Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Aν η χοντρούλα βυζαρού τσατσά στη Βείκου ήταν μια ξανθιά γύρω στα 25-28 μάθε πως κάνει κι αυτή πρόγραμμα και μάλιστα πολύ καλό!
....το μαγαζι γενικα αν καποιος παει και το ματι του κοβει θα 'δει' πολλλα 'καλα'...που παιζουν απο την πρωτη....με το σωστο χειρισμο ομως.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,
μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η λεκκα?
ευχαριστω

optima

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι το οασισ
καλο δεν ειναι?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
απο τα καλα....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
σε μια που ειπα για παραπανω, γυρναει και μου λεει.. ''με περνάς για πουτανα ?''  :headbang:
ουρτ μωρη παλιομπετουγια.......!!

Όχι έπρεπε να της πείς, σε θέλω για την μάνα των παιδιών μου !

airwolfakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά  η Στέλλα  είναι όπως  είπαν και οι  φίλοι  συναγωνιστές  πολύ καλή  στην δουλειά της.  Φυσικά και εκείνη  άφησε  υπονοούμενα  ότι  όλα  δεν  γίνονται από την πρώτη φορά. 

Το  εν λόγω «κατάστημα»  είναι  πολύ καλό από πλευράς διακόσμησης , καθαρός χώρος με  απαλή μουσική  κλπ κλπ. 

Τα κορίτσια που παίζουν  είναι 3.  Η Στέλλα και άλλες  δυο..  η μια ψηλή αδύνατη με  στήθος  αυγά μάτια ,  φάτσα  μέτρια ,  η άλλη  1,65  λεπτή  με  στητό βυζί  όχι  ιδιαίτερα μεγάλο αλλά πιο γλυκό προσωπάκι από ότι  η  ψηλή. 
60  γιούρια για  απλή μετάβαση?  80  για  γιούρια  για  μετάβαση  υποβοηθούμενη από  σπρώξιμο  και  +20  για  κάθε έξτρα που ζητάτε..  σχάρα  mon blan Σουηδίας  ..κλπ κλπ?

airwolfakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για  το  "καταστημα" της  Μιχαλακοπουλου  99  μιλαω στο προηγουμενο μηνυμα..
ξεχασα να το αναφερω... 

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
....και παω το απογευμα με εναν κολλητο στο μασατζιδικο της γ' σεπτεμβριου 25.....3ος οροφος...και μου ανοιγει την πορτα ενα πουταναριο πρωτης γραμμης...μας λεει περιμενετε να δειτς τις κοπελες...τις βλεπουμε και λεμε στην ρωσιδα αν παιζει μπαλα και αυτη,και μας λεει ναι κανονικα...την τσεκαρω και πηγαινω μεσα μαζιτης....παιδες....ειπα τον δεσποτη παναγιωτη...δεν σας λεω τιποτα αλλο....ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ,πιπες βασιλικες και ξεπατωμα τρελο....και το ονομα αυτης......Ρ Ε Ν Α!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....και παω το απογευμα με εναν κολλητο στο μασατζιδικο της γ' σεπτεμβριου 25.....3ος οροφος...και μου ανοιγει την πορτα ενα πουταναριο πρωτης γραμμης...μας λεει περιμενετε να δειτς τις κοπελες...τις βλεπουμε και λεμε στην ρωσιδα αν παιζει μπαλα και αυτη,και μας λεει ναι κανονικα...την τσεκαρω και πηγαινω μεσα μαζιτης....παιδες....ειπα τον δεσποτη παναγιωτη...δεν σας λεω τιποτα αλλο....ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ,πιπες βασιλικες και ξεπατωμα τρελο....και το ονομα αυτης......Ρ Ε Ν Α!!!!!!

Ρ Ε Ν Α  ? καλη ? πως θα τη γνωρισουμε ?  :grin: :grin:

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ απλό: Θα πάρεις μια ανθοδέσμη, θα την περιμένεις να τελειώσει την βάρδια της και θα της ζητήσεις να βγείτε.  :headbang:

:))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))

και αν τησ ζητησεις να περασετε το βραδυ μαζι και σου πει πως αυτη δεν κανει τετοια......να την πιστεψεις  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))

και αν τησ ζητησεις να περασετε το βραδυ μαζι και σου πει πως αυτη δεν κανει τετοια......να την πιστεψεις  ;)

εννοεις πως αν μου πει ετσι, θα λεει ψεματα ? δε νομιζω...... ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μπά, για πουτάνα την πέρασες ??

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια,εψαχνα χθες το απογευμα το μασσατζιδικο στη Σκρα στην καλλιθεα.Στο νουμερο 3 δε βρηκα κανενα κουδουνι με spa η κατι παρομοιο.Οποιος ξερει ας με διαφωτισει!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε dirtyharry είναι στο νο 4 όχι στο 3.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξα και απεναντι στο 4 αλλα ουτε εκει κουδουνι που να θυμηζει κατι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom