giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
για σπάστα και ξαναριξτα..μαλλον εγω κερδισα 20αρικακι παπα μου....
για σπάστα και ξαναριξτα..μαλλον εγω κερδισα 20αρικακι παπα μου....
οκ. σωστοοοοοός..δες τα π.μ σου...
σιγουρα 60 μου ειπαν αλλα ΜΟΝΟ μασαζ ...εισαι σιγουρος για το 60 ευρω ?? μηπως ειναι 80 ?????????
Μα καλα ρε συ, δεν ντρεπεσαι ????
ΕΣΥ τα λες αυτα ????
γιου γουίλ φαρτ μάι μπολς !!!!εγώ ρε τραγόπαπα!
τραβάς κανά ζόρι?
δεν φτάνει που σου έδωσα πλεροφορία και πήγες συστημένος σήμερα κάπου για μασάζ και έχασες το φώς σου με το σέρβις που σου κάνανε...
πουλάς και πνέυμα (οχι το άγιο).
θα σε φτάξω καλά εγώ .....
εγώ ρε τραγόπαπα!
τραβάς κανά ζόρι?
δεν φτάνει που σου έδωσα πλεροφορία και πήγες συστημένος σήμερα κάπου για μασάζ και έχασες το φώς σου με το σέρβις που σου κάνανε...
πουλάς και πνέυμα (οχι το άγιο).
θα σε φτάξω καλά εγώ .....
Ενημερωνω απλως οτι η Ρωξανη που ηταν στην Σκρα απο τον Νοεμβριο βρισκετε σε μαγαζι στην Γλυφαδα !!!!Μαλιστα στον εν λογω μαγαζι την φωναζουν διαφορετικα !!!!Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαφημηζεται ιδιαιτερα γιατι ειναι πολλα χρονια στην πατσια και εχει πελατολογιοΚαλημερα και καλη σαρακοστη
Προχθεσινη μου επισκεψη στο ιδρυμα της Αγ. Ιωαννου στην Αγ, Παρασκευη κατοπιν πληροφοριας συναγωνιστη οτι υπαρχει τεμαχιο με το ονομα Ρωξανη ,εχοντας στον νου τις ανεπαναληπτες στιγμες μαζι της στην Σκρα
πηρα τον δρομο για τον βορρα.
Τζιφος , ανοιγει την πορτα ενα ξανθο μιλφ ρωσσακι με ωραια γαλανα ματια και περναω την γνωστη ανακριση , κατοπιν συμβουλων του συναγωνιστη , λεω οτι ειμαι παληος πελατης , αναφερω και δυο ονοματα παλαιων θεραπενιδων του καταστηματος , καπως την πειθω και μου παρουσιαζει το εμπορευμα , Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ , δυο αλβανακια μελαχρινα αδιαφορα ,αχρωμα αλλα οχι και αοσμα .Ρωταω το μιλφ "μια Ρωξανη που μου ειπε ενας φιλος οτι δουλευει εδω ? ναι μου λεει ειναι η Ειρηνη ,η πρωτη την φωναζουμε και Ρωξανη. Υπαρχει κατι αλλο ρωτω το μολφ , οχι απαντα εμεις οι 3 ειμαστε , πιανω το υπονοουμενο και της λεω ΟΚ θα κανουμε μαζι.Ωραια μου λεει ειναι 70 ευρω .Ωραια λεω και εγω και τι περιλαμβανει το προγραμμα ? ΜΑΣΑΖ κα μονο μασαζ ,τιποτα αλλο μου απανταει. Μετα απο αυτα τα πηρα στο κρανιο και εφυγα ,μεχρι ναρθει το ασανσερ ακουγα ρωσσοαλβανικα γαμοσταυριδια απο μεσα.
Στειλε με πμ διευθυνση και λεπτομερειες . Ευχαριστω.Ενημερωνω απλως οτι η Ρωξανη που ηταν στην Σκρα απο τον Νοεμβριο βρισκετε σε μαγαζι στην Γλυφαδα !!!!Μαλιστα στον εν λογω μαγαζι την φωναζουν διαφορετικα !!!!Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαφημηζεται ιδιαιτερα γιατι ειναι πολλα χρονια στην πατσια και εχει πελατολογιο
καλη σαρακοστη συναγωνηστες θα αναφερθω στο θεραπευτηριο της ξενοπουλου καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθη για εκει μακρια απο της ρωσιδες ινω και εβελινα σε παραμυθιαζουν και δεν κανουν τιποτα μονο φραπε και ξερονε υπαρχουν και δυο ελληνιδες η εφη ωραιω μωρο απο τα καλυτερα σε εμφανιση θελει τον τροπο του αν οχι στοπρωτο στο δευτερο θα φατε καλο κοψιδη ειναι και η μαρινα παλια στη δουλεια και αυτη οχι αμεσως φοβερω μασαζ εσθεισιακο σε αναβει πολυ τα υπολοιπα ειναι θεμα συμφωνιας υποψην ηαυτη που καθεται στη ρεσεψιον το αφεντικο το παιζη παρθενα στης κοπελες μην τυχον και κανετε τιποτα σας εδιωξα ξεχασε οταν ηταν παλια στην ιλλιαδα και το πηγαινε το γραμα στον αρη στο φουλ αυτα.
καλησπερα. Να ρωτησω μια μαλακισμενη ερωτησ¨η θελω ειναι κλειστα σημερα τα μασατζιδικα και στουντιο λογω ημερας?
καλησπερα. Να ρωτησω μια μαλακισμενη ερωτησ¨η θελω ειναι κλειστα σημερα τα μασατζιδικα και στουντιο λογω ημερας?