν καταλαβατε δεν τσιμπανε οι τριχες, ειναι αρκετα μακριες και εχουν μαλακωσει........!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)
αυταααααααααααααά....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αστροφυσικέ δυστυχώς δεν υπάρχει τηλ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
new opening....
η εβιτα με τις τορπιλακατους που δουλευε μαρνης, και προσφατα την ειχα δει αγιου μελετιου, ανοιγει δικο της μαγαζι λιαν συντομως χαμηλα στην πατησιων. πηγα ηπιαμε καφε και ηθελε να με βαλει να βαψω κιολας :grin: :grin: :grin: :grin:
θα ενημερωσω για τα εγκαινια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom