Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

murcielago

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, σημερινή ανταπόκριση από Κηφισίας 12 (ναι, ναι της Μαρίνας :dancing:)
Τεμάχια 2

Καλησπέρα σας!
Νέο μέλος και νέος γενικά στο όλο σύστημα...
Κάνοντας έρευνα αγοράς... τα κεντρικά έχουν τη σωστή version,
πέρασα προ ημερών και από το παραπάνω, και με κέρασαν "φραπέ"...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα σας!
Νέο μέλος και νέος γενικά στο όλο σύστημα...
Κάνοντας έρευνα αγοράς... τα κεντρικά έχουν τη σωστή version,
πέρασα προ ημερών και από το παραπάνω, και με κέρασαν "φραπέ"...

και εγω ηπια φραπεδακι στην καφετερια της πλ.συνταγματος!γαμω τα περιβαλλοντα,τί λες?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ακριβώς !! Μολδαβέζα Τιράννων ? εσυ πως το κατάλαβες οτι ειναι Μολδαβη ? της μίλησες Ρουμάνικα και σου απάντησε ?
Διοτι στην Αλβανική .... αντιδρά !

σου είπες τιποτές άλλο "εμπιστευτικά" που θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?

εγώ πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω, ξερω πως η κοπέλα είναι Μολδαβέζα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Τελοσ παντων αφου και εσυ εισαι τισ δικιας μου χρονικης κλασης, μηπως εχει παρει το αυτι σου αν ειναι ακομα διαθεσιμη η Αγγλιδα που ηταν στην Βουλα ??? Αν ξερεισ σε παρακαλω στειλε pm
οχι, δυστυχως γι αυτην δεν ξερω κατι..

..Επισης μια και το αναφεραμε, εχω γυρισει τα περισσοτερα απο τα μαγαζια που υπαρχουν στο λεκανοπαιδιο και ρε παιδια γραφονται πολλες ανακριβιες , αλλος λειει οτι στο ενα μαγαζι εχει πηδηξει και ο αλλος λεει οχι !!!!
στο παρον θρεντ πολυ δυσκολα θα βρεις πλεον ανακριβειες. τα παληκαρια ειναι καλα μεσα στο σπορ και χωμενοι μεχρι τα μπούνια..  :grin:
τωρα, καποιες φορες, καποιοι εχουν πεταξει μια μαλακια και εχουν κραχθεί πάραυτα και αυτοστιγμής. αν διαβαζεις το θρεντ ψιλο-τακτικα δεν θα σου ξεφυγει κανενα αξιολογο τεμαχιο..

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....αν και με βρήκε μάλλον όχι καλή μέρα και έφαγα το γκολ πολύ γρήγορα :uglystupid:. Θα επανέλθω όμως για την ισοφάριση. :dancing:
τι εννοεις βρε παληκαρι οτι εφαγες γκολ ????  :hmm: :hmm:

αφου, ως γνωστον, στο αθλημα μας, δεν τρωμε γκολ, ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΥΜΕ !!!!

βρε λες μηπως....????  :boobies: :boobies:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ποδοσφαιριστης το πρωι.......μασαζο-στραπονάς το απογευμας.... :cheesy: :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς !! Μολδαβέζα Τιράννων ? εσυ πως το κατάλαβες οτι ειναι Μολδαβη ? της μίλησες Ρουμάνικα και σου απάντησε ?
Διοτι στην Αλβανική .... αντιδρά !
παντως αντιδρα και στο γαργαλητό, καθως (και ενα βραδυ που καναμε νυχτιά) και στο ροχαλητό..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σωστος ο πατερ!!εκει δουλεψαν και  οι πρωτες γερμανιδες που ειχαν ερθει ελλαδα!μερικες απο αυτες μεναν κιολας εκει!
σιγα μην κανει λαθος ο πατερ ρε σαρδανάπαλε..  :bottom: :bottom:

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά νέα για τους βόρειους.Νέο κατάστημα στην Κηφισιά, στην περιοχή πάνω από σταθμό ΗΣΑΠ και κάτω από τροχονόμο. Ξεκίνησε με τρία τεμ αλλά αναμένονται και άλλα. Ποιο πολλά θα ξέρω την άλλη εβδομάδα.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα μετα απο αρκετες μερες απουσιας .Την Κυριακη εψαχνα για ανοικυο μαγαζι στο κεντρο και βρηκα μονο μαρνης 28 ειχα πανω απο ενα χρονο να παω οχι κατι το αξιοπιτσιλιστοτο μονο που ξεχωριζε μια νεαρα Τζουλη απο μασαζ 4/10 στην αρχη καλη φραπεδοκαλαμοτη  και μετα μπριζολα ομως μου την εσπασε στο τελειωμα.τα δωματια πολυ χαλια χρειαζετε επιγοντος ανακαινιση βγαζω 70 ευρω και μου λει οκι ουγδοντα  απο ποτε της λεω και φωναζει την κουμανταδορισα που μου λει ναι κυριε 80 ειναι οποτεαν δεν φτασει η σχεση τιμης τουλαχιστον 7/10 εγω δεν ξανα παω .Χθες το βραδυ λογω οτι αποφασισα αργα να παω για μασαζ και λογω της κινησης πηγα κουμανουδη πηρα ενα μιλφ νανα γενικη βαθμολογια 8/10 ομως εκτος απο το μασαζ μου εδωσε και μια πληροφορια οτι τελικα απολωνος παιζει μπριζολα αλλα θελει τροπο θα εξακριβοσω και θα αναφερω στο φευγα ειδα ενα κοντοπουτανο νεαρα ναζιαρα με βυζι 3  το ονομα αυτης αναστασια αν την ξερει κανεις να αναφερει για την επομενη φορα που θα παω συγνωμη αν σας κουρασα πρωινιατικα

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διότι η παροιμία λέει κάλιο να σου βγει το μάτι.., ;) Είναι ότι τελείωσα σχεδόν αμέσως  με το που γύρισα ανάσκελα (στο πρώτο 2 λεπτό) :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Καλά νέα για τους βόρειους.Νέο κατάστημα στην Κηφισιά, στην περιοχή πάνω από σταθμό ΗΣΑΠ και κάτω από τροχονόμο. Ξεκίνησε με τρία τεμ αλλά αναμένονται και άλλα. Ποιο πολλά θα ξέρω την άλλη εβδομάδα.

πεστα ρε μεγαλε και μας εχουν φαει οι δρομοι....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μετά από τριήμερη απουσία από το σάιτ επανέρχομαι με κάτι που είναι και καλό και κακό ταυτόχρονα.
Έχουμε και λέμε γιατί αν δεν είχαμε δεν θα λέγαμε: Την Τρίτη που μου έμεινε χρόνος από τη δουλειά λέω να πάω βολτίτσα στη Φραντζή-Καλλιρόης κλπ. Μάπα το καρπούζι Καλλιρόης 85 οπότε περνώ απέναντι και λέω να τα πάρω με τη σειρά: Καλλιρόης 48 είχα ρίξει μαύρο λόγω της ξεπέτας που έφαγα κάνα δυο φορές αλλά λέω δε γαμιέται πάμε.
Ανοίγει η γνωστή αφεντικίνα όπου αφού με ρωτάει γιατί χάθηκα και της απάντησα αρχίζει η παρέλαση. Στο σημείο που καθόμουν έβλεπα από τη χαραμάδα της μισόκλειστης πόρτας όλη την παρέλαση από το χωλ ως το δωμάτιο. Προς τη μέση λοιπόν της παρέλασης παίρνω μάτι έναν παίδαρο ξανθό με κορμάρα που δεν έχω ξαναδεί στα κάμποσα χρόνια της χουλιγκάνικης καριέρας μου. Ότι είδα πιο πριν αλλά και ότι ακολούθησε διαγράφηκε αυτόματα από το μυαλό μου. Ξανάρχεται το αφεντικό και τη ρωτώ : η Βικτώρια της λέω μασάζ ξέρει; Όχι μου λέει καινούργια είναι.
Εκτιμώντας την πρωτοφανή ειλικρίνεια λέω θα πάρω κι ας πάει και το παλιάμπελο.
Μπαίνει ο παίδαρος και παθαίνω ακόμα πιο μεγάλη πλάκα μόλις είδα τα μάτια της. Ούτε σε ct δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Στις συστάσεις μαθαίνω ότι είναι Ρωσίδα 28 χρονών οπότε ανεβάζω ηθικό και πέφτω σε θέση μασάζ. Καλύτερο από ότι το περίμενα αλλά και πάλι μέτριο. Η συνέχεια με αντάμειψε και με το παραπάνω. Πολύ καλή τεχνική στον καφέ  όπου το ταυτόχρονο κοίταγμα με τις ματάρες της με έφτιαξε αφάνταστα.
Στα κοψίδια είχαμε αφάνταστο κέφι που ταιριάζει στην καταγωγή της. Φουλ πρόγραμμα 45 λεπτά με αλλαγές και διαλόγους απίστευτους. Γούσταρε πολύ καθρέφτες και άλλα τέτοια ωραία.
Πάμε και στο κακό της υπόθεσης: Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί συναγωνιστές η έμπειρία αυτή κόλησε στο μυαλό μου σαν τσίχλα. Πέρασε μια μέρα αλλά εγώ κολλημένος εκεί οπότε λέω χθες να ξαναπάω να σιγουρευτώ ότι έγινε πραγματικά και βέβαια να ξαναφάω το θεσπέσιο γεύμα. Εξαφανιζόλ η γκόμενα. Μια που μου άνοιξε (έλειπε το αφεντικό) μου είπε ότι δεν τη θυμάται. Της λέω ότι η Βικτώρια μου είπε πως ήταν η πρώτη της μέρα στο μαγαζί και τότε "θυμήθηκε" και μου είπε πως μάλλον δε θα ξανάρθει, ότι δε δούλευε σε άλλο μασατζίδικο πιο πριν και ότι έχει μάλλον δική της πελατεία εκτός.
Λέω να καταφύγω στις αναζητήσεις Ερυθρού Σταυρού αλλά αφού υπάρχει το σάιτ το κάνω από δω μέσα: Παιδιά όποιος την πετύχει πρέπει να κάνει δύο τουλάχιστον πράγματα: α. να την πάρει και β. να με ενημερώσει που είναι.
Αυτά.

koursaros7

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μιας και πειραιωτης εχω ακουσει για καραισκου 88. εκει αν καποιος γνωριζει ας αναφερει αν υπαρχει καμια γκομενα συγκεκριμενα που να ειναι ωραια και να εχει καλες υπηρεσιες για να την ζητησω!  και γενικα αν παιζει κανενα αλλο μασατζιδικο στον πειραια με ωραια νιμου!

φυσικα να μας πειτε και τα black listed μασαζ να προσεχουμε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
φιλε hooligan σε καταλαβάινω απολυτα...
τυχερός και γκαντέμης μαζί, γιατί τα καλά τεμάχια και τα κελεπουρια είναι είδος προς εξαφάνιση...
θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μηπως και την εντωπίσουμε την τύπισσα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε χουλιγκάνε, γι αυτο προσεχουμε για να εχουμε και οταν πεφτουμε πανω σε αστεράτα τεμαχια βρισκουμε εναν τροπο για να αρπαξουμε τηλεφωνακι..  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom