Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...παιδες να κανω μια διευκρινηση για το μαγαζι στην γ' σεπτεμβριου...η ρενα ειναι γυρω στα 40,καλο σωμα,καμια σχεση με την ηλικια της,μεγαλο βυζι 3-4,ξανθια ,κοντο μαλλι,πρασινα ματια(αν θυμαμαι καλα)......επειδη δεν εχει πολλες βυζαρουδες τετοιες το μαγαζι, αυτη κανει μπαμ με το που την δειτε....αυτα κυριοι. :)

Επισκέπτης
...παιδες να κανω μια διευκρινηση για το μαγαζι στην γ' σεπτεμβριου...η ρενα ειναι γυρω στα 40,καλο σωμα,καμια σχεση με την ηλικια της,μεγαλο βυζι 3-4,ξανθια ,κοντο μαλλι,πρασινα ματια(αν θυμαμαι καλα)......επειδη δεν εχει πολλες βυζαρουδες τετοιες το μαγαζι, αυτη κανει μπαμ με το που την δειτε....αυτα κυριοι. :)

μπραβο φιλε,καλη περιγραφη.μαλλον δεν ηταν καμμια απο τις τρεις που ειδα.βεβαια ολες ξανθες ηταν,αλλα μαλλον δεν ηταν αυτη.μια διευκρινηση,ειναι καπως κοντη-γενικως μικροκαμωμενη η το αντιθετο?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
εμπειροι φιλοι μπερδευτηκα αααα! αφου διαβασα ολο το forum θελω καποιος/οι να μας διευκρινησουν για την βεικου τα παρακατω:
1. υπαρχει το μαγαζι τωρα η μεταφερθηκε?
2. βεικου 7-9 ή 9-11
3. ειναι η γιωτα απο μαρνης / μια ταυλανδη και μια ωριμη κυρια?
4. ποια ζητας απο τις 3?
5. πηδας ή κουβεντα να γινεται?
6. xrhmatakia?
7. εχει καποιος το περιφημο τηλεφωνο?

β ο η θ η ς τ ε  τα β.προαστεια !! τηανκσ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπραβο φιλε,καλη περιγραφη.μαλλον δεν ηταν καμμια απο τις τρεις που ειδα.βεβαια ολες ξανθες ηταν,αλλα μαλλον δεν ηταν αυτη.μια διευκρινηση,ειναι καπως κοντη-γενικως μικροκαμωμενη η το αντιθετο?

οχι δεν ειναι ουτε κοντη ουτε μικροκαμωμενη..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εμπειροι φιλοι μπερδευτηκα αααα! αφου διαβασα ολο το forum θελω καποιος/οι να μας διευκρινησουν για την βεικου τα παρακατω:
1. υπαρχει το μαγαζι τωρα η μεταφερθηκε?
2. βεικου 7-9 ή 9-11
3. ειναι η γιωτα απο μαρνης / μια ταυλανδη και μια ωριμη κυρια?
4. ποια ζητας απο τις 3?
5. πηδας ή κουβεντα να γινεται?
6. xrhmatakia?
7. εχει καποιος το περιφημο τηλεφωνο?

β ο η θ η ς τ ε  τα β.προαστεια !! τηανκσ

1. υπαρχει το μαγαζι
2. 9-11
3. θετικον
4. γιωτα για τρελλα κλαρινα
5. πηδας, πηδααααααααάς
6. 80 με τα δωρα
7. κοιτα pm
8. κουραστηκα...... :grin: :grin: :grin: :grin:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
στην ομηρου γαμας απο την πρωτη φορα η οχι?
πιο ειναι το ονομα της ψιλης ξανθιας?
οταν λεμε φραπεδακι τη ενοουμε?
ας μου απαντησει καποιος παρακαλω για να μπω και εγω στο πνευμα

Φίλε στην Ομήρου από την πρώτη φορά ΔΕΝ γαμάς .. πρέπει να τα ακουμπήσεις 2.3 φορές να σε μάθουν και μετά ανάλογα ... άλλωστε δεν κάνουν όλες γαμήσι εκεί ... σίγουρα η Χριστίνα και η ʼννα .. άλλες μέχρι πίπα να φτάσουν (πχ. ?Ελενα).

Δυστυχώς ψηλή ξανθιά ελληνίδα δεν έχω πετύχει εκεί (πάντως και η Χριστίνα και η έλενα ψηλες ξανθές είναι).

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
και βεβαια εννοουμε βεικου 9-11 ΓΑΛΑΤΣΙ, ετσι?

altoe

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Φιλοι μου καλησπερα.Μηπως γνωριζει τι παιζει στο "μαγαζι" που βρισκεται φρατζη και καλιρροης? Ειχα παει το καλοκαιρι, αλλα ηταν μια πατσαβουρα 50αρα ρωσιδα. Οπως καταλαβαινετε την εκανα με βαρια πηδηματιακια:)
Ευχαριστω

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλοι μου καλησπερα.Μηπως γνωριζει τι παιζει στο "μαγαζι" που βρισκεται φρατζη και καλιρροης? Ειχα παει το καλοκαιρι, αλλα ηταν μια πατσαβουρα 50αρα ρωσιδα. Οπως καταλαβαινετε την εκανα με βαρια πηδηματιακια:)
Ευχαριστω

μαλλον πρεπει να μας βοηθησει η συμπαθης και μαχομενη ταξη των νεο κοσμιτων!!!!!!!!

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να επισκευτώ Σκρα 4. Θα ήθελα από τους έμπειρους της παρέας συναδελφικές συμβουλές. Το ζητάω, μου το πλασάρουν; μη γινουμε και ρόμπα... και τέλος, έχει τίποτα καλό τώρα και πόσο περίπου κοστίζει;
(είμαι νέος στο φόρουμ)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
ρε συναδελφοι το μασατζιδικο στην κ.παλαιολογου στη ν.σμυρνη παιζει τιποτα η ειναι μουφα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να επισκευτώ Σκρα 4. Θα ήθελα από τους έμπειρους της παρέας συναδελφικές συμβουλές. Το ζητάω, μου το πλασάρουν; μη γινουμε και ρόμπα... και τέλος, έχει τίποτα καλό τώρα και πόσο περίπου κοστίζει;
(είμαι νέος στο φόρουμ)

κατ' αρχας καλως ηρθες στην παρεα.Σε οτι αφορα το μασατζιδικο της σκρα θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο βατα και ευκολα μαγαζια για να τα κανεις ολα απο την πρωτη φορα....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
....σημερα απογευματακι...κατα τις εξιμισι...καβαλαω μηχανη κανω 1-2 γυρους και καταληγω στην γ'σεπτεμβριου 25...μου ανοιγει μια ξανθια 35-40 περιπου με βυζους...ρωταω για ρενα μου λεει περιμενε...μετα απο λιγο σκαει μια ψηλη και μου λεει εχει ρεπο...για να μην τα πολυλογω παιρνω την γκομενα με τους βυζους που μου ανοιξε...ξεκιναει με μασαζ και μετα απο κανα εικοσαλεπτο ξεκιναει τα τσιμπουκια...καλη πιπα...την γυρναω πισοκολλητα και αρχιζω να την πηδαω....την γυριζω στο τελος και απο μπροστα και  βγαζω καποτα και τα τρωει στα μουτρα....το ονομα αυτης:καρινα(αν θυμαμαι καλα)...παιδες οποιος παει ας την παρει....κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς προσπαθειες για να πιασει πελατες δικους της.....Υ.Γ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ!!!!! ;)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολυ μεγαλη δεν ειναι?  στην γ σεπτεβ.  25

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πολυ μεγαλη δεν ειναι?  στην γ σεπτεβ.  25

τα εχουμε ξαναπει αυτα....
γουστα....
αλλος θελει καλο πηδημα με 40αρα, αλλος παλι κατι ανορεξικα μοντελα που τα πηδας και νοιωθεις οτι εχεις στα χερια σου ενα κοματι κρεας, μονο που ειναι ορθιο ή στα τεσσερα κλπ......
αλλη σου δινει το εργαλειο στο χερι απ τα κολπα που σου κανει κι αλλη..... :jerking:
και επειδη ο περισοτερος κοσμος ψαχνει αυτο που βλεπει στην τηλεοραση, δηλαδη την τελεια μουναρα, μολις βγαλμενη απ το γυμναστηριο, με το γλυκο αλλα και εκφυλο προσωπο, με τρελλη πεταχτη κωλαρα, με βυζους διαστημικους (κι ας ειναι πλαστικοι) και αλλα διαφορα τετοια, γι αυτο μενει αγαμητος και θα μενει για πολυ καιρο.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΣΟΣ, πήγα στη Σκρά χθες κατα τις 9 και δεν το βρήκα! Στα κουδούνια δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει studio και απο αυτα του 5ου ορόφου ενα ή δυο αν θυμαμαι καλά είχε μόνο όνομα. Τα άλλα σβησμένα ή σκισμένα. ...Εκτός και αν έκανα λάθος. Ασε που ήταν μια τύπισα θρονιασμένη στο μπαλκόνι του πρώτου και κοιτούσε περίεργα.. Βοήθεια πάιδες!!
Α.. και κάτι ακόμα. θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, τι λέει το μαγαζί στην ποσειδώνως (είναι σχετικά κοντά μου) , και που ακριβώς είναι;; Ευχαριστώ

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
τα εχουμε ξαναπει αυτα....
γουστα....
αλλος θελει καλο πηδημα με 40αρα, αλλος παλι κατι ανορεξικα μοντελα που τα πηδας και νοιωθεις οτι εχεις στα χερια σου ενα κοματι κρεας, μονο που ειναι ορθιο ή στα τεσσερα κλπ......
αλλη σου δινει το εργαλειο στο χερι απ τα κολπα που σου κανει κι αλλη..... :jerking:
και επειδη ο περισοτερος κοσμος ψαχνει αυτο που βλεπει στην τηλεοραση, δηλαδη την τελεια μουναρα, μολις βγαλμενη απ το γυμναστηριο, με το γλυκο αλλα και εκφυλο προσωπο, με τρελλη πεταχτη κωλαρα, με βυζους διαστημικους (κι ας ειναι πλαστικοι) και αλλα διαφορα τετοια, γι αυτο μενει αγαμητος και θα μενει για πολυ καιρο.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ετσι ετσι πεστα πεστα...αλλωστε ειναι γνωστο οτι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμησια τα κανουν αυτες που δεν κανουν μπαμ....βεβαια για να μην παρεξηγηθω αυτο δεν σημαινει οτι θα γαμησω και οτι ναναι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom