Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.939
Πόντοι
216
δε ξερω αν ανηκει εδω το θυατειρων  στη ν.σμυρνη αλλα εχει τρια φοβερα μωρα μεσα που δε ξερω μεχρι που φτανουν εαν φτανουν.αν ξερει καποιος και θελει ας βοηθησει

περασα πριν 2 μερες να κανω ενα τσεκαρισμα κι οντως οπως λεει κι ο vasos ανηκει στα 'ΔΕΝ' !!!!!!!!!!!!
καλο μασαζ,βλεπεις ωραιες κοπελες,αλλα δεν αγγιζεις κ εχει πετσετουλα οταν γυρνας ανασκελα....αυτα...

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πετσετα δε μου εβαλαν για αυτο και ρωταω

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.854
Πόντοι
6.495
Ενημέρωση από χθεσινή επίσκεψη...............Σολωμού 59............!!!!!!!!!!!!!!
...............

Οι κοπέλες ήταν έξι Μελίνα, Χριστίνα, Αγγελική, Δέσποινα, Άννα και Ναταλύ, διάλεξα τη Χριστίνα, Ρωσσίδα ύψος κανονικό, χοντρούλα, με έντονες καμπύλες πολύ όμορφη για τα γούστα μου, καταπληκτικά μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, πολύ ωραίο χαμόγελο, μεγάλα φυσικά  :boobies:  και αρκετά μεγάλο, αλλά πολύ σφικτό  :booty: (προτείνετε στους λάτρεις των γυναικών με πλούσια πιασίματα χωρίς όμως να έχουν πατσές)...................

Κόστος 70€.

Καλά μία με μακριά μαλλιά προς το κόκκινο, κοντούλα, αδυνατούλα, μεγάλο (σχετικά με τις διαστάσεις της) στήθος ποιά είναι γιατί έχω αρχίσει να τις μπερδεύω. Νόμιζα πως ήταν η Αγγελική αλλά σε άλλο μήνυμα αναφέρεται πως είναι με κοντό ξανθό μαλλί.

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλά μία με μακριά μαλλιά προς το κόκκινο, κοντούλα, αδυνατούλα, μεγάλο (σχετικά με τις διαστάσεις της) στήθος ποιά είναι γιατί έχω αρχίσει να τις μπερδεύω. Νόμιζα πως ήταν η Αγγελική αλλά σε άλλο μήνυμα αναφέρεται πως είναι με κοντό ξανθό μαλλί.
ρε παλλικαρια σολωμου 59 τι γραφει ο κωδων ?και οροφ ?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216

Συνάδελφε ίσως είναι η Ναταλύ την οποία δεν είδα γιατί είχε πελάτη.
Από τις άλλες δεν είναι καμία μ'αυτά τα χαρακτηριστικά.

BIGTIGER

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μπορείτε να με κατατοπήσετε σχετικά με το που θα βρώ καλό μασαζ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπέρα μπορείτε να με κατατοπήσετε σχετικά με το που θα βρώ καλό μασαζ

ελεος ρε φιλε!τοσες σελιδες δεν σου φτανουν για να κατατοπιστεις?ντροπης πραματα...γυρνα σελιδες...διαβασε τις αποψεις ολων,τις πληροφοριες που δοξα τω θεω ειναι παρα πολλες και πολυδιασταυρωμενες και τοτε αφου τα κανεις αυτα βγες και ρωτα οποιαδηποτε περαιτερω πληροφορια θες...και ολοι θα τρεξουν να σε βοηθησουν!

loxagos6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όσο πανε και πέφοτυν οι υπηρεσίες της Τζούλιας στην Στουρνάρη. Το μαγαζί κάνει προσπάθειες να ανεβάσει τις υπηρεσίες και η Τζούλια προσπαθεί το ανάποδο. Άσε που απο μασάζ τρεις λαλούν και δυό χωρεύουν. Αφήνω μόνο μια πιθανότητα να έγινα εγώ πιο απαιτητικός μετα απο 1 χρόνο στο εν λόγω μαγαζί αλλά δεν νομίζω. Το κακό είναι ότι ψάχνω να βρώ μασάζ επιπέδου Ζάνας και δεν έχω βρεί. Και η αλήθεια είναι ότι την έχω ψιλοβαρεθεί. Έχει κανείς να προτείνει καμία για καλό μασάζ πριν τα υπόλοιπα?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Όσο πανε και πέφοτυν οι υπηρεσίες της Τζούλιας στην Στουρνάρη. Το μαγαζί κάνει προσπάθειες να ανεβάσει τις υπηρεσίες και η Τζούλια προσπαθεί το ανάποδο. Άσε που απο μασάζ τρεις λαλούν και δυό χωρεύουν. Αφήνω μόνο μια πιθανότητα να έγινα εγώ πιο απαιτητικός μετα απο 1 χρόνο στο εν λόγω μαγαζί αλλά δεν νομίζω. Το κακό είναι ότι ψάχνω να βρώ μασάζ επιπέδου Ζάνας και δεν έχω βρεί. Και η αλήθεια είναι ότι την έχω ψιλοβαρεθεί. Έχει κανείς να προτείνει καμία για καλό μασάζ πριν τα υπόλοιπα?

Καλά η Τζούλια αλλά η Μάγια η Ελένη κα η Βίκυ από Στουρνάρη κάνουν πολύ καλό μασάζ.
Δοκίμασε και στη Λέκκα 19 στο Σύνταγμα τη Μόνικα milf ελληνίδα για πολύ καλό μασάζ,
κατά τ'άλλα βάλε τα δυνατά σου κι ό,τι καταφέρεις..........!!!!!!!!!!!

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
παντος και μενα στη θυατειτων πετσετα δεν μου εβαλαν ...καλο το μασαζ καλα τα μωρα αλλα δεν το κοβω να παιζει τιποτα ισως αν γινεις πελατης τακτικος να παιξει κανενας φραπες αλλα δεν το κοβω για τιποτα παραπανω ...ξαπλωνω πεταω την πετσετα και αρχιζει το μασαζ ...μου λεει γυρνα ...γυρναω και λεω δεν μπορει εστω και ξοφαλτασα θα τον ακουμπησει λιγο ..αλλα τιποτα ...ο χωρος παντως πολυ κυριλε και δεν παρεπεμπε σε κατι πονηρο...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Μερικες σελιδες πισω αναφερθηκε για μασαζερι που εδρευει στην στοα Τσαμαδου - Αγ. Κων/νου υπαρχει κατι περισοτερο , κουδουνι οροφος κλπ ,ειμαι πολυ κοντα και μπορω να περασω και να ενημερωσω για περιοχομενα υπηρεσιες και τιμες .Καλη βδομαδα με πολυ μπειμπυ οιλ.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
ξαπλωνω πεταω την πετσετα και αρχιζει το μασαζ ...μου λεει γυρνα ...γυρναω και λεω δεν μπορει εστω και ξοφαλτασα θα τον ακουμπησει λιγο ..αλλα τιποτα ...
αυτο δεν ειναι πονηρο?....

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παλικαρια.
διαβασα πολλα απο αυτα που γραφετε κ με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν αναφερετε κανεις στο ιδρυμα της μ.προδρομου.και εκει παιζει ενα πολυ δυνατο τεμαχιο,με γλωσσα που παει παντου.εχω να παω βεβαια εδω κ 2 μηνες εκει,αλλα το κοριτσι τα δινει ολα στο δωματιο.οσο για μασαζ η κυρια τησ υποδοχης εχει καταπληκτικα χερια κ οντως κανει πολυ καλο μασαζ,φυσικα κ τα υπολοιπα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πως το λένε το κορίτσι και που είναι αυτή η προδρόμου.Δώσε λεπτομέρειες ντε! :booty:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.939
Πόντοι
216
γεια σας παλικαρια.
διαβασα πολλα απο αυτα που γραφετε κ με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν αναφερετε κανεις στο ιδρυμα της μ.προδρομου.και εκει παιζει ενα πολυ δυνατο τεμαχιο,με γλωσσα που παει παντου.εχω να παω βεβαια εδω κ 2 μηνες εκει,αλλα το κοριτσι τα δινει ολα στο δωματιο.οσο για μασαζ η κυρια τησ υποδοχης εχει καταπληκτικα χερια κ οντως κανει πολυ καλο μασαζ,φυσικα κ τα υπολοιπα.

δωσε κανα στιγμα...μικρη κοπελα,μεγαλη?εμφανιση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom