Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
το μωρο που ειναι στην ιλιαδα και λεγετε ελ...... το εχετε δει θα παθετε παρτετο.
Ελένη? Αυτή δεν ήταν και παλαιότερα ή τα έχω μπλέξει?
Τον όρο "παρτέτο" δεν τον έχει στη wikipedia! Είναι σαν τον τεταρταίο?

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
εροτηση
πριν πολλα χρονια στην αμφιθεας στη πλευρα του δρομου
προς Αθηνα υπηρχε ενα στουντιο μονοκατοικια ανεβαινες
σκαλακια....εκει λοιπον ηταν η Σουλα ψηλη ξανθια Ελληνιδα
μηπως ...λεω μηπως ξερει κανεις που ειναι?????????????

Που το θυμηθηκες ?Λες αυτο που στο ισογειο ειχε μια εκθεση αυτοκινητων?? και η σκαλα ηταν στο πλαι? Και οι 2 τυπισες που ηταν εκει εξαφανιστηκαν, νομιζω οτι επεσαν θυματα αστυνομικης εκαθαρισης !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Που το θυμηθηκες ?Λες αυτο που στο ισογειο ειχε μια εκθεση αυτοκινητων?? και η σκαλα ηταν στο πλαι? Και οι 2 τυπισες που ηταν εκει εξαφανιστηκαν, νομιζω οτι επεσαν θυματα αστυνομικης εκαθαρισης !
βρε παληκαρια, αυτο ηταν το στουντιο του κωστακη, ο οποιος μεταφερθηκε στη λιοσιων 279 (?).

ηταν στουντιο το μαγαζι, οχι μασαζεγί..

Επισκέπτης
σωστος ο πατερ!!εκει δουλεψαν και  οι πρωτες γερμανιδες που ειχαν ερθει ελλαδα!μερικες απο αυτες μεναν κιολας εκει!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
βρε παληκαρια, αυτο ηταν το στουντιο του κωστακη, ο οποιος μεταφερθηκε στη λιοσιων 279 (?).

ηταν στουντιο το μαγαζι, οχι μασαζεγί..
Πατερ μου εισαι τελικα ο Παπυρος Λαρους.

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, για σήμερα απογευματάκι που μπορω να παω να με περιποιηθούν? Τ σίγουρα πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη, ΘΑΝΚΣ! :cheesy:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά, για σήμερα απογευματάκι που μπορω να παω να με περιποιηθούν? Τ σίγουρα πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη, ΘΑΝΚΣ! :cheesy:
Βοηθησε λιγο...δωσε γεωγραφικο στιγμα περιοχης

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Για Αθήνα μιλάω, δεν με νοιάζει τόσο η απόσταση όσο το σέρβισ
Πολλα και διαφορα για να διαλεξεις, Στουρναρη και Σολωμου ακουγονται πιο πολυ, κανε τον κοπο διαβασε δυο-τρεις σελιδουλες πισω και θα μαθεις προσωπα και καταστασεις.

Επισκέπτης
εγω θα προτεινα και πειραια καραισκου, αλλα με ρισκο γιατι δεν ειναι τοσο χυμα εκει, γιατι εγραψε ενας οτι πηγε και του καναν μονο μασαζ

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω το ειπα! σημερινο παθημα... >:( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλα αλλα ατομα μου ειπαν οτι ειναι καλο μαγαζι αν ξερεις πως να τις πλησιασεις!! ισως να ειχε τις μαυρες τις η ατζελα!!σιγουρακι ειναι στην φιλωνος 19 αν θυμαμαι καλα στον πειραια!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
και ενω σε ρωτησα κατι με εγραψες στα @@. αν ξαναπας θα σου πω πως θα τις δωσεις συνθημα

Επισκέπτης
λοιπον παιδια και κατι ασχετο αλλα επειδη μου ετυχε κατι σημερα και θελω να το πω σε σας τους καλους μου φιλους.  καθως ανεβαινω τις σκαλες τις κυλιομενες του χοντου στην ιπποκρατους βλεπω να ανεβαινει ενα τρελο μουνι με χαμηλοκαβαλο πανταλονι και στενο μπλουζακι με τουρλα το βυζι και μεγαλο στητο με εξω την πλατη και κορμαρα. μου πεσε και ενα ρολοι που κραταγα στις σκαλες και γελουσαν ολοι. λεω η γκομενα κατι μου θυμιζει, και για να μην τα πολυλογο ηταν η lois black. δεν ημουν σιγουρος 100% και προσεξα το τατου πισω απο τον λαιμο.τελικα ηταν αυτη. τι μουναρος  ρε παιδια, αμα αυτη δουλευε σε μασατζιδικο θα κλειναν ολα τα αλλα + τα πορτοφολια μας. ξερει κανενας αν αυτη εχει υπατιτιδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom