Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ηπείρου 22...
Πέρασα από εκεί πριν από κάνα 2-μηνο.
Πέτυχα μια Κατερίνα (αν θυμάμαι καλά) ελληνίδα, μέτριο πρόσωπο-σώμα, πολύ χαμογελαστή δε, πολλά υποσχόμενη. Αποφάσισα να μπω. Προπλήρωσα 60? για 40 λεπτά. Το μασάζ αρκετά καλό και αισθησιακό. Με καύλωσε για τα καλά. Μόλις τελείωσε ο χρόνος με ρώτησε αν ήθελα και δεύτερο, και αν ήθελα και διπλό μασάζ. Δέχτηκα δεύτερο μασάζ, προπλήρωσα πάλι με την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι καλό, αλλά τζίφος !!!

Και παρεπιπτόντως, δεχόταν κανονικά να της πιάνω τον κόλο και τα βυζιά...
Και ο μαλάκας έπεσα στην παγίδα...ούτε φραπεδιά δεν έπαιξε
Και φυσικά δεν ξαναπάτησα!
...ε αφου την χουφτωνες κανονικα,επρεπε να της παρεις το χερακι σιγα σιγα και να την πας στο πουτσο σου...με το μαλακο στην αρχη για να μπει στο νοημα....και συ 120 ευρω και τιποτα!!! μονο χουφτωμα.....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ρε μαγκες πληροφοριες για μενα δεν εχει??? εχω ρωτησει για κατι καλο στην περιοχη αμπελοκηποι κοντα στην μεσσογειων !!!! ορ τιποτα τριγυρω που να αξιζει???

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φύσικά και προσπάθησα φίλε kinky.
Και με λόγια και με έργα. Μιλάμε για κάνα 10-λεπτο ψιστήρι.
Είχε το χαζοζαρούμενο στυλ, όλο χαμόγελο, αλλά μάλλον εγώ πιάστικα κορόιδο.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...δεν πειραζει κολλητε...τα χει αυτα το ψαξιμο...σου προτεινω,μαρνης,βειικου,και συγγρου 12...αυτα για πηδουλες!!!

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες πληροφοριες για μενα δεν εχει??? εχω ρωτησει για κατι καλο στην περιοχη αμπελοκηποι κοντα στην μεσσογειων !!!! ορ τιποτα τριγυρω που να αξιζει???

Θα σου προτεινα φιλε απο την εν λογω περιοχη να παρεις το μετρο και να κατεβεις κεντρο οπου θα βρεις πληθωρα χωρων που παρεχουν "μασαζ".

ιδια ακριβως εμπειρια εχω απο ηπειρου 22. αλλα κατι μου λεει οτι αν γινεις τακτικος πελατης, θα απολαμβανεις περισσοτερες υπηρεσιες. ηδη τη δευτερη φορα με ακουμπαγε οριακα στις ευαισθητες περιοχες, δεν υπηρχε πετσετα οπως την πρωτη φορα, αλλα δυστυχως αρνηθηκε το "φραπε". τι να σας πω, ισως η τριτη φορα ειναι και η τυχερη.... αλλα αν δεν ειναι??  :(

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

γιατι ρε μεγαλε ντε και καλα να υπαρχει κατι εκει κοντα?σου ειναι τοσο δυσκολο να κατεβεις στο κεντρο?do u know metro?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
οχι καθολου δυσκολο αλλα για που λες ???? επειδη δουλευω εδω κοντα σκεφτομουνα να το συνδυασο καπως !!!!!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Δηλαδή ρε συμπολεμιστες απ'ότι καταλαβα μονο Μαρνης,Βεικου και Συγγρου παιζει ΚΟΚΟ τα αλλα ολα για τα μπαζα.
Παντως εγω εχτες περασε και απο 2 στην Πατησιων τα οποια ομως ηταν κλειστα(153και 175)Επίσης πρεπει να αναφέρω και ενα ακόμα ΦΙΛΟΤΙΟΥ 12 αλλα εκει εχτες ειχε 2 γερασμενες που δεν μου εκαναν και πολυ ΚΛΙΚ.

Τελοσπαντων εγω την Μασατζοτσαρκα την εκανα εχτες και για να πω την αληθεια ψιλοαπογοητευτηκα.Τέλικα μαλλον στην Θεοδωρα θα καταλληξω απο Μαρνης 28 ΠΑΛΙ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δηλαδή ρε συμπολεμιστες απ'ότι καταλαβα μονο Μαρνης,Βεικου και Συγγρου παιζει ΚΟΚΟ τα αλλα ολα για τα μπαζα.
Παντως εγω εχτες περασε και απο 2 στην Πατησιων τα οποια ομως ηταν κλειστα(153και 175)Επίσης πρεπει να αναφέρω και ενα ακόμα ΦΙΛΟΤΙΟΥ 12 αλλα εκει εχτες ειχε 2 γερασμενες που δεν μου εκαναν και πολυ ΚΛΙΚ.

Τελοσπαντων εγω την Μασατζοτσαρκα την εκανα εχτες και για να πω την αληθεια ψιλοαπογοητευτηκα.Τέλικα μαλλον στην Θεοδωρα θα καταλληξω απο Μαρνης 28 ΠΑΛΙ.

και λεκκα και σκρα και ποσειδωνος 20-21 στο τροκαντερο και ομηρου 44 κολωνακι αλλα σιγουρα θεοδωρα φαση ειναι δυσκολο να βρεις!!!!!

JIMTOURLAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συνάδελφοι. Αυτό που ρώτησε ο Leon 23 για μαγαζι στη Μεσογείων στο ύψος Κατεχάκη έχει βάση. Υπήρχε ένα μαγαζι στη Στουρνάρη κοντά με Μάρνη γωνία, την τσατσά την λέγανε Εύα, πήγαινα συχνά, πολυ καθαρό μαγαζί, πολλές εναλλαγές από κοπέλλες, πολύ καλό service. Σταμάτησα να πηγαίνω για κανένα χρόνο και όταν ξαναπήγα είχε μετακομίσει. Η τσατσά μου είχε πει ότι θα πήγαινε Μεσογείων κοντα στη γωνία με Κατεχάκη. Εχω ψάξει λίγο αλλά δεν το βρήκα. Αν το έχει εντοπίσει συνάδελφος ας μας πει ήταν καλή περίπτωση.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ελα ρε jim δωσε μας τα φωτα!!!! η καποιος αλλος !!! θα προσπαθησω να μαθω και εγω απο εδω γυρω στη δουλεια !!!! η θα αρχισω να κανω τον πλασιε στις πολυκατοικιες!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμενα ρε παιδια μου κανει εντυπωση πως ενα χρονο τωρα που λειτουργει το σαιτ κανεις δεν εχει δωσει πληροφοριες για την πατριαρχου ιωακειμ 45 στο κολωνακι και απο οτι φαινεται επειδη με εχει ψιλοτσαντισει η διστακτικοτητα ολων σας θα το διερευνησω συντομα και θα ξεκλειδωσω ολα τα πουτανακια για αλλη μια φορα!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
vaso γερα γερα με τσαμπουυκα !!! παμε ολοι να δοκιμασουμε!!!!!!

μεγαλε με την νικη!!!!

Επισκέπτης
εμενα ρε παιδια μου κανει εντυπωση πως ενα χρονο τωρα που λειτουργει το σαιτ κανεις δεν εχει δωσει πληροφοριες για την πατριαρχου ιωακειμ 45 στο κολωνακι και απο οτι φαινεται επειδη με εχει ψιλοτσαντισει η διστακτικοτητα ολων σας θα το διερευνησω συντομα και θα ξεκλειδωσω ολα τα πουτανακια για αλλη μια φορα!!!!

φίλε αν πας, πες τους ότι ήσουν τακτικός το 2003-2004 λόγω της Κλώντιας....

By the way, ρώτα να δουλεύει εκεί ακόμη.... Αν ναι, τότε κλείσε ραντεβού... 210 7251ΧΧΧ !!!!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
φίλε αν πας, πες τους ότι ήσουν τακτικός το 2003-2004 λόγω της Κλώντιας....

By the way, ρώτα να δουλεύει εκεί ακόμη.... Αν ναι, τότε κλείσε ραντεβού... 210 7251ΧΧΧ !!!!

γιατι τι παίζει με αυτήν την κλόντια;
δώσε κι άλλες πληροφορίες!!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχίζοντας την αναζήτηση...

Σολωμού 54 (πολύ κοντά στην Πατησιών)
Καλό μασάζ, αλλά ούτε κουβέντα για κάτι άλλο...
Η μασέρ ήταν 40 με παιδιά, πολύ προσεκτική στις κινήσεις της και κάποια στιγμή άρχισε να λέει ότι μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν που βρίσκονται και τι ζητάνε...

Σύντομα θα έχω νέα και για Οικονόμου 1, Πλ. Εξαρχείων

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οικονομου παιζει κατω η βερονικα,φραπε και πανω φραπε με υδρομασαζ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

[/quote]

νομιζω οτι ειναι καλυτερα να το αποφυγεις το μερος!δεν λεει τιποτε σε σχεση με ομηρου 44 και 35 και μαρνης 28,συγγρου 12 και π.ιωακειμ κολωνακι!σε αυτα να πηγαινετε και αν ειναι και η καιτη στη λεκκα γουσταρω!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

νομιζω οτι ειναι καλυτερα να το αποφυγεις το μερος!δεν λεει τιποτε σε σχεση με ομηρου 44 και 35 και μαρνης 28,συγγρου 12 και π.ιωακειμ κολωνακι!σε αυτα να πηγαινετε και αν ειναι και η καιτη στη λεκκα γουσταρω!
ε οχι ρε συ vasos...δεν θα παμε εκει,θα παμε στην βειικου στην γιωτα...και αν δεν την βρουμε θα παμε λιοσιων στην γιαγια με το νυφικο.....!!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε vasos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τα μαγαζιά αυτά (αν και στην Πατριάρχου Ιωακείμ δεν έχω πάει.)

Αλλά ξέρεις...είναι η φάση της αναζήτησης, του κάτι διαφορετικού.
Προσωπικά δεν τα θέλω όλα στο πιάτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom