Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν μου αρεσε σταληθεια
μετα το πρωτο, που να παω τωρα που πηρα το κολλαει?
και το δωρακι, το ζητανε ή το δινεις εσυ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν μου αρεσε σταληθεια
το δωρακι στο τελος στο τελος...λοιπον....μαρνης..κανε ενα τσεκ...αν δεν δεις ομως κατι καλο..τον πουλο....κανε και μια βολτα απο γ' σεπτεμβριου 25,αν πετυχεις ρενα...τοτε βουρ....ΠΟΛΥ ΠΗΔΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν μου αρεσε σταληθεια

βασικα με 100αρικο που εδωσες για παραδειγμα, παιρνεις ρενα ή καρινα ή οποια αλλη γουσταρεις στην γ΄σεπτεμβριου, παιρνεις ρεστα και σου κανουν και κωλοτουμπες....
το δωρακι δεν στο ζητανε, αλλα ενοοειται οτι δινεις μετα εσυ..
kinky, εχω καπου λαθος..........?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Φίλε δεν τρέχει τίποτα! δεν νομίζω να έκανες κάτι λάθος.
Μάλλον είσαι καινούργιος στα άθλημα του μασάζ.
Όλοι λίγο πολύ έχουμε κλάψει χρήματα και έχουμε πάει κουβά....
Ετσι είναι το παιχνίδι. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια! Παιρνεις τα ρίσκα σου και προχωράς ακάθεκτος.
Αν έχεις διάθεση και φράγκα να ξοδέψεις όμως να είσαι σίγουρος οτι στην πορεία θα περάσεις πολύ καλά και θα κάνεις τις καβάτζες σου.... :)

Οσό για την θοδώρα που ανέφερε κάποιος άλλος δεν ξεκίνησε την καριέρα της απο Συγγρου 79. Τυχαίνει να την γνωρίζω πολύ καλά 3 χρόνια. Ξέκίνησε απο αλλού φίλε.... :sunglasses:

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή για Καλλιθέα μεριά που θα ήταν καλύτερα ???

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η θεοδωρα αρχισε να δουλευει στο γαλατσι-για οσους παλιους θυμουνται.

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
κανενας συναγωνιστής ξερει κανενα studio ηλιουπολη μερια?? :thumbsup:

bruno

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά, καιρό τώρα πρακολουθώ το side και μου αρέσουν οιπληροφορίες που λέτε. δυστυχώς απέχω απο το άθλημα πάρα πολύ καιρό και δεν έχω να σας δώσω κάποια χρήσιμη πληροφορία. έχω όμως διαβάσει για μάρνης από πολλούς αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται, δλδ μάρνης πόσο?, τι παίζει εκεί? τι θα πρέπει να πεις όταν μπεις? κ.α  :helpplea: :-

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδιά, καιρό τώρα πρακολουθώ το side και μου αρέσουν οιπληροφορίες που λέτε. δυστυχώς απέχω απο το άθλημα πάρα πολύ καιρό και δεν έχω να σας δώσω κάποια χρήσιμη πληροφορία. έχω όμως διαβάσει για μάρνης από πολλούς αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται, δλδ μάρνης πόσο?, τι παίζει εκεί? τι θα πρέπει να πεις όταν μπεις? κ.α  :helpplea: :-

μαρνης 29 στο κεντρο της αθηνας, 5ος οροφος..
δεν λες τιποτα, βλεπεις τα κορι(θ)ια, διαλεγεις, κανεις το μπανακι σου, ξαπλωνεις να σου κανουν μασαζακι και μετα απο λιγο αρχιζεις το πεσιμο..(πιασιματα και τετοια..)
δεν το παιζεις ψαρωμενος και χωνεσαι..
στη χειροτερη, την πρωτη φορα να πιεις φραπεδακι (η και φρεντακι)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κατα τη γνωστη τακτικη πολλων παληκαριων, μερος του προσφερομενου τζιρου προς τις αγαπητες μασατζουδες, πηγαινει στην ερευνα αγορας..
εχουμε και λεμε λοιπον....
σολωνος 130, 1ος οροφος.
χωρος ψιλο-χοντροαπαικτος, καθαροτατος, ευχαριστο περιβαλον κλπ.
τα καλα νεα τελειωσαν..
ουτε φραπε, ουτε ΤΙΠΟΤΑ..
μασαζ μετριο προς τα κατω....(πολυ προς τα κατω)....!!!!
κοπελες, απο τις τεσσερις που ειδα, 2 αστερια και 2 αρκετα εως πολυ καλες..
το μονο καλο, το τηλεφωνακι της ελενας που με περιποιηθηκε για να πιουμε καφε εκτος καταστηματος..
αν ξετρυπωσω κατι θα ενημερωσω.... ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
η θεοδωρα απο μαρνης εννοεις?θα δουλευει και στα 2 ή μονο γαλατσι βεικου 9-11?

οχι ρε φίλε!
ο άνθρωπος λέει οτι η Θεοδώρα απο Μάρνης ξεκίνησε να δουλευει μασαζ απο ένα μαγαζι στη Βείκου (στο νούμερο 1 αν θυμάμαι καλά, γωνιακή πολυκατοικία, 1ος όροφος, τώρα νομίζω έχει κλείσει)> Αυτά έγιναν πέρσυ.
Η εν λόγω κοπέλα οντώς απο έκει ξεκίνησε το μασάζ, μέτα πήγε σε ενα μαγαζί στη Θησεως, μετά Αγ.Μελετίου και τώρα Μάρνης.

Πάντως ούτε το μαγαζί στη Βέικου ήταν το πρώτο που δούλεψε η Θοδωρα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι ρε φίλε!
ο άνθρωπος λέει οτι η Θεοδώρα απο Μάρνης ξεκίνησε να δουλευει μασαζ απο ένα μαγαζι στη Βείκου (στο νούμερο 1 αν θυμάμαι καλά, γωνιακή πολυκατοικία, 1ος όροφος, τώρα νομίζω έχει κλείσει)> Αυτά έγιναν πέρσυ.
Η εν λόγω κοπέλα οντώς απο έκει ξεκίνησε το μασάζ, μέτα πήγε σε ενα μαγαζί στη Θησεως, μετά Αγ.Μελετίου και τώρα Μάρνης.

Πάντως ούτε το μαγαζί στη Βέικου ήταν το πρώτο που δούλεψε η Θοδωρα...

Aντε ρε και αγχωθηκα!

Επισκέπτης
παιδες,
πηγα χθες στην Ομήρου στο 35, είχα πάρει την κυρα Ελένη και μου είπε να παρω τη Ρούλα που κάνει το ίδιο προγραμμα με την Χριστίνα. Πεφτω στη ρούλα που δούλευε παλιά στη Μεσογείων αλλά έφυγε λέει γιατί η χοντρή ιδιοκτήτρια το είχε κάνει μπουρδέλο. Και προφανώς διάλεξε την Ομήρου που είναι εκκλησία. Τελος πάντως καλή φραπεδιά αλλά τα 80 ευρώ καλύτερα να τα έπαιζα στη νίκη της εθνικής. πάντως ενημερωθήκαμε πως το μασσάζ στη μεσογείων προσφέρει και εχτρα με τη βούλα της τσατσάς.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Χτες πήγα για 2η φορά στο ΟΑΣΙΣ και πήρα ξανά την Μόνικα.
Την 1η φορά είχε κάνει μονο φραπε με ολίγη Ισπανική και χύσιμο στα βυζιά  2 φορές.
Αυτήν την φορά μπαίνω άνετος δίνω 20 ? δωράκι και περνάω στην επίθεση.
Πίπα με προφυλακτικό καλή, γαμήσι ακόμα καλύτερο.
Το ερώτημα είναι αν ξέρει κάποιος εδώ αν η Μόνικα κάνει περισσότερα από τα βασικά, (κώλο, χύσιμο στο πρόσωπο), αφού εμφανισιακά νομίζω αξίζει (από τα καλύτερα milf με έκφυλη φάτσα τρελό σώμα, αλυσιδίτσα στη μέση)
Και το βασικότερο αν μπορείς να της την πέσεις για ραντεβού εκτός ΟΑΣΙΣ.

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Λεω να παω νεα σμυρνη αχιλλεως.ποιο ειναι το καλυτερο μωρο εκει να ζητησω.βοηθεια παρακαλω :'( :'(

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι λετε για το μασατζιδικο επτανησου 1?
λετε να ειναι σαν αυτο στην ηπειρου που οσες φορες και να πας δεν παιζει τιποτα?

για μεσογειων περα απο φραπε παιζει κατι? σαφως παιζει φραπε απο την πρωτη βεβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom