sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
70 Ε εννοεις στο συγκεκριμενο μασατζιδικο ?
Ναι Φίλε Γιώργο... στο συγκεκριμένο αναφέρεται ο " ʼρχοντας-Zero"...
70 Ε εννοεις στο συγκεκριμενο μασατζιδικο ?
Ναι Φίλε Γιώργο... στο συγκεκριμένο αναφέρεται ο " ʼρχοντας-Zero"...
βρε παληκαρια, φερει κανεις τι παιζει με το οασις στο συνταγμα ?
πηγα πριν λιγες μερες και καθοταν ενας πιτσιρικας στο γραφειο με το που μπαινεις και με κοιταζε σα να ειμαι εξωγηινος....
και μετα απο κανενα λεπτο που με κοιταζε μου λεει: 30 λεπτα τοσο, 60 λεπτα τοσο..
ουτε καν τη λεξη μασαζ δεν ειπε..
και το σκηνικο με τις καρεκλες και τους καθρεφτες τι ειναι κι αυτο..?
σαν να μπαινεις σε μπαρμπερικο του '60 και λες οτι θα βγει και ο λαμπρος κωνστανταρας απο μεσα αγκαλια με τον παπαγιαννοπουλο..!
μπες στο παλιο φορουμ στο ιδιο θεμα και θα διαβασεις πολλα σχετικα για το οασις......
δηλαδη ρε παληκαρι βασο αν καποιος εχει τιποτα φρεσκιες πληροφοριες να μην τις δωσει ?
περα απο το οτι οι πληροφοριες που εχει το παλιο φορουμ ειναι και ανω του 1,5 μηνα..
Ναι,δεν αντιλεγω.....παντως δεν λεει ιδιαιτερα το μερος απο ομορφες γυναικες......εγω λεω ομηρου 44 ειναι το καλυτερο απο αποψη εμφανισης και ενα απο τα καλα σε υπηρεσιες..... ;)
Ναι,δεν αντιλεγω.....παντως δεν λεει ιδιαιτερα το μερος απο ομορφες γυναικες......εγω λεω ομηρου 44 ειναι το καλυτερο απο αποψη εμφανισης και ενα απο τα καλα σε υπηρεσιες..... ;)
φίλε vaso,
πήγα χτες στην Ομήρου 35, με ρώτησε αν είχα ραντεβού και στη συνέχεια με έστειλε απέναντι στην Ομήρου 44 στην Κα Ελένη.
Η εν λόγω κυρία μου είπε ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού και μου έδωσε μια κάρτα και έτσι έφυγα...χωρίς να μου πει τιμές, χωρίς να δω κοπέλες, τίποτα, ξέρεις τιποτα? :'(
Στο ΟΑΣΙΣ καλο ειναι να μπεις χωρις να πεις μασαζ και τετοια. Για τους γνωριζοντες θεωρειται αυτονόητο. Αν θες να το παιξεις και κάπως γνωστης του μαγαζιου ρωτα και ποιες κοπέλες ειναι που. Εχει στον πρώτο στο δεύτερο και στον τριτο οροφο. Εγω εχω καιρο να πας απο εκει αλλά η εμπειρια μου λεει πως οι περισσότερες ειναι μπαζογριες. Αν σε πανε και η φατσα σου δεν τους βγαζει σε μπατσο ο φραπες θεωρειται δεδομενος. Για πιπα παιζει αναλογα στη φαση που θα τις πετυχεις. Εμενα μου εχει τυχει και με την πρωτη. Γενικα παντως εκει δεν θα πας για να παρεις τη μουναρα. Ουτε για καλο μασαζ. Θα πας για το παρακμιακο του πραγματος αν του γουσταρεις γενικοτερα.
ειπαμε που γαμαμε σε μασαζ..ψαχτε λιγο το site....
ειναι σε 1 μασαζαδικο κοντα στο πεδιο του αρεως, σε 1 καθετο δρομο στη Λ. Αλεξανδρας..εχει 2,3 ρωσσιδες τη βαρδια..κοστος με σεξ 80, χωρις 60
αντε την καναμε παλι την βολτιτσα...εγω ειμαι σταθερος...ΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!επειτα απο επιτοπια σημερινη αυτοψια, εχω να πω πως ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος..
η μονη διαφορα ειναι οτι δεν μου ειπαν για τριτο οροφο.
επισης το μασαζακι που μου εκανε μια μεστη ουκρανη που μπορει να την εκανες και για ασιατισα, ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο, αλλα θα μπορουσε να εχει και ευτυχεστερη καταληξη αν οσες φορες της επιανα τις μπουταρες και την κωλαρα, επιανε κι αυτη τον μουργο......
δηλαδη ηταν φαση ''πιανε μου εσυ των κωλο, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια, αλλα πιανε μου εσυ την κωλαθρα μην σταματας, αλλα εδω δεν κανουμε τετοια'' κ.ο.κ.
αντε την καναμε παλι την βολτιτσα...εγω ειμαι σταθερος...ΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
τελικα που να παω για μασαζ σεξ αυριο που κατεβαινω Αθηνα?
ειμαι νεος στο σαιτ αλλα θα ηθελα για ακομη φορα να καταθεσω μια αποψη:
μηπως θα ηταν καλυτερα για ολους, νεους και παλιους, να τα ειχαμε χωρια σε διαφορετικα θεματα καθε μασατζιδικο που εχει και σεξ?
τωρα υπαρχει ενα μπαχαλο αν θα μπορουσα να το πω ετσι.
θα ηταν ξεχωριστα το καθενα και νομιζω θα ηταν καλυτερα