Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΣΟΣ, πήγα στη Σκρά χθες κατα τις 9 και δεν το βρήκα! Στα κουδούνια δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει studio και απο αυτα του 5ου ορόφου ενα ή δυο αν θυμαμαι καλά είχε μόνο όνομα. Τα άλλα σβησμένα ή σκισμένα. ...Εκτός και αν έκανα λάθος. Ασε που ήταν μια τύπισα θρονιασμένη στο μπαλκόνι του πρώτου και κοιτούσε περίεργα.. Βοήθεια πάιδες!!
Α.. και κάτι ακόμα. θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, τι λέει το μαγαζί στην ποσειδώνως (είναι σχετικά κοντά μου) , και που ακριβώς είναι;; Ευχαριστώ
ειναι σταση τροκαντερο στο τραμ...ακριβως απεναντι....διπλα ειναι ενα μαγαζι με δορυφορικα συστηματα.....τον τελευταιο καιρο παντως εχει πεσει λιγο απο γκομενες....

Επισκέπτης
παιδες οποιος παει ας την παρει....κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς προσπαθειες για να πιασει πελατες δικους της.....Υ.Γ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ!!!!! ;)

Ρε μάστορα kinky30 γιατί δεν της είπες και τίποτα για κουλούρι? Έτσι θα ξέραμε σίγουρα αν δεν λέει σε τίποτα όχι μιας και από πίπες, γαμήσι και χύσιμο στην μάπα βλέπω ότι τα "κατέχει"!!! Κι επίσης.... πόσο πήγε όλο το πακέτο ρε συ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ρε μάστορα kinky30 γιατί δεν της είπες και τίποτα για κουλούρι? Έτσι θα ξέραμε σίγουρα αν δεν λέει σε τίποτα όχι μιας και από πίπες, γαμήσι και χύσιμο στην μάπα βλέπω ότι τα "κατέχει"!!! Κι επίσης.... πόσο πήγε όλο το πακέτο ρε συ?
η τελευταια μου προταση κολλητε ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου...απλως αυτο δεν εγινε πραξη εμεινε μονο στην συζητηση....80 ευρω ΤΑ ΠΑΝΤΑ...πηγαινε στο συγκεκριμενο εχει κι αλλες που κανουν τα ιδια,για κολο δεν ξερω αλλα για τα υπολοιπα.......

Επισκέπτης
η τελευταια μου προταση κολλητε ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου...απλως αυτο δεν εγινε πραξη εμεινε μονο στην συζητηση....80 ευρω ΤΑ ΠΑΝΤΑ...πηγαινε στο συγκεκριμενο εχει κι αλλες που κανουν τα ιδια,για κολο δεν ξερω αλλα για τα υπολοιπα.......

ΟΚ, ενδιαφέροντα πράγματα. 80 ευρώ για μασαζάκι, γαμήσι και κώλο μου ακούγεται μια χαρούλα! Οι άλλες κοπέλες λένε τίποτα εμφανισιακά?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
..λοιπον..αυτο ειναι ενα θεμα που εχει συζητηθει πολυ...τα μασατζιδικα,για εμενα παντα,προσφερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ,που τα μπουρδελα,στουντιο,γραφεια με κοπελλες, συνηθως δεν το βρισκεις...ειναι γκομενες καθημερινες,που ομως αρκετες φορες θα πετυχεις και αστερια...το βασικο:μπορεις με τον σωστο τροπο να τις πηδας και εξω απο το μαγαζι,που ειναι καλη φαση.....γιαυτο και εχω ψιλοαραιωσει απο τα υπολοιπα...οσο για βυζαρουδες,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..λοιπον..αυτο ειναι ενα θεμα που εχει συζητηθει πολυ...τα μασατζιδικα,για εμενα παντα,προσφερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ,που τα μπουρδελα,στουντιο,γραφεια με κοπελλες, συνηθως δεν το βρισκεις...ειναι γκομενες καθημερινες,που ομως αρκετες φορες θα πετυχεις και αστερια...το βασικο:μπορεις με τον σωστο τροπο να τις πηδας και εξω απο το μαγαζι,που ειναι καλη φαση.....γιαυτο και εχω ψιλοαραιωσει απο τα υπολοιπα...οσο για βυζαρουδες,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

ναι ρε παληκαρια, εχουν στο ροστερ τους τουλαχιστον απο μια..
ειναι φαινεται ο σεντερ της ομαδας, η κολονα του ''σπιτιου''.... :grin: :grin: :grin: :grin:

kostas2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πήγα την παρασκευή και όλες ήταν απαράδεκτες

kostas2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στη Μάρνη. Ήταν καχύποπτες και έκαναν πολλές ερωτήσεις. Βέβαια αυτό είναι φυσικό και δεν ήταν αυτό που με πείραξε. Αλλά τα κορίτσια δεν ήταν αυτά που περίμενα, σύμφωνα με τα σχόλια που είδα εδώ. Μάλιστα η Ζάνα ήταν εντελώς αίσχος, γηρασμένη, πλαδαρή και άβυζη. Η πιο όμορφη ήταν μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με μακρύ μαλλί, παχουλή όμως, δε συγκράτησα το όνομα της. στη Γ΄Σεπτεμβρίου με υποδέχτηκε στο εισόγειο ένας καινούργιος θυρωρός, νέος σε ηλικία, ο οποίος μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με το τι γύρευα, αλλά με υπόψία. είδα σε αγγελία στούντιο στην Κωνσταντινουπόλεως 130 με βραζιλιάνες (μιγάδες). Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό? πέρασα και από ένα σε μια οδό Σερβίων δυο φορές. τη μια ήταν μια 30άρα ως 35άρα, καστανή με καλό μάλλον σώμα, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ήταν τελείως αλήθωρη. τήν άλλη φορά είδα μια κύπρια με μακρύ σγουρό μαλλί, στην ίδια ηλικία, αλλά δε μου έκανε κάτι και δεν την πήρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στη Μάρνη. Ήταν καχύποπτες και έκαναν πολλές ερωτήσεις. Βέβαια αυτό είναι φυσικό και δεν ήταν αυτό που με πείραξε. Αλλά τα κορίτσια δεν ήταν αυτά που περίμενα, σύμφωνα με τα σχόλια που είδα εδώ. Μάλιστα η Ζάνα ήταν εντελώς αίσχος, γηρασμένη, πλαδαρή και άβυζη. Η πιο όμορφη ήταν μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με μακρύ μαλλί, παχουλή όμως, δε συγκράτησα το όνομα της. στη Γ΄Σεπτεμβρίου με υποδέχτηκε στο εισόγειο ένας καινούργιος θυρωρός, νέος σε ηλικία, ο οποίος μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με το τι γύρευα, αλλά με υπόψία. είδα σε αγγελία στούντιο στην Κωνσταντινουπόλεως 130 με βραζιλιάνες (μιγάδες). Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό? πέρασα και από ένα σε μια οδό Σερβίων δυο φορές. τη μια ήταν μια 30άρα ως 35άρα, καστανή με καλό μάλλον σώμα, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ήταν τελείως αλήθωρη. τήν άλλη φορά είδα μια κύπρια με μακρύ σγουρό μαλλί, στην ίδια ηλικία, αλλά δε μου έκανε κάτι και δεν την πήρα.

καποιο λαθος εχει η φαβα....
η ζανα γηρασμενη πλαδαρη και αβυζη....?
τι στα διαλα..? σκληρυνση κατα πλακας επαθε ? :grin: :grin:
θοδωρα δεν ειδες ?
θαρω πως η ερευνα σου στην εν λογω οικογενειακη ταβερνα χρηζει επαναληπτικης και ενδελεχεστερης προσπαθειας..  ;)

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λετε να χαλασε  το μαγαζι?
η ζανα γαμιετε αμεσως το ιδιο και η θοδωραρα 
γαι να επιλιφθουμε του θεματος να να ενημερωθουμε

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
λετε να χαλασε  το μαγαζι?
η ζανα γαμιετε αμεσως το ιδιο και η θοδωραρα 
γαι να επιλιφθουμε του θεματος να να ενημερωθουμε

Όπως τα λες είναι συνάδελφε. Ακόμα παίζει και η ʼννα (μέτρια) την οποία και δεν έχω πάρει. Η ψιλή, καστανόξανθη, παχουλούλα είναι η Βικτώρια. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ. Αλλά, γούστα είναι αυτά... :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε παληκαρια, ειναι λιγο δυσκολο να χαλασε η σχεδον ''μεκκα'' των μασατζιδικων....
φανταζεστε να παω και να μου πει η ζανα ή η θοδωρα οτι, ξερεις εμεις εδω δεν κανουμε τετοια, μονο μασαζ κτλ......
θα ακουστουν τα γελια μου μεχρι τις οθονες σας.... :2funny: :2funny:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αν τυχον και εχει χαλασει το μαγαζι για να αναφερει κανεις για σαιτ κλπ να δειτε πως θα ξαναερθουν στα ισα τα πραγματα  και με καλητερες επιδοσεις

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παληκαρια ερχομε παλι να διορθωσω λιγο τα πραγματα,εγω πηγα Μαρνης Παρασκευη βραδυ και ηταν ολες εκει Θεοδωρα,Ζανα,Ρωξάνη και μια καστανή παχουλουλα δεν θυμαμαι το ονοματακι της.
Τωρα σχετικα με τον φιλο που λεει οτι δεν τις βρηκε μαλλον αυτο ητανε παιχνιδι της τσατσας για να τον τσεκαρει λιγακι.Τελοσπαντων τα εχουν αυτα τα μασατζιδικα ειναι παντα καχυποπτα.
>:( >:( >:( >:( >:( >:(

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
την εκανα τη μαλακια. Βλεπεισ πρωταρης σε μασατζιδικα
πηγα αποψε στις 7 στη Θησεωσ 79. Μου ανοιξε μια ξανθια 40αρα και απλα με ρωτησε το ονομα μου. Με περασε στο σαλονακι, μου εφερε νερο και μου ειπε να περιμενω την κοπελα που ηταν με πελατη. Δε με ρωτησε και δδε ειπε τιποτα αλλο. Μετα απο 15 λεπτα μπαινει στο σαλονακι μια σχετικα πιτσιρικα περιπου 25, Αννα αδυνατη, ψηλη με μια πετσετα. Μου λεει οτι εχει 60 ευρω μασαζ με εκτωνωση, 80 με πιπα και 100 με γαμησι χωρισ να τησ πω εγω τιποτα. Της ειπα ενταξει και μου ειπε να περιμενω λιγο να τελειωσει και εναν αλλο πελατη. Πηγα για ντουζακι και σε μιση ωρα ηρθε μεσα παντα με την πετσετα. Ειναι Βουλγαρα ειπε και ειναι καινουργια( 10 ημερες). μου εκανε μασαζ στα ποδια και στην πλατη και οταν γυρισα της ειπα παμε ολα. Πιπα μετρια με καποτα και γαμησι απο πανω. Δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, δεν την πιεσα κι εγω. Βλεπετε δεν μπορω να φερθω στις πουτανες σαν πουτανες. Απλα η γκαβλα με εκανε να χασω 100 ευρω. Ξερω μαλακια μου αλλα ηθελα μια πρωτη αποψη απο μασατζιδικο. Μου ειπε οτι εκει ειναι και η Ατζελα αλλα ηταν αρωστη. Αυτα. Θα ηθελα συμβουλες απο τους πιο παλιους στο ειδος για το τι δεν εκανα καλα>

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πηγα αποψε στις 7 στη Θησεωσ 79. Μου ανοιξε μια ξανθια 40αρα και απλα με ρωτησε το ονομα μου. Με περασε στο σαλονακι, μου εφερε νερο και μου ειπε να περιμενω την κοπελα που ηταν με πελατη. Δε με ρωτησε και δδε ειπε τιποτα αλλο. Μετα απο 15 λεπτα μπαινει στο σαλονακι μια σχετικα πιτσιρικα περιπου 25, Αννα αδυνατη, ψηλη με μια πετσετα. Μου λεει οτι εχει 60 ευρω μασαζ με εκτωνωση, 80 με πιπα και 100 με γαμησι χωρισ να τησ πω εγω τιποτα. Της ειπα ενταξει και μου ειπε να περιμενω λιγο να τελειωσει και εναν αλλο πελατη. Πηγα για ντουζακι και σε μιση ωρα ηρθε μεσα παντα με την πετσετα. Ειναι Βουλγαρα ειπε και ειναι καινουργια( 10 ημερες). μου εκανε μασαζ στα ποδια και στην πλατη και οταν γυρισα της ειπα παμε ολα. Πιπα μετρια με καποτα και γαμησι απο πανω. Δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, δεν την πιεσα κι εγω. Βλεπετε δεν μπορω να φερθω στις πουτανες σαν πουτανες. Απλα η γκαβλα με εκανε να χασω 100 ευρω. Ξερω μαλακια μου αλλα ηθελα μια πρωτη αποψη απο μασατζιδικο. Μου ειπε οτι εκει ειναι και η Ατζελα αλλα ηταν αρωστη. Αυτα. Θα ηθελα συμβουλες απο τους πιο παλιους στο ειδος για το τι δεν εκανα καλα>

στο εν λογω καταστημα δουλευε η αρπαχτρα θοδωρα..
απο εκει νομιζω ξεκινησε την καριερα της....
ακομη παλιοτερα δουλευε μια νατασα πιτσιρικα που με την πρωτη επισκεψη ειχα παρει και τηλεφωνο και το ιδιο βραδυ την ειχα παρει μαζι με μια φιλη της.. αστερια κι οι δυο....
..αυτα σε αλλες εποχες που το μαγαζι ηταν σε ανοδο..
τον τελευταιο 1,5 περιπου χρονο τον μαγαζι ειναι σε ελευθερη πτωση....
καποια περιοδο μαλιστα ηταν και κλειστο για καποιους μηνες.
γενικα οχι απλα δεν ειναι στις πρωτες επολογες, θα ελεγα οτι ειναι στις τελευταιες..  ;) ;)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
για πεσμου τι μαλακεια ειδες εσυ?....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παληκαρια ερχομε παλι να διορθωσω λιγο τα πραγματα,εγω πηγα Μαρνης Παρασκευη βραδυ και ηταν ολες εκει Θεοδωρα,Ζανα,Ρωξάνη και μια καστανή παχουλουλα δεν θυμαμαι το ονοματακι της.
Τωρα σχετικα με τον φιλο που λεει οτι δεν τις βρηκε μαλλον αυτο ητανε παιχνιδι της τσατσας για να τον τσεκαρει λιγακι.Τελοσπαντων τα εχουν αυτα τα μασατζιδικα ειναι παντα καχυποπτα.
>:( >:( >:( >:( >:( >:(

ειπα κι εγω.......  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom