Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εχεις δύο επιλογές

1. Να γαμήσεις με 100 ευρώ 50 γκόμενες οπότε σου στοιχίζει 100 / 50 = 2 ευρώ το γαμήσι ( η εκσπερμάτωση είναι 30 ευρώ έξτρα)

2. Να γαμήσεις με 50 ευρώ 100 γκόμενες οπότε στοιχίζει 50 / 100 = 0.50 ευρώ το γαμήσι. ( η χυσιά όμως τότε πάει στα 95 ευρώ).

Να υπολογίσεις και την επίσκεψη στην οδοντογιατρό περίπου 40 ευρώ συν 20 ευρώ το πουτσομασάζ. :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
καλα θα κανεις να διαβαζεις αυτα που γραφω και να μην απανταςς για να απαντας.εγω ειπα τι συμβαινει με τον μαλακα τον θυρωρο.αστο καλυτερα....
ειναι λιγο περιεργος...αμα ξαναπας και σε ρωτησει μην του δωσεις σημασια....γραψτον....το κουδουνι γραφει στουντιο,μασαζ,κατι τετοιο και ειναι στο δεξι μερος τοων κουδουνιων(νομιζω)....αυτα....

Επισκέπτης
ειναι λιγο περιεργος...αμα ξαναπας και σε ρωτησει μην του δωσεις σημασια....γραψτον....το κουδουνι γραφει στουντιο,μασαζ,κατι τετοιο και ειναι στο δεξι μερος τοων κουδουνιων(νομιζω)....αυτα....

σε ευχαριστω φιλε.ησουν πολυ σαφης.νασαι καλα.απλα τωρα σκεφτομαι ποτε να ξαναπαω γιατι μαλλον θα με θυμαται.αν τελικα μπω στην πολυκατοικια και με ρωτησει που παω?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
σε ευχαριστω φιλε.ησουν πολυ σαφης.νασαι καλα.απλα τωρα σκεφτομαι ποτε να ξαναπαω γιατι μαλλον θα με θυμαται.αν τελικα μπω στην πολυκατοικια και με ρωτησει που παω?
κοιτα εγω απογευματα που παω δεν το πετυχαινω...ειναι νομιζω μονο πρωι...τωρα αν τον πετυχεις και σε ρωτησει,πεστου παω στον 3ο...(εκει ειναι το μασαζ)...θα το πιασει,.... για μαλακα τον εχεις...απλως μην ανοιγεις πολυ συζητηση γιατι ειναι βλακουλης...ενας καραφλας,αδυνατος δεν ειναι?

Επισκέπτης
κοιτα εγω απογευματα που παω δεν το πετυχαινω...ειναι νομιζω μονο πρωι...τωρα αν τον πετυχεις και σε ρωτησει,πεστου παω στον 3ο...(εκει ειναι το μασαζ)...θα το πιασει,.... για μαλακα τον εχεις...απλως μην ανοιγεις πολυ συζητηση γιατι ειναι βλακουλης...ενας καραφλας,αδυνατος δεν ειναι?

ναι φιλε αυτος,ευχαριστω καταλαβα,απλα εκεινη την στιγμη μου ηρθε ξαφνικο γιατι δεν ειχε αναφερθει κατι και εκανα πισω.τελικα πηγα στην μαρνης για πρωτη φορα.μπαινοντας μου ανοιγει καποια ωριμη που αποτι μου ειπε μετα την λενε σοφια.στην αρχη με ρωτησε αν ηταν η πρωτη φορα και της ειπα ναι σε αυτο,πηγαινα σε αλλα.που? με ρωταει.καλλιθεα της ειπα και γ σεπτεμβριου.τοτε μου λεει ποιες κοπελες ξερεις απο γ σεπτ. και της λεω δεν θυμαμαι ονοματα και μου σκαει το παραμυθι,εδω ειναι μονο μασαζ,το λεω απτην αρχη για να μην λενε μετα τιποτα.της απανταω καλα δεν πειραζει και μου λεει θα αργησει λιγο γιατι δεν εχω δωματια,θες να κανεις καμμια βολτα?της λεω θα περιμενω.και μετα αρχισε διαφορεσ ερωτησεις,κανονικη ανακριση.επλασα ενα καλο παραμυθι και ημουν λιγο ανετος.δεν ειδα ομως σχεδον καμμια κοπελα.ηταν ολεσ απασχολημενες? θα επαιρνα αυτην,αλλα μου εμφανισε και την ρωξανη.πηρα ρωξανη και εγιναν ολα.δεν ξερω αν επαιρνα τελικα αυτην την σοφια τι θα γινοταν,λογω πρωτης φορας.τελικα δεν εκαλψα τα λεφτα μου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
SPA γραφει.. στην γ' σεπτεμβριου εννοω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια ζητω συγνωμη..
ή SPA γραφει, ή studio massage.
μαλλον το δευτερο..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
the best in the forum :headbang:javascript:replaceText(' :headbang:', document.forms.postmodify.message);javascript:replaceText(' :headbang:', document.forms.postmodify.message);
Banging Head Against a Walljavascript:replaceText(' :headbang:', document.forms.postmodify.message);
Banging Head Against a Wall
Banging Head Against a Wall

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
στεφανου κουμανουδη δεν θυμαμαι δυστυχως αριθμο στο ισογειο, στο υψος της λεωφ.αλεξανδρας 71-73. μολις κανετε δεξια απο αλεξανδρας, στην πρωτη γωνια στη δεξια πλευρα του δρομου.

Πέρασα χτες το βράδυ από αυτό το δρόμο, αλλά δεν πέτυχα κανένα στριπτιτζάδικο. Μόνο σπίτια έχει. Τι παίζει παιδιά εκεί?
Όποιος ξέρει ας μας πει!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μεσογείων 289 πριν από καμιά εβδομάδα. Δεύτερη φορά που πηγαίνω. Την πρώτη δεν έγινε απολύτως τίποτα. (δεν πρότεινα κιόλας γιατί από το ξεκίνημα η γκόμενα φάνηκε πως έκανε κανονικότατο μασάζ, δεν πλησίαζε καν επίμαχα σημεία, δεν με άφησε να βγάλω πετσέτα κλπ).Τουλάχιστον το μασάζ όπως είπα ήταν πολύ καλό. Θέλετε όμως από περιέργεια, θέλετε επειδή η τσατσά ήταν περίεργη, (Ξανθιά χοντρή με μίνι και έντονα βαμμένη, σε προϊδέαζε πως κάτι έπαιζε, και επειδή φεύγοντας είδα και άλλη μια γκόμενα που ήταν εκφυλόφατσα που μόλις έβγαινε από άλλο δωμάτιο, είπα να ξαναπάω. Έδωσα και ένα δωράκι και έπαιξε φραπεδάκι. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα, όταν ξαναπάω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πέρασα χτες το βράδυ από αυτό το δρόμο, αλλά δεν πέτυχα κανένα στριπτιτζάδικο. Μόνο σπίτια έχει. Τι παίζει παιδιά εκεί?
Όποιος ξέρει ας μας πει!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

παληκαρι, εισαι σε θεμα σχετικο με μασατζιδικα....  :headbang:

Επισκέπτης
Μεσογείων 289 πριν από καμιά εβδομάδα. Δεύτερη φορά που πηγαίνω. Την πρώτη δεν έγινε απολύτως τίποτα. (δεν πρότεινα κιόλας γιατί από το ξεκίνημα η γκόμενα φάνηκε πως έκανε κανονικότατο μασάζ, δεν πλησίαζε καν επίμαχα σημεία, δεν με άφησε να βγάλω πετσέτα κλπ).Τουλάχιστον το μασάζ όπως είπα ήταν πολύ καλό. Θέλετε όμως από περιέργεια, θέλετε επειδή η τσατσά ήταν περίεργη, (Ξανθιά χοντρή με μίνι και έντονα βαμμένη, σε προϊδέαζε πως κάτι έπαιζε, και επειδή φεύγοντας είδα και άλλη μια γκόμενα που ήταν εκφυλόφατσα που μόλις έβγαινε από άλλο δωμάτιο, είπα να ξαναπάω. Έδωσα και ένα δωράκι και έπαιξε φραπεδάκι. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα, όταν ξαναπάω.

Να και μια καλή πληροφορία για αυτούς που μένουνε βόρεια προάστια και έχουν ρωτήσει επανειλημένως για κάτι τέτοιο στην περιοχή τους. Με βολεύει κι εμένα η Μεσογείων αλλά θέλουμε και κάποιες λεπτομέρειες:

Π.χ. δεν μας είπες πως ήταν από κοπέλες το μαγαζί. Και για αυτή που σου έκανε το μασάζ/φραπέ και αν είδες και άλλες (εκτός από την έκφυλη που λες). Επίσης δεν μας λες πόσο πήγε το μασάζ και πόσο το δωράκι που έσκασες για την φράπα. Και πόση ώρα όλα αυτά?

Αναμένουμε νέα σου λοιπόν, ιδιαίτερα αν ξαναπάς κιόλας!

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο λαός απαιτεί λίστα με τα μασατζίδικα! Υπάρχει στο Μαρούσι Θησέως 27 στον τέταρτο όροφο μην αρχίσετε να στέλνετε pm λέγοντας μου να σας στείλω τηλ θα το έδινα εδώ αλλά το απαγορεύουν οι admins μπείτε στις αγγελίες των Νέων και θα το βρείτε. (αρχίζει από 80)
ΥΓ Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί στο τηλ μου είπαν ότι δεν έχει εκτόνωση μπορεί όμως από κοντά να λένε άλλα...

Καλησπέρα. Το μασατζιδικο στο Μαρούσι είναι μια ψιλο-χοντροαποτυχία. Ένα 80ευράκι για μασάζ του κώλου μαζί με φραπέ. Έχει και σεχ άμα είσαι γνωστός, αλλά εκεί ανεβαίνει στο 100ρικο. Όσο για τις κοπέλες, δυο φορές έχω πάει, ο Θεός να τις κάνει κοπέλες. Πάντως φραπέ και τις δυο φορές. Σε πολυκατοικία είναι, το κουδούνι γράφει SPA, και η εξώπορτα της πολυκατοικίας λέει 27Α αν θυμάμαι. Τηλ. δεν έχω να δώσω, λυπάμαι. Γενικά, κατ' εμέ, δεν αξίζει γιατί πέφτει πολύ πάχος μέσα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, άκουσα στην Θησέως πουλάνε σε ένα πρατήριο φτηνή αμόλυβδη...ισχύει;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια. Ειμαι απο Κομοτηνη. Επειδη θελω να ερθω Αθηνα να σφραγισω ενα δοντι, λεω με την ευκαιρια να πηδηξω κιολας.
Ξερετε κανενα καλο οδοντιατρειο-στουντιο που να ειναι καθαρο και να εχει και καλα μουνια;
Επισης καπου ακουσα οτι υπαρχει μια επαυλη στην Εκαλη που πας (χωρις λεφτα φυσικα) και γαμας οποια γκομενα γουσταρεις απο καμμια 50αρια που υπαρχουν μονιμως εκει. Μαλιστα κανουν πρωτα μπαρμπεκιου στο κηπο και τρως και τα μπριζολακια σου (δωρεαν φυσικα) πριν το γαμησι.
Βοηθηστε ρε παιδια γιατι ερχομαι τον αλλο μηνα Αθηνα και ειναι επειγον...
Α ξεχασα να ρωτησω, δεν ειμαι εκτος θεματος ετσι;

Ρε μάστορα τι μας λες τώρα... τι διάολο σας λένε εκεί στην Κομοτηνή για την Αθήνα??? Πολύ ράδιο-αρβύλα κυκλοφορεί στα μέρη σου ρε φιλαράκο.

Καταρχήν είσαι εκτός θέματος γιατί εδώ λέμε για μασατζίδικα, όχι για μπουρδελικά-κέντρα (από το εμπορικά-κέντρα βγαίνει αυτό!). Και κατά δεύτερον, δεν υπάρχουν αυτά τα μέρη που λες εδώ στην Αθήνα... και δεν νομίζω πουθενά αλλού στον κόσμο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα θα κανεις να διαβαζεις αυτα που γραφω και να μην απανταςς για να απαντας.εγω ειπα τι συμβαινει με τον μαλακα τον θυρωρο.αστο καλυτερα....

οχι αστο καλυτερα φιλε μου.......γιατι αν δεν ξερεις να εκφραζεσαι μην ζητας τα ρεστα....απο τα λεγομενα σου εξαγεται το συμπερασμα οτι δεν γνωριζεις για το μασατζιδικο της γ' σεπτεμβριου 25 οκ?και οχι τι συμβαινει με τον θυρωρο!!!!αφου εψαχνες τα κουδουνια,οποιος ξερει χτυπαει και μπαινει μεσα χωρις πολλα πολλα......και στο κατω κατω τι σε νοιαζει ο καθε μαλακας θυρωρος και μπλοκαρεις?καλα να περνας!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι φιλε αυτος,ευχαριστω καταλαβα,απλα εκεινη την στιγμη μου ηρθε ξαφνικο γιατι δεν ειχε αναφερθει κατι και εκανα πισω.τελικα πηγα στην μαρνης για πρωτη φορα.μπαινοντας μου ανοιγει καποια ωριμη που αποτι μου ειπε μετα την λενε σοφια.στην αρχη με ρωτησε αν ηταν η πρωτη φορα και της ειπα ναι σε αυτο,πηγαινα σε αλλα.που? με ρωταει.καλλιθεα της ειπα και γ σεπτεμβριου.τοτε μου λεει ποιες κοπελες ξερεις απο γ σεπτ. και της λεω δεν θυμαμαι ονοματα και μου σκαει το παραμυθι,εδω ειναι μονο μασαζ,το λεω απτην αρχη για να μην λενε μετα τιποτα.της απανταω καλα δεν πειραζει και μου λεει θα αργησει λιγο γιατι δεν εχω δωματια,θες να κανεις καμμια βολτα?της λεω θα περιμενω.και μετα αρχισε διαφορεσ ερωτησεις,κανονικη ανακριση.επλασα ενα καλο παραμυθι και ημουν λιγο ανετος.δεν ειδα ομως σχεδον καμμια κοπελα.ηταν ολεσ απασχολημενες? θα επαιρνα αυτην,αλλα μου εμφανισε και την ρωξανη.πηρα ρωξανη και εγιναν ολα.δεν ξερω αν επαιρνα τελικα αυτην την σοφια τι θα γινοταν,λογω πρωτης φορας.τελικα δεν εκαλψα τα λεφτα μου

η ρωξανη κανει φοβερο γαμησι αν γουσταρει,χυνει κιολας κανονικα!ειναι πολυ καυλιαρα σε αντιθεση με την θεοδωρα που ασφαλως ειναι μουναρος αλλα στο γαμησι ειναι εντελως επαγγελματιας!!!!!!!παντως η τσατσα θελει φτυσιμο,ειναι πολυ μαλακισμενη και θα της γα.......καμια ωρα τιποτα!!!!!!!!μου ερχεται ωρες ωρες να της σκασω καμια μπαφλα και να γυρναει η γουρουνισια κεφαλα της 10 φορες 360 μοιρες!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλέ μου άνθρωπε έπεσες πάνω στην περίπτωση. :o :o Κατ' αρχας δεν υπάρχει 1 οδοντιατρείο-μασαζερί-Σουβλατζίδικο αλλά 2. :rolleyes: Το ένα είναι στον περιφερειακό της Υμητού, δίπλα στην ταβέρνα "Η Μουριά¨".

Η σειρά υπηρεσιών είναι ως εξής....

1. Μπαίνεις και λες πως σε πονά το δόντι :( Σε βάζουν στην καρέκλα, κι όπως γίνεται η απονεύρωση ή ό,τι άλλο χρειάζεται, μια Ρωσίδα σου κάνει ελαφρό πουτσομασάζ χωρίς εκτόνωση :headbang: :headbang:

2. Πάμε στην καλή φάση...Αφού είσαι με την ξυλοκαίνη στα ούλα και νιώθεις πικρίλα, σε περνάνε στο φουαγιέ για ποτό καλωσορίσματος :dancing: :dancing:

3. Βγαίνοντας σε πάνε απο πίσω που έχει έναν κήπο.Εκεί έχει γύρω στα 100-150 ξέκωλα  :booty: :booty: :boobies: :boobies: όλες μουνάρες που ψήνουτν ανέμελα μπριζολίτσες και τυλίγουν σουβλάκια. :jerking: :jerking:

4. Πας άνετος στην ξανθιά, όχι τη μελαχροινή, που πλένει τα πιάτα και της λες το συνθηματικό "Θα μου τυλίξετε ένα;" :dancing: :dancing:

5. Eκείνη θα πιάσει το υπονοούμενο και θα σε πάει στο γκαζόν όπου μπορείς να γαμήσεις μέχρι 50 ξέκωλα εναλλάξ με χρέωση 100 ευρώ σύν 20 για χυσιματάκι στη μάπα ή τα μαλλιά. Στα βυζιά πρόσθεσε άλλα 10 ευρώ.

Το άλλο μαγαζί είναι πάνω στο Σύνταγμα, αλλά εκεί πάει πιο ακριβά γιατί δεν ψήνουν μπριζόλες αλλά συναγρίδες οπότε υπολόγισε πόσο πάει η συναγρίδα το κιλό συν το χύσιμο που θες να κάνεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

φοβερο ,φοβερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το καλυτερο ποστ της ιστοριας!!!!!!!!!!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Να και μια καλή πληροφορία για αυτούς που μένουνε βόρεια προάστια και έχουν ρωτήσει επανειλημένως για κάτι τέτοιο στην περιοχή τους. Με βολεύει κι εμένα η Μεσογείων αλλά θέλουμε και κάποιες λεπτομέρειες:

Π.χ. δεν μας είπες πως ήταν από κοπέλες το μαγαζί. Και για αυτή που σου έκανε το μασάζ/φραπέ και αν είδες και άλλες (εκτός από την έκφυλη που λες). Επίσης δεν μας λες πόσο πήγε το μασάζ και πόσο το δωράκι που έσκασες για την φράπα. Και πόση ώρα όλα αυτά?

Αναμένουμε νέα σου λοιπόν, ιδιαίτερα αν ξαναπάς κιόλας!

Κοίτα, από γυναίκες δεν τρελλάθηκα κιόλας. 2 μέτριες 2 κάτω του μετρίου.
Το μασαζάκι είναι 60-80 ευρώ (45'- 1h).
Δωράκι έδωσα το στάνταρ (20 ευρώπουλα). Δεν ξέρω όπως είπα αν παίζουν και περισσότερα αλλά θα το δω εν καιρό (τελικά έτσι γίνεται πάντα...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom