Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.620
Πόντοι
216
και κατι φρεσκοτατο....το μαγαζι στην μαντζαρου στο κωλωνακι,αλλαξε διευθυνση...
κ κοπελες....ειναι η ευα 25χρονων κ μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα γυρω στα 30,ωραιες κοπελες..τυχαια περασα για ενα σκαουτινγκ απο μια πληροφορια φιλου κ με το μασαζ πηρα φραπεδια κ ελευθερια πιασιματων...την επομενη φορα θα παρω μπριζολιτσα πιστευω διοτι η κοπελα ειπε οτι την επομενη θα γινουν περισσοτερα...εφοσον με ξερει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Μα καλα ρε συ, δεν ντρεπεσαι ????

ΕΣΥ τα λες αυτα ????  :uglystupid: :uglystupid: :boobies:

εγώ ρε τραγόπαπα!
τραβάς κανά ζόρι?
δεν φτάνει που σου έδωσα πλεροφορία και πήγες συστημένος σήμερα κάπου για μασάζ και έχασες το φώς σου με το σέρβις που σου κάνανε...
πουλάς και πνέυμα (οχι το άγιο).
θα σε φτάξω καλά εγώ .....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγώ ρε τραγόπαπα!
τραβάς κανά ζόρι?
δεν φτάνει που σου έδωσα πλεροφορία και πήγες συστημένος σήμερα κάπου για μασάζ και έχασες το φώς σου με το σέρβις που σου κάνανε...
γιου γουίλ φαρτ μάι μπολς !!!!

....παντως με το τεμαχιο εχασα το φως μου. πληκτρολογω με διοπτρα νυκτος τωρα..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ελενη ειναι αυτη φιλεμου  με μεγαλο βυζι και παχυ μ......ι και τριχα επανω ολα της ειναι ωραια αμα την πηρες αξιος.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
εγώ ρε τραγόπαπα!
τραβάς κανά ζόρι?

μαλλον πλακα κανετε μεταξυ σας αλλα εγω βλεποντας την διαμαχη ενα μπορω να ευχηθω!
επειτα απο 1000+ μηνυματα να μπορεσω να παρω μια αξιολογη πληροφορια για κατι εξαιρετικο !
αντε Καλη Σαρακοστη !!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά καλημέρα και καλη Σαρακοστή
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Έχω πάει 2 φορές Στουρνάρη 63 και τις 2 έχω φάει πόρτα. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κοπέλες (σημειώστε ότι τότε είχα πάει παρέα με φίλο) ενώ τη δεύτερη την περασμένη Τετάρτη κατά τις 12 και μου είπαν ότι φτιάχναν τα υδραυλικά και να περάσω την επόμενη. Όμως εδώ διάβασα ότι κάποιοι πήγαν τη Τετάρτη και σερβιρίστηκαν κανονικά. Πάιζεται κάτι ή μήπως αυτό συμβαίνει επειδή δε με γνωρίζουν.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλημερα και καλη σαρακοστη
Προχθεσινη μου επισκεψη στο ιδρυμα της Αγ. Ιωαννου στην Αγ, Παρασκευη κατοπιν πληροφοριας συναγωνιστη οτι υπαρχει τεμαχιο με το ονομα Ρωξανη ,εχοντας στον νου τις ανεπαναληπτες στιγμες μαζι της στην Σκρα πηρα τον δρομο για τον βορρα.
Τζιφος , ανοιγει την πορτα ενα ξανθο μιλφ ρωσσακι με ωραια γαλανα ματια και περναω την γνωστη ανακριση , κατοπιν συμβουλων του συναγωνιστη , λεω οτι ειμαι παληος πελατης , αναφερω και δυο ονοματα παλαιων θεραπενιδων του καταστηματος , καπως την πειθω και μου παρουσιαζει το εμπορευμα , Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ , δυο αλβανακια μελαχρινα αδιαφορα ,αχρωμα αλλα οχι και αοσμα .Ρωταω το μιλφ "μια Ρωξανη που μου ειπε ενας φιλος οτι δουλευει εδω ? ναι μου λεει ειναι η Ειρηνη ,η πρωτη την φωναζουμε και Ρωξανη. Υπαρχει κατι αλλο ρωτω το μολφ , οχι απαντα εμεις οι 3 ειμαστε , πιανω το υπονοουμενο και της λεω ΟΚ θα κανουμε μαζι.Ωραια μου λεει ειναι 70 ευρω .Ωραια λεω και εγω και τι περιλαμβανει το προγραμμα ? ΜΑΣΑΖ κα μονο μασαζ ,τιποτα αλλο μου απανταει. Μετα απο αυτα τα πηρα στο κρανιο και εφυγα ,μεχρι ναρθει το ασανσερ ακουγα ρωσσοαλβανικα γαμοσταυριδια απο μεσα.

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα και καλη σαρακοστη
Προχθεσινη μου επισκεψη στο ιδρυμα της Αγ. Ιωαννου στην Αγ, Παρασκευη κατοπιν πληροφοριας συναγωνιστη οτι υπαρχει τεμαχιο με το ονομα Ρωξανη ,εχοντας στον νου τις ανεπαναληπτες στιγμες μαζι της στην Σκρα
πηρα τον δρομο για τον βορρα.
Τζιφος , ανοιγει την πορτα ενα ξανθο μιλφ ρωσσακι με ωραια γαλανα ματια και περναω την γνωστη ανακριση , κατοπιν συμβουλων του συναγωνιστη , λεω οτι ειμαι παληος πελατης , αναφερω και δυο ονοματα παλαιων θεραπενιδων του καταστηματος , καπως την πειθω και μου παρουσιαζει το εμπορευμα , Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ , δυο αλβανακια μελαχρινα αδιαφορα ,αχρωμα αλλα οχι και αοσμα .Ρωταω το μιλφ "μια Ρωξανη που μου ειπε ενας φιλος οτι δουλευει εδω ? ναι μου λεει ειναι η Ειρηνη ,η πρωτη την φωναζουμε και Ρωξανη. Υπαρχει κατι αλλο ρωτω το μολφ , οχι απαντα εμεις οι 3 ειμαστε , πιανω το υπονοουμενο και της λεω ΟΚ θα κανουμε μαζι.Ωραια μου λεει ειναι 70 ευρω .Ωραια λεω και εγω και τι περιλαμβανει το προγραμμα ? ΜΑΣΑΖ κα μονο μασαζ ,τιποτα αλλο μου απανταει. Μετα απο αυτα τα πηρα στο κρανιο και εφυγα ,μεχρι ναρθει το ασανσερ ακουγα ρωσσοαλβανικα γαμοσταυριδια απο μεσα.
Ενημερωνω απλως οτι η Ρωξανη που ηταν στην Σκρα απο τον Νοεμβριο βρισκετε σε μαγαζι στην Γλυφαδα !!!!Μαλιστα στον εν λογω μαγαζι την φωναζουν διαφορετικα !!!!Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαφημηζεται ιδιαιτερα γιατι ειναι πολλα χρονια στην πατσια και εχει πελατολογιο

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ενημερωνω απλως οτι η Ρωξανη που ηταν στην Σκρα απο τον Νοεμβριο βρισκετε σε μαγαζι στην Γλυφαδα !!!!Μαλιστα στον εν λογω μαγαζι την φωναζουν διαφορετικα !!!!Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαφημηζεται ιδιαιτερα γιατι ειναι πολλα χρονια στην πατσια και εχει πελατολογιο
Στειλε με πμ διευθυνση και λεπτομερειες . Ευχαριστω.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλη σαρακοστη συναγωνηστες θα αναφερθω  στο θεραπευτηριο της ξενοπουλου καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθη για εκει μακρια απο της ρωσιδες ινω και εβελινα σε παραμυθιαζουν και δεν κανουν τιποτα μονο φραπε και ξερονε υπαρχουν και δυο ελληνιδες η εφη ωραιω μωρο απο τα καλυτερα σε εμφανιση θελει τον τροπο του αν οχι στοπρωτο στο δευτερο θα φατε καλο κοψιδη ειναι και η μαρινα παλια στη δουλεια και αυτη οχι αμεσως φοβερω μασαζ εσθεισιακο σε αναβει πολυ τα υπολοιπα ειναι θεμα συμφωνιας υποψην ηαυτη που καθεται στη ρεσεψιον το αφεντικο το παιζη παρθενα στης κοπελες μην τυχον και κανετε τιποτα σας εδιωξα ξεχασε οταν ηταν παλια στην ιλλιαδα και το πηγαινε το γραμα στον αρη στο φουλ αυτα.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Η Δέσποινα στο Σολωμού 59 πράγματι το τιμά το 70άρι. Πρόθυμη για όλα, παίρνει το παιχνίδι επάνω της. Βέβαια, έχω την αίσθηση πως τη Ζάνα (στο 54), δεν την πιάνει, όταν η Ζάνα έχει κέφια. Στα + της Δέσποινας βέβαια το κορμί της, μιας και η Ζάνα της ρίχνει καμιά δεκαριά χρονάκια.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
καλη σαρακοστη συναγωνηστες θα αναφερθω  στο θεραπευτηριο της ξενοπουλου καποιος συναγωνιστης ειχε αναφερθη για εκει μακρια απο της ρωσιδες ινω και εβελινα σε παραμυθιαζουν και δεν κανουν τιποτα μονο φραπε και ξερονε υπαρχουν και δυο ελληνιδες η εφη ωραιω μωρο απο τα καλυτερα σε εμφανιση θελει τον τροπο του αν οχι στοπρωτο στο δευτερο θα φατε καλο κοψιδη ειναι και η μαρινα παλια στη δουλεια και αυτη οχι αμεσως φοβερω μασαζ εσθεισιακο σε αναβει πολυ τα υπολοιπα ειναι θεμα συμφωνιας υποψην ηαυτη που καθεται στη ρεσεψιον το αφεντικο το παιζη παρθενα στης κοπελες μην τυχον και κανετε τιποτα σας εδιωξα ξεχασε οταν ηταν παλια στην ιλλιαδα και το πηγαινε το γραμα στον αρη στο φουλ αυτα.

Γιατι δεν μου αρεσει κατι ?????????

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια γεια σας.για να δουμε λοιπον,εμεις απο τα βορεια πρεπει να υποστηριζουμε τα δικα μας μαγαζια???
1/3/08.ωρα 14.00.δαρειωτου 11 κηφισια.
με πανε στο δωματιο κ ξεκινα η παρελαση.5 γκομενες,μετριες,καθοτι κ αρρωστακι με τις βυζαρες,διαλεγω μια γκομενα με τα πιο μεγαλα,(λιλιαν).
  μπαινει η κυρια στο δωματιο,ξεκινα το μασαζ,πολυ καλη,οντως πολυ καλο μασαζ.δεν με γυρισε καν,ανασκελα.λεει σε μια φαση υστερα απο 40' ,τελος αυτο ηταν. της λεω ,κανεις φοβερο μασαζ(οντως,παιδια ηξερε η γκομενα)την επομενη φορα να το κανεις πιο αισ8ησιακα,κ παω να τησ χαιδεψω τα βυζια παραλληλα.εκεινη τραβιετε,χαμογελαει λιγο κ απανταει...οχι εδω μονο μασαζ κανουμε,,κ φευγει.αυτη ηταν η επισκεψη μου λοιπον..αααα  80 ευρωπαικα η τιμη...τα συμπερασματα δικα σας.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα. Να ρωτησω μια μαλακισμενη ερωτησ¨η θελω ειναι κλειστα σημερα τα μασατζιδικα και στουντιο λογω ημερας?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
καλησπερα. Να ρωτησω μια μαλακισμενη ερωτησ¨η θελω ειναι κλειστα σημερα τα μασατζιδικα και στουντιο λογω ημερας?

Τέτοια ώρα, άσχετα με τη μέρα, πάλι κλειστά θα ήταν,
συνήθως δουλεύουν μέχρι τις 9 (τα μασατζίδικα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom