You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αυτο το thread Ουτε μετακινειται ουτε αλλαζει. Μνημειο στο '2 λαλουν και 3 χορευουν΄ αλλα για αλλα, Βαρατε βιολιτζηδες.
γαματα με κεφαλαια ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Η Εβίτα είναι σταθερή αξία. Από τη Μάρνη είναι αυτή που αν και δεν είναι μοντέλο, είναι αστέρι σε όλα.πατησιων??σε ποιο υψος?
yiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο ειναι ενημερωση...αν και το 2ερο σκελος ειναι απο πολυ παλια γνωστο και κατα το πως δειχνει θα συνεχιστει ακομη για πολυ!!!!!
Φίλε vasos η Ζωή που αναφέρεις είναι μια ξαθιά με κατσαρό μαλί; Αν ναι την είχα πετύχει παλότερα στν Ομήρου .. όπου και το πήγαινε το γράμμα κανονικότατα ... και χωρίς δωράκια βεβαίως βεβαίως
Ξερει κανεισ που πεζη τωρα η Ζωη ?
Κυριοι, μιας και φτασαμε στο 481 μηνυμα και στην σελιδα 780 + μπας και ξερει κανεις καποιο μασατζιδικο στα Βορεια Προαστεια? Παντως γενικα για τους νεους στο σπορ και στο Site εχουν δοθει πολυ καλεσ πληροφοριες!
Μονο που οντως τα μασατζιδικα πρεπει να μποθν σε δικια τους κατηγορια!
Μονο που οντως τα μασατζιδικα πρεπει να μποθν σε δικια τους κατηγορια!
Ο λαός απαιτεί λίστα με τα μασατζίδικα! Υπάρχει στο Μαρούσι Θησέως 27 στον τέταρτο όροφο μην αρχίσετε να στέλνετε pm λέγοντας μου να σας στείλω τηλ θα το έδινα εδώ αλλά το απαγορεύουν οι admins μπείτε στις αγγελίες των Νέων και θα το βρείτε. (αρχίζει από 80)
ΥΓ Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί στο τηλ μου είπαν ότι δεν έχει εκτόνωση μπορεί όμως από κοντά να λένε άλλα...
ΥΓ Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί στο τηλ μου είπαν ότι δεν έχει εκτόνωση μπορεί όμως από κοντά να λένε άλλα...
Επισκέπτης
ρε μαγκεσ πηγα στην γ σεπτεμβριου και κοιταγα τα κουδουνια αλλα δεν ειδα κατι σχετικο και πριν προλαβω να τα δω καλα βγαινει ενασ μαλακας(μαλλον θυρωρος) και μου λεει μπορω να βοηθησω? και του ειπα και καλα οτι εψαχνα καποιον δικηγορο αλλα δεν ηταν εκει εκανα λαθος και εφυγα.τι παιζει ακριβως?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε μαγκεσ πηγα στην γ σεπτεμβριου και κοιταγα τα κουδουνια αλλα δεν ειδα κατι σχετικο και πριν προλαβω να τα δω καλα βγαινει ενασ μαλακας(μαλλον θυρωρος) και μου λεει μπορω να βοηθησω? και του ειπα και καλα οτι εψαχνα καποιον δικηγορο αλλα δεν ηταν εκει εκανα λαθος και εφυγα.τι παιζει ακριβως?
επειδη εισαι νεος στο σαιτ δεν θα σου πω κατι αλλο παρα μονο διαβασε τα προηγουμενα ποστ και θα βρεις αυτο που ψαχνεις!!!!!!
Επισκέπτης
επειδη εισαι νεος στο σαιτ δεν θα σου πω κατι αλλο παρα μονο διαβασε τα προηγουμενα ποστ και θα βρεις αυτο που ψαχνεις!!!!!!
ειμαι πολυ καιρο στο σαιτ και εχω διαβασει τα προηγουμενα.thanks for nothing
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ειμαι πολυ καιρο στο σαιτ και εχω διαβασει τα προηγουμενα.thanks for nothing
καλα,διαβαζεις το σαιτ τοσο καιρο και ρωτας για το συγκεκριμενο μαγαζι?μηπως θελεις κατι πιο ιδιαιτερο γιατι αν θες κατι πιο ιδιαιτερο δεν θα το βρεις εκει μεσα,τουλαχιστον απο αποψη εμφανισης.....τωρα ολα τα αλλα περιλαμβανονται εκει μεσα,ο νοων νοειτω!
Επισκέπτης
καλα,διαβαζεις το σαιτ τοσο καιρο και ρωτας για το συγκεκριμενο μαγαζι?μηπως θελεις κατι πιο ιδιαιτερο γιατι αν θες κατι πιο ιδιαιτερο δεν θα το βρεις εκει μεσα,τουλαχιστον απο αποψη εμφανισης.....τωρα ολα τα αλλα περιλαμβανονται εκει μεσα,ο νοων νοειτω!
καλα θα κανεις να διαβαζεις αυτα που γραφω και να μην απανταςς για να απαντας.εγω ειπα τι συμβαινει με τον μαλακα τον θυρωρο.αστο καλυτερα....
Γεια σας παιδια. Ειμαι απο Κομοτηνη. Επειδη θελω να ερθω Αθηνα να σφραγισω ενα δοντι, λεω με την ευκαιρια να πηδηξω κιολας.
Ξερετε κανενα καλο οδοντιατρειο-στουντιο που να ειναι καθαρο και να εχει και καλα μουνια;
Επισης καπου ακουσα οτι υπαρχει μια επαυλη στην Εκαλη που πας (χωρις λεφτα φυσικα) και γαμας οποια γκομενα γουσταρεις απο καμμια 50αρια που υπαρχουν μονιμως εκει. Μαλιστα κανουν πρωτα μπαρμπεκιου στο κηπο και τρως και τα μπριζολακια σου (δωρεαν φυσικα) πριν το γαμησι.
Βοηθηστε ρε παιδια γιατι ερχομαι τον αλλο μηνα Αθηνα και ειναι επειγον...
Α ξεχασα να ρωτησω, δεν ειμαι εκτος θεματος ετσι;
Ξερετε κανενα καλο οδοντιατρειο-στουντιο που να ειναι καθαρο και να εχει και καλα μουνια;
Επισης καπου ακουσα οτι υπαρχει μια επαυλη στην Εκαλη που πας (χωρις λεφτα φυσικα) και γαμας οποια γκομενα γουσταρεις απο καμμια 50αρια που υπαρχουν μονιμως εκει. Μαλιστα κανουν πρωτα μπαρμπεκιου στο κηπο και τρως και τα μπριζολακια σου (δωρεαν φυσικα) πριν το γαμησι.
Βοηθηστε ρε παιδια γιατι ερχομαι τον αλλο μηνα Αθηνα και ειναι επειγον...
Α ξεχασα να ρωτησω, δεν ειμαι εκτος θεματος ετσι;
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Καλέ μου άνθρωπε έπεσες πάνω στην περίπτωση. :o :o Κατ' αρχας δεν υπάρχει 1 οδοντιατρείο-μασαζερί-Σουβλατζίδικο αλλά 2. Το ένα είναι στον περιφερειακό της Υμητού, δίπλα στην ταβέρνα "Η Μουριά¨".
Η σειρά υπηρεσιών είναι ως εξής....
1. Μπαίνεις και λες πως σε πονά το δόντι Σε βάζουν στην καρέκλα, κι όπως γίνεται η απονεύρωση ή ό,τι άλλο χρειάζεται, μια Ρωσίδα σου κάνει ελαφρό πουτσομασάζ χωρίς εκτόνωση
2. Πάμε στην καλή φάση...Αφού είσαι με την ξυλοκαίνη στα ούλα και νιώθεις πικρίλα, σε περνάνε στο φουαγιέ για ποτό καλωσορίσματος
3. Βγαίνοντας σε πάνε απο πίσω που έχει έναν κήπο.Εκεί έχει γύρω στα 100-150 ξέκωλα όλες μουνάρες που ψήνουτν ανέμελα μπριζολίτσες και τυλίγουν σουβλάκια.
4. Πας άνετος στην ξανθιά, όχι τη μελαχροινή, που πλένει τα πιάτα και της λες το συνθηματικό "Θα μου τυλίξετε ένα;"
5. Eκείνη θα πιάσει το υπονοούμενο και θα σε πάει στο γκαζόν όπου μπορείς να γαμήσεις μέχρι 50 ξέκωλα εναλλάξ με χρέωση 100 ευρώ σύν 20 για χυσιματάκι στη μάπα ή τα μαλλιά. Στα βυζιά πρόσθεσε άλλα 10 ευρώ.
Το άλλο μαγαζί είναι πάνω στο Σύνταγμα, αλλά εκεί πάει πιο ακριβά γιατί δεν ψήνουν μπριζόλες αλλά συναγρίδες οπότε υπολόγισε πόσο πάει η συναγρίδα το κιλό συν το χύσιμο που θες να κάνεις
Η σειρά υπηρεσιών είναι ως εξής....
1. Μπαίνεις και λες πως σε πονά το δόντι Σε βάζουν στην καρέκλα, κι όπως γίνεται η απονεύρωση ή ό,τι άλλο χρειάζεται, μια Ρωσίδα σου κάνει ελαφρό πουτσομασάζ χωρίς εκτόνωση
2. Πάμε στην καλή φάση...Αφού είσαι με την ξυλοκαίνη στα ούλα και νιώθεις πικρίλα, σε περνάνε στο φουαγιέ για ποτό καλωσορίσματος
3. Βγαίνοντας σε πάνε απο πίσω που έχει έναν κήπο.Εκεί έχει γύρω στα 100-150 ξέκωλα όλες μουνάρες που ψήνουτν ανέμελα μπριζολίτσες και τυλίγουν σουβλάκια.
4. Πας άνετος στην ξανθιά, όχι τη μελαχροινή, που πλένει τα πιάτα και της λες το συνθηματικό "Θα μου τυλίξετε ένα;"
5. Eκείνη θα πιάσει το υπονοούμενο και θα σε πάει στο γκαζόν όπου μπορείς να γαμήσεις μέχρι 50 ξέκωλα εναλλάξ με χρέωση 100 ευρώ σύν 20 για χυσιματάκι στη μάπα ή τα μαλλιά. Στα βυζιά πρόσθεσε άλλα 10 ευρώ.
Το άλλο μαγαζί είναι πάνω στο Σύνταγμα, αλλά εκεί πάει πιο ακριβά γιατί δεν ψήνουν μπριζόλες αλλά συναγρίδες οπότε υπολόγισε πόσο πάει η συναγρίδα το κιλό συν το χύσιμο που θες να κάνεις
Eκείνη θα πιάσει το υπονοούμενο και θα σε πάει στο γκαζόν όπου μπορείς να γαμήσεις μέχρι 50 ξέκωλα εναλλάξ με χρέωση 100 ευρώ σύν 20 για χυσιματάκι στη μάπα ή τα μαλλιά. Στα βυζιά πρόσθεσε άλλα 10 ευρώ.
Aλλο λεμε φιλε. Το τονισα ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ. Αυτο που λες εσυ ειναι σκετη εκμεταλλευση. Ακου 100 ευρω για 50 γκομενες...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66