vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μέχρι και Αλβανίδα την βγάλανε...
απο "έγκυρες" πάντα πληροφορίες!
pure russia!
μέχρι και Αλβανίδα την βγάλανε...
Λοιπόν, σημερινή ανταπόκριση από Κηφισίας 12 (ναι, ναι της Μαρίνας )
Τεμάχια 2
Καλησπέρα σας!
Νέο μέλος και νέος γενικά στο όλο σύστημα...
Κάνοντας έρευνα αγοράς... τα κεντρικά έχουν τη σωστή version,
πέρασα προ ημερών και από το παραπάνω, και με κέρασαν "φραπέ"...
σου είπες τιποτές άλλο "εμπιστευτικά" που θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?
εγώ πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω, ξερω πως η κοπέλα είναι Μολδαβέζα....
οχι, δυστυχως γι αυτην δεν ξερω κατι....Τελοσ παντων αφου και εσυ εισαι τισ δικιας μου χρονικης κλασης, μηπως εχει παρει το αυτι σου αν ειναι ακομα διαθεσιμη η Αγγλιδα που ηταν στην Βουλα ??? Αν ξερεισ σε παρακαλω στειλε pm
στο παρον θρεντ πολυ δυσκολα θα βρεις πλεον ανακριβειες. τα παληκαρια ειναι καλα μεσα στο σπορ και χωμενοι μεχρι τα μπούνια....Επισης μια και το αναφεραμε, εχω γυρισει τα περισσοτερα απο τα μαγαζια που υπαρχουν στο λεκανοπαιδιο και ρε παιδια γραφονται πολλες ανακριβιες , αλλος λειει οτι στο ενα μαγαζι εχει πηδηξει και ο αλλος λεει οχι !!!!
τι εννοεις βρε παληκαρι οτι εφαγες γκολ ????....αν και με βρήκε μάλλον όχι καλή μέρα και έφαγα το γκολ πολύ γρήγορα . Θα επανέλθω όμως για την ισοφάριση.
τι εννοεις βρε παληκαρι οτι εφαγες γκολ ????
αφου, ως γνωστον, στο αθλημα μας, δεν τρωμε γκολ, ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΥΜΕ !!!!
βρε λες μηπως....????
ο χριστος και η παναγιααααααααααααααα....Αλβανάκι ειναι ..... μου το ειπε .... εμπιστευτικά ... αλλά παρουσιάζεται για ρωσσίδα ....
τί να σου πω παληκαρι ? δεν θυμαμαι..Giorgospapa θα μου πεις και εμένα
και παντοτε ''εμπιστευτικες''..μέχρι και Αλβανίδα την βγάλανε...
παντως αντιδρα και στο γαργαλητό, καθως (και ενα βραδυ που καναμε νυχτιά) και στο ροχαλητό..Ακριβώς !! Μολδαβέζα Τιράννων ? εσυ πως το κατάλαβες οτι ειναι Μολδαβη ? της μίλησες Ρουμάνικα και σου απάντησε ?
Διοτι στην Αλβανική .... αντιδρά !
σιγα μην κανει λαθος ο πατερ ρε σαρδανάπαλε..σωστος ο πατερ!!εκει δουλεψαν και οι πρωτες γερμανιδες που ειχαν ερθει ελλαδα!μερικες απο αυτες μεναν κιολας εκει!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διότι η παροιμία λέει κάλιο να σου βγει το μάτι.., ;) Είναι ότι τελείωσα σχεδόν αμέσως με το που γύρισα ανάσκελα (στο πρώτο 2 λεπτό)τι εννοεις βρε παληκαρι οτι εφαγες γκολ ????
αφου, ως γνωστον, στο αθλημα μας, δεν τρωμε γκολ, ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΥΜΕ !!!!
βρε λες μηπως....????
Καλά νέα για τους βόρειους.Νέο κατάστημα στην Κηφισιά, στην περιοχή πάνω από σταθμό ΗΣΑΠ και κάτω από τροχονόμο. Ξεκίνησε με τρία τεμ αλλά αναμένονται και άλλα. Ποιο πολλά θα ξέρω την άλλη εβδομάδα.