Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
αυτο δεν ειναι πονηρο?....

μπορει και νανε απο την αποψη οτι για να βλεπει το μπουτσο σου οση ωρα σε πασπατευει δεν εχει και προβλημα σεμνοτυφιας ...απο την αλλη μπορει να ειναι και το κολπο τετοιο ετσι ωστε να σε κανει να πιστεψεις οτι κατι μπορει να παιξει στο μελλον και να χωνεις συνεχεια ..και γω πιστευω οτι φραπες θα παιζει ....δεν προκειται ομως να ξοδεψω και μια περιουσια για να μου παιξει μια μαλακια μια ελληνιδα μετα απο δεν ξερω ποσες επισκεψεις ...το ντυσιμο παντως των κοριτσιων σε σχεση με αλλα μασατζιδικα περεπεμπε σε καλογριες ...μαλλον για το παπαγιωργη το κανουν!!! χαχαχ :dancing:

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ,ανεφερα οτι εχω να παω 2-3 μηνες εκει.δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει,το ιδρυμα.παντως αθτη που ειπα,εχει ενα σκουλαρικι στο φρυδι της.η κυρια της υποδοχης,ειναι μια πανυψηλη ρωσιδα.

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ,ανεφερα οτι εχω να παω 2-3 μηνες εκει.δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει,το ιδρυμα.παντως αθτη που ειπα,εχει ενα σκουλαρικι στο φρυδι της.η κυρια της υποδοχης,ειναι μια πανυψηλη ρωσιδα.

αυτα

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.749
Πόντοι
216
μπορει και νανε απο την αποψη οτι για να βλεπει το μπουτσο σου οση ωρα σε πασπατευει δεν εχει και προβλημα σεμνοτυφιας ...απο την αλλη μπορει να ειναι και το κολπο τετοιο ετσι ωστε να σε κανει να πιστεψεις οτι κατι μπορει να παιξει στο μελλον και να χωνεις συνεχεια ..και γω πιστευω οτι φραπες θα παιζει ....δεν προκειται ομως να ξοδεψω και μια περιουσια για να μου παιξει μια μαλακια μια ελληνιδα μετα απο δεν ξερω ποσες επισκεψεις ...το ντυσιμο παντως των κοριτσιων σε σχεση με αλλα μασατζιδικα περεπεμπε σε καλογριες ...μαλλον για το παπαγιωργη το κανουν!!! χαχαχ :dancing:

για το ντσιμο σ εμενα ηταν ντυμενη προκλητικα κολαν,ανοιχτο πουκαμισο κ γοβες αλλα ηταν απλα για να κοιτας κ ισως να σε ψησει οτι ισως κατι γινει....αλλα το χερι δεν πηγε ποτε στο επιθυμητο σημειο....

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
τωρα μιλας σωστα!συμφωνω ;)

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βοηθηστε ρε παιδια.αναζητητε,μασατζιδικο,με γκομενα με βυζαρες,υπαρχει??? και που??? παρακαλω

Wizart

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιζει σε κανενα πιπα χωρις καποτα? Και αν ναι σε ποιο?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα-καλη εβδομαδα...Νεα απο choco-spa κανεις?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επιβεβαιώνω 1 όροφο κουδούνι STUDIO
Λαθος επιβεβαιονεις φιλε ,το κουδουνι που γραφει STUDIO ειναι στο 6 το οροφο ,το οποιο δεν εχει, μα καμια σχεση με του 1 του οροφου ,και οχι λανθασμενες πληροφοριες ,για οσους δεν καταλαβανε αναφερομαστε στου Σολωμου 54 6 κτο...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λαθος επιβεβαιονεις φιλε ,το κουδουνι που γραφει STUDIO ειναι στο 6 το οροφο ,το οποιο δεν εχει, μα καμια σχεση με του 1 του οροφου ,και οχι λανθασμενες πληροφοριες ,για οσους δεν καταλαβανε αναφερομαστε στου Σολωμου 54 6 κτο...
φιλε NikosShell, μαλλον εσυ καταλαβες λαθος. μιλαμε για σολωμου 59 και οχι για το 54..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

αυτα
τωρα καταλαβα για ποιο λες..

ειναι αυτο που ανοιξε το καλοκαιρι και μου ζητουσε ενα ΚΑΡΑ-ΜΠΑΖΟ εκει (φερμένο απο συγγρου 12 για να καταλαβετε) 100αρες και βαλε..  :jerking: :jerking:

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Καλά η Τζούλια αλλά η Μάγια η Ελένη κα η Βίκυ από Στουρνάρη κάνουν πολύ καλό μασάζ.
Δοκίμασε και στη Λέκκα 19 στο Σύνταγμα τη Μόνικα milf ελληνίδα για πολύ καλό μασάζ,
κατά τ'άλλα βάλε τα δυνατά σου κι ό,τι καταφέρεις..........!!!!!!!!!!!

Να προσθεσω στα ονοματα που ανεφερε ο συναγωνιστης και την Αννουλα η οποια εκτος απο καταπληκτικο μασαζ σερβιρει και ζουμεροτατη μπριζολα γαλακτος  :boobies: :boobies:  ;)

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Σολωμού 54 - 6ος - Μαρία κοντοπούτανο Ρωσίδα - το καλύτερο μασάζ που είχα (προσωπική εμπειρία με καμιά 10αριά κοπέλες) μέχρι σήμερα και extra βέβαια αλλά αυτό συνηθισμένο.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια επειδη με τη Σολομου εχω μπερδευτει, ας μου πει καποιος που ξερει. Η Δεσποινα που λετε ειναι εκει που ανοιγει η Ζανα (πρςην Μαρνη) και πως ειναι εμφανισιακα;

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ρε παιδια επειδη με τη Σολομου εχω μπερδευτει, ας μου πει καποιος που ξερει. Η Δεσποινα που λετε ειναι εκει που ανοιγει η Ζανα (πρςην Μαρνη) και πως ειναι εμφανισιακα;
....φιλε μου καμια σχεση...η δεσποινα ειναι μαζι με την μελινα....η ζανα ειναι αλλου....ως προς την εμφανιση ειναι καστανοξανθη ...σχετικα λεπτη,μετριο υψος,και μετριο βυζι...αλλα προγραμμα σουπερ(μαν)!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom