Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για να είμαι ειλικρινής όταν ξεκίνησα και διάβαζα τα παλαιά post  περί χημείας  με τις θεραπαινίδες μονολογούσα.. :jerking:
Βέβαια η επονομαζόμενη Χημεία δεν περιορίζεται μόνο μεταξύ των δύο (θεραπεύτριας – θεραπευμένου) αλλά και των συστατικών του περιβάλλοντος χώρου.
Πάμε από την αρχή:
Ξεκίνησα  μόνος μου μεσημέρι τσικνοπέμπτης   :sunglasses: - (όχι σαν μερικούς – μερικούς που πάνε τρεις τρεις και δεν λένε τίποτα) - με διαολεμένη όρεξη το οδοιπορικό μου  από Σολωμού 59 όπου δεν στάθηκα τυχερός να συναντήσω την Δέσποινα  :think: και για την οποία θα επανέλθω ελπίζοντας σε πιο τυχερή μέρα  :rockon:. Δεν απογοητεύτηκα και συνέχυσα  το οδοιπορικό για Στουρνάρη. Μπήκα στο μικρό ασανσέρ το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει στον 3 όροφο :headbang:. Μετά από αρκετή προσπάθεια και χωρίς να χάνω την ψυχραιμία μου χτύπησα  κουδούνι. Η  υποδοχή ζεστή όπως πάντα, καθώς και τα  6 κοριτσόπουλα  :boobies:που πέρασαν για να με  καλησπερίσουν και να μου θυμίσουν τα ονόματα τους τα οποία μονίμως ξεχνώ. Τελευταία εμφανίστηκε η Μάρσυ  :dancing:την οποία στις τελευταίες μου επισκέψεις δεν την είχα πετύχει. Τελευταία  και τυχερή είπα από μέσα μου και αποφάσισα χωρίς φόβο αλλά με πάθος :grin:.
Με την Μάρσυ έχω ξαναματασυναντηθεί  όπου αν εξαιρέσω την πρώτη φορά που μου ξύπνησε παλαιές περιπέτειες μου οι άλλες σε normal ωραία πλαίσια.
Εδώ έρχεται ο παράγων Χημεία για την οποία αναφέρθηκα νωρίτερα..  
Στο μεγάλο δωμάτιο λοιπόν  :priest:(επιτέλους γιατί πάλι στην αρχή με πήγαν στο μικρό) με τα αρωματικά κεριά του  τις ωραίες κουρτίνες ωραίο ντιμαρισμένο φωτισμό και φυσικά το σχεδόν ατομικό του μπάνιο και τη μουσική.
Όλα λοιπόν συνηγορούσαν για ένα ιδανικό  σαρανταπεντάλεπτο :happy:. Η όλη ατμόσφαιρα σε οδήγησε στην ανάγκη να ζητήσω ένα πιο χαλαρό  μασάζ για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος που θα καταλήξει… :rolleyes: Η ώρα περνούσε και εγώ είχα αφεθεί στα ανάλαφρα χέρια της μέχρις ότου ζήτησα  να αρχίσουμε το δεύτερο γύρο άναμμα  κάρβουνα για ζέσταμα ψησταριάς. Διαπίστωσα όμως ότι η ψησταριά ήταν ήδη ζεστή  :boobies:μάλλον από την όλη ατμόσφαιρα. Και πριν προλάβουν να σβήσουν τα κάρβουνα από τα ζουμιά, άναψα το πιστολάκι (σεσουάρ) :thumbsup: όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι καλοί ψήστες και το κάρβουνο έβγαλε φωτιά. Για να μην καεί όμως η μπριζόλα  την γύρναγα πάνω κάτω αριστερά δεξιά  δημιουργώντας ένα  τέλειο συγχρονισμό. Ψησταριά και ψήστης σε τέλεια αρμονία.
Για να μην σας τα πολυλογώ,  λόγω του ότι αυτά γράφονται μετά την τσικνοπέμπτη όπου θεωρητικά έχουμε μπει στο σαραντάημερο της σαρακοστής (εγώ δεν νηστεύω ειδικά την μπριζόλα) έφαγα σπαλομπριζόλα ζουμερή ζουμερή την οποία καταευχαριστήθηκα και σύμφωνα με ομολογία το ίδιο και εκείνη. ;)  :rockon:

μολις τσικνησα! :rockon:

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
τελικα ξερει κανεις αν τρωγετε το ξανθο μωρο στην υποδοχη στο ιδρυμα στη μαντζαγριωτακη?

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ζήτω λοιπόν στους απανταχού «Κάθε Μέρα Τσικνοπέμπτη» :rockon: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα ξερει κανεις αν τρωγετε το ξανθο μωρο στην υποδοχη στο ιδρυμα στη μαντζαγριωτακη?

δε λεει απο εμφανιση ρε μαγκιτη παντως!της καραισκου ομως ειναι τρέλλα!αφου σκεφτομαι να της παω δωρο τοστιερα(κατι που κανω σπανια διοτι σπανια δωριζω σε μασαζοκορασιδες κατι διαφορετικο απο την καλυτερη καφεκοπτικη μηχανη arabica coffee)!

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
δε λεει απο εμφανιση ρε μαγκιτη παντως!της καραισκου ομως ειναι τρέλλα!αφου σκεφτομαι να της παω δωρο τοστιερα(κατι που κανω σπανια διοτι σπανια δωριζω σε μασαζοκορασιδες κατι διαφορετικο απο την καλυτερη καφεκοπτικη μηχανη arabica coffee)!
λεμε για την ιδια?τη ξανθια ψηλη?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ζήτω λοιπόν στους απανταχού «Κάθε Μέρα Τσικνοπέμπτη» :rockon: :2funny:

Εγώ είμαι σταθερός πελάτης στη Στουρνάρη, Έχω πάει με όλες αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους συναγωνιστές αν παίζει δίδυμο η Μάρση με κάποια άλλη. ¨εχετε κάποια ανάλογη εμπειρία? Αν όχι ΚΑΙΤΗ μ' ακους καιρός είναι να προσθέσεις αυτό το πρόγραμμα στο ρεπερτόριο των κορασίδων.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Η συμπαθητική κυρία τις υποδοχής μου είπε, ότι κάποιος γράφει στο ιντερνετ για τη Δέσποινα και ξέρει ποιος είναι.

παληκαρια εγινε ΜΕΓΑΛΗ μαλακία. μολις θυμηθηκα ποιος ειναι αυτος που καταλαβε η δεσποινα.

[size=14pt]ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ !!!![/size]

πριν λιγο μου περασε ξαφνικα απ το μυαλο οτι πριν μερικες μερες που ειχα παει απο κει για να φτιαξω το ph του δερματος μου, ειχα ξεχασει να βγαλω τα ρασα και μπηκα στο καταστημα μ αυτα ο μαλακας..

δεσποινα, σορυ.. θα επανορθωσω..  :'( :'(

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω αν ανηκει εδω το θυατειρων  στη ν.σμυρνη αλλα εχει τρια φοβερα μωρα μεσα που δε ξερω μεχρι που φτανουν εαν φτανουν.αν ξερει καποιος και θελει ας βοηθησει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δε ξερω αν ανηκει εδω το θυατειρων  στη ν.σμυρνη αλλα εχει τρια φοβερα μωρα μεσα που δε ξερω μεχρι που φτανουν εαν φτανουν.αν ξερει καποιος και θελει ας βοηθησει

οντως παιδες....ας ενημερωσει καποιος για το ιδρυμα....ακουγεται πατριαρχου φαση παντως...οποτε ειναι μονο για παρτα-ολες...με πολλα καταθετηρια!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Μετά από ένα πολύ κουραστικό Παρασκευοσάββατο η επιλογή ενός πολύ καλού μασάζ
ήταν μονόδρομος και φεύγω "καρφί" για Στουρνάρη 63 έχοντας στο μυαλό μου αυστηρά
τρεις επιλογές, Μάγια, Ελένη και Βίκυ, η ώρα ήταν περίπου 3 και γινόταν της π......ς από συναγωνιστές  :headbang: :headbang: :headbang: any way όταν ήρθε η σειρά μου να "διαλέξω", για καλή μου τύχη, η Βίκυ ήταν ελεύθερη :dancing: :dancing: :dancing:.
Ρε παιδιά νά'ναι καλά η κοπέλα, μπήκα σαν "στραβοσουγιάς" και βγήκα σαν τσολιάς στο Σύνταγμα!!!!!!!!!!!
Κατά τ'άλλα τα γνωστά.................  70€

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Στείλε στοιχεία για το εν λόγω ίδρυμα και θα σπεύσω αμέσως για επιτόπια έρευνα. Κυριακή, αλήθεια, παίζει ?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Και μια και το θυμήθηκα...
Το τηλέφωνο της Καραίσκου, ακόμη το περιμένω (για να μη κατεβαίνω άδικα..).

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Kαλημερα , να ρωτησω οποιον συναγωνιστη ξερει αν υπαρχει καποια καλη μασαζερι που να προσφερει  παιδακι γαλακτος εως σπαλομπριζολα στην περιοχη της Αγιας Παρασκευης.

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε φιλε,για καμια Αγ Παρασκευη ξερει κανεις τιποτα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ανηκει στα "ΔΕΝ"

kefatos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα,μπορει καποιος να μου πει στον πειραια που εχει?οχι μονο φραπε

Stories

Νέο!