Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε παληκαρια, φερει κανεις τι παιζει με το οασις στο συνταγμα ?
πηγα πριν λιγες μερες και καθοταν ενας πιτσιρικας στο γραφειο με το που μπαινεις και με κοιταζε σα να ειμαι εξωγηινος....
και μετα απο κανενα λεπτο που με κοιταζε μου λεει: 30 λεπτα τοσο, 60 λεπτα τοσο..
ουτε καν τη λεξη μασαζ δεν ειπε..
και το σκηνικο με τις καρεκλες και τους καθρεφτες τι ειναι κι αυτο..?
σαν να μπαινεις σε μπαρμπερικο του '60 και λες οτι θα βγει και ο λαμπρος κωνστανταρας απο μεσα αγκαλια με τον παπαγιαννοπουλο..!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε παληκαρια, φερει κανεις τι παιζει με το οασις στο συνταγμα ?
πηγα πριν λιγες μερες και καθοταν ενας πιτσιρικας στο γραφειο με το που μπαινεις και με κοιταζε σα να ειμαι εξωγηινος....
και μετα απο κανενα λεπτο που με κοιταζε μου λεει: 30 λεπτα τοσο, 60 λεπτα τοσο..
ουτε καν τη λεξη μασαζ δεν ειπε..
και το σκηνικο με τις καρεκλες και τους καθρεφτες τι ειναι κι αυτο..?
σαν να μπαινεις σε μπαρμπερικο του '60 και λες οτι θα βγει και ο λαμπρος κωνστανταρας απο μεσα αγκαλια με τον παπαγιαννοπουλο..!

μπες στο παλιο φορουμ στο ιδιο θεμα και θα διαβασεις πολλα σχετικα για το οασις......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπες στο παλιο φορουμ στο ιδιο θεμα και θα διαβασεις πολλα σχετικα για το οασις......

δηλαδη ρε παληκαρι βασο αν καποιος εχει τιποτα φρεσκιες πληροφοριες να μην τις δωσει ?
περα απο το οτι οι πληροφοριες που εχει το παλιο φορουμ ειναι και ανω του 1,5 μηνα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δηλαδη ρε παληκαρι βασο αν καποιος εχει τιποτα φρεσκιες πληροφοριες να μην τις δωσει ?
περα απο το οτι οι πληροφοριες που εχει το παλιο φορουμ ειναι και ανω του 1,5 μηνα..

Ναι,δεν αντιλεγω.....παντως δεν λεει ιδιαιτερα το μερος απο ομορφες γυναικες......εγω λεω ομηρου 44 ειναι το καλυτερο απο αποψη εμφανισης και ενα απο τα καλα σε υπηρεσιες..... :jerking: ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι,δεν αντιλεγω.....παντως δεν λεει ιδιαιτερα το μερος απο ομορφες γυναικες......εγω λεω ομηρου 44 ειναι το καλυτερο απο αποψη εμφανισης και ενα απο τα καλα σε υπηρεσιες..... :jerking: ;)

συμφωνω, αλλα μου εχει κολησει το σκηνικο ρε γαμωτο.....
τι σκηνικο ειναι αυτο ?
μου ηρθε να βαλω τα γελια.... :grin: :grin:

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1

φίλε vaso,
πήγα χτες στην Ομήρου 35, με ρώτησε αν είχα ραντεβού και στη συνέχεια με έστειλε απέναντι στην Ομήρου 44 στην Κα Ελένη.
Η εν λόγω κυρία μου είπε ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού και μου έδωσε μια κάρτα και έτσι έφυγα...χωρίς να μου πει τιμές, χωρίς να δω κοπέλες, τίποτα,  ξέρεις τιποτα?  :'(

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο ΟΑΣΙΣ καλο ειναι να μπεις χωρις να πεις μασαζ και τετοια. Για τους γνωριζοντες θεωρειται αυτονόητο. Αν θες να το παιξεις και κάπως γνωστης του μαγαζιου ρωτα και ποιες κοπέλες ειναι που. Εχει στον πρώτο στο δεύτερο και στον τριτο οροφο. Εγω εχω καιρο να πας απο εκει αλλά η εμπειρια μου λεει πως οι περισσότερες ειναι μπαζογριες. Αν σε πανε και η φατσα σου δεν τους βγαζει σε μπατσο ο φραπες θεωρειται δεδομενος. Για πιπα παιζει αναλογα στη φαση που θα τις πετυχεις. Εμενα μου εχει τυχει και με την πρωτη. Γενικα παντως εκει δεν θα πας για να παρεις τη μουναρα. Ουτε για καλο μασαζ. Θα πας για το παρακμιακο του πραγματος αν του γουσταρεις γενικοτερα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φίλε vaso,
πήγα χτες στην Ομήρου 35, με ρώτησε αν είχα ραντεβού και στη συνέχεια με έστειλε απέναντι στην Ομήρου 44 στην Κα Ελένη.
Η εν λόγω κυρία μου είπε ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού και μου έδωσε μια κάρτα και έτσι έφυγα...χωρίς να μου πει τιμές, χωρίς να δω κοπέλες, τίποτα,  ξέρεις τιποτα?  :'(

πρεπει, κατα κανονα, να πας μια φορα, να τα πεις καλα με τη μαμα ελενη και μετα ανοιγουν οι πορτες για ολα.... ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στο ΟΑΣΙΣ καλο ειναι να μπεις χωρις να πεις μασαζ και τετοια. Για τους γνωριζοντες θεωρειται αυτονόητο. Αν θες να το παιξεις και κάπως γνωστης του μαγαζιου ρωτα και ποιες κοπέλες ειναι που. Εχει στον πρώτο στο δεύτερο και στον τριτο οροφο. Εγω εχω καιρο να πας απο εκει αλλά η εμπειρια μου λεει πως οι περισσότερες ειναι μπαζογριες. Αν σε πανε και η φατσα σου δεν τους βγαζει σε μπατσο ο φραπες θεωρειται δεδομενος. Για πιπα παιζει αναλογα στη φαση που θα τις πετυχεις. Εμενα μου εχει τυχει και με την πρωτη. Γενικα παντως εκει δεν θα πας για να παρεις τη μουναρα. Ουτε για καλο μασαζ. Θα πας για το παρακμιακο του πραγματος αν του γουσταρεις γενικοτερα.

επειτα απο επιτοπια σημερινη αυτοψια, εχω να πω πως ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος..
η μονη διαφορα ειναι οτι δεν μου ειπαν για τριτο οροφο.
επισης το μασαζακι που μου εκανε μια μεστη ουκρανη που μπορει να την εκανες και για ασιατισα, ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο, αλλα θα μπορουσε να εχει και ευτυχεστερη καταληξη αν οσες φορες της επιανα τις μπουταρες και την κωλαρα, επιανε κι αυτη τον μουργο...... :grin: :grin:
δηλαδη ηταν φαση ''πιανε μου εσυ των κωλο, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια, αλλα πιανε μου εσυ την κωλαθρα μην σταματας, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια'' κ.ο.κ.  :jerking: :jerking:

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειπαμε που γαμαμε σε μασαζ..ψαχτε λιγο το site....
ειναι σε 1 μασαζαδικο κοντα στο πεδιο του αρεως, σε 1 καθετο δρομο στη Λ. Αλεξανδρας..εχει 2,3 ρωσσιδες τη βαρδια..κοστος με σεξ 80, χωρις 60

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειπαμε που γαμαμε σε μασαζ..ψαχτε λιγο το site....
ειναι σε 1 μασαζαδικο κοντα στο πεδιο του αρεως, σε 1 καθετο δρομο στη Λ. Αλεξανδρας..εχει 2,3 ρωσσιδες τη βαρδια..κοστος με σεξ 80, χωρις 60

?????????

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επειτα απο επιτοπια σημερινη αυτοψια, εχω να πω πως ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος..
η μονη διαφορα ειναι οτι δεν μου ειπαν για τριτο οροφο.
επισης το μασαζακι που μου εκανε μια μεστη ουκρανη που μπορει να την εκανες και για ασιατισα, ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο, αλλα θα μπορουσε να εχει και ευτυχεστερη καταληξη αν οσες φορες της επιανα τις μπουταρες και την κωλαρα, επιανε κι αυτη τον μουργο...... :grin: :grin:
δηλαδη ηταν φαση ''πιανε μου εσυ των κωλο, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια, αλλα πιανε μου εσυ την κωλαθρα μην σταματας, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια'' κ.ο.κ.  :jerking: :jerking:
αντε την καναμε παλι την βολτιτσα...εγω ειμαι σταθερος...ΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντε την καναμε παλι την βολτιτσα...εγω ειμαι σταθερος...ΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

την καναμε αλλα πηραμε τα τριααααααααα.......!!!!!!! :jerking: :jerking:
που εισαι παληκαρι μου ? που γυρνας ?
στη ρενατα ?
να την κανονισουμε για παρτυ.. ;)

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικα που να παω για μασαζ σεξ αυριο που κατεβαινω Αθηνα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τελικα που να παω για μασαζ σεξ αυριο που κατεβαινω Αθηνα?

παντουουουουου..... :grin: :grin: :grin: :grin:
1. μαρνης
2. γ' σεπτεβριου
3. βεικου
.....οι σιγουρατζες με απαραιτητη ανεση στην τσεπη.. ;)

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι νεος στο σαιτ αλλα θα ηθελα για ακομη φορα να καταθεσω μια αποψη:
μηπως θα ηταν καλυτερα για ολους, νεους και παλιους, να τα ειχαμε χωρια σε διαφορετικα θεματα καθε μασατζιδικο που εχει και σεξ?
τωρα υπαρχει ενα μπαχαλο αν θα μπορουσα να το πω ετσι.
θα ηταν ξεχωριστα το καθενα και νομιζω θα ηταν καλυτερα :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειμαι νεος στο σαιτ αλλα θα ηθελα για ακομη φορα να καταθεσω μια αποψη:
μηπως θα ηταν καλυτερα για ολους, νεους και παλιους, να τα ειχαμε χωρια σε διαφορετικα θεματα καθε μασατζιδικο που εχει και σεξ?
τωρα υπαρχει ενα μπαχαλο αν θα μπορουσα να το πω ετσι.
θα ηταν ξεχωριστα το καθενα και νομιζω θα ηταν καλυτερα :uglystupid:

ειχε ανοιξει προσφατα ενα θεμα με τιτλο ''μασαζ με σιγουρο σεξ'', αλλα δεν ευδοκιμησε..
γυρνα λιγο τις σελιδες στο θεμα που ειμαστε τωρα και θα βρεις πολλα και καλα.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom