Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Βρε το ξέρω και πολύ καλά μάλιστα. Αλλά λέω πρώτη φορά είναι άσε να το ξαναδώ μια ακόμη κι εδώ είμαστε. Που να φανταστώ ότι δε θα παίξει καν δεύτερη;
Και περίμενα σήμερα να ποστάρω μήπως κατά λάθος κάποιος συναγωνιστής την εντοπίσει ή την ξέρει από αλλού αλλά για την ώρα σκοτάδι βλέπω.
Δεν πειράζει, γι αυτό είμαστε παιχταράδες, πάμε γι άλλα.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παντως τωρα που λεει ο Πατερ για τηλεφωνακια......εγω απο οσες εχω παρει τηλεφωνο (3-4 μην φανταστειτε και καμια παρελαση) εχω φαει κοκκινη καρτα. και εξηγω:
την παιρνεις τηλεφωνο νωρις, δεν το σηκωνει γιατι δουλευει.....
αμα παρεις πιο αργα.....εχει κανονισει..............
παιρνεις τηλεφωνο Κυριακη, δεν μπορει γιατι ξεκουραζεται.
παιρνεις τηλεφωνο καθημερινη σου λεει μπορω μετα τις 23:00 το βραδυ..........
μια το ενα μια το αλλο............αει' γαμ..σου (sorry δεσποτα)
μου φαινεται οτι τα εχουν κονομησει χοντρα και δεν τις πολυενδιαφερει το homework αλλιως δεν εξηγειται....

εκτος εαν φταιει οτι μικρο με φωναζαν Κουασιμοδο....... :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παντως τωρα που λεει ο Πατερ για τηλεφωνακια......εγω απο οσες εχω παρει τηλεφωνο (3-4 μην φανταστειτε και καμια παρελαση) εχω φαει κοκκινη καρτα. και εξηγω:
την παιρνεις τηλεφωνο νωρις, δεν το σηκωνει γιατι δουλευει.....
αμα παρεις πιο αργα.....εχει κανονισει..............
παιρνεις τηλεφωνο Κυριακη, δεν μπορει γιατι ξεκουραζεται.
παιρνεις τηλεφωνο καθημερινη σου λεει μπορω μετα τις 23:00 το βραδυ..........
μια το ενα μια το αλλο............αει' γαμ..σου (sorry δεσποτα)
μου φαινεται οτι τα εχουν κονομησει χοντρα και δεν τις πολυενδιαφερει το homework αλλιως δεν εξηγειται....

εκτος εαν φταιει οτι μικρο με φωναζαν Κουασιμοδο....... :2funny: :2funny: :2funny:
τι τους λες οταν τις παιρνεις τηλ ??

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
τι τους λες οταν τις παιρνεις τηλ ??
τι να τους πω δηλαδη, σε μια-δυο τους ειχα πει και καλα για να βγουμε εξω για ποτο και παπαριες, και σε μια αλλη για συναντηση σε fuckhotel ή αλλο μερος.........αλλα τιποτα.
Μαλιστα με μια κοπελα απο Ιλιαδα η οποια ειχε κανονισει με φιλο μου,κανονιστηκε 4αδα να φερει δηλαδη και φιλη της μασατζου......ε οσο την ειδατε εσεις αλλο τοσο την ειδα και εγω, ασε που την παιρναμε τηλεφωνο και μας ελεγε κατι κουφα
πχ. παρε με τηλε μετα τις 12:00 για πιο νωρις θα παω για φαγητο στον Αστερα κλπ κλπ κλπ.
Τι να πω και ετσι απογοητευτηκα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι να τους πω δηλαδη, σε μια-δυο τους ειχα πει και καλα για να βγουμε εξω για ποτο και παπαριες, και σε μια αλλη για συναντηση σε fuckhotel ή αλλο μερος.........αλλα τιποτα.
Μαλιστα με μια κοπελα απο Ιλιαδα η οποια ειχε κανονισει με φιλο μου,κανονιστηκε 4αδα να φερει δηλαδη και φιλη της μασατζου......ε οσο την ειδατε εσεις αλλο τοσο την ειδα και εγω, ασε που την παιρναμε τηλεφωνο και μας ελεγε κατι κουφα
πχ. παρε με τηλε μετα τις 12:00 για πιο νωρις θα παω για φαγητο στον Αστερα κλπ κλπ κλπ.
Τι να πω και ετσι απογοητευτηκα
αφου σου ειπε μονη της τί να της προτεινεις. πες της να πατε να ξεκοκαλησετε κανενα ψαρακι..

κάνι καλλλό ιγκία.. :grin:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλλιρόης 48 είχα ρίξει μαύρο λόγω της ξεπέτας που έφαγα κάνα δυο φορές αλλά λέω δε γαμιέται πάμε.
Ανοίγει η γνωστή αφεντικίνα όπου αφού με ρωτάει γιατί χάθηκα και της απάντησα αρχίζει η παρέλαση. Στο σημείο που καθόμουν έβλεπα από τη χαραμάδα της μισόκλειστης πόρτας όλη την παρέλαση από το χωλ ως το δωμάτιο. Προς τη μέση λοιπόν της παρέλασης παίρνω μάτι έναν παίδαρο ξανθό με κορμάρα που δεν έχω ξαναδεί στα κάμποσα χρόνια της χουλιγκάνικης καριέρας μου. Ότι είδα πιο πριν αλλά και ότι ακολούθησε διαγράφηκε αυτόματα από το μυαλό μου. Ξανάρχεται το αφεντικό και τη ρωτώ : η Βικτώρια της λέω μασάζ ξέρει; Όχι μου λέει καινούργια είναι.
Εκτιμώντας την πρωτοφανή ειλικρίνεια λέω θα πάρω κι ας πάει και το παλιάμπελο.
Μπαίνει ο παίδαρος και παθαίνω ακόμα πιο μεγάλη πλάκα μόλις είδα τα μάτια της. Ούτε σε ct δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Στις συστάσεις μαθαίνω ότι είναι Ρωσίδα 28 χρονών οπότε ανεβάζω ηθικό και πέφτω σε θέση μασάζ. Καλύτερο από ότι το περίμενα αλλά και πάλι μέτριο. Η συνέχεια με αντάμειψε και με το παραπάνω. Πολύ καλή τεχνική στον καφέ  όπου το ταυτόχρονο κοίταγμα με τις ματάρες της με έφτιαξε αφάνταστα.
Στα κοψίδια είχαμε αφάνταστο κέφι που ταιριάζει στην καταγωγή της. Φουλ πρόγραμμα 45 λεπτά με αλλαγές και διαλόγους απίστευτους. Γούσταρε πολύ καθρέφτες και άλλα τέτοια ωραία.
Πάμε και στο κακό της υπόθεσης: Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί συναγωνιστές η έμπειρία αυτή κόλησε στο μυαλό μου σαν τσίχλα. Πέρασε μια μέρα αλλά εγώ κολλημένος εκεί οπότε λέω χθες να ξαναπάω να σιγουρευτώ ότι έγινε πραγματικά και βέβαια να ξαναφάω το θεσπέσιο γεύμα. Εξαφανιζόλ η γκόμενα. Μια που μου άνοιξε (έλειπε το αφεντικό) μου είπε ότι δεν τη θυμάται. Της λέω ότι η Βικτώρια μου είπε πως ήταν η πρώτη της μέρα στο μαγαζί και τότε "θυμήθηκε" και μου είπε πως μάλλον δε θα ξανάρθει, ότι δε δούλευε σε άλλο μασατζίδικο πιο πριν και ότι έχει μάλλον δική της πελατεία εκτός.
Λέω να καταφύγω στις αναζητήσεις Ερυθρού Σταυρού αλλά αφού υπάρχει το σάιτ το κάνω από δω μέσα: Παιδιά όποιος την πετύχει πρέπει να κάνει δύο τουλάχιστον πράγματα: α. να την πάρει και β. να με ενημερώσει που είναι.
Αυτά.
Την τελευταία φορά  που πέρασα από το 48  (και από τότε έριξα μαύρο ) στο διπλανό δωμάτιο όσο περίμενα Λίζα βλέπω να περνάει μια  θεογκόμενα γύρο στο 1,75 ξανθό μακρύ μαλλί μπούκλα που όντως οι αναλογίες (όσο μπορούσα να  διακρίνω ) ήταν φοβερές. Όταν τελείωσα και ρώτησα  την μαντάμ μου είπε ότι είναι καινούργια. Αυτά τουλάχιστον ένα με ένα ½ μήνα πριν. Θεώρησα  μάλλον σωστά ότι  την έκανε διότι εάν έμενε θα είχαμε αρκετά report από συναθλητές. Όποιος λοιπόν την ξαναπετύχει ας μάθει από την ίδια το σταθερό της μαγαζί. Ή το τηλέφωνο της. Εμφανισιακά αξίζει.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
αφου σου ειπε μονη της τί να της προτεινεις. πες της να πατε να ξεκοκαλησετε κανενα ψαρακι..

κάνι καλλλό ιγκία.. :grin:
ε'οχι ρε δεσποτα να βγει και χρυση η βιζιτα.........
παω και στο μασατζιδικο εαν ειναι ετσι και την κλεινω 2ωρο.....ασε που θα κανω και παζαρια στην τιμη.
τι δηλαδη αυτο ελειπε να τις ταιζουμε κι ολας τωρα..
βρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
ε'οχι ρε δεσποτα να βγει και χρυση η βιζιτα.........
παω και στο μασατζιδικο εαν ειναι ετσι και την κλεινω 2ωρο.....ασε που θα κανω και παζαρια στην τιμη.
τι δηλαδη αυτο ελειπε να τις ταιζουμε κι ολας τωρα..
βρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ

σωστό!
κανά χαμπουργκερ ή βρώμικο και πολύ τους είναι...
στην πατρίδα τους τρώγανε κρέας με το δελτίο...
θα τις ταίσουμε και φρέσκο ψάρι?

Επισκέπτης
αλλοδαπα ηταν η ντοπια? γιατι αν ηταν ελληνιδες θα ζηταγαν απο πρυτανειο και πανω! η κανα μπουζουκι και μετα να σου πει πω πω κουραστηκα παραφαγα σ'αυτο το κωλομαγαζο που με εφερες και τωρα  :sleeping:

Επισκέπτης
Συναγωνιστες,τι ωρα κλεινουν τα ''μαγαζια'' Στουρναρη και Σολωνος γιατι εχω πιαστει και θελω να με φτιαξουν λιγο....?απαντηστε γρηγορα!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Μετά από τριήμερη απουσία από το σάιτ επανέρχομαι με κάτι που είναι και καλό και κακό ταυτόχρονα.
Έχουμε και λέμε
................ και παθαίνω ακόμα πιο μεγάλη πλάκα μόλις είδα τα μάτια της. Ούτε σε ct δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Στις συστάσεις μαθαίνω ότι είναι Ρωσίδα 28 χρονών οπότε ανεβάζω ηθικό και πέφτω σε θέση μασάζ. Καλύτερο από ότι το περίμενα αλλά και πάλι μέτριο. Η συνέχεια με αντάμειψε και με το παραπάνω. Πολύ καλή τεχνική στον καφέ  όπου το ταυτόχρονο κοίταγμα με τις ματάρες της με έφτιαξε αφάνταστα.
Στα κοψίδια είχαμε αφάνταστο κέφι που ταιριάζει στην καταγωγή της. Φουλ πρόγραμμα 45 λεπτά με αλλαγές και διαλόγους απίστευτους. Γούσταρε πολύ καθρέφτες και άλλα τέτοια ωραία.
Πάμε και στο κακό της .......
: α. να την πάρει και β. να με ενημερώσει που είναι.
Αυτά.
Δεν πιστεύω να είναι η Βικτώρια της Καραίσκου (Πειραιάς) γιατί κάνει εμφανίσεις στο μαγαζί. Για παράδειγμα στο ξεκίνημα του Καλλιρόης - Φραντζή, μετά πήγε Καραίσκου. Είχε ξεκινήσει από Φραντζή 4.

Και μια και το έφερε ο λόγος....Αλήθεια υπάρχει ακόμα το Φραντζή 4? Πήγε κανένας? Πάει κανένας?? Οεοοο???

Πάντως δεν νομίζω να ήταν αυτή η Βικτώρια. (ξανθιά, αδύνατη, μεγάλο στήθος - λίγο πεσμένο,  αλλά όποτε την πετύχαινα, προχώραγα μαζί της)

Επισκέπτης
πολυ αισθησιακη αυτη η βικτωρια, και κανει πολυ ωραιο τσ....ι, αν και εγω επισησ δεν νομιζω να ειναι αυτη

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
βρηκα ευκαιρια λογω τριημερου σημερα αδεια η αθηνα και ανεβηκα Αθηνα ..πρωτο περασμα απο 6 και 3 οροφο του εθνικου ποιητη οπου εφαγα πορτα γιατι ως πρωτοεμφανοζομενος τα κοριτσια κανουν μονο μασαζ τα 60 ευρα... βεβαια δεν τους το εδινα ουτε σε κορνιζα ...τι χαλια ρε παιδια ... δεν θυμαμαι ονοματα ουτε λυκοπουλοο ειμαι αλλα αυτες που ειδα μπορει και να παιζαν σκακι με τον Κολοκοτρωνη .....ας με διορθωσει καποιος γιατι πιστευα οτι το εν λογω ιδρυμα απο αυτα που ειχα διαβασει ειχε καλα τεμαχια.... τεσπα... οποτε αποφασα να ανηφορισω στα σιγουρα του αρχαιου ποιητη οπου πορτα ανοιξε η Γιωτα (αδυνατισε ομορφυνε!) αλλα δυστυχως εκανε χρεη 'πορτας' και δεν εξυπηρετουσε πριν τις 3..... απογοητευμενος κατηφορησα συγγρου κ λεω δεν σταματαω απο Φραντζη ? ευτυχως διακαιωθηκα! πηρα λιζα και ντινα πολυ καλο διδυμο , ανω του μετριου αισθησιακο μασαζ με 4 χερια και 2 γλωσσες.... φραπε με καλαμακι .... δεν προλαβα να παρω ανασα!!! θα το δοκιμασω παλι αν και η Ντινα ειχε λιγο ξυνα μουτρα..... δεν πειραζει χαλαλι ...

alkissssss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βρηκα ευκαιρια λογω τριημερου σημερα αδεια η αθηνα και ανεβηκα Αθηνα ..πρωτο περασμα απο 6 και 3 οροφο του εθνικου ποιητη οπου εφαγα πορτα γιατι ως πρωτοεμφανοζομενος τα κοριτσια κανουν μονο μασαζ τα 60 ευρα... βεβαια δεν τους το εδινα ουτε σε κορνιζα ...τι χαλια ρε παιδια ... δεν θυμαμαι ονοματα ουτε λυκοπουλοο ειμαι αλλα αυτες που ειδα μπορει και να παιζαν σκακι με τον Κολοκοτρωνη .....ας με διορθωσει καποιος γιατι πιστευα οτι το εν λογω ιδρυμα απο αυτα που ειχα διαβασει ειχε καλα τεμαχια.... τεσπα... οποτε αποφασα να ανηφορισω στα σιγουρα του αρχαιου ποιητη οπου πορτα ανοιξε η Γιωτα (αδυνατισε ομορφυνε!) αλλα δυστυχως εκανε χρεη 'πορτας' και δεν εξυπηρετουσε πριν τις 3..... απογοητευμενος κατηφορησα συγγρου κ λεω δεν σταματαω απο Φραντζη ? ευτυχως διακαιωθηκα! πηρα λιζα και ντινα πολυ καλο διδυμο , ανω του μετριου αισθησιακο μασαζ με 4 χερια και 2 γλωσσες.... φραπε με καλαμακι .... δεν προλαβα να παρω ανασα!!! θα το δοκιμασω παλι αν και η Ντινα ειχε λιγο ξυνα μουτρα..... δεν πειραζει χαλαλι ...
πόσο πήγε το μαλλί ?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ελενη ειναι καινουργια συναγωνιςτη μικρο και θαυματουργο πολυ καλυτερη απο της αλλες της δυο να την παρεις. υπαρχει και μια αλλη καινουργια νομιζω τη λενε θαλεια την εχει παρει κανεις να μας πει τη κανει και τη παιζη.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
η ελενη ειναι καινουργια συναγωνιςτη μικρο και θαυματουργο πολυ καλυτερη απο της αλλες της δυο να την παρεις. υπαρχει και μια αλλη καινουργια νομιζω τη λενε θαλεια την εχει παρει κανεις να μας πει τη κανει και τη παιζη.
Θεωρώ ότι αναφέρεσαι στο Φραντζή 4, μια και υπάρχουν αρκετά μαγαζιά στη περιοχή.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
Καλημερα σας...
εβδομαδα μασαζ που περασε...εχουμε κ λεμε:

- στουρναρη 63,μαρσι,ωραιο μασαζ για κανα 20λεπτο κ μετα φραπε με καλαμακι κ τελος καλοψημενη μπριζολιτσα τιμη 80ευρω

-μερια ιλιαδας,μαρια ελληνιδα,καστνοξανθη σγουρο μαλλι,ωραιο κορμι, μασαζ σχετικα απογοητευτικο κ φραπε χωρις να βγαζει ρουχα...δεν συνισταται...

θαλεια κοντουλα,με μεγαλο στηθος κ παιχνιδιαρα τουλαχ. σε μενα..μασαζ καλο,φραπε για πρωτη φορα κ υποσχεση για την επομενη μπριζολιτσα...θα δειξει...

-σολωμου 54 περασα χθες,ηταν μονο 3 κοπελες η μονη που μ αρεσε ηταν η δεσποινα αλλα ειχε πελατη κ δεν εκατσα...ξαναπερασα αλλα κ παλι ειχε πελατη...ασε που εκλειναν κ νωρις χθες λογω της ημερας της γυναικας...απ οτι μου πε εκει μια κοπελα δουκευει με τους δικους της πελατες η δεσποινα οποτε θελει προσπαθεια να την πετυχεις...που θα παει θα την καταφερω...

καραισκου 88 επεσα στην περιπτωση...οπως ειπε κι ενας φιλος...μου εκαναν μονο μασαζ...δεν ξερω τι εφταιξε...πηρα βικτωρια...παρολο που φοραγε την ρομπα κ μεσα φαινοταν τα εσωρουχα μονο και οι καλτσες δεν εγινε τιποτα... :think:

αυτα ειχα να σας παραθεσω...ελπιζω να βοηθησα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom