Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Chris503

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες. Σας παρακολουθώ εδώ και μέρες να προσπαθείτε να βρείτε που και πως θα γαμήσετε σε μασατζίδικα.
Εγώ έχω μετακομίσει από Αθήνα αλλά ήμουν ο καλύτερος πελάτης όλης της Αθήνας. Από περίοδο 2003 μέχρι και Πάσχα 2006 γύρισα ότι μασάζ αναγραφόταν στην εφημερίδα (Χρυσές Ευκαιρίες). Δεν υπάρχουν κόλπα και μπερδέματα και ούτε είναι σωστό να παίζουμε με τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά. Ο φόβος τους για την αστυνομία είναι μεγαλύτερος από του HIV.
Ξεκίνησα χωρίς να ξέρω κανένα και τα έμαθα όλα σε 2 μήνες. Πήγαινα 4-5 φορές την βδομάδα σε διαφορετικά και έκανα το δικό μου γκάλοπ. Την διεύθυνση και το τηλέφωνο το έσβηνα από τον χάρτη μετά την 3η επίσκεψη και αφού δεν παίχτηκε τίποτα.
Κατέληξα με 12!!!! επιλογές που τα έκαναν όλα και συνέχισα ακάθεκτος. Εξακολούθησα να πηγαίνω σε ότι καινούργιο άνοιγε και συνέχιζα το γκάλοπ μου.
Μην προσπαθείτε πολύ. Κάποιοι συναγωνιστές έχουν δώσει καλές πληροφορίες και συμβουλές. Φαίνεται όμως ότι πολλοί από αυτούς που κάνουν ερωτήσεις είναι κάτω από 25 χρόνων και ανώριμοι να τις αξιοποιήσουν σωστά.
Βρείτε μπόλικο χρήμα και ο καθένας σς να κάνει την δική του λίστα. Τότε θα ξέρετε για τι μιλούν οι υπόλοιποι.

Chris503

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Και το καλύτερο γαμήσι το έκανα πάντα (όποια και να έπαιρνα) στην Συγγρού 12

moirazwpono

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
πιασε το ξανθο ρωσικο πουρο που ανοιγει και σου δειχνει τις κοπελες, τη ρενα, και πες της οτι ησουν πελατης στην καλλιθεα που δουλευε, στο 31 αν θυμαμαι καλα, και μετα στη μαρνης που ειχε περασει για ενα φεγγαρι. κανε πως τη θυμασαι και ρωτα τη αν τα κοριτσια κανουν καλο (?!) προγραμμα..
Υ.Γ. στο εν λογω μαγαζι οταν πρωτο-ανοιξε δουλευε και η ειρηνη, μια ψηλη ρωσιδα με μαυρα μαλλια με ωραια κλαρινα, που περασε κι αυτη απο μαρνης για λιγο καιρο.
Απλά να προσθέσω οτι μαρνη και γ σεπτεμβριου 25 είναι αδελφά μαγαζιά.Οσον αφορά τη Ρένα αν την πάρετε θα έχετε γλυφοκόλι μέχρι το άντερο,κωλοδάχτυλο κιαυτό μέχρι το άντερο και θα γαμήσετε ένα πολύ σφικτό κολαράκι.Για το γλυφοκόλι και το κολοδάχτυλο κρατείστε τα σχόλια για πάρτυ σας.Μην αρχίσετε συμβουλές και ειρωνείες.Ο καθένας το γ@μησι το βλέπει διαφορετικά.Οσον αφορά τις υπηρεσίες της Ρένας αν είστε ξύπνιοι,άνετοι και ξεψάρωτοι μπορεί να τις απολαύσετε από την πρώτη μέρα.Για κολαράκι θα πρέπει ίσως να κάνετε 2-3 επισκέψεις γιατί το δίνει μόνο σε αυτούς με τους οποίους νιώθει άνετα.

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες. Σας παρακολουθώ εδώ και μέρες να προσπαθείτε να βρείτε που και πως θα γαμήσετε σε μασατζίδικα.
Εγώ έχω μετακομίσει από Αθήνα αλλά ήμουν ο καλύτερος πελάτης όλης της Αθήνας. Από περίοδο 2003 μέχρι και Πάσχα 2006 γύρισα ότι μασάζ αναγραφόταν στην εφημερίδα (Χρυσές Ευκαιρίες). Δεν υπάρχουν κόλπα και μπερδέματα και ούτε είναι σωστό να παίζουμε με τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά. Ο φόβος τους για την αστυνομία είναι μεγαλύτερος από του HIV.
Ξεκίνησα χωρίς να ξέρω κανένα και τα έμαθα όλα σε 2 μήνες. Πήγαινα 4-5 φορές την βδομάδα σε διαφορετικά και έκανα το δικό μου γκάλοπ. Την διεύθυνση και το τηλέφωνο το έσβηνα από τον χάρτη μετά την 3η επίσκεψη και αφού δεν παίχτηκε τίποτα.
Κατέληξα με 12!!!! επιλογές που τα έκαναν όλα και συνέχισα ακάθεκτος. Εξακολούθησα να πηγαίνω σε ότι καινούργιο άνοιγε και συνέχιζα το γκάλοπ μου.
Μην προσπαθείτε πολύ. Κάποιοι συναγωνιστές έχουν δώσει καλές πληροφορίες και συμβουλές. Φαίνεται όμως ότι πολλοί από αυτούς που κάνουν ερωτήσεις είναι κάτω από 25 χρόνων και ανώριμοι να τις αξιοποιήσουν σωστά.
Βρείτε μπόλικο χρήμα και ο καθένας σς να κάνει την δική του λίστα. Τότε θα ξέρετε για τι μιλούν οι υπόλοιποι.

+1. +1 επίσης για το Συγγρού 12.

Το εχω πει, και το επαναλαμβανω, συμφωνοντας με τον Κρίς. ΔΕΝ υπάρχει shortcut για να βρειτε (ή αγορασετε) το καλο γαμησι. Θα δοκιμασετε και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδες το εχουμε ξαναπει....ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ....και που σας ενδιαφερει...θελει χρονο,για να κανεις τις βολτες σου και καλο παιξιμο στην καθε τσατσα του μαγαζιου...ολα αυτα σε συναρτηση με το χρημα ...σας το εεγυωμαι:ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΠ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ 150-200 ΕΥΡΩ των γραφειων δεν γαματε....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδες το εχουμε ξαναπει....ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ....και που σας ενδιαφερει...θελει χρονο,για να κανεις τις βολτες σου και καλο παιξιμο στην καθε τσατσα του μαγαζιου...ολα αυτα σε συναρτηση με το χρημα ...σας το εεγυωμαι:ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΠ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ 150-200 ΕΥΡΩ των γραφειων δεν γαματε....

......και οπως παντα σωστος ο συντεχνος....!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...ετσι ειναι φιλε μου.....το σωστο να λεγεται....απο την στιγμη που θα εχεις καποια οικονομικη ανεση και μεγαλωσεις καπως τοτε θα κοψεις καποια πραγματα που εκανες και θα δεις οτι με την σουμα ολων των προηγουμενων ΓΑΜΑΣ ΤΟΠ ΜΟΥΝΙΑ......και στα μασατζιδικα πιστευω οτι οι περισσοτερες απο αυτες με τον σωστο χειρισμο,τσιμπας τηλεφωνακι και μετα τις γαμας σε ξενοδοχειο με τα ιδια λεφτα....μιλαω μονο απο προσωπικες εμπειριες.....αυτα κυριοι.

Επισκέπτης
ωραιος ο κινκυ!!!γαμας μουνια που γνωρισες σε μασατζιδικα?και μετα λες για το δικο μου επαγγελμα  ;)!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ωραιος ο κινκυ!!!γαμας μουνια που γνωρισες σε μασατζιδικα?και μετα λες για το δικο μου επαγγελμα  ;)!!
ελα αμεσως στο παραπονο εισαι....θα στις φερω απο το μαγαζι καμια μερα να τις χτυπησεις τιποτα καλο γιατι ψηνονται...ειναι κανα δυο οπου κραταω επαφη ακομα...ξερεις τωρα.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:παντως εισαι απο πανω ...πρεπει να γαμας τοπ μουνια ειδικα απο στριπτηζαδικα......αντε παλι.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ο συντροφος Kinky ειναι σωστος..
τα περισοτερα τηλεφωνα που εχω ειναι απο μασατζουδες.
χθες βραδυ μαλιστα με μια που ημουν σε ενα fuckotel μου εφερε και μια φιλη της (συγκατοικο και καλα, ''για να μη μενει μονη σπιτι της'') γιατι μυριστηκε το χρημα, σαν τους καρχαριες το αιμα..

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ο συντροφος Kinky ειναι σωστος..
τα περισοτερα τηλεφωνα που εχω ειναι απο μασατζουδες.
χθες βραδυ μαλιστα με μια που ημουν σε ενα fuckotel μου εφερε και μια φιλη της (συγκατοικο και καλα, ''για να μη μενει μονη σπιτι της'') γιατι μυριστηκε το χρημα, σαν τους καρχαριες το αιμα..
...αντε να το πω κι αυτο..λοιπον...τελειως προσωπικη περιπτωση που μου ετυχε πριν κανα δυο χρονια....ημουν πελατης σε ενα μασατζιδικο...ειχα παει 5-6 φορες και επερνα μια συγκεκριμενη...μετα απο καμια βδομαδα περιπου καλεσα σε ξενοδοχειο ενα cg....απο καποιο γρφειο αγνωστο,στην τυχη....με το που ανοιξα την πορτα ,τσουπ η μασατζου μπροστα μου....βεβαια μετα απο περιπου 1 ωρα συζητηση μου εξηγησε οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ που δουλευουν  μασαζ, κανουν και περιστασιακα βιζιτες σε διαφορα γραφεια...οριστε ,ετσι για να μπειτε ποιο πολυ στο πνευμα ολου του συστηματος.....

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:))) 'Ασχετο αλλά στην Ταιλάνδη που ήμουν πρίν 2 μήνες με 20ευρο γαμάς ΤΟΡ μουνιά , Phuket όσοι ξέρουν (Bagla Rd.) κοντά στο Στάδιο Kick Boxing  :ak: :ak: :ak: :cussing:

Επισκέπτης
αντε κινκυ φερε καμια στο μαγαζι του θειου warhol  ;)!!και εγω δεν θα σε αφησω ετσι  ;)!!θα κανω τις ξηγες μου!!

Επισκέπτης
και εγω φροντιζω για αυτο που λεγαμε!!!κωδικο ονομα ειρηνη σεβαστου!!

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες.Εγκαινιαζω το νεο φορα και να δωσω κι εγω την βοηθεια μου.Πηγα σε ενα που δεν ηξερα στο Χαλανδρι.Ανοιξε μια πιτσιρικα (Πολωνεζα) ομορφουλα μεχρι την μεση,απο κει και κατω ,ηθελε λιγο διαιτα.Καθαρη ξηγα απο την αρχη τι μονο φραππε και δεν βγαζει κυλοτακι. 70 ευρω για 45'.Αν αντεξεις.Η αλλη κοπελα ηταν με πελατη κι οταν την ειδα κοντεψα να ξερασω,κοντο σκυλι με μινι και 50 κιλα κυτταρυτιδα.Παω μεσα με την μικρη (μασαζ ασχετη)αλλα βγαζει ενα βυζο...μεγαλο στητο και κυτταγε τον ουρανο!!!

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Γεια σας συναγωνιστες.Εγκαινιαζω το νεο φορα και να δωσω κι εγω την βοηθεια μου.Πηγα σε ενα που δεν ηξερα στο Χαλανδρι.Ανοιξε μια πιτσιρικα (Πολωνεζα) ομορφουλα μεχρι την μεση,απο κει και κατω ,ηθελε λιγο διαιτα.Καθαρη ξηγα απο την αρχη τι μονο φραππε και δεν βγαζει κυλοτακι. 70 ευρω για 45'.Αν αντεξεις.Η αλλη κοπελα ηταν με πελατη κι οταν την ειδα κοντεψα να ξερασω,κοντο σκυλι με μινι και 50 κιλα κυτταρυτιδα.Παω μεσα με την μικρη (μασαζ ασχετη)αλλα βγαζει ενα βυζο...μεγαλο στητο και κυτταγε τον ουρανο!!!
Την διεύθυνση δεν μας λες όμως!!!!!

Επισκέπτης
θελω να παω σε κανενα μασατζιδικο και εκτος απο το μασαζακι που θα μου κανουν,μιας και ειμαι πιασμενος απο τηδουλεια,να ριξω και το γαμησακι μου!!που λετε να παω??αλλα να γαμησω κιολας ε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom