Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
μου πεσε και ενα ρολοι που κραταγα στις σκαλες και γελουσαν ολοι.

Σε φανταζομαι με το βλεμα καρφωμενα στα βυζια της γκομενα.....να σου φευγει το ρολοι απο τα χερια, να κανει θορυβο,πεφτοντας και να γυριζουν να σε κοιτανε ολοι
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

Ασχετο, για την υπατιτιδα δεν το ηξερα....ας δωσει τα φωτα του καποιος citytourας

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Κι εγω πετυχα αυτην την κοπελα χτες ομονοια σε μη υποπτο μερος!!πανχ και να μην εχει...(λεμε τωρα) πως θα την βρεις? σορρυ που ημουν αγενης θα σου απαντησς πμ!

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
βρε παληκαρια, αυτο ηταν το στουντιο του κωστακη, ο οποιος μεταφερθηκε στη λιοσιων 279 (?).

ηταν στουντιο το μαγαζι, οχι μασαζεγί..

εχεις δικιο,

αλλα αν σκεφτεις οτι εγω ειμαι σ'αυτο το αθλημα περιπου 15 χρονια θα καταλαβεις οτι παλαιοτερα ηταν πολυ λιγα τα μασατζιδικα ( 5-6 ολα κι' ολα) και τα υπολοιπα ηταν στουντιος !!!! οποτε αντε τωρα εγω να θυμαμε πιο ηταν τι ??
Τελοσ παντων αφου και εσυ εισαι τισ δικιας μου χρονικης κλασης, μηπως εχει παρει το αυτι σου αν ειναι ακομα διαθεσιμη η Αγγλιδα που ηταν στην Βουλα ??? Αν ξερεισ σε παρακαλω στειλε pm

Επισης μια και το αναφεραμε, εχω γυρισει τα περισσοτερα απο τα μαγαζια που υπαρχουν στο λεκανοπαιδιο και ρε παιδια γραφονται πολλες ανακριβιες , αλλος λειει οτι στο ενα μαγαζι εχει πηδηξει και ο αλλος λεει οχι !!!!
Αν ρε παιδια εισαι πελατης ειναι δυνατον να μην σου προσφερουν τα παντα ?? Δυστιχως πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις , καλο ομως ειναι να ειμαστε λιγο ευγενικοθ μετα κοριτσια και συγουρα τοτε κατοι παραπανω θα μας φιλεψουν!!!Απλα οπου ειναι ακριβες οι τιμες να μην πηγεναιτε διοτι δεν τους αξιζει
Ακομα και σ'αυτο της Π. Ιωακιμ στο Κολωνακι εχω πηδηξη πριν μερικα χρονια αλλα αφου πρωτα το εκτισα το μαγαζακι.Να σκεφτειτε οτι τοτε ειχαν βαλει μικροφωνα στα δωματια για να ακουν τι κανουν οι κοπελες και αν περνουν εχτρα δωρακι

Επισκέπτης
Σε φανταζομαι με το βλεμα καρφωμενα στα βυζια της γκομενα.....να σου φευγει το ρολοι απο τα χερια, να κανει θορυβο,πεφτοντας και να γυριζουν να σε κοιτανε ολοι
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

Ασχετο, για την υπατιτιδα δεν το ηξερα....ας δωσει τα φωτα του καποιος citytourας
οταν βρεθουμε απο κοντα θα  στο δειξω το υφος  :rolleyes: να γελας 10 μερες :grin:

Επισκέπτης
Κι εγω πετυχα αυτην την κοπελα χτες ομονοια σε μη υποπτο μερος!!πανχ και να μην εχει...(λεμε τωρα) πως θα την βρεις? σορρυ που ημουν αγενης θα σου απαντησς πμ!
αλοιμονο να θεωρησω αγενεια τετοιο πραμα, αφου και το γραφω χουμοριστικα τσεκαρε πμ σε 5

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Επισκεψη στη Στουρναρη 63.
Στην πόρτα η κυρία της υποδοχής μου αναφέρει οτι κάνουν μόνο μασάζ και ,αν και περίμενα καποια ψιλοανακριση αφου πηγαίνω πρωτη φορά, δεν με ρώτησε τιποτα άλλο.
Ηταν γύρω στα 6 με 7 τεμάχια στο μαγαζί, τα περρισότερα όμως μίλφ. Από μικρές είχε τη Τζουλια και τη Μαίρη (άμα άκουσα καλά, μπορεί να είναι και καινουργια). Πήρα τη Τζουλια ,αλλά και η Μαίρη ήταν δυνατό, Ρουμάνα 20 ετών με κοντο ξανθό μαλλί (στυλ καρέ), τρομερό βυζί με άπαιχτη και μεγάλη ρ..α και αρκετα πιασίματα στη περιοχή της κοιλιάς, τα οποία ΔΕΝ φαινόντουσαν με τα ρούχα και με χάλασαν λιγάκι οταν τα διαπίστωσα.
Οντως, όπως εχουν αναφερθεί και άλλοι συναγωνιστές, η κοπέλα δεν σκαμπάζει τίποτα απο μασάζ.
Στις υπόλοιπες υπηρεσίες έκανε τα πάντα με μεγάλη προθυμια, τόσο στο φραπέ όσο και στη μπριζόλα. Επίσης πάιζει φοβερά με την γλώσσα σε όλο το σώμα.

Στα συν του μαγαζιού το ρολόι μεσα στο δωμάτιο και οι συσκευασμενες πετσετούλες μαζί με τις παντοφλές και το σφουγγαράκι!

Όσο για την τιμή 50+20 για 45'

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαπα το 67. πηγαινε καλλιτερα στο 79. σου οφειλω και πμ που θα στο στειλω μολις βρω λιγο χρονο..

μαλακιες ειναι το θησεως 79..πολυ ξενερα,μποχα και δυσωδια..τα εχω ξαναπει και στο παρελθον..καλυτερα να παει στο θησεως 31 ή ματζαγριωτακη 56...τουλαχιστον θα νιωθει αρχοντας!οχι να βρωμαει και να δει μπαζα!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε  Vasos,
Η τελευταία  φωτό  στο profile πολύ επιτυχημένη :2funny:. Είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής. Τιμημένοι Μακάκες :rockon:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το μωρο αυτο ειναι καινουργιο μακρυ μαλλι καστανο πολυ γλυκο καμια σχεση με την ελενη την αλβανιδα με το μαυρο μαλλι ειναι ποιοιμα.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
2 ανταποκρίσεις  από Στουρνάρη  :boobies: :boobies:
Μία με την Βίκυ για την οποία είχα επιφυλάξεις :think: αλλά τελικά άδικο. Η κοπέλα τέλειο massage και επαγγελματίας στη συνέχεια, αν και με βρήκε μάλλον όχι καλή μέρα και έφαγα το γκολ πολύ γρήγορα :uglystupid:. Θα επανέλθω όμως για την ισοφάριση. :dancing:
Και  η δεύτερη με Μάρσυ  :boobies:όπου το γλυκό δεν έδεσε καλά αυτή την φορά. Παρ όλα  αυτά  η μπριζόλα πολύ ζουμερή και αρκετή δόση good feeling.
Χαιρετίζω την τοποθέτηση  καθρεφτών  :rockon:από τη αρχή της εβδομάδας που διανύουμε καθώς επίσης επιτέλους την αποκατάσταση της μουσικής :dancing: που  η έλλειψη της είχε αρχίζει να γίνεται κουραστική.
Επίσης καλωσορίζω τα νέα μέλη του forum μασατζίδικα που  γαμάς. Περιμένω report με ενδιαφέρων τα report σας για νέα και παλαιά στέκια. :rockon:
Υ.Γ. Παίδες λίγο προσοχή στην ορθογραφία και το συντακτικό για να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θέλετε να πείτε :think: :rockon:

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mού φένεται ότι γιά κάτι κοπέλες σάν τή Δέσποινα  πρέπει νά ανοίξουμε καινούριο θρέντ.<<ΜΑΣΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ>> :2funny: :2funny: :2funny:Δέν συμφωνείς πάτερ μου? :2funny: :2funny: :2funny:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. :headbang: Η Δέσποινα στο 59 της Σολωμού είναι Ελληνίδα; :think: Πάτερ ευλόγησε :priest: :priest:
Μιλάω Ελληνικά πανάθεμα με, και τα  κοράσια των  θεραπευτηρίων και δεν με καταλαβαίνουν. Μήπως να αρχίσω εντατικά μαθήματα ξένης γλώσσας; :think: Ή μήπως πρέπει να πέσει σύρμα από συνάδελφο για κανένα σίγουρο  μέρος με Ελληνίδες σε foul προγράμματα. Πάτερ  :priest:το ποίμνιο σου περιμένει. Μας έχεις αφήσει το τελευταίο καιρό να ψέλνουμε μόνοι μας.
:cool2:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Λοιπόν, σημερινή ανταπόκριση από Κηφισίας 12 (ναι, ναι της Μαρίνας :dancing:)
Τεμάχια 2
Όλγα : ξανθιά, καλό σώμα και ολίγον έκφυλη για άγριες καταστάσεις :think:.
Νταρύνα (ή κάπως έτσι) :Λιγότερο όμορφη, ζουμερή με πιασιματάκια και 3αρι στήθος :boobies:.
Προτίμησα τη δεύτερη.
Αφού ακολούθησα τα γνωστά (ντούς κλπ) περνάω στο μασάζ. Και εκεί τα έδωσε όλα.... Σωστό, χωρίς να βιάζεται, λαδάκι, σε όλο το σώμα (μέχρι πατούσες ποδιών :rolleyes:). Και εκεί (ξανά μανά) που έλεγα ότι θα πάω για μπριζόλα μου λέει "Δεν τελειώσαμε. Τώρα πάμε στα ωραία " και αρχίζει το αισθησιακό με χαιδέματα (προχωρημένα) και έρχομαι και γίνομαι turbo :helpplea:
Προχωράω άμεσα στο κυρίως γεύμα όπου ανταποκρίνεται θετικά. Και έτσι και αλλιώς και να κάνουμε και αυτό και το άλλο.
Επιτέλους προχώρησα στο σωτήριο (για μένα) ΓΚΟΛ :rockon:, όπου και ηρέμησε το σύστημα.
Δεν ξέρω αν πήρε καθοδήγηση από Μαρίνα :woldman: αλλά άξια τα 80 ευρώ για τα 45 λεπτά :grin:. Μου μένει προς εξέταση το έτερο τεμάχιο :think:, αλλά να περάσει και μία (τουλάχιστον) μέρα.
Δεν ξέρω, επίσης, αν έχει γίνει και σε άλλους αλλά πάντως μετέφερα την προσωπική μου εμπειρία.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αλβανάκι ειναι ..... μου το ειπε .... εμπιστευτικά ... αλλά παρουσιάζεται για ρωσσίδα ....

Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. :headbang: Η Δέσποινα στο 59 της Σολωμού είναι Ελληνίδα; :think: Πάτερ ευλόγησε :priest: :priest:
Μιλάω Ελληνικά πανάθεμα με, και τα  κοράσια των  θεραπευτηρίων και δεν με καταλαβαίνουν. Μήπως να αρχίσω εντατικά μαθήματα ξένης γλώσσας; :think: Ή μήπως πρέπει να πέσει σύρμα από συνάδελφο για κανένα σίγουρο  μέρος με Ελληνίδες σε foul προγράμματα. Πάτερ  :priest:το ποίμνιο σου περιμένει. Μας έχεις αφήσει το τελευταίο καιρό να ψέλνουμε μόνοι μας.
:cool2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Αλβανάκι ειναι ..... μου το ειπε .... εμπιστευτικά ... αλλά παρουσιάζεται για ρωσσίδα ....

σου είπες τιποτές άλλο "εμπιστευτικά" που θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?

εγώ πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω, ξερω πως η κοπέλα είναι Μολδαβέζα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom