Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδια μπορει να εξηγησει κανεις πως ειναι η ολη εμπειρια σε ενα μεσο μασατζιδικο?Μπαινοντας μεσα βλεπεις μονο τις κοπελες και διαλεγεις ή εχει και ουρα απο ατομα που περιμενουν να εξυπηρετηθουν?Το μασαζ και το ντους γινεται στο ιδιο δωματιο και μαζι με την κοπελα?

Προσπαθω να καταλαβω αν ειναι κυριλε και διακριτικη η ολη φαση ή αν ερχεσαι σε επαφη με πολυ κοσμο πριν και μετα το μασαζ.Περα απ το οτι δεν δεν γαμας τι αλλες διαφορες εχει ενα 
συνηθισμενο μασατζιδικο απο ενα μπουρδελο?

μπαινεις, βλεπεις τις κοπελες, διαλεγεις ποια θα σου κανει το μασαζ, μπαινεις για ντους κατα κανονα μονος σου, βγαινεις, πας δωματιο και αρχιζει το ματς..
κατα τα αλλα, επισης κατα κανονα, δεν σε φερνουν σε επαφη με αλλους πελατες. αν μπει καποιος αλλος την ωρα που εισαι εκει πριν μπεις στο δωματιο, σε πανε σε καποιον αλλο χωρο, για να μην ιδωθειτε με τον αλλο πελατη.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
μπαινεις, βλεπεις τις κοπελες, διαλεγεις ποια θα σου κανει το μασαζ, μπαινεις για ντους κατα κανονα μονος σου, βγαινεις, πας δωματιο και αρχιζει το ματς..
κατα τα αλλα, επισης κατα κανονα, δεν σε φερνουν σε επαφη με αλλους πελατες. αν μπει καποιος αλλος την ωρα που εισαι εκει πριν μπεις στο δωματιο, σε πανε σε καποιον αλλο χωρο, για να μην ιδωθειτε με τον αλλο πελατη.
πεστα ρε σειρα.....αυτα ειναι....

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
......Κερνανε και αναψυκτικο και καφεδακι ....
Εαν αυτη που θες ειναι με πελατη μπορεις να περιμενεις πινωντας κατι  και ψαρευοντας κανονικα την << αρζιμασατζου >> τσατσα , παλιοσειρα , κλπ

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι εντελως καινουργιος στο σαιτ.
αυτη η ενοτητα (μασατζιδικα που γαμας) ειναι απο τισ πιο ενδιαφερουσες
μηπως θα ηταν καλυτερα να χωρισουμε καθε μασατζιδικο σε δικο του θεμα, κι εκει να δινουμε πληροφοριες για το συγκεκριμενο?
αλλωστε δεν ειναι και τοσα πολλα
ισως αυτο ειναι πιο βολικο και οχι να ειναι ολες οι πληροφοριες μαζεμενες και μπερδεμενες σε ενα θεμα.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
μια αννα μαυρομαλλα και με τατου στη μεση λιγο πανω απ τον κωλο ειναι κατα τα λεγομενα της απο το μαυροβουνιο και εχει ωραια πλαστικα βυζια (αν και δεν μ αρεσει το πλαστικο), ειναι ευγενικη και αν θελεις της τα χυνεις κιολας. και απο προσωπακι ειναι αρκετα καλη. (τη βγαζεις και βολτα αμα λαχει..... ;) ;))

Ακριβώς αυτήν την Αννα είχα πάρει κι εγώ στην Ομήρου ... πολύ καλή πάντως (τουλάχιστον από την πρoσωπική μου εμπειρία που ανέφερα σε προηφούμενο post μου) .. και όντως από Μαυροβούνιο που είπε κι εμένα ότι είναι.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ενδιαφερουσα η πληροφορια για το καινουριο μασσαζιδικο.που ειναι ομως ακριβως?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στεφανου κουμανουδη δεν θυμαμαι δυστυχως αριθμο στο ισογειο, στο υψος της λεωφ.αλεξανδρας 71-73. μολις κανετε δεξια απο αλεξανδρας, στην πρωτη γωνια στη δεξια πλευρα του δρομου.

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
axmakis35,

κατεβαίνεις αθήνα απο Σαλόνικα με τα καλύτερα μουνιά
και ψάχνεις μαύρη και τρανς ?
και μετα λέμε γιατί τα κορίτσια μας στην σαλόνικα μένουν παραπονεμενα...

kissifer

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η μπρεντα ειναι εδω παλι και τι ωρες δουλευει????? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αχχιλέως πόσο; Τι ώρες; Υπάρχει κανένα τηλ να πάρω για να μην κατεβαίνω άδικα από βόρεια; Απάντησέ μου εδώ ή με pm. Ευχαριστώ.

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι για Ομηρου προς το μεσημερι πια προτεινετε???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειμαι για Ομηρου προς το μεσημερι πια προτεινετε??

την ελενα,την ειρηνη και την νεφελη αν προτιμας ωραια μουνια και καμια φραπεδια,

την χριστινα για φαση σαρανταρας που τα κανει ολα

την νελλυ για ξενερωτη μαλακια

και την αννα απο το μαυροβουνιο για ανωμαλα ομορφα παιχνιδια.Διαλεγεις και παιρνεις!!!!!!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ειμαι για Ομηρου προς το μεσημερι πια προτεινετε??

την ελενα,την ειρηνη και την νεφελη αν προτιμας ωραια μουνια και καμια φραπεδια,

την χριστινα για φαση σαρανταρας που τα κανει ολα

την νελλυ για ξενερωτη μαλακια

και την αννα απο το μαυροβουνιο για ανωμαλα ομορφα παιχνιδια.Διαλεγεις και παιρνεις!!!!!!

vasos ... άσος στις περιλήψεις ...  :thumbsup:

jazz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Thanks λεω να δωκιμασω την Αννα,τη χριστινα και τη Νεφελη τις εχω παρει ;)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μολις με πηρε τηλ. ενας φιλος και μου ειπε οτι πηγε σημερα στο μασαζ της 3ης σεπτεμβριου 25 και πηρε τελικα την αντζελα.Περασε πολυ καλα για 45 λεπτα,μου ειπε οτι υπαρχει και μια χριστινα και επισης η ρενα και η ναντια απο ουκρανια οι οποιες ηταν απασχολημενες με πελατη!επισης μου ειπε οτι πηγε και την προηγουμενη βδομαδα στην  οικονομου 1 στα εξαρχεια και στον 4ο οροφο επαιζε μια κοντη καυλα με γυαλια και τεραστιες βυζαρες με τατοο κιολας πανω τους,αλλα δεν την πηρε γιατι περιμενε πελατη....κατα τα αλλα οι αλλες τα γνωστα μπαζα...

ρε γαμώτο, είχα πάει στην Οικονόμου 1, πώς μου ξέφυγε?

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
έχει κανείς υπόψη του μασατζίδικο επί της οδού Σφιγγός?

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
ναι στο Νέο Κόσμο

μου το είπε ένας φίλος, έχεις πάει?

υπάρχει σε εφημερίδα?

Stories