Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

JACKSON

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εροτηση
πριν πολλα χρονια στην αμφιθεας στη πλευρα του δρομου
προς Αθηνα υπηρχε ενα στουντιο μονοκατοικια ανεβαινες
σκαλακια....εκει λοιπον ηταν η Σουλα ψηλη ξανθια Ελληνιδα
μηπως ...λεω μηπως ξερει κανεις που ειναι?????????????

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα φίλοι μου. είχα κανένα μήνα να κουράσω την μέση μου.... μια και έχω βρει την ησυχία μου στο θεραπευτήριο της Στουρνάρη είπα να κάνω μια έρυνα αγοράς και από Σολωμού. Επειδή είμουνα μπερδεμένος με τους αριθμούς μάλλον πήγα στο χειρότερο. Στο νούμερο Σολωμού 54  1ος. Αμέσως κατάλαβα οτι είχα κάνει λάθος. Μιας και δεν είχα πολλή ακόμα ώρα έπαιξα στα σίγουρα. Στουρνάρη 63 και διάλεξα Μαίρη. Ήθελα βασικά Μάρσι ή Μάγια αλλά.... Δυστυχώς δεν ήταν ότι καλύτερο από άποψη χρόνου (πήγα στα τελειώματα) και διάθεσης. Λίγο οτι ένιωθα κουρασμένος λίγο η ησυχία που επικρατούσε στο δωμάτιο, σαν εκκλησία μου φάνηκε έφυγα χωρίς τρελή χαρα και ικανοποίηση. Θα δοκιμάσω ξανά αλλά με καλύτερες συνθήκες.
Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη!!!

Επισκέπτης
εροτηση
φιλε εισαι σε λαθος θρεντ, αυτο ηταν στουντιο

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Από τα πιο πολλά μασατζίδικα του κέντρου που σχεδόν όλα τα έχω γυρίσει, εκείνο που πιστεύω διαφέρει από όλα είναι εκείνο της Στουρνάρη: ποικιλία σε κορίτσια, ποικιλία σε πρόγραμμα και καλές τιμές. Το καλύτερο value for money. Κάποιες δε από αυτές είναι πολύ καλύτερες από διάφορους κεφτέδες που κατα καιρούς παρουσιάζονται ως city-tours.
Eκείνο που θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, είναι αν παίζει καθόλου anal. Προσωπικά, ποτέ δεν έχω ζητήσει, αλλά καλά θα ήταν αν με κατατόπιζε κάποιος που να ξέρει.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στουρνάρη 63 και διάλεξα Μαίρη. Ήθελα βασικά Μάρσι ή Μάγια αλλά.... Δυστυχώς δεν ήταν ότι καλύτερο από άποψη χρόνου (πήγα στα τελειώματα) και διάθεσης. Λίγο οτι ένιωθα κουρασμένος λίγο η ησυχία που επικρατούσε στο δωμάτιο, σαν εκκλησία μου φάνηκε έφυγα χωρίς τρελή χαρα και ικανοποίηση. Θα δοκιμάσω ξανά αλλά με καλύτερες συνθήκες.
Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη!!!
Το έχω πει εγώ ότι στο τέλος θα κάνω χορηγία  στερεοφωνικού συστήματος μουσικής. Ακούτε εκεί στη Στουρνάρη;

volos71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.

Εδω και παρα πολυ καιρό διαβάζω αλλά πλέον γραφτηκα κιόλας.
Έχετε γράψει κατα καιρους αλλα οχι κάτι συγκεκριμένο.
Φερρών 19 τί λέει?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συγγρου 75 ...μια απο τα ιδια ..ψιλη ξανθια ελληνιδα ...πολυ βου ομως γκομενα 70 για φραπε 100 για φουλ ....δεν τα αξιζει με τη καμια...
αυτην την ξανθια μια μερα που ειχα κεφια την κατεβασα με παζαρια στα 50 με φουλ και την εκανα με ελαφρα..  :cheesy:

Επισκέπτης
καλησπερα μ'ακους?
τελικα οσον αφορα την αχιλλεως, το μαγαζι πρεπει να το καταταξουμε στα <<που δεν>> και να του δωσουμε και ενα ακυρο μια και εκει επισησ την εχουν δει fastofoodδικο

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εροτηση

εχει ανοικση μαζι με φιλη απο τα ''παλια'' μαγαζι με πολυ πριβε καταστασης επι της Δαβακης Καληθεα

εισαι παλιος βλεπω ......... 

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παρότι τακτικός πελάτης στην στουρνάρη , πότε μέχρι σήμερα δεν είχα πετύχει την Μάρσι ...Σήμερα λοιπόν μεσημέρι η τύχη μου χαμογέλασε ..Πήρα Μάρσι και πέρασα super . Τέλειο κομμάτι !

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κύριοι μια πολύ καλή πρόταση για ένα ευχάριστο 45λεπτο στη Σολωμού 59 είναι η Αγγελικούλα
ξανθιά,κοντούλα,όχι πολύ όμορφη αλλά πολύ γλυκιά, με πολύ καλές αναλογίες και πολύ καθαρή, κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τον πελάτη και τα καταφέρνει θαυμάσια "εφ'όλης της ύλης". Δυνατό της σημείο τα "πνευστά" και η συμμετοχή. 70€

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Κύριοι μια πολύ καλή πρόταση για ένα ευχάριστο 45λεπτο στη Σολωμού 59 είναι η Αγγελικούλα
ξανθιά,κοντούλα,όχι πολύ όμορφη αλλά πολύ γλυκιά, με πολύ καλές αναλογίες και πολύ καθαρή, κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τον πελάτη και τα καταφέρνει θαυμάσια "εφ'όλης της ύλης". Δυνατό της σημείο τα "πνευστά" και η συμμετοχή. 70€

συμφωνώ απόλυτα.
παλιά "καραβάνα" η Αγγελική και γλυκό κορίτσι.
οτι της λείπει σε εμφάνιση και ύψος το αναπληρώνει σε συμμετοχή και καλες υπηρεσιες.
επειδή είναι 'μινιον' εμένα μου αρέσει να την βάζω απο πάνω και να ιππεύει....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το μωρο που ειναι στην ιλιαδα και λεγετε ελ...... το εχετε δει θα παθετε παρτετο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδες ποιος καλοθελητης απο εσας θα αναφερει συνοπτικα τα 'μαστζιδικα που γαμας' της Θησεως στην Καλλιθεα...εγω ξερω εκεινο στο 67 που ειναι στον 1ο οροφο φροντιστηριο...εφαγα φολα εκει οπως περιγραφω και σε προηγουμενο ποστ μου(παροχη υπηρεσιων μαπα)...αλλα στα υπολοιπα πρεπει να ειναι καλυτερα...

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Από τα πιο πολλά μασατζίδικα του κέντρου που σχεδόν όλα τα έχω γυρίσει, εκείνο που πιστεύω διαφέρει από όλα είναι εκείνο της Στουρνάρη: ποικιλία σε κορίτσια, ποικιλία σε πρόγραμμα και καλές τιμές. Το καλύτερο value for money. Κάποιες δε από αυτές είναι πολύ καλύτερες από διάφορους κεφτέδες που κατα καιρούς παρουσιάζονται ως city-tours.
Eκείνο που θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, είναι αν παίζει καθόλου anal. Προσωπικά, ποτέ δεν έχω ζητήσει, αλλά καλά θα ήταν αν με κατατόπιζε κάποιος που να ξέρει.

Αλήθεια, δεν ξέρει κανείς να απαντήσει; Θυμάμαι κάπου έιχα διαβάσει σχετικά, αλλά πού να κοιτάξω σε 654 σελίδες;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδες ποιος καλοθελητης απο εσας θα αναφερει συνοπτικα τα 'μαστζιδικα που γαμας' της Θησεως στην Καλλιθεα...εγω ξερω εκεινο στο 67 που ειναι στον 1ο οροφο φροντιστηριο...εφαγα φολα εκει οπως περιγραφω και σε προηγουμενο ποστ μου(παροχη υπηρεσιων μαπα)...αλλα στα υπολοιπα πρεπει να ειναι καλυτερα...
μαπα το 67. πηγαινε καλλιτερα στο 79. σου οφειλω και πμ που θα στο στειλω μολις βρω λιγο χρονο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom