Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
την καναμε αλλα πηραμε τα τριααααααααα.......!!!!!!! :jerking: :jerking:
που εισαι παληκαρι μου ? που γυρνας ?
στη ρενατα ?
να την κανονισουμε για παρτυ.. ;)
ψηνομαι...ποτε μπορουμε..? για κοιτα πμ....

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κυριοι, μιας και φτασαμε στο 481 μηνυμα και στην σελιδα 780 + μπας και ξερει κανεις καποιο μασατζιδικο στα Βορεια Προαστεια? Παντως γενικα για τους νεους στο σπορ και στο Site εχουν δοθει πολυ καλεσ πληροφοριες!

Μονο που οντως τα μασατζιδικα πρεπει να μποθν σε δικια τους κατηγορια!

Δημητσάνας και δελφών πίσω απο το ιατρικό.
choco spa. Αγγελία στο εθνος για τηλ.
Ισως ο καλύτερος χώρος. (χλιδάτος)
γκομενάκια άνω του μετρίου.(ελληνήδες και ρωσίδες)
μασάζ 90 - χαμάμ 120 (μαζί με την γκόμενα) συμπεριλαμβανωμένης φράπας αλλά οχι απο την πρώτη φορά.
για παραπάνω δύσκολο.

Επισκέπτης
οχι αστο καλυτερα φιλε μου.......γιατι αν δεν ξερεις να εκφραζεσαι μην ζητας τα ρεστα....απο τα λεγομενα σου εξαγεται το συμπερασμα οτι δεν γνωριζεις για το μασατζιδικο της γ' σεπτεμβριου 25 οκ?και οχι τι συμβαινει με τον θυρωρο!!!!αφου εψαχνες τα κουδουνια,οποιος ξερει χτυπαει και μπαινει μεσα χωρις πολλα πολλα......και στο κατω κατω τι σε νοιαζει ο καθε μαλακας θυρωρος και μπλοκαρεις?καλα να περνας!

λοιπον για τελευταια φορα να διαβαζεις καλυτερα και αν κανεις λαθος μην προσπαθεις να βγεις και απο πανω,απλα παραδεξου το και τελειωνει η ιστορια.

Επισκέπτης
Παιδες, ακολουθησα ανάλογες οδηγίες, πήγα Ομήρου 44, επέλεξα την Αννα από το Μαυροβούνιο  που όπως έλεγε φίλος είναι για ανώμαλες καταστάσεις και τελικά μου βγήκε η Αννα ότι ειναι από τα Γιάννενα και από ανώμαλες καταστάσεις μια φραπεδια και γειά σας. Να δοκιμάσω και τη Χριστίνα στο 35 που συνστείνετε  ή και αυτή τόσό μάπα το καρπούζι ειναι;

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παιδακια καλημερα,καπου εχει γραφτει για ενα μασατζιδικο στη Συγγρου, τι λεει αυτο αξιζει τον κοπο για επισκεψη ή μαπα το καρπουζι,
παρακαλουνται οι παλαιοτεροι του ειδους να απαντησουν,επισης αν θυμαται καποιος την διευθυνση δεν θα ητανε κακο να την γραψει γιατι απο οτι ξερω καποια στιγμη ειχε δημιουργηθει μπερδεμα με το ζητημα
Τhanks anyway.

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Αν θυμάμαι καλά Συγγρού 12 και ένα στην Σκρα 4 κάθετος στην Συγγρού χαμηλά. Στην Σκρα πάντως έπαιζαν πολλά μπάζα

ote author=kosfra link=topic=36.msg17091#msg17091 date=1160041636]
Παιδακια καλημερα,καπου εχει γραφτει για ενα μασατζιδικο στη Συγγρου, τι λεει αυτο αξιζει τον κοπο για επισκεψη ή μαπα το καρπουζι,
παρακαλουνται οι παλαιοτεροι του ειδους να απαντησουν,επισης αν θυμαται καποιος την διευθυνση δεν θα ητανε κακο να την γραψει γιατι απο οτι ξερω καποια στιγμη ειχε δημιουργηθει μπερδεμα με το ζητημα
Τhanks anyway.

[/quote]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδες, ακολουθησα ανάλογες οδηγίες, πήγα Ομήρου 44, επέλεξα την Αννα από το Μαυροβούνιο  που όπως έλεγε φίλος είναι για ανώμαλες καταστάσεις και τελικά μου βγήκε η Αννα ότι ειναι από τα Γιάννενα και από ανώμαλες καταστάσεις μια φραπεδια και γειά σας. Να δοκιμάσω και τη Χριστίνα στο 35 που συνστείνετε  ή και αυτή τόσό μάπα το καρπούζι ειναι;

παληκαρι, αν η αννα απο το μαυροβουνιο ειναι μαπα το καρπουζι, τοτε με μαθηματικη ακριβεια καποιο λακο εχει η φαβα....
και παρεπιπτοντως δεν μας λες τι εννοεις μαπα το καρπουζι ?

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τhanks anyway.

Πέρα από το Συγγρού 12 και Σκρά 4, υπάρχει ακόμη ένα στη Συγγρού 79. Αλλά δεν παίζει τίποτα άλλο από φράπα.

piterpan(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εϊναι η δεύτερη φορά που γράφω.Εμπειρία και από εμένα.Μαντζάρου 8 Κολωνάκι.Εύα.60? Φραπεδάκι από τρίτη φορά και μετά.Η Εύα κοντούλα ξανθιά ωραίο σώμα από Βουλγαρία.Παίζει και μία άλλη που δεν ξέρω το όνομά της.Από ότι μου είπε η Εύα παίζει και με τις δύο μαζί για φραπέ.Είμαι σίγουρος ότι παίζει και κάτι παραπάνω.Αλλά θέλει υπομονή.
Και μια εμπειρία από Καραϊσκου 106 Πειραιά.Τίποτα και 70?.Μόνο μασάζ με πετσέτα.Η αλήθεια είναι ότι πήγα μία φορά πριν τρεις μέρες.Παρόλο που είπα ότι έχω πάει και στο Παγκράτι(Ευφορίωνος).Δεν ξέρω αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εϊναι η δεύτερη φορά που γράφω.Εμπειρία και από εμένα.Μαντζάρου 8 Κολωνάκι.Εύα.60? Φραπεδάκι από τρίτη φορά και μετά.Η Εύα κοντούλα ξανθιά ωραίο σώμα από Βουλγαρία.Παίζει και μία άλλη που δεν ξέρω το όνομά της.Από ότι μου είπε η Εύα παίζει και με τις δύο μαζί για φραπέ.Είμαι σίγουρος ότι παίζει και κάτι παραπάνω.Αλλά θέλει υπομονή.
Και μια εμπειρία από Καραϊσκου 106 Πειραιά.Τίποτα και 70?.Μόνο μασάζ με πετσέτα.Η αλήθεια είναι ότι πήγα μία φορά πριν τρεις μέρες.Παρόλο που είπα ότι έχω πάει και στο Παγκράτι(Ευφορίωνος).Δεν ξέρω αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση.

μαντζαρου στο κολωνακι, οταν κανουν φραπε εχουν ξεφυγει κατα πολυ.. (μπορει και να σε αγαπησανε  :grin: :grin: )
γνωμη μου οτι δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ αλλο.. καιρο τωρα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

οχι φιλε η χριστινα θα στον κανει καρπουζι με αυτα που κανει......

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε spetses με τη Χριστίνα μπορείς να περάσεις πολύ καλά .. Στο συγκεκριμένο μασσατζίδικο πρέπει να το παίξεις άνετος και ότι έχεις ξαναπάει (πάντως η Χριστίνα θα το θυμάται ότι δεν έχεις ξαναπάει με αυτήν) ... πες και κανα δυο ονόματα κοριτσιών που είχες πάρει .. πχ. ʼννα, Έλενα, Ζωή παλιότερα για να γίνεις πιο πιστευτός.  Πάντως αφού σου έκανε από την πρώτη φορά φραππε η ʼννα δεν το θεωρώ καθόλου μάπα αυτό το καρπούζι (η τα 2 καρπούζια της :) )

Επισκέπτης
στην ομηρου γαμας απο την πρωτη φορα η οχι?
πιο ειναι το ονομα της ψιλης ξανθιας?
οταν λεμε φραπεδακι τη ενοουμε?
ας μου απαντησει καποιος παρακαλω για να μπω και εγω στο πνευμα

Επισκέπτης
πηγα σημερα στην γ σεπτεμβριου 25.αποτι θυμομουν απο περιγραφες δεν μου ανοιξε η ρενα.ηταν μια καστανη σχετικα ψηλη.μου λεει το προγραμμα ειναι μασαζ 45 λεπτα 60 ευρω.τη ρωταω ποιες κανουν και περασαν τρεις χωρις να πουν ονοματα οποτε δεν καταλαβα ποια ηταν η καθεμια.στην τυχη διαλεξα την αντζελα.με ρωτησε αν εχω ξαναπαει,ειπα στο συγκεκριμενο οχι.εγιναν ολα κανονικα.

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηγα σημερα στην γ σεπτεμβριου 25.αποτι θυμομουν απο περιγραφες δεν μου ανοιξε η ρενα.ηταν μια καστανη σχετικα ψηλη.μου λεει το προγραμμα ειναι μασαζ 45 λεπτα 60 ευρω.τη ρωταω ποιες κανουν και περασαν τρεις χωρις να πουν ονοματα οποτε δεν καταλαβα ποια ηταν η καθεμια.στην τυχη διαλεξα την αντζελα.με ρωτησε αν εχω ξαναπαει,ειπα στο συγκεκριμενο οχι.εγιναν ολα κανονικα.

κανονικα δηλαδη?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eγιναν όλα με το 60ευρω και δε σου ζήτησαν εξτρά 20ρικο?

Επισκέπτης
στην ομηρου ρε μαγκες ξερει κανεις πως λεγεται μια ξανθια ελληνιδα ψιλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom