Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η ρωξανη κανει φοβερο γαμησι αν γουσταρει,χυνει κιολας κανονικα!ειναι πολυ καυλιαρα σε αντιθεση με την θεοδωρα που ασφαλως ειναι μουναρος αλλα στο γαμησι ειναι εντελως επαγγελματιας!!!!!!!παντως η τσατσα θελει φτυσιμο,ειναι πολυ μαλακισμενη και θα της γα.......καμια ωρα τιποτα!!!!!!!!μου ερχεται ωρες ωρες να της σκασω καμια μπαφλα και να γυρναει η γουρουνισια κεφαλα της 10 φορες 360 μοιρες!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι σου εκανε βρε παληκαρι η τσατσα ? και για ποια απ τις δυο μιλας ? την ξανθια ρωσιδα ή τη μαυρομαλλα την ελλινιδα την ψηλη ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι σου εκανε βρε παληκαρι η τσατσα ? και για ποια απ τις δυο μιλας ? την ξανθια ρωσιδα ή τη μαυρομαλλα την ελλινιδα την ψηλη ?
τους πειραζουν οι καργιολες....μαλλον ζηλευουν που οι αλλες πηδιουνται και αυτες τιποτα!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τους πειραζουν οι καργιολες....μαλλον ζηλευουν που οι αλλες πηδιουνται και αυτες τιποτα!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πρεπει να κανουμε την καρδια μας πετρα και να ριχνουμε και σ αυτες κανενα (πισωκολητο και με μαξιλαρι) για να μας λενε τα κολπα και να μας ανοιγουν τα κονε.... :grin: :grin: :grin: :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

φυσικα και εννοω την ξανθια ρωσιδα!!!!!!!μου θυμιζει γκεσταμπιτισα,γαμωτο το ........ της μη πω ποιας!μονο η σβαστιγκα της λειπει.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:θελω να της κανω αυτα... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :badair: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φυσικα και εννοω την ξανθια ρωσιδα!!!!!!!μου θυμιζει γκεσταμπιτισα,γαμωτο το ........ της μη πω ποιας!μονο η σβαστιγκα της λειπει.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:θελω να της κανω αυτα... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :badair: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα παλι οποτε μπαινω μου τον πιανει..
θα ειναι οπως το λεει ο kinky... αγαμητη ΕΝΤΕΛΩΣ  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
καλημερα παιδια.θα ηθελα αν γινετε πληοφοριες για το στούντιο στην κουμανουδη στο γκυζη..ξερετε αριθμο ακριβος προγραμμα και τιμη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλημερα παιδια.θα ηθελα αν γινετε πληοφοριες για το στούντιο στην κουμανουδη στο γκυζη..ξερετε αριθμο ακριβος προγραμμα και τιμη

κουμανουδη 4, ισογειο υπερυψωμενο, 60+20..
αντε βρε, καλο βόλι.... :sperm: :sperm:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδιά τι ώρα κλείνουν αυτά τα μασατζίδικα ??

20:00 με 20:30 βαρια, εκτος κι αν ηταν στεγνη μερα και μπορει να κατσουν και λιιιιιγο παραπανω μπας και βρεξει τιποτα γιουρια..

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
κουμανουδη 4, ισογειο υπερυψωμενο, 60+20..
αντε βρε, καλο βόλι.... :sperm: :sperm:

Όπως κατεβαίνεις την Αλεξάνδρας (προς Πεδίο), στρίβεις δεξιά στην Κουμανούδη, συνεχίζεις ευθεία και είναι στο δεξί χέρι στη γωνία με το πρώτο στενό (παράλληλη της Αλεξάνδρας)... Είσοδος από Κουμανούδη...

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τι παίζει στο μασατζιδικο στην θησέως 30 ή 31 νομίζω, στην πολυκατοικία πάνω απο τον σκλαβενίτη γραφείο Νο 9. 

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο απο κοπελες τι λεει εκει?γενικα πεφτει χοντρο απο την πρωτη φορα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ξέρει κανείς τι παίζει στο μασατζιδικο στην θησέως 30 ή 31 νομίζω, στην πολυκατοικία πάνω απο τον σκλαβενίτη γραφείο Νο 9. 

μασατζιδικο σε παρακμη, γκομενες κατω του μετριου και μονο φραπε κι αυτος δεν ειναι σιγουρος και μονο οταν σε μαθουν πολυ καλα.
υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες που θα μπορουσες να κανεις.
ψαξε καλυτερα το θεμα, θα βρεις πολλα.. ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο απο κοπελες τι λεει εκει?γενικα πεφτει χοντρο απο την πρωτη φορα?

γκομενες τωρα τελευταια πολυ καλες. χοντρο παιζει οχι παντα απ την πρωτη φορα και παντως οχι απο ολες τις γκομενες..

παρακαλω ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
παιδια κατι βασικο το κουδουνι στην κουμανουδη τι γραφει?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
συναγωνιστες καλο μηνα-απο κουμανουδη περασα και εγω χτες κυριακη απογευμα(18"15) ,η μια μπαλκονοπορτα ηταν ανοικτη και εκει που ειχα κλεδωσει το μηχανακι,κολωσα στο θεμα οτι  η ταμπελα η φωτεινη που ειναι στον δρομο εγραφε περιποιηση προσωπου,και επισης στα κουδουνια  απο πανω εχει μια μικρη ταμπελιτσα που γραφει ενα αντρικο ονομα και απο κατω"αισθητικος".εκει σκεφτηκα μηπως το μαγαζι δεν εχει καμια σχεση με τα φραπε.
ειναι κανεις που εχει μπει μεσα και ειδε κατι??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
συναγωνιστες καλο μηνα-απο κουμανουδη περασα και εγω χτες κυριακη απογευμα(18"15) ,η μια μπαλκονοπορτα ηταν ανοικτη και εκει που ειχα κλεδωσει το μηχανακι,κολωσα στο θεμα οτι  η ταμπελα η φωτεινη που ειναι στον δρομο εγραφε περιποιηση προσωπου,και επισης στα κουδουνια  απο πανω εχει μια μικρη ταμπελιτσα που γραφει ενα αντρικο ονομα και απο κατω"αισθητικος".εκει σκεφτηκα μηπως το μαγαζι δεν εχει καμια σχεση με τα φραπε.
ειναι κανεις που εχει μπει μεσα και ειδε κατι??

Μην κολώνεις. Μπες μέσα την επόμενη φορά.
"Ο τολμών νικά" φίλε μου.
Αλλά μην περιμένεις τίποτα "έξτρα " απο την πρώτη επίσκεψη....πρέπει να σε μάθουν οι κοπέλες πρώτα. Οπότε θα πρέπει να επενδύσεις πρώτα για να έχεις απόδοση στην συνέχεια. Ετσι λειτουργεί το σύστημα στα περισσότερα μασατζίδικα.
Α, και προς ενημέρωση η τιμή του απλού μασαζ απο αρχές Σεπτέμβρη πήγε στα 70 ? απο 60 που ήταν μέχρι το καλοκαίρι.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
οκ ζερο την επομενη φορα θα μπουκαρωωωωωωωωωω.
απλως σκεφτηκα μηπως εμπενα και βγει κανενας αντρας(τσεκαρετε την ταμπελιτσα) και μου πει""παρακαλω τι θελετε?""
αφου εχει τσεκαριστει το μαγαζι στα υποψην.

AnyWay

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάστορα τι μας λες τώρα... τι διάολο σας λένε εκεί στην Κομοτηνή για την Αθήνα??? Πολύ ράδιο-αρβύλα κυκλοφορεί στα μέρη σου ρε φιλαράκο.

Καταρχήν είσαι εκτός θέματος γιατί εδώ λέμε για μασατζίδικα, όχι για μπουρδελικά-κέντρα (από το εμπορικά-κέντρα βγαίνει αυτό!). Και κατά δεύτερον, δεν υπάρχουν αυτά τα μέρη που λες εδώ στην Αθήνα... και δεν νομίζω πουθενά αλλού στον κόσμο!

Ρε λιομα ξαναδιαβασε το παλι...δε μπορει...θα καταλαβεις οτι κανουμε πλακιτσα.  Μεχρι και οτι ειναι επειγον για τον...επομενο μηνα γραφω γαμω τη πουτάνα μου! Αλλα δε σε παρεξηγω. Με τοσους πυραυλους Πατριοτ που κυκλοφορουν (του ενος ποστ συνηθως) εδω ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποια ειναι η πλακα και ποια η παγματικοτητα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μην κολώνεις. Μπες μέσα την επόμενη φορά.
"Ο τολμών νικά" φίλε μου.
Αλλά μην περιμένεις τίποτα "έξτρα " απο την πρώτη επίσκεψη....πρέπει να σε μάθουν οι κοπέλες πρώτα. Οπότε θα πρέπει να επενδύσεις πρώτα για να έχεις απόδοση στην συνέχεια. Ετσι λειτουργεί το σύστημα στα περισσότερα μασατζίδικα.
Α, και προς ενημέρωση η τιμή του απλού μασαζ απο αρχές Σεπτέμβρη πήγε στα 70 ? απο 60 που ήταν μέχρι το καλοκαίρι.

70 Ε εννοεις στο συγκεκριμενο μασατζιδικο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom